Megérné egy újrakezdés?

2019. szeptember 05. 07:35 - csajokespasik

Amikor újramelegítenek egy kapcsolatot, az általában ritkán lesz tartós. Most úgy áll a helyzet, hogy a csaj részéről merült fel az újrakezdés gondolata, a pasi pedig nem tudja eldönteni, érdemes lenne-e belevágni? Sok kellemes közös emlék van, és egy viszonylag intenzív kapcsolat szakadt meg.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Közös megegyezéssel váltunk meg egymástól. Az én részemről azt vártam volna el, amit én is nyújtottam neki, de tőle ezt már nem kaptam vissza. Mielőtt önzőséggel vádolnátok, vagy azzal, hogy csak az üzleti oldalát látom a kapcsolatoknak, nem így van: csak annyit szeretnék, hogy én is jól érezzem magam, mint a párom. A barátnőm sem haragtartó, lehet még vele beszélni, és egy szenvedélyes, intenzív kapcsolatot szakítottunk meg. Részéről merült fel nem rég az újrakezdés gondolata.

Nyilván én sem vagyok szent, nekem is vannak rossz tulajdonságaim, amiket ő is elviselt, bár nem esett jól, hogy utána ezeket felhánytorgatta, mivel én sem hoztam elő azt, hogy minden pasival leáll dumálni, és úgy érzem akkor, mintha nem is az én barátnőm lenne.

Ezeket is meg tudtam volna szokni, igyekszem nem gyerekesen állni a dolgokhoz, nem is a múltban élek. A másik hibáit sem szoktam felnagyítani, még akkor sem, ha ő ezt teszi az én dolgaimmal. Ha megbeszéltünk ezerszer valamit, és újra előkerül, azzal csak mérgeződik a légkör. Sosem tudja belátni, ha valamiben ő a hibás, volt, hogy meghazudtolt, de mivel tudtam az igazságot, nem csináltam belőle nagy ügyet. Az sem zavart, amikor mindent másképp mondott el, mint ahogy az valójában történt, az esetek 70%-ában. Ő kicsit szétszórt, és amikor kérek valamit, és ő elrontja, akkor azt állítja teljes mellszélességgel, hogy azt én mondtam így neki... És ilyenkor ő néz engem hülyének. De mindig is igyekeztem 10 perccel később érkezni a veszekedésekhez : ) nem az én műfajom.

Úgy érzem, ezek apróságok, illetve levetkőzhető problémák, de egyedül nem tudom eldönteni, érdemes lenne-e belevágni a folytatásba? Sok pozitív közös emlékünk van.

 
31 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1515040618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Behaton 2019.09.05. 07:47:33

"Sok pozitív közös emlékünk van."

Azaz jó volt dugni vele. Így könnyű a döntés. Dugd tovább, amíg meg nem unod, vagy amíg meg nem unjátok egymást....végleg.

God Harald 2019.09.05. 07:57:48

“Sok pozitív közös emlékünk van.”
Nem úgy tűnik:)

2019.09.05. 08:20:40

BRÉKING!

Fecsó kibaszta luxy vivit. Palcsi timcsi a korábbi jóslatnak megfelelően zuhan, most vivi fogja leigazolni a közeljövőben a nők szülés utáni gyors szexpiaci értékvesztését.
24.hu/szorakozas/2019/09/04/vasvari-vivien-fecso-szakitas/

2019.09.05. 08:27:38

Mit veszítesz ha újra kezded?
Legfeljebb újra befejezed, ha nem jön be.

Somogyi József 2019.09.05. 08:33:53

@Captain Admin: Vajon volt házassági szerződés?

2019.09.05. 08:40:28

Vettem a piacon egy szájkosarat,
pedig nekem kutyám se volt.
A feleségem szájára rátetetem,
Hogy ne beszéljen vissza nekem.
Rátetetem, rálakatolom,
a lakatnak a kulcsát a Dunába dobom.
Ha leakarja venni a lakatot a nő,
hát ugorjon a Dunába ő.

Lájk, ha te is Rostás Szabikát hallgatsz 2019-ben

MsIreneAdler 2019.09.05. 08:41:39

Hú mennyire lehet ő jó nő számodra, ha még az ilyen viselkedést is eltűröd neki. Gondolkodj el rajta, hogy igazándiból miért is kezdenéd újra vele.! Ha valami különös okból hosszú távon terveznél ezzel a nővel, segítségül annyit mondanék: a szép cici megfonnyad, a jó segg megplöttyed, de a rossz természet megmarad :)

moonshadow 2019.09.05. 08:50:10

"minden pasival leáll dumálni, és úgy érzem akkor, mintha nem is az én barátnőm lenne"
Azért érezted úgy, mert a kommunikációjából kitűnt, hogy aktívan kereste melletted az utódodat, leszarta mit szólsz hozzá.

"Közös megegyezéssel váltunk meg egymástól."
Talált jobbat, szakítani akart, belementél.

"Részéről merült fel nem rég az újrakezdés gondolata."
Az új pasinak csak alkalmira kellett, és azt nem tudta irányítani sem, úgy mint téged. A nők örök dilemmája köszön vissza a sztoriból, hogy ösztönösen macsóra vágynak, racionálisan hozzád hasonló irányítható bolondra, és mindig éppen arra, amelyik nincs kéznél. A csajok egy része ezt az ellentmondást kapcsolatból félredugással oldja meg, ő még reménykedik, hogy a kettőt egyben is megkapja, aki tervei szerint nem te leszel, de addig is megfelelsz.

"Sosem tudja belátni, ha valamiben ő a hibás, volt, hogy meghazudtolt, de mivel tudtam az igazságot, nem csináltam belőle nagy ügyet. Az sem zavart, amikor mindent másképp mondott el, mint ahogy az valójában történt, az esetek 70%-ában. Ő kicsit szétszórt, és amikor kérek valamit, és ő elrontja, akkor azt állítja teljes mellszélességgel, hogy azt én mondtam így neki... És ilyenkor ő néz engem hülyének. De mindig is igyekeztem 10 perccel később érkezni a veszekedésekhez : )"
Kénye kedve szerint meghazudtol, hülyének néz, érdekei szerint emlékezik a dolgokra, te meg csendben tűröd. Ez a csaj azt csinál veled amit akar. Az újrakezdés nem újrakezdés lenne, hanem az előző rossz kapcsolat ideiglenes tovább folytatása, amíg nem talál újabb jelentkezőt.

God Harald 2019.09.05. 08:50:12

@MsIreneAdler: inkább azt mondanám, hogy minden nő megsárkányosodik. Aki meg eleve az, abból hétfejű sárkány lesz. :)

MsIreneAdler 2019.09.05. 08:53:57

@Captain Admin: igazad lehet, hogy lejjebb kell adnia, de azért szerintem ezek után még nem Jani a kedves pék/árufeltöltő/kőműves következik nála. Amíg a válás utáni apanázsból fogja futni szájfelpumpálásra meg cicikitömködésre, addig talál magának egy hasonló kaliberű sekélyes pénzeszsákot, én nem féltem. Két gyerek? És? Bébiszitter, dada, vagy mittomén milyen a trendi elnevezése mostanság az ilyesfajta segítőnek. Szóval ez sem akadály. Én még nem könyvelnék el súlyos amortizációt :D

2019.09.05. 08:57:32

@MsIreneAdler: "Két gyerek? És?"

A szex élmény minősége úgy aránylik egy 2x szétszült nő és egy fiatal feszes testű nő között, mint a gyorsulás egy trabant és egy Tesla között. A plusz macera amivel a gyerekek járnak csak erre a hátrányra még rátesznek.

moonshadow 2019.09.05. 09:04:33

@MsIreneAdler: Timcsit ne féltsétek, amerikai állampolgárságot kért, hogy leléphessen innen. Van is benne ráció, és ott nagyobb a merítés gazdag vén trottyokból mint egy ilyen kis országban. Ha nem lett volna lusta angolt tanulni és főleg az állampolgárságot intézni még papus NER-es hátszelével, akkor szinte már megfelelő amerikai cerkán ülhetne. De helyette itt szerencsétlenkedett a fánkozóval, úgyhogy most bele kell húznia.

MsIreneAdler 2019.09.05. 09:16:50

@Captain Admin: császármetszés, intimtorna, és az aduász: hüvelyplasztika. Hol élsz te a középkorban :D:D? Mindent meg lehet oldani csak akarat és pénz kérdése. Az árfolyamcsökkenésben egyetértünk, de szerintem nem lesz az olyan drasztikus, hogy kárörvendjünk rajta :)

MsIreneAdler 2019.09.05. 09:18:07

@God Harald: ja köztudott, hogy a nők sárkányosodása tini korban kezdődik, havi öt nappal :D

2019.09.05. 09:22:24

@MsIreneAdler: amiket felsoroltál az mind a nők problémái/feladatai ha még akarnak valaha normális pasit. Mi inkább alapból már kész, termeszetes és egészséges nőt választunk. Van felhozatal bőven.

Drasztikus értékvesztésről nem írtam, egy 30+ nő értéke már eleve nem sokat tud esni. A hangsúly a folyamatos csölkenésen van. Vivi most zuhant a szüléssel egy szintet, azzal,h kibaszták pedig még egyet.

God Harald 2019.09.05. 09:28:20

@MsIreneAdler: ja, az a hüvelyesek átka!:)))

MsIreneAdler 2019.09.05. 10:07:52

@Captain Admin: ezekkel a beavatkozásokkal csak annyit akartam szemléltetni, hogy a "szex élmény minősége" hipp hopp visszaszerezhető, főleg egy olyan nőnek, akinek az anyagi lehetőségei olyanok, mint Vivinek. Ezt, mint hátrányt az ő esetében el is felejthetjük. Ja, és nem lesz odaírva a bejárathoz, hogy "felújítva", szóval meg sem tudja senki, hogy nem "alapból kész". Egyáltalán mit jelent ez, hogy alapból kész? Természetes szépség? Mert azért abból nem szaladgál ám olyan sok.

2019.09.05. 10:14:51

@MsIreneAdler: tudom mivel jár a szülés, mik a jól látható és helyrehozhatatlan következményei amik a szex élményt és az esztétikai élményt is jelentősen csökkentik. 100x téma volt már itt. Ellenben egy 20 év körüli csajnak annyit kell tennie a szépségért, hogy reggel felkel és visszeveri magáról a fényt, hogy érzékelni tudjam.

Vivi sem az eszével hanem a külsejével tudott ilyen idomítható eltartó balekot fogni. Ez már innentől esélytelen neki is. Persze, a lászólagos boldogsághoz találhat biodíszletet mint pl demcsák, de ezeket én nem tartom emberi kapcsolatnak sem, nemhogy párkapcsolatnak.

Heinrich Spitzvogel 2019.09.05. 10:16:06

Hja igen, a noi hisztik a soha/senki/sehol-mindig/mindenki/mindenhol mondakorben, a tenyek teljes figyelmen kivul hagyasa, megmasitasa, a mindenseg megmagyarazasa vadaskodassal, jatszmazasokkal egy keshegynyi bosszuvaggyal ismeros majdnem mindenkinek.

Le kell szarni, csinald csak a dolgod, meg ami jolesik.

Dugd, amig lehet (nevezd kapcsolatnak, akarminek, tokmindegy), de legyen mellette mindig tartalek, ugysem vele fogsz megoregedni.

Aki ribanc-tipust valaszt, ne rinyaljon, ha a ribanc ribanckodik.

bz249 2019.09.05. 11:03:12

@Captain Admin: pedig erdemes kiprobalni milyen dugni egy csecsemojet szoptato anyat. ;-)

MsIreneAdler 2019.09.05. 12:01:37

@Captain Admin: kíváncsi leszek, ki lesz a következő delikvens, szerintem Vivi még mindig jó bőrben van, én azért nem állítanám, hogy a külsejének vége. Egy szolidabb pénztárcájú és külsejű, esetleg öregecske pasi még mindig örömmel alkalmazza, a gyerektartással együtt még mindig tud hozni egy átlagon felüli színvonalat, de majd meglátjuk.
(off:amúgy mindig jót röhögök azon, mikor egy férfi kinyilatkoztatja, hogy tudja, mivel jár egy szülés :))

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2019.09.05. 12:09:10

Felmelegítve csak a káposzta avagy kakit aranytálcán?

Intenzív kapcsolat
A férfi oldal tesz bele többet
Leáll minden pasival
Megbízhatatlan

De újrakezdené! Most akkor hinni akarod, hogy másmilyen lesz, vagy a csaj állt le kampányolni azzal, hogy majd másmilyen lesz és bővített pluszszolgáltatásként" lengette be azt, ami egészséges adok-kapok viszony kéne legyen?
Sejtem a választ, innen a komment rövid összefoglaló címe.
Tényleg ez az elérhető legjobb széles a hazában a posztoló számára?

2019.09.05. 13:52:45

@MsIreneAdler: dugtam már ugyanazt a nőt szülés előtt és után is. Tudom mi a különbség. Te hány nőt dugtál még szülés előtt majd szülés után is?

Nevem Senki Most 2019.09.05. 14:12:28

@Captain Admin: Te hány nőt dugtál meg szülés előtt és utána is?

MsIreneAdler 2019.09.05. 14:35:48

@Captain Admin: értem, ezek szerint te a dugás által sokkal relevánsabb tapasztalattal rendelkezel szülés terén, mint az a nő, aki átélte... Hát jó :D Asszem nincs több kérdésem :)

exilis 2019.09.05. 14:53:59

@Captain Admin: Ez a szűk-tág témakör nálad valami bevésődés. Én voltam már többgyerekes nővel aki tök szűk volt, és nem volt leharcolt kinézetre sem a puncija, és voltam gyerektelennel akiben harangozni lehetett, és akkora szeméremajkai voltak, hogy elsőre meghökkentem. Ha valakinek rendben vannak a kötőszövetei, akkor semmit nem tágul, ha meg nincsenek, akkor gyerek nélkül is elrenyhül.

God Harald 2019.09.05. 18:18:41

A poszternek küldeném Kovács Katitól a a találkozás egy régi szerelemmel című számot. Jelige: régen minden jobb volt !

El Amante 2019.09.05. 19:34:31

Egy nagy facepalm ez az írás, de persze, fogadd vissza, hadd alázzon tovább és te meg ugrálj körülötte pincsiként, hogy kapjál buksisimit, meg pozitív emlékeket, amit babusgathatsz, amikor újra lelép.
Hol az önbecsülésed, a kiállásod, a határozottságod? Elmenekültél a konfliktusok elől, nem voltál és vagy elég tökös ehhez a csajhoz, és nem voltàl és vagy hajlandó kinyitni a szemed, h lásd, csak arra kellesz, h ne legyen egyedül. Légy férfi és keress egy olyan nőt, aki téged akar és tanulj meg konfliktust kezelni (meg beleállni a szitukba), akkor talán nem csak szép emlékek maradnak, hanem egy valódi kapcsolat is.
süti beállítások módosítása