Érdemes ekkora kockázatot vállalnom?

2024. augusztus 01. 07:32 - csajokespasik

       

               ...Ha ez a kérdés felmerül valakiben, el lehet gondolkodni rajta, hogy mekkora is az a szerelem? Levélírónknak arról kéne most döntenie, hogy a pasijához költözzön-e, vagy se, mert a barátja biztosan nem jönne az ő megyéjébe. Hazánk méreteit tekintve, nincsenek áthidalhatatlan távolságok, de azok a távok, amik emberek közt vannak, valóban lehetnek óriásiak is.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Az a helyzet, hogy én és a barátom egymástól messze eső megyékben élünk. Sokáig esélytelen volt, hogy összeköltözzünk, de most neki lett egy lakása. Ő sokáig azt mondta, hogy neki vállalható ez a táv, és jó így. Ő nem költözne hozzám – nem lenne kényelmes, de meg lehetne oldani – és azt hittem, a férfiak szeretnek költözni, új helyekre menni. Csak mi eleve távkapcsolatból indulunk, és valakinek fel kéne áldoznia sok mindent. Nem ilyen drámai a dolog, senki nem veszít semmit, sok minden megmarad, csak kényelmi-és megszokás fronton változnak dolgok.        

       

               Nekem kell döntenem, hogy megyek-e hozzá, ő biztosan nem jönne. Mondhatnám, hogy ez így nem annyira fair, de hát kis hazánkban nincsenek azért olyan áthidalhatatlan távok. A családnak már be lettem mutatva, ezen túl vagyunk, de: - Érdemes ekkora kockázatot vállalni?
- ÉS: ha már ez a kérdés így felmerült bennem, lehet, nem is olyan nagy ez a szerelem? Ismerem magam és ha meg is lennénk egy darabig, egy idő után valahogy folyamatosan a visszautakat keresném. Egy párkapcsolat nem biztos, hogy örök, viszont a családunk marad.          

 

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr818458239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andy73 2024.08.01. 10:45:13

"Egy párkapcsolat nem biztos, hogy örök, viszont a családunk marad. "
Egy dolog a biztos, a halál. A hozzáállás alapvető mindennél. Ha eleve így álltok hozzá, szinte biztos, hogy nem lesz örök. A barátságok gyakran végetérnek, az élettársi kapcsolatok is, még a házasságoknak is kb. a fele felbomlik. Mégis az utóbbiak a legtartósabbak, főleg, ha komolyan áll hozzá mindkét fél.
Tehát ha felmerül az eljegyzés és a házasság gondolata, akkor érdemes próbálkozni az összeköltözéssel. Ha csak barátok-barátnők vagytok, és nem is gondolkoztok többen, akkor jogosak az aggályaid, mert többet veszíthetsz, mint nyerhetsz a dologgal.

Andy73 2024.08.01. 10:46:56

"Egy párkapcsolat nem biztos, hogy örök, viszont a családunk marad. "
A kérdés, hogy ebből a párkapcsolatból szeretnétek-e saját családot alapítani. Ezt nektek kell eldönteni.

Vén motoros 2024.08.01. 22:22:53

Ha van saját lakásod, és fenn tudod tartani akkor is, ha odaköltözöl: akkor költözz!
Ha az odaköltözéssel felégetnél minden hidat, ami visszafelé vezet: akkor NE KÖLTÖZZ!
De ha ez a probléma köztetek kölcsönösen felmerül, akkor csak szexpartnerek vagytok, és nem leendő (gyermeket is vállaló) párja egymásnak.

Lorrh 2024.08.02. 18:20:37

"Egy párkapcsolat nem biztos, hogy örök, viszont a családunk marad. "

Bizony, maradj is anyukád szoknyája mellett megvénlányosodni, majd eltemeted őket, énekelsz a sirjuknál siratókat, kijársz kapálni a sirjukat, ültetsz szomorufűzfát, jársz majd locsolni, metszeni, annyi pompás jó foglalatosság lesz a családoddal.
Pont igy tervezte a jóisten is a világot.
Ja nem.
süti beállítások módosítása