Egy harmincas nő megőrül, ha nincs már gyűrű az ujján

2019. április 16. 07:58 - csajokespasik

A férfi lakásába cselesen beszivárgó nő egy idő után végül kinyitja a száját, de nem azt mondja, amit Posztolónk titkon remél, hanem az ellenkezőjét: szakítás helyett házasság. Hogy miért gondolta azt, hogy egy addig sem működő kapcsolaton majd nagyot lendít egy házasság, örök rejtély marad.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Negyvenes férfi vagyok. Megismertem tavaly egy 32 éves nőt. Lelövöm a poént: már nem vagyunk együtt. Hogy miért? Úgy ahogy aktív kapcsolatunk kb. pár hónap alatt lett inaktívvá.

A kényelmes utat választotta, azt vélvén, én is így gondolom, meg sem kérdezte, hogy nálam lakhatna-e, egyszerűen ottmaradt, apránként hozta át a cókmókját, míg udvariasan nem szóltam, hogy most már biztosan hiányzik valakinek...

Míg én elmentem dolgozóba, ő csak ült nálam, olvasgatott, játszott a telóján, mint egy szállodában. Unatkozom mellette – be kellett ismerni. És mi ez köztünk, egy kapcsolat? Milyen ? Miről szól? Láthatóan ő is unta magát mellettem, de volt kaja, fűtés és négy fal.

Szerintem egy társ azért van, hogy megosszuk vele az életünket, de mellette egyedül éreztem magam. Volt, hogy egyedül mentem sétálni, mert ő fáradt volt – állandóan. Nem tudni, mitől. Ahogy sétáltam, láttam a párokat, családokat, és szerencsétlennek éreztem magam. Programokra ő is nyitott volt, de elvárta, hogy mindig én hozzam fel ezeket. Kell a nyugi is, persze, de nem folyamatosan.

Szóval a társas magány fázisában voltam/voltunk. És néha arra gondoltam mellette, milyen jó lenne egyedül, nélküle. Mivel a tiszta játszmákat szeretem, mellette nem ismerkedtem, ha egyedül lennék, legalább tudnék másfelé is nyitni. Elvittem a baráti körömbe, és egész este egy mukkot nem szólt, kifejezéstelen arccal ült és 3 órán át ivott két deci kólát.

Aztán jött a meglepetés. Én azt hittem, benne is érik a szakítás gondolata és titkon azt vártam, ő mondja ki. De ehelyett egész mást mondott: - Mikor jegyzem el? Meg se kellett szólalnom, az arcomról leolvashatta a választ, ugyanis igen megrökönyödtem. Egyenesen elmondtam, hogy nálam ez nincs tervben. Na, akkor kirobbant, hogy minden az én hibám, én nem invitáltam meg őt a magánéletembe (??) én voltam elzárkózó, másrészt egyedül fogok meghalni stb. csalódott nőies finomságok ...Annyira nem izgatott a kiborulása, hogy érdemben foglalkozzak ezzel. Felmértem a helyzetet és tudtam, hogy a legelvetemültebb bíró sem az ő javára ítélne. Azt mondta, én nem akarok vele minőségi időt tölteni. Ami alatt azt értette, hogy én nem ülök vele a kanapémon a tévét bámulva kukán. Az sem jó érv egy hasonló kvalitású feleségjelölt mellett, hogy a háztartás 80%-ával nekem kellett boldogulnom. Végül is az én lakásom, mondhatnánk. Persze, hogy ellaposodik egy kapcsolat, ha nem csinálunk semmit, de hogy mit gondolt, miért és mitől lendítene mindezen pozitív irányba egy házasság, azt nem értem ma sem.

Vége lett. Egyetlen haszna volt az egész odaköltözésének, hogy lemodelleztünk pár év házasságot néhány hónapban, és senki nem nyert. Csak tapasztalatot.

Következtetés: a harmincas-negyvenes nők becsavarodnak, ha valaki nem húz gyűrűt az ujjukra. Egy nőnek ez is lehet életcél, és nem fogadják el, ha valaki máshogy látja. Én két diplomát szereztem, és mire elindult igazából a karrierem, jócskán elmúltam már harminc. Ha azokban az időkben megállapodok egy ilyen leányzó mellett és eltartok egy családot, ez mára mind nincs, biztosan nem tartanék ott, ahol vagyok.

Azt tudom tenni, hogy rágörcsölés nélkül élvezem az elmúlt évek gyümölcseit. Sok minden van, amit csak most tehetek meg, oda utazok, ahova szeretnék, ha le akarnám cserélni a kocsim, az sem jelentene gondot, és a lakásom is jó környéken van, belülről sem igénytelen – de nem azért, hogy beleüljön egy kétségbeesett gyűrűmániás. A 30-40 éves nőknél természetes, hogy meg kell értenie minden hím egyednek, hogy az ő igényeik elemi fontosságúak. Nincs apelláta. És nem vagyok magányos, mindig van kivel megosztani az ágyam, ha kedvem tartja, vagy nagyokat sétálni, beülni ide-oda, olyanok, akik nem gyűrűvadászok. És főleg: őszinték velem.

 
96 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5714766620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.04.16. 08:34:50

"Szerintem egy társ azért van, hogy megosszuk vele az életünket"

Túl azon, hogy az ilyen mondatoktól a tegnap esti vacsorám is megindult fölfelé, jól megmutatják ezek, hogy mennyit ér ma önmagában 2 diploma. Semmit. Ezektől még ugyanolyan fogalmatlan marad az élet dolgairól bárki.

Ám érdekes, hogy a gyakran vitatott szintezősdi milyen jól tükröződik a történeten. Egy balfasz+egzisztencia kombóért IS önként házhoz megy a 10 évvel fiatalabb pina. Egy 30-as csajnak már erősen ekszaladt az ideje, tudta ezt ő is, ezért igyekezett volna. Sima sablon story.

Poszter! Kezdd el kikupálni magad férfiasságilag, egzisztenciálisan megvagy, jóval jobb nőket is össze szedhetsz most mint ez volt, de ehhez az kell, hogy lássák/érezzék rajtad, hogy tisztában vagy a húspiaci értékeddel.

Rikít, h nem ez a típus vagy, ezért fejleszd magad puncivadász téren. Járj el bulikba, ismerkedj, vadássz le nőket csak alkalmi jelleggel. Itt elég elvárás az ha megdugnád. Ezekkel az élményekkel olyan viselkedésformát és tapasztalatokat szerzel, amelyek nagyban megkönnyítik majd egy ismeretlen nő kapcsolatra való alkalmasságának a megállapítását.

Ha nem képzed magad, akkor valószínűleg behúznak majd a csőbe, bár ha nem vagy nagyon hülye, kiforgatni már nehezen tudnak csak. De, láttunk már falon pókot...

2019.04.16. 08:35:45

Ingyen albi kellett neki a mama hotel helyett, ez egyértelmű. Velem is csinálta ezt egy pasi, szép lassan kb. 1/4 év alatt becuccolt hozzám. 4 órában volt postás, 8-12 között melózott.... ő se csinált semmit napközben. Hazamentem 14-16 óra meló után és elvárta, hogy vacsorát tálaljak neki... van egy másik lakásom is, egyik este oda mentem... fel se hívott... reggel írt egy SMS-et, úgy látja nem aludtam idehaza.... a másik lakásról nem tudott, így azt hitte valakinél töltöttem az éjszakát. Pár napig még nem mentem haza, majd pénteken zárat cseréltettem és kiraktam a cuccait a lépcsőházba :D

2019.04.16. 08:40:53

@Alinda: vannak még ilyen szép szerelmes történeteid, ahol azért nem kell egy nőnek egy pali, mert az csóróbb? Olyan ritkán hallabi ilyeneket, csak ezért kérdezem. :D

2019.04.16. 08:42:22

@Captain Admin: "jól megmutatják ezek, hogy mennyit ér ma önmagában 2 diploma. Semmit."
A legbutább, legéletképtelenebb ismerőseim, kollégáim mind-mind sok diplomás, több nyelven beszélő alakok. A szakmájukon kívűl nem tudnak felmutatni semmit az életben, de sokan még a szakmában is egy nagy dupla nullák...

2019.04.16. 08:44:40

@Captain Admin: Nem volt ő csóró, a mama hotel mellett volt saját háza. Csak hát ott házimunkát is kellett volna végezni... Az anyja már megunta, hogy kiszolgálja és ehhez keresett valaki mást. Én erre nem voltam vevő.

2019.04.16. 08:45:54

@Alinda: gerinctelen féreg vagy, ha ilyen zárlecserélős, cucckibaszós módszerhez folyamodtál, ahelyett, hogy a szemébe mondtad volna, hogy kész, nem akarod ott látni.
Az önérzetedet bántotta, hogy egy cserepes virágnak voltál elkönyvelve, annyit is foglalkozott veled... Ezt képtelen voltál feldolgozni, mert érzelmi érettséged annyi van, mint egy zsák krumplinak.
Minden férfit kímeljenek meg az égiek az ilyen magadfajta hulladék pinavirágoktól

2019.04.16. 08:48:20

@Alinda: az éremnek mindig 2 oldala van. Aki a karrier oldalon vet, az nem a magánéleti oldalon fog aratni.

2019.04.16. 08:49:33

@Alinda: ha nem túl indiszkrét; leszoptad? Igen/nem.

Mert ha igen, akkor nem kérdés ki járt jobban. :)

2019.04.16. 08:51:10

@Yotengri:
kérdeztem ki vagy? Mekkorák a melleid? Fehéríted a holdudvarod?

2019.04.16. 08:56:03

@Egy se qrva mind kiralylany: Megmondtam neki, hogy vége, vasárnap esti kapott időt, hogy összeszedje a cuccait és elmenjen. Nem ment.... hétfő vártam... kedd vártam... szerdán zárcsere.

2019.04.16. 09:04:24

@Yotengri: ebben igazad van. A mosogatógépből kipakolást rühellem, ezen kívül mindent megcsinálok én is. Inget vasalni kifejezetten szeretek.

2019.04.16. 09:09:01

@Yotengri: Ezek már nem munkák. Max napi 10-15p. De jól esett volna, ha megcsinálja, elmentem minden reggel 6-kor és este 20 óránál hamarabb nem mentem haza.. ő meg elment 8 előtt nemsokkal és már 12-re otthon volt...

2019.04.16. 09:10:41

@Alinda: és levontad a tanulságot? Ha igen mi az? Lenyelni csak porszívózás után szabad vagy mi? :D

2019.04.16. 09:13:15

@Yotengri:
Yotengri
3 napja
@Egy se qrva mind kiralylany:

Nem merem senkinek mondani
hogy még mindig te vagy az igazi
inkább eljátszom
hogy már gecire nem érdekelsz
aztán amikor hazamegyek
megnyitom a titkos mappát
amire azt hazudtam
hogy lovas pornó
de nincs abban pornó
de még csak ló sem
csak beérkezett fájlok
tőled nekem.

Akkor meg mi a kurvaanyádért szólítasz meg, baszomaszádat?

2019.04.16. 09:21:47

@Alinda: érdekes kérdés ez amúgy. Én alapból nem költöznék oda egy nőhöz, mert eleve kiszolgáltatott helyzetben lennék, de ha mégis, akkor első dolgom lenne lefixálni a feltételeket, feladatbeosztás/költségek megosztása stb, amit ezután jogosan el lehet várni a másiktól.

De a baj az, hogy ettől még jóval kevésbé kellemetlen témákat sem beszélnek meg az enberek az elején, hanem eljátsszák, h ezek magától értetődőek, aztán meg azt játszák el amikor számon kérés van, hogy mégsem azok. :)

Mondjuk min csodálkozunk, ha eleve hazugságokkal indulnak az isnerkedések? A faszi ingyenpinát akar, a nő meg gazdatestet. Ez a kiindulás, innen indul az álláspontok közelítése, de elhazudják, h a faszi is kapcsolatot akar, a nő pedig "csak" egy társat. :)

Kero88 2019.04.16. 09:24:02

Ki a faszom dolgozik egy nap 16 orat?

Daneel Oliwaw 2019.04.16. 09:51:22

Azon töprengtem, hogy a dicsekvésed arról szól, hogy ilyen "fiatal" aranyásót birtokoltál, vagy arról, hogy simán ki tudtad rakni, hiszen át akart ugrani cca. 10-15 évnyi küzdést egyenesen a te kész egzisztenciádba?

Zsivány Kettő 2019.04.16. 10:02:59

Most akkor 30-as vagy 40-es?
“A nővéred öreg, a húgod meg gyerek,
hát ezért van, hogy hozzád megyek!”
A gyűrűk ura!:)))

2019.04.16. 10:22:48

@Captain Admin: Én lenyelem mindig ha kérik, bár más a kedvencem ebben a témában...

2019.04.16. 10:25:31

@Captain Admin: Van ez így.... fű alatt beköltözött, de ha már úgy volt, és csak napi 4 órát sétálgatott levelekkel, úgy gondoltam evidens, hogy otthon csinál ezt-azt... nem volt az, neki. Leültünk megbeszélni, működött kb. max 1 hétig.... egy alapból lusta és kényelmes ember volt. Én nem bántam, hogy ez ilyen hamar kiderült, mert lakva ismerszik meg a másik...így csak félévem ment rá.

2019.04.16. 10:26:27

@Kero88: versenyszférában a karrieristák, ill a vállalkozók jó része.

2019.04.16. 10:30:59

@Alinda: "Én lenyelem mindig ha kérik, bár más a kedvencem ebben a témában..."

Ez mi ez bmeg? Neked kell kérned, h lenyelhesd!

Hihetetlen mennyire nincs szexkultúrája a nőknek, még az ilyen témába vágó fórumokon is. :D

2019.04.16. 10:31:40

@Captain Admin: mi a hazugság abban, hogy a faszi ingyenpinát akar? Cserébe adja a farkát, nem? Vagy szerinted a pina értékesebb?
Baszott nagy béta balfasz vagy te is, piedesztálra emeled a nőket

EGY a Queen 2019.04.16. 10:40:09

@Egy se qrva mind kiralylany: mindenkinek az az értékes,ami neki nincs.Nektek a pina,nekünk ugye a farok. (Mielõtt még...Egészséges szexualitású emberekrõl beszélünk,akik a szexet saját örömükre ûzik,nem cserealapként tekintenek rá.)

2019.04.16. 10:49:35

@EGY a Queen: de ez a bohóc mindig azt szajkózza, hogy tenned kell azért (sikeresebb legyél, szintet növelj) , hogy pinához juss. Egy normális férfinak SEMMIT nem kell felmutatnia, elég csak a létezése és a farka. Ennyi.
Mindig abba a csoportba kell tartozni, akiknek ostogatják a pinát

PPK™ 2019.04.16. 10:54:50

Az őszinteséget nem egy nőtől fogod megkapni, hanem itt, most, ezen a blogon, kendőzetlenül, ingyen és bérmentve.

Ilyen esetekben a forgatókönyv úgy szokott kinézni, hogy jön a gádzsi részéről a képmutatás és a játszmázás, mindent megtesz azért, hogy meggyűrűzd. Miután/mielőtt ez megvan, jöhet a "véletlenül teherbe estem" ütőkártya, majd mikor már bebetonozta magát, na akkor szokott előjönni, hogy lófaszt se csinál egész nap, csak a kupi közepén lövi a szelfit, simogatja a telefonját, meg a "csajos buli" keretében elmegy félrekúrni.

Óriási mázlid van, hogy egy olyan sunát fogtál ki, aki vélhetően csak nem régen szállt ki a fasztengerből és találta ki, hogy családot akar ízibe (amihez természetesen dukál egy gazdatest), így ezen a téren még tapasztalatlan (volt). Nem tudta még, hogy ilyen tervek kovácsolásához és végrehajtásához nem elég annyi, hogy van egy baszóka a lába között. Nem tudta, hogy hogyan kell meglasszózni egy magadfajta balekot.

Viszont ha nem tanulsz ebből az esetből, kurva gyorsan le fog játszódni az életedben az első bekezdésben felvázolt scenario, mert a következő már pontosan tudni fogja, hogy mit kell tennie ahhoz, hogy véghez vigye a tervét és ezzel megpecsételje a sorsodat. Azonnal felejtsd el azt a baromságot, amit Szomszéd is írt, hogy "Szerintem egy társ azért van, hogy megosszuk vele az életünket", ezzel a felfogással ultrakönnyűvé teszed a téged kiszemelő, a seggét a tutiba betenni igyekvő gádzsi dolgát.

Lehet, hogy te így gondolod, ahogy írod, de a nők elsősorban önös érdekből alakítanak kapcsolatot, a férfiak számukra eszközök, nem pedig társak.

Az, hogy a sztorid végén őszinte nőkért kiáltasz, az is pontosan azt mutatja, hogy mennyire nem vagy képben a nőket illetően. És egyben megmosolyogtató is, mert tulajdonképpen a viselkedését tekintve - tapasztalat hiányában - egy őszinte gádzsit kaptál, aki "csak" annyit felejtett el közölni veled, hogy a gazdatest szerepét szabta rád.

Ami a volt csajodat illet, ő ebből az esetből tanulva a legközelebbi kiszemelt gazdatestet már a klasszikus praktikákkal, a képmutatással, a barinők tanácsaival és a szerepjátékok garmadával fogja próbálni meglasszózni...

...és erőfeszítéseit végül siker koronázza.

A te dolgod mindössze annyi, hogy a fentieket a magad javára fordítod, kizárod a rendszeredből az érzelmeket és ennek fényében használod (ki) a téged kihasználni akaró "nőket", ügyelve a kifizetett összegekre az aktuális nő ár/érték arányának függvényében.

PPK™ 2019.04.16. 10:59:14

@Captain Admin: "Ám érdekes, hogy a gyakran vitatott szintezősdi"

Csak meg kell vizsgálni, hogy melyik halmaz tagjai kérdőjelezik meg a szintelméletet, máris megkapjuk az ok-okozati összefüggést.

2019.04.16. 11:02:02

@Egy se qrva mind kiralylany: "mi a hazugság abban, hogy a faszi ingyenpinát akar?"

Ebben semmi. De ez szinte soha nincs kinondva, hanem azt hazudjátok ti (én nem), hogy kapcsolat

2019.04.16. 11:04:16

ot hazudtok, vagy kapcsolat létesítési szándékot.

2019.04.16. 11:04:42

@Captain Admin: Alapvetően nincs gondom a lenyeléssel, de nekem az alap az, ha arcomra megy...ez a fétisem. Utána természetesen a számba kerül és lenyelem, minden cseppje aranyat ér! Ha nem tetszik a pasinak és a lenyelésre van igénye egyből, akkor jelzi....

Kero88 2019.04.16. 11:05:59

@Alinda: hat nem tom hogy nézhet ki kivul belul egy olyan ember aki napi 16 orat robotol... Szerintem nem lehet valami vonzo :D akkor meg minek az egesz?

2019.04.16. 11:08:10

@Kero88: keress rá béta csabira és meglátod! :)

2019.04.16. 11:08:14

@Captain Admin: Ti? Mutasd már meg , hol a kurvaanyádban írtam bármikor bármit is " kapcsolat" ról?

PPK™ 2019.04.16. 11:10:45

@Egy se qrva mind kiralylany: feszültnek tűnsz, bro. Parázol, hogy este fütyürészve törlik fel veletek a padlót, mi? :)

Egy se qrva mind kiralylany (törölt) 2019.04.16. 11:14:14

@PPK: Mónika , nem tehetek róla, idegállapotba' vagyok, amíg tovább nrm jutunk

EGY a Queen 2019.04.16. 11:14:56

@Alinda: köszönjük ezt a hiánypótló információt.Már csak az a kínzó kérdés maradt,mennyire van kitágulva az ánuszod..amúgy most komolyan..tényleg közérdekű információ szerinted,hogy mit csinálsz a gecivel? Valami minimális szemérem,mint olyan..érted,nem kéne,hogy beépüljön a személyiségbe?

EGY a Queen 2019.04.16. 11:16:33

@Egy se qrva mind kiralylany: nem tudhatom,Zsolt.Ehhez én ideológiailag nem vagyok elég képzett.

Egy se qrva mind kiralylany (törölt) 2019.04.16. 11:18:50

@EGY a Queen: egy dagadt nőről beszélsz, akinek szökőévenként az arcára élveznek, persze fizet minden cseppért, jóhogy kérkedik vele bazdmeg. Mindenki nem lehet fullos burzsuj picsa, mint te

Kero88 2019.04.16. 11:21:02

@EGY a Queen: most mit piszkalod, akinek postas "lusta" jozsi a celcsoportja az megteheti hogy ilyen szinten is felvallalja magat. Mindazonaltal a 16 ora munka, az osztonkesztetesek kognitív kontrolljanak a hianya elorejelzi az eletbrn valo sikeresesseget, de az mas kerdes :D

EGY a Queen 2019.04.16. 11:25:38

@Egy se qrva mind kiralylany: ne dagadtozz már,bazmeg! Ez annyira gáz. A viselkedését,hozzászólását minősítsük valakinek, ne a külsejét. Ettől függetlenül fullra nem értem,ilyesmit miert nem a barátnőkkel vagy az aktuális kannal beszél meg valaki. Ez így nagyon khmm..zsenánt. Mán szerintem.

Zsivány Kettő 2019.04.16. 11:26:58

@Captain Admin: megint belelovallod magad ebbe a szintelméletes baromságba, aztán befordulsz és üvöltesz mint a fába szorult féreg!:)))

2019.04.16. 11:32:24

@EGY a Queen: Rendben van a popóm, köszönöm kérdésed. Nem érzem hiányát a szemérnességnek. Én kérek elnézést, hogy nem egy frigid megjátszós picsa vagyok...

Egy se qrva mind kiralylany (törölt) 2019.04.16. 11:34:55

@EGY a Queen: menjmáafaszomba, ha költői hangulatomban verset írok, az is gáz, ha leírom, ok-okozatot, miért viselkedik így valaki(me dagadt, azé) az is gáz.

2019.04.16. 11:34:58

@EGY a Queen: Nem tetszik, nem olvasod. Nem kötelező. Kommentálni meg főleg nem...

EGY a Queen 2019.04.16. 11:38:48

@Alinda: nem aggódtam a popódért.Viszont az ilyen egysejtű szalmabábérvelésre számítottam.Elárulok egy titkot.Nem,attól még,hogy egy nő nem teregeti ki nyilvánosan,hogy hova keni a gecit,még nem kell,hogy frigid vagy megjátszós legyen.Nincs kauzalitás a kettő dolog között.De ha te ettől érzed különlegesnek magad,rajta,toljad.Jogod van hozzá.De van egy rossz hírem.Sajnos nekem is jogom van hozzá,hogy a nemtetszésemet kifejezzem ugyanezen a nyilvános fórumon. Peace

2019.04.16. 11:40:02

@EGY a Queen: "Ettől függetlenül fullra nem értem,ilyesmit miert nem a barátnőkkel vagy az aktuális kannal beszél meg valaki."

Velem beszélt. :)
A faszba, most elszóltam magam, h postás vagyok...

EGY a Queen 2019.04.16. 11:41:06

@Egy se qrva mind kiralylany: a versed szép volt,nem tagadom,de érted..az eljegyzésed után egy nappal?

PPK™ 2019.04.16. 11:41:55

Nincs is jobb, mint egy kedd délelőtti cicaharc.

Ja, de. Kettő.

Abba ne hagyjátok fiúk/lányok :)

2019.04.16. 11:42:21

@EGY a Queen: egy releváns fórumon nem gáz megbeszélni az ilyesmit. Egy étteremben valóban más lenne a helyzet, de nem ott vagyunk. Vagyis most pont kajáztam, de virtuálisosan nem.

PPK™ 2019.04.16. 11:43:51

@Egy se qrva mind kiralylany: őőő... te kajak eljegyeztél egy nőt? :D

EGY a Queen 2019.04.16. 11:47:27

@Captain Admin: ez nem a “ geci felhasználásának 101 gyors és különleges módja háziasszonyoknak “ fórum bazmeg. Ráadásul a gádzsi 2 kattintással lenyomozható.A tanítványai is olvashatják,vagy a szülők..szóval szerintem gáz.De mondom,ő dolga.Viszont én meg hadd szóljak,ha valami nem tetszik.

2019.04.16. 11:56:31

@EGY a Queen: Fejezzed, kutyát nem erdekli, engem meg főleg nem

EGY a Queen 2019.04.16. 11:58:35

@Alinda: feszültnek tûnsz...egy pihentetõ arcpakolás ? ;)

2019.04.16. 12:03:58

@EGY a Queen: érzésem szerint túlreagálod. Mert még ha o1g-zne az más, mert politikának itt helye nincs. De a gecit a suliban is nyelik.

2019.04.16. 12:07:44

@EGY a Queen: jöhet. De te nő vagy nem?

2019.04.16. 12:08:35

@EGY a Queen: nem vagyok lenyonozható 2 kattintással, ne aggodj helyettem a munkahelyem miatt, ha en nem teszem

2019.04.16. 12:09:57

@Captain Admin: O1G-zés miatt hamarabb repulnek az allasombol mint barmi mas miatt

2019.04.16. 12:13:33

@Alinda: biztosan, már csak azért is, mert olyanról még nem hallottam, h valakit azért rúgtak ki, mert nem nyelte le. :D

PPK™ 2019.04.16. 12:14:43

@Alinda: és ha nő? Egy squirt-öt még simán rád dobhat :)

2019.04.16. 12:15:24

@EGY a Queen: amúgy te tuti nem nyeled le, mi másért feszültél volna rá erre? :) Aki szereti az szeret beszélni is róla. Én is szeretek nyeletni, nem is zavar a téma.

2019.04.16. 12:16:59

@Captain Admin: főleg ha az ember lanya joban van az igazgatoval es lenyeli neki :D

2019.04.16. 12:17:36

@PPK: az is igaz. Arra kivancsi is lennek

EGY a Queen 2019.04.16. 12:20:51

@Captain Admin: ezt már vártam tõled,Kupi! :D
Mindenképp foglak majd értesíteni,ha veled akarom majd ezt megbeszélni. ;)

2019.04.16. 12:21:46

@Captain Admin: szerintem sem kultiválja ezt a témát. Ha rebdben lenne a cekcualis elete nem ugrik

2019.04.16. 12:24:37

@EGY a Queen: ebben nem tudok segíteni, mert nekem nem éri meg a komolyabb betanítás ebben a korosztályban. Ezt csak max 20 éves korig vállalom, hogy csak hosszabb elméleti oktatás után jön a gyakorlati. Szóval vagy beleveted magad egyből a gyakorkati képzésbe, vagy hagyjuk is!

2019.04.16. 12:25:53

@Alinda: nem tudom, nem ismerem a nőket. :) Csak tippelni tudok ezügyben, de erre tippelnék.

2019.04.16. 12:26:48

Szóval az egy fős mintádból megállapítottad, hogy a harmincas nők mind gázok. Gondolom, ezek után csak huszasokkal akarsz kezdeni, majd ha találsz ott is egy nem megfelelőt, váltasz a tizenévesekre. Remélem, annál lejjebb már nem mész, hanem inkább átugrasz a negyvenesekre, majd így tovább.

Bár szerintem inkább az MGTOW lépcsőfokain kéne ugrálnod. Az első fok mondjuk legyen az, hogy a szabadidődet nem a nőkről való idétlen elmélkedéssel töltöd...

2019.04.16. 12:37:53

@Sally and Billy: nem az egy darabos minta alapján jutott erre a következtetésre, hanem a saját mintája és a nemzetközileg sem kismértékben elismert, itt rendszeresen megjelenő szakvéleményem alapján is.

EGY a Queen 2019.04.16. 12:43:27

@Alinda: így van.Nem dugok,nem szopok,faszt se láttam ebben az évezredben,csak mert szóltam,hogy közönséges vagy.Ugorgyunk,érvelés bajnoka!

2019.04.16. 12:49:03

@Captain Admin: Hogy is van az a mondás? Aki nem tudja, tanítja.

2019.04.16. 12:50:44

@Sally and Billy: ez csak a hazai oktatásban résztvevőkre igaz. A versenyszférára pont nem.

2019.04.16. 12:50:57

@EGY a Queen: most is te kotozkodsz darlin...

2019.04.16. 13:05:19

@Captain Admin: Mondasz vmit:

index.hu/belfold/2019/04/15/nem_igazan_mukodik_a_pedagogusok_palyaalkalmassagi_vizsgalata/

Meg lásd fenti kommentelőt. Neked amúgy mi hasznod van az okításból? Már azon kívül, hogy addig sem a saját életeddel kell foglalkoznod.

2019.04.16. 13:33:35

@Sally and Billy: ez a palyaalkalmassago teszt kb ugy neu ki akinek van egy csepp esze es megtartani akarja az allasat az azt irja/jeloli be ami kb a legjobb valasz... az hogy valojaban mit gondll az senkit nem erdekel
Adminisztracio, egy ket unatkozo hivazalnok agymenese

PPK™ 2019.04.16. 13:37:57

@Alinda: képtelen vagyok elhinni, hogy te tényleg tanár vagy.

2019.04.16. 13:38:47

@PPK: te dolgod mit hiszel el és mit nem.

2019.04.16. 13:42:52

@Sally and Billy: nekem megéri egy kezdő lányt megtanítani, utána én aratom le először a gyümölcsét. Nem is értem más miért sajnálja erre a befektetést.

2019.04.16. 13:44:04

@PPK: miért ne lehetne az. Nálunk középsuliban a fél osztály megbaszta az egyik fiatal tanárnőnket.

PPK™ 2019.04.16. 13:47:07

@Captain Admin: természetesen nem ez a része hihetetlen, hanem hogy olyan ostoba szegény. Mondjuk nem biztos, hogy történelmet, vagy irodalmat tanít, lehet, hogy testnevelést.

De az tuti, hogy nem etikát, meg nyelvtant... :D

2019.04.16. 13:55:23

@Captain Admin: én sem értem... hasonlóan vagyok én is nem értem, hogy sokan miért nem foglalkoznak a fiatalabb, tapasztalatlan fiukkal. Tanitani valamire amit mesterien muvelsz te magad es a tudast atadni ebben, majd megtapasztalni a gyakorlatban is hogy milyen jo mestere voltal tanitvanyodnak, ennel szebb dolog nincs a vilagon. Persze ehhez kell befogado es tanulni vagyo alany is

Alinda (törölt) 2019.04.16. 13:57:07

@Captain Admin: en alt. isiben tanitok itt nincs ilyesmi. De az egyik baratnom kozepiskolaban tanit, meselt dolgkkat... illetve amikor erettseguzett 18+ tanitottam felnitt kepzes kereten belul, en is kaptam ajanlatokat es volt par "randi"

Alinda (törölt) 2019.04.16. 13:58:59

@PPK: ostoba vagyok? Miert? Nyelvtan? Nyelvtannaci vagyok csak a azota szoktam le errol miota a neten kommebtalok... a moBilom gombjai meg az erintokepernyo nem a baratom...

Amugy matek-info-konyvtaros vagyok

2019.04.16. 13:59:05

@Alinda: engem inkább az motivál ebben, h a saját igényemre "nevelem". Így a legjobb a szex.

De eleve nem rossz dolog tanítani más témában sem, pl amikor kisgyereknek tanítasz valamit.

2019.04.16. 14:01:28

@Captain Admin: Köszi az extra infót, de én az online tevékenységedre gondoltam.

Alinda (törölt) 2019.04.16. 14:04:38

@Captain Admin: az sem egy utolso szenpont, ha kielvezhetem a munkam gyumolcset, persze.

Reactor 2019.06.27. 16:22:10

Manapság már ez lett az etalon. A nő beleül a kényelembe, a pasasnak meg kutyakötelessége eltartani.
Ilyenkor az egyenjogúság nyaralni megy, és üdül egy jót, ugye?

@Sally and Billy: Zsindex...nó komment. Azon a legalja kamugyár viccoldalon az se igaz, amit kérdeznek.
süti beállítások módosítása