Nem tudok együtt élni senkivel

2024. március 22. 07:39 - csajokespasik

       

               „Már az is zavarni szokott, hogyha mellettem van az ágyban, vagy a fürdőszobában” – A pasi már sok mindent bevetett, hogy magára kényszerítse az együttélés szabályait, de egyelőre még mindig nem pályázhatna a Legjobb Társ-díjra. Magában keresi a hibát, és valószínűleg jó helyen.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

27 éves férfi vagyok, egyedülálló. Lehet, hogy ez jó darabig így is fog maradni. Ennek oka, hogy nehezen tudok együtt élni valakivel – vagy kifordítva: velem nehéz együtt élni, ezt sem tartom kizártnak, mert engem is hagytak már el. Legutóbbi barátnőm akarta, hogy hozzám költözhessen. Hagytam, mert mindenképp erre vágyott, azt mondta, velem minden olyan jó, mint még soha mással. Én mondtam neki, hogy nehezen élek együtt mással, nem sikerült még eddig, tudta ezt. Ő nem sokra rá meg egyenesen arról büszkélkedett másoknak, hogy ennek ellenére már négy hete élünk együtt és minden oké; megszelídítette a magányos farkast.        

       

               Aztán lassacskán beigazolódott az, amire már számítottam. Elkezdett bennem telítődni valami. Olyankor már az is zavarni szokott, hogyha mellettem van az ágyban, vagy a fürdőszobában van. Hülyén hangzik, de zavar, hogy mindenhol ott van. Ilyenkor igyekszem magam lefoglalni valamivel, bezárkózom. Ő sokáig főzött olyankor, vagy pakolt, innen láttam, hogy feltűnt neki is a dolog, de még bírja, nem adja fel.
Aztán próbált velem beszélni, én meg azt mondtam, hogy az elején elárultam a dolgot, de ezen mindig átugrott. Aztán többnyire hallgattam, vita nélkül, amire azt mondta, hogy így olyan, mintha valami keserűt nyelnék le kényszerből, olyat, amit nem akarok. És akkor egy idő után elment tőlem.

Mindig reménykedek, hogy jobb lesz, de miért lehet ez nálam?          

 

 

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2418361405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VOGAben 2024.03.22. 07:57:39

Egészséges életösztön! Böcsüld meg!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.03.22. 10:26:30

Szerintem járj kurvákhoz. Akkor és addig vagy vele és NÁLA, amikor és ameddig akarod. Nem akar hozzád költözni, nem akar megváltoztatni, nem kell neki ajándékokat venned, és nem sértődik meg, ha elfelejted a születésnapját. Kevesebbe is kerül, mint egy barátnő.

A kurvához járás további előnye, higy mindig olyat választhatsz, amilyet éppen kívánsz: hol szőke, hol barna, hol karcsú, hol telt stb.

Még a kurvánál is gazdaságosabb megoldás a szexbaba. Mindig fasznál van, de ha épp nincs hozzá kedved, jól elvan a szekrényben is, nincs utadban.

Ha még ezt is túl sok kötöttségnek érzed, úgy még ott van mindig hű társad, Marok Marcsa.

Lorrh 2024.03.22. 10:53:43

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Te így élsz? Fizetsz ha emberi közelséget akarsz? Nem zavar hogy csak pénzért van veled és amúgy szarik rád? Vagy csak baszás az élet? Egy ürítés és futsz is tovább?
LOL - ahogy a boomerek mondják.

bz249 2024.03.22. 11:48:36

@Lorrh: a poszt nem emliti, hogy gondok lennenek a haztartas mukodtetesevel. Gyerek ilyen lelki alkattal nyilvan nem lesz. Vagyis tenyleg az a helyzet, hogy minden - ideertve a rendszeres dugast is - megoldhato egyutteles nelkul, sot jobban megoldhato ugy. Tovabbi elony, hogy nem keverednek a funkciok tehat (ha szukseges) a haztartasi alkalmazottbol, a szexualis szolgaltatobol es szabadidopartnerbol mind kulon-kulon az adott helyzethez idealis valaszthato kompromisszummentesen.

Lorrh 2024.03.22. 13:24:26

@bz249: Virágh jutott eszembe erről, az anyagias center. Tessék:

részlet

„Kedves sporttársak! Jövendő egyesületem, melynek színeiért élni-halni akarok!

Van szerencsém közölni Önökkel szolgáltatásaim árát, azzal a megjegyzéssel, hogy irányáraknak tekintendők, a különféle helyi körülmények: rossz időjárás, lejtős pálya, kampós fűszálak 15-20 százalékot emelhetnek rajta.
Cipőbefűzés: 25 forint 40 fillér.
Rövid vágta: 42 forint 30 fillér, ugyanez labdával 57 forint 90 fillér.
Csel: 18 forint, ha cselsorozatban kerül alkalmazásra, 30 százalékos engedmény.
Forintos labda: 1 forint 50 fillér.
Gól: közvetlen közelről 100 forint, távolabbi lövéseknél méterpénz.”

És így tovább még vagy kétszáz tételt sorolt fel. Mondanom sem kell, milyen elkeseredéssel olvastam végig, aztán lecsaptam az asztalra az üzleti kártyát:

– És hol a szív? Hol a lelkesedés?

Virágh a fejéhez kapott:

– Hát nem elfelejtettem? – és sietve beírta: „Szív 150 forint, lelkesedés 200 forint.”

szeme közé, laposan! 2024.03.22. 14:07:49

Egyszer nekem is volt egy csajom, akivel, még eléggé az elején, de már összeköltözésről beszélgettünk. Illetve ő igen, én meg max. szűkszavúan válaszolgattam az ilyen kérdéseire, aztán mivel már basztatás formájába ment át az egész, beadtam a derekam. Egy kibaszott katasztrófa volt az egész, életem legrosszabb 1,5 éve volt, mire más okból kifolyólag, de végre szakítottunk! És nem, nem velem volt a baj, mert előtte is és utána is éltem együtt másokkal, ami remek volt (még ha véget is értek). A baj az volt, hogy két, össze nem illő ember került egymás közelségébe, és te ezt érzed most, ezért fordulsz be otthon. Egyszerűen vele nem akarsz egy fedél alatt lenni, csak gyáva vagy magadnak és neki is elmondani. De van egy jó megoldás: ha nem érzed úgy, hogy menni fog, akkor az nem véletlenül van és menj elébe, közöld vele, hogy ez így nem fog menni. Max. otthagy a picsába, de akkor is nyertél.

bz249 2024.03.22. 14:35:33

@Lorrh: na ott is van, hogy mennyit er a sziv es a lelkesedes... 3-4 rovid vagtat ;-)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.03.22. 14:44:29

@Lorrh:

Keversz engem a kitalált vagy valós levélíróval, ő nem igényli az emberi közelséget, nem tud másokkal - és nem csak az említett barátnővel - együtt élni. Ahogy ezt elég világosan le is írja.

A szarkazmus-szenzorodat megg vidd szervízbe.

Sadist 2024.03.22. 21:58:31

Nincs veled semmi baj, csak introvertáltabb vagy és nagyobb az igényed a személyes térre, mint az átlagnak.
Az ilyen emberek számára fizikailag kimerítő és folyamatos stresszforrás, ha 24/7 ott van valaki a közelükben.

Reactor 2024.03.23. 21:59:25

Nem vagy társas lény - na és akkor mi van? Legalább megspórolsz egy rakás kidobott pénzt, és ugyanennyi közepes/súlyos idegbajt, ha nem randizol vagy keresel társat.
Sokkal jobban jársz...de idővel úgyis rájössz majd magad is.

Supergranat23 2024.03.25. 19:00:32

Mint mindig most. is te és a másik kommentelő (Reactor) hozzászólásai érnek a legtöbbet :)
süti beállítások módosítása