Hidd már el, hogy nem csaltalak meg...!

2019. március 28. 07:34 - csajokespasik

„Milyen formában győzhetem meg arról, hogy nem áll szándékomban megcsalni, se a kolleginával, se mással?” - Miért rögzül a félrelépés gondolata egy nő fejében egy olyan pasi mellett, aki sosem adott erre okot? Posztolónk mentegetőzik, pedig nem szereti többször elismételni, amit már egyszer elmondott, úgysem fog változni a sztorija, még ha a barátnő ebben is reménykedik, a valóság már csak ilyen.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv,

a kérdés: hogyan győzhetném meg a barátnőmet, hogy nem léptem félre? Kettő éve vagyunk együtt, ebből négy hónapja él nálam. Már az összeköltözésnél is voltak súrlódások, sok dolog teljesen megváltozott, de kitartottunk egymás mellett, szeretem őt, és lehet, hogy ezek természetes folyamatok, amik egy életmódváltással együtt járnak. Meg lehet szokni. Szóval, nem rég lett egy új kolléganőm, velem egyidős (27). És ő már akkor féltékenykedni kezdett rá, amikor jóformán még a vezetéknevét sem tudtam megjegyezni.

Meséltem neki róla, mint mindenki másról, de főleg onnan ered a problémája, hogy volt egy céges esemény, ahol ő is ott volt és rá merészelt kerülni olyan képekre, ahol én is ott álltam ... Neki már az is gyanús volt, hogy nem beszéltem sokat a dologról, egyből azt vette le ebből, hogy szexeltünk. Persze, mi mást? Egyből a parkolóba vittem, és adtam neki rendesen...ugye, ahogy szoktam...

Én problémamegoldó vagyok, ő meg problémafenntartó. Eleinte komolyan sem vettem, azt hittem, hülyéskedik, majd odáig fajult a dolog, hogy - sajnos - nem válogatott szavakkal illettem az elképzeléseit. Most itt tartunk.

Milyen formában győzhetem meg arról, hogy nem áll szándékomban megcsalni, se a kolleginával, se mással? És miért van ez a gondolat benne, miért nem képes nekem hinni, amikor sosem adtam rá okot, még a gyanú árnyéka sem vetült rám eddig. Ő négy évvel idősebb nálam, ez nem sok, bár még ez is lehet egy ok egy nőnél. Vagy nem érzi csinosnak magát, pedig nagyon is az. Gondoljon, amire akar, de én nem szeretem többször elismételni, amit már egyszer elmondtam neki, úgysem változik a történetem, ha ebben bízik, mert az a valóság, hiába rugózik rajta, mint egy nyomozó.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr514720785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása