Nélkülem ment nyaralni

2024. július 22. 07:42 - csajokespasik

       

               „Egy esküvő nem olyan, hogy ne tudott volna már róla hónapokkal ezelőtt, így szólhatott volna, legalább erről” – Könnyű lenne a döntés, ha a pasi mindig ilyen lenne, de vannak jó pillanatai is, így Levélírónk nem lát még mindebben szakító okot, ...végül is párja csak nyaranként szabadul el egy kicsit.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Négy év után én még mindig nagyon szeretem őt, és ő is engem, csak vannak dolgai, amiken nem tudom csak úgy túltenni magam!
Nem élünk együtt, így elég nagy szabad mozgástere van. Nem rég történt, hogy két hétig nem tudtam elérni. Semmit nem tudtam róla, nem is szólt. Amikor megjelent, utólag mondja, mintegy mellékesen, amikor kérdeztem, hol volt, hogy hát nyaralt egyet...sőt, még egy ismerőse esküvőjét is megjárta.        

       

               Egy esküvő nem olyan, hogy ne tudott volna már róla hónapokkal ezelőtt, így szólhatott volna, legalább erről. Ez valahol tiszteletlenség, nemtörődömség velem szemben.
Könnyen döntenék, ha mindig ilyen lenne, de többnyire nem ilyen, csak nyáron őrül meg kicsit. Olyankor sajnos csak magára képes gondolni, máskor meg elvárja, hogy minden időmet, energiámat rá szánjam.
Hogy én hova megyek, elmondom, amiért cserébe nem ezt kapom vissza. Ami még érdekes, hogy régebben teljesen egyforma volt a világszemléletünk, ma már ez sincs így – nálam nem, nála változott.
Én mindenben próbálom a jót meglátni és nem problémákat generálni, de ez így meddig mehet?          

 

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5618451711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2024.07.22. 09:27:30

"Könnyen döntenék, ha mindig ilyen lenne, de többnyire nem ilyen, csak nyáron őrül meg kicsit"

Mennyire szánalmas már amikor valaki jelentkezik a kapcarongy szerepre.

Mi az hogy nem mindig ilyen??? Nem elég hogy egyszer csinált ilyet? Teljes agyrém mekkora balfaszok léteznek a világban. És ezzel a toleranciával saját magát alázza a posztoló. Hogyan lehet tisztelni egy embert, aki hagyja magát alázni???

Sztravinszka 2024.07.22. 09:49:26

Valahogy növelni kell az elbaszott kapcsolatok válási statisztikáját. Ennek itt egy percig nem volt létjogosultsága, és az ilyen nők basszák el végleg a férfiakat olyanra, hogy soka tényleg azt hiszik, bármit megtehetnek. Szánalom az egész.

Burgermeister 2024.07.22. 10:02:45

A poszterina tajgetosz pozitiv. Illetve komoly manna is a kezébe kerül a kúrópajtitól. Ez egy biznic csak vakegér a poszerina. És 2 hétig tuti mást hegesztett csávókám.

naneszórakozz 2024.08.13. 13:44:03

Mi az, hogy elmegy nyaralni szó nélkül? És te ezt miért tűröd? Nagy a farka, vagy mi?
süti beállítások módosítása