Nem akarom elrontani a nyaralását

2024. május 30. 07:48 - csajokespasik

       

               Levélírónk egy külföldi férfival van együtt, mégis külön, habár távkapcsolatnak még így se nevezné ezt. Látja, hogy ő is szenved ettől a helyzettől, de a pasi abban hisz, hogy majd valamikor megoldódik a dolog, ...a baj csak az, hogy a „valamikor” nem túl határozott időintervallum.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Ez a gond a kezdetektől jelen van köztünk, és többször próbáltuk már megbeszélni, de mindig abban maradunk, hogy mivel szeretjük egymást, valahogy majd megoldódik. Ebben nem nagyon érzek középutat, mert valakinek engednie kell. Én vagyok az alkalmazkodóbb. A barátom nem magyar és így ritkán is találkozunk, de nem annyira, hogy távkapcsolatnak nevezném. Látom, hogy ő is szenved ettől a helyzettől, és az biztatja, hogy majd a jövőben ez megoldódik, pár év múlva, és olyan élethelyzetben leszünk, ami mindkettőnknek jó. De a pár év az mennyi? 2, 4? Nekem már 1 is sok lenne.        

       

               Ő most nemsokára elutazik a családjával, ahova én a munkám miatt nem tudok velük menni. A szülei könnyebben mozognak. Minden évben van egy nagyobb útjuk. Nyaralásféle.
És azon gondolkozom, hogy érdemesebb volna az utazása előtt elmondani neki, hogy gondolkodjon rajtunk, hogy van-e értelme így folytatni a kapcsolatunkat?
Ez úgy tűnhet, mintha a szakítás kimondását akarnám rátolni? Mert nem így van, nekem nem a szakítás lenne a célom. Viszont így sem tudok élni, és lehet, hogy ő is, én is feleslegesen vesztegetjük fiatal éveinket.
Szép napot: A.           

 

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7918416781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2024.05.30. 08:03:28

Megvolt a húsz mondat,lehet menni a pénztárhoz, csilingel a kassza (Košice).

VOGAben 2024.05.30. 10:02:21

Egyre ergyább sztorik jönnek. Ez a kb ki nem szarná le kategória.

elismert felhasználó 2024.05.30. 14:08:20

@Lorrh: @VOGAben: negtek sejó semmise....... nemakarta elrontanyi...pedik nemis vidték el a nyaralázsba... mektehette vóna... is.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.05.31. 11:56:52

Azé amikó a paschi Magyarországra gyün, lyól lyön a kész pitscha és a meleg málé.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.05.31. 20:38:49

Nem értem, mi a gond? "Majd a jövőben megoldódik." Nem ez volt a terv? Mert megoldani egyikőtök sem akarta igazán, csak várta a megoldódást. Épp a szakításon gondolkodsz. Ez a megoldás.
Amúgy nyugi, nem te vagy az egyetlen a pasasnál, aki épp a "megoldódásra" vár egy máski orzságban, vagy másik városban.
Ha felébresztettelek volna, akkor jó reggelt, ha nem, akkor további szép álmokat!
süti beállítások módosítása