Nyaralás után dobott

2023. augusztus 25. 07:52 - csajokespasik

       

               „Hogy még kerekebb legyen a csapás, nekem akkor pont történt egy rossz dolog az életemben, tudta, hogy szükségem lett volna valakire, aki mellettem van, de már nem érdekelte” – Ha a csajod a nyaralás alatt végig mosolyogva chatelget egy olyan illetővel, akit kollégának, de később már barátnak nevez, készülj fel rá, hogy nem lesz több vízpartozás.        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok,
Ez volt az első és utolsó közös nyaralásunk. Két hetet töltöttünk együtt, hazai vízparton, ő végig a telefonját nyomkodta mosolyogva, ha rákérdeztem kinek ír, azt mondta, senkinek. Végül az a senki egy homályos státuszt is kapott: Kolléga, akit később, pár ital után már Barátnak nevezett. Hogy fiú vagy lány barát, az nem derült ki. Úgy éreztem, azt sajnálja, hogy velem van, nem pedig azzal, akivel ilyen lelkesen irkál. A barátnőm gyakran volt tudálékos, ugyanakkor markáns véleményeket fogalmazott másokról, helyzetekről. Elmesélte, hogy az előző csávója szerinte csak féltékenységből kérte volna meg a kezét, és akkor hagyta ott. Én eddig persze soha nem alázkodnék senkiért.        

       

               Talán jobb is, hogy így történt, ahogy történt. Ami valahogy zavar, az annyi, hogy nyaralásunk után pár napra rá, hirtelen közölte, hogy nem fog ez így tovább működni, és részéről ennyi, kilép... és hogy még kerekebb legyen a csapás, nekem akkor pont történt egy rossz dolog az életemben, tudta, hogy szükségem lett volna valakire, aki mellettem van, de már nem érdekelte. Jó volt az időzítés. Nem bírta már ezt a strapát velem.
Bajban mutatkozik meg igazán, hogy mennyire társ a másik, mennyire lehet rá számítani. Semmi mást nem vártam volna tőle, csak annyit, hogy legalább abban a pár napban ne jöjjön elő semmiféle meglepetéssel. Úgy már sok volt nekem. De hát ha a női szív másvalakiért dobog, ott kő kövön nem marad és minden más beáldozható és lényegtelen.          

 

 

36 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8618200627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2023.08.25. 09:57:53

Már réges-rég más volt a pasija de a beígért luxi nyaralást nem akarta bukni.
"Én eddig persze soha nem alázkodnék senkiért" hát pajtás, ti már a nyaralás előtt sem voltatok rendben, csak te nem vetted észre. Ez még megbocsátható, de hogy csak úgy a feneke alá toltál egy kéthetes üdülést, azért már minimum egy rosszalló szemöldökfelvonás jár. Szóval még annál is jobban megalázkodtál. Remélem megtanultad a leckét, nem szabad kincsekkel elhalmozni egy nőt és érzelmileg függővé válni tőle, pláne ha minden jel szerint szarik a fejedre.
"Tudta, hogy szükségem lett volna valakire, aki mellettem van, de már nem érdekelte" Már hogyne érdekelte volna. Valakire, aki egész biztosan Nem Ő! Micsoda manipulatív gazemberkedés ez, hogy elvárod, valaki cselekedjen az érzéseivel ellentétesen, mert neked kell egy szoknya ami alá hüppögve bebújhatsz.
Első sorban tanuld meg hogy senkire nincs szükséged, mert alapból senkire nem számíthatsz. Ha így megállsz a lábadon, akkor lesz esélyed egy őszinte társ megtalálására. Ha tálcán kínálod magad mint egy gyámoltalan gyerek, bármit megengedsz és megadsz csak ne legyél egyedül, akkor élősködő szarháziak fognak legyeskedni körülötted; learatják amit te kínálsz és más faszinak csillogó szemekkel, vízesésként ömlő nedvekkel megadnak mindent amit neked nem.

VOGAben 2023.08.25. 11:11:17

Ezért nem érdemes a lehajtott fejű, telefonba temetkezőkkel hosszútávra tervezni. Ezt az életképtelenség határán lavírozva művelik ma, míg egy szép napon be nem hajtanak egy kamion alá. Még olcsón megúsztad! De ezt két hét nyaralás alatt végig eltűrni... Az első alkalom után húztam volna a nyaralóból valami külön programra. Part, büfé, kocsma, kerékpározás, ismerkedés stb. (Mondjuk nekem könnyű, mert egy rakás helyi haverom van a szokásos balatoni helyeimen, plusz régi és új "ismerős"lányok...) Egyébként nem nagy veszteség kimaradni az ehhez hasonlók zűrzavaros nyomorából. Az ilyen mentalitású nő, akinek az ismerkedés a fő időtöltése, ezt az élete bármely szakaszában megteszi, gyerekek mellett is lazán. Mindig lesz vastagabb... pénztárca stb.

God Harald 2023.08.25. 11:40:31

@body_andras: de hogy csak úgy a feneke alá toltál egy kéthetes üdülést

Hát azt azért nem láttam leírva. Az is lehet hogy felesben lett fizetve, de ilyen alapon joggal feltételezhetjük azt is akár, hogy a csaj fizette az egészet. Vagy azt, hogy a posztíró ajándéka volt a novellája szereplői részére.
Abban igazad lehet, hogy már másik faszinak ketyeg ilyenkor a próbaideje. Igen, a nők marha kegyetlenek tudnak lenni, ha a régi faszit el kell takarítani. Ezt a legjobb nem megvárni.

Real_Time_2 2023.08.26. 07:55:57

@God Harald: Mert még mindig sok feminista mainstream által agymosott férfi van szabadlábon. Mindenesetre a feminista fosrendszer "eredményei" már kézzelfoghatóak: index.hu/gazdasag/2023/08/26/hazassag-gyermekvallalas-ksh-csaladalapitas-csalad/
A posztban szereplő kisasszony még valszeg a nagybetűs férfit keresi, míg rá nem jön hogy olyan már nincsen. Azokat már a kvótanők segítségével kiszorítják mindenhonnét, ezáltal a motiváció is megszűnik szépen lassan a férfiak részéről, hogy nagybetűs férfivé váljanak.

moonshadow 2023.08.26. 09:59:42

Éretlen kis pöcs vagy, aki magával nincs rendben, nincs elég élettapasztalatod, ezért lényegtelen külső tényezők alakítják az önbecsülésed.
Majd akkor leszel érett, ha egy ilyen helyzetben bemégy a templomba és dobsz egy százast a perselybe hálából, hogy a jó isten időben megszabadított tőle.
Így, hogy lelépett, lehetőséged nyílt jobbat is találni, ha a nyekegés helyett magadat fejleszted.

God Harald 2023.08.26. 12:17:50

@Real_Time_2: ilyen ez a mocskos feminista világpestis! Benned egyébként hány gyerek kedves és jóságos apukáját tisztelhetjük?

antisocialnetworkagain 2023.08.26. 17:23:31

A kommentelőknek mindig igazuk van!

szeme közé, laposan! 2023.08.26. 17:53:45

Csak azért tudott a nyaralás után dobni, mert csíra módra nem vetted észre, hogy átbasz és nem dobtad ki te magad a nyaralás előtt. De majd kinövöd, rájössz, hogy nem férfihez méltó nyavalyogni azon, hogy gyík voltál. Ha az is voltál, nem nyávogsz, mint egy anyukáját vesztett kiscica, hanem szembenézel a tényekkel és tanulsz belőle. Amúgy meg: nőkre számítani bármilyen nehéz helyzetben...? Mennyi idős vagy te?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.08.26. 19:46:36

Mennyivel lett volna jobb a levélírónak, ha a "rossz dolog" miatt a nő még pár napig kegyelemből megjátssza, hogy vele akar maradni?

Real_Time_2 2023.08.27. 09:17:53

@God Harald: Számold ki: pont annyi ahány gyerek után támogatást kapnak a férfiak/apák az államtól.

Etniez 2023.08.27. 10:10:18

Veled vagyunk Krausz!

God Harald 2023.08.27. 13:53:05

@Real_Time_2: ok. Egy gyerek után is jár szabi és családi adókedvezmény. Három-négy után már szinte nem adózol. Vagyis 1 és végtelen között van a gyerekeid száma.:)

Andy73 2023.08.27. 13:57:47

Örülj annak, hogy nem nászút volt. Amíg nincs házasság, bármikor véget érhet egy kapcsolat. Sajnos a házasságok kb. fele szintén felbomlik, de azt talán egy fokkal jobban meggondolják a felek. A tanulságot már megfogalmazták mások: ha a partner másokkal csetel, rövidre kell zárni a kapcsolatot, mielőtt a közös nyaralás egyáltalán felmerülne. A tippem, hogy a nő külsőleg nagyon vonzó volt, ezért sok mindent megengedtél neki, ami tipikus hiba. Nem csak a külsőt kell nézni, hanem a belsőt is, egy komoly kapcsolatban az összkép a fontos.

Real_Time_2 2023.08.27. 14:43:22

@God Harald: A "nem adózol" rész egyedül az asszpnyra vonatkozik. A szabadság meg kb. akkora kedvezmény mint a debrecenieknek az esőgyűjtő. Igaz, a semminél több. Nem megy ez neked papesz, nagyban hátráltat a naivitásod továbbra is.

God Harald 2023.08.27. 16:06:25

@Real_Time_2: tehát nincs gyereked, de szakértő vagy a témában. Ha lenne rendes munkád, akkor pár nap extra szabadságnak is örülnél.

Real_Time_2 2023.08.27. 16:14:48

@God Harald: Annak örülnék én gyerek nélkül is.

God Harald 2023.08.27. 19:46:54

@Real_Time_2: sebaj, majd én veszek ki szabit!

Lorrh 2023.08.27. 21:02:35

@God Harald: vicces ez a kis sztrovacsek hogy nem adott semmit a jövőnek és mégis akkora az arca. Szerintem egy igazi férfi megteremti a világát és nem az államtól koldulja, mint a nyekergő feministák, mert akkor ő sem különb az általa megvetett nőknél. Na de ne várjunk hitelességet egy komment trolltól itt a posztmodern világban.

God Harald 2023.08.27. 21:12:53

@Lorrh: hát ja, igazad van. Na de van jó hír is: úgy néz ki, hogy a Balaton-tagadóknak nincs igazuk! Ha egy hét múlva Schmidtmarinak sem lesz igaza, akkor ünnepelünk!:)

Real_Time_2 2023.08.28. 05:02:14

@Lorrh: Miért, a férfiak világát szerinted ki a fasz teremti meg, ha nem ők saját maguk? A nők világát (is) kik teremtik meg?

Lorrh 2023.08.28. 10:30:00

@Real_Time_2: nem tudom, épp szőrtelenítem a mellkasomat.

Burgermeister 2023.08.28. 19:29:55

Tipikus faszbalek a poszter, na ebbol legalabb tanult.

Real_Time_2 2023.08.29. 06:45:36

@Lorrh: Helyes, én is a szőrtelen mellkasú nőket preferálom.

body_andras 2023.08.29. 09:34:47

@Lorrh: Láttam az általad fellőtt Batman jelet az égen és megjöttem.
SOha nem kértem és nem kaptam az államtól semmilyen gyerek utáni támogatást vagy kedvezményt (gyakorlatilag a jogviszonyaim okán soha nem is járt); életemben egyszer kértem álláskeresői járadékot vagy mi a tökömet, az is megjött 8 hónap késéssel, amikor már rég újra dolgoztam.
Nincs CSOKom és sose vettem fel hitelt, még személyi kölcsönt se.
A közoktatás és úgy en bloc az állam semmilyen extra fejlesztést nem szolgáltat a gyerekemnek, minden speciális tevékenységet magánban intézek és egyedül fizetem. Mégis, elvált apaként, van tető a fejem fölött, még működik a seggem alatt a 17 éves autó, váltott felügyeletben exszel közösen nevelhetem a gyerekemet, megélünk és megtakarítunk a fizuból. A szabadságot hónapokkal előre lebeszélem a munkáltatóval, és megyek, olyan jogviszonyban dolgozom ahol nem kell kupecként a szabadnapokat számolni, végezd el a munkát és mehetsz nyaralni.
Tehát összességében, nagyon rég megtanultam hogy a büdös életben senki nem fogja a boldogulásomat helyettem megoldani, az egzisztenciámat helyettem megvédeni, így mindent szépen elintézek magamnak, önerőből. Nem fekszem a bankok alá hogy aztán kereplővel követeljek megoldást az államtól.
Eléggé igazi férfi vagyok ebben a posztmodern világban? :)

Lorrh 2023.08.29. 09:54:19

@body_andras: igen, jól csinálod, ügyes vagy! Hajrá Bandi bácsy!

body_andras 2023.08.29. 09:57:56

@Lorrh: A lelkem mélyén élősködő feminista szörnyeteg kisördög elégedetten konstatálja a dicséretedet.

Sadist 2023.08.29. 21:38:05

@Real_Time_2: "A Népszavának nyilatkozó szakértők több tényezőre is rávilágítottak, amelyek a kedvezőnek nem mondható statisztika mögött állhatnak, például „a nők csökkenő társadalmi megbecsültsége”, a „lakhatási szegénység” és a „nagyon kevés célzott állami támogatás” a probléma kezelésére."

Édesfaszom...
A Fekete-tengertől nyugatra a nők a társadalom szent tehenei, csak és kizárólag jogaik vannak, kötelezettségük az égvilágon semmi, ennek ellenére mindenért folyamatosan visítanak, mint a fürdős kurvák.
Lakhatási szegénység, amikor a belvárosban egy random hétköznap 9:00 és 17:00 között végigsétálva a kávézókban 90%-ban 20-30 közötti, ivarérett, szülőkorban lévő picsákat látni, ahogy szürcsölgetik az 2000-ért vett lattéjukat és arról pofáznak a barinőikkel, hogy melyik kibaszott koncertre meg fesztiválra fognak menni a következő hétvégén.
Kevés állami támogatás, hogy a negyedik gyerek után nem kell egy kibaszott kanyi vasat se adózniuk... Elmennek a bús picsába. Ezeknek alapból csak akkor szabadna szavazati jogot adni, ha már megszültek és felneveltek legalább két gyereket, akik a társadalom hasznos tagjaivá váltak (értsd dolgoznak, adóznak, értéket teremtenek).

Cecile Faucigny Lucinge 2023.08.29. 23:11:49

@Sadist: és a harmincévesen a mama hotelben lövöldözős játékot játszó fiúcskákra milyen dörgedelmet tudnál mondani? Haszontalan generáció az egész, fiúk lányok egyaránt, mobiltbuzuló zombi horda.

Reactor 2023.08.30. 00:05:06

@Lorrh: Az államnak minimum ugyanakkora felelőssége van az állampolgárai (jobban mondva: alattvalói) boldogulásában, mint az egyénnek. De inkább nagyobb. Ám SZVSZ az emberek többsége már azzal is kiegyezne, hogy ha segíteni nem tud, legalább ne hátráltasson, de még erre is képtelen.

@Cecile Faucigny Lucinge: A "mamahotel" egyenes következménye az ingatlanpiramisnak. Nem mindenki fossa ám a pénzt. A "lövöldözős játékos mobilbuzulás" pedig szimpla kötekedés, nem mellesleg még mindig jobb mint az orrba-szájba bulikázás, vagy a kricsmik söntése melletti focibámulás.

Real_Time_2 2023.08.30. 05:22:18

@Cecile Faucigny Lucinge: És nem is ők kapnak ingyenes jogosítványt (miközben majd nagybetűs férfiként nekik kéne fuvarozni az asszonyt a gyerekkel), diákhitel-elengedést vagy adókedvezményt ha gyereket csinálnak, hanem a latteszürcsölgető picsák.

@Sadist: Mivel a 90-es években megrekedt Fidesz azt hiszi hogy pont úgy mint a szavazatoknál, ebben is nagy különbség van a vidék és a városok között. Igazából ezeket a támogatásokat is eleve "vidéknek" szánja, csak hát a fiatal generációnál már semmilyen felfogásbeli különbség nincsen.

Sadist 2023.09.04. 23:28:14

@Cecile Faucigny Lucinge: "és a harmincévesen a mama hotelben lövöldözős játékot játszó fiúcskákra milyen dörgedelmet tudnál mondani?"

Abszolút irreleváns, ugyanis nem a fiúk kapják a támogatásokat, nem őket tolják minden fronton. A mamahotelben lébecoló srácok kizárólag a szüleik számára teher, nem a társadalom számára.

Ha kicsit körülnézel magad körül, akkor láthatod, hogy van víz, gáz, villany, szemétszállítás, internet, működő infrastruktúra, rendfenntartás, stb., ami mind a férfiaknak köszönhető. Ők tartják fent és működtetik ezt a kibaszott kócerájt, amit civilizációnak hívunk. A férfiak életük során nettó befizetők/termelők, ellentétben a nőkkel, akik jóval több erőforrást fogyasztanak, mint amit megtermelnek, amivel egyébként nem volna az égvilágon semmi gond, ha megszülnék azt a fejenként 2.1 gyereket, ami a társadalom fenntartásához kell, de kurvára nem szülnek. A társadalmi szerződést a nők rúgták fel, nem a férfiak, rajtuk nincs mit számonkérni.

"Haszontalan generáció az egész, fiúk lányok egyaránt, mobiltbuzuló zombi horda."

Számtalan kutatás igazolta, hogy a lányok sokkal hajlamosabbak az instagramon, tiktokon meg a többi social media szaron lógni és jóval erősebben is hat a pszichéjükre, mint fiúk esetében.

Sadist 2023.09.04. 23:34:33

@Reactor: "Az államnak minimum ugyanakkora felelőssége van az állampolgárai (jobban mondva: alattvalói) boldogulásában, mint az egyénnek. De inkább nagyobb."

Kurvára nem. Az állam nem valami önálló entitás, mint a jóisten, akinek az a feladata, hogy a kis báránykáit terelgesse és gondjukat viselje.
Ennek belátásához persze elsősorban egyéni felelősségvállalás kellene, amiben a magyar társadalom nem bővelkedik.

God Harald 2023.09.05. 00:45:39

@Sadist: aha, a szokásos szadista faszság. Talán ki kellene szakadni az élősködő kurvák mikrokörnyezetéből. A rossz családi minta lelki nyomorékká tett!

Reactor 2023.09.09. 22:22:48

@Sadist: Érdekes. Pedig az Alkotmányban betűről betűre rögzítve van az állam kötelessége. Nem csak a jogai - a kötelességei is. Akkor is, ha az a hátuk közepére se kell.

Supergranat23 2023.10.25. 18:18:00

"Két hetet töltöttünk együtt, hazai vízparton, ő végig a telefonját nyomkodta mosolyogva, ha rákérdeztem kinek ír, azt mondta, senkinek. Végül az a senki egy homályos státuszt is kapott: Kolléga, akit később, pár ital után már Barátnak nevezett."

Kedves Balfék barátom! Szerinted ez mekkora red flag egy tizes skálán????

Supergranat23 2023.10.25. 18:19:01

@God Harald: Minket a tapasztalatok tettek ilyenné te idióta :/
süti beállítások módosítása