Gyerekes csaj mellé gyerekes pasi?

2019. szeptember 12. 08:24 - csajokespasik

       

               „Jól bántam vele, valóban figyelmes voltam, segítettem mindenben, lestem minden óhaját, megígértem neki mindent” – a csipsz, kóla és plüssfüggő lány mégis hazacuccolt. A páros egyelőre csak szünetet tart, ami talán elég hosszú lesz ahhoz, hogy a pasi komolyan elgondolkodjon azon, van-e értelme a folytatásnak.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

37 éves férfi vagyok. Elkezdtem beszélgetni egy lánnyal egy társkeresős cseten. Ő siettette a személyes találkozást, s már itt gyanút foghattam volna, de boldog voltam, hogy egy 22 éves nő érdeklődést mutat felém. Minden ellenérzésem félretettem és egy jól sikerült első találkozó után már teljesen elaltattam a gyanakvásom. Azt hittem, ez csak önbizalomhiány, vagy az ilyenkor szokásos izgalom. Egyik randi követte a másikat, július végén összeköltözés... Ő, hozzám. Kedves, megértő, odaadó lány. Nekem nagyon jó volt vele lenni. Kapcsolat lett belőle. Egy csinos lányról van szó. Sokáig nem is értettem, miért köt ki mellettem. Eleinte minden szép volt, a szex is jó volt vele. Mindössze egy dolog zavart, hogy néha iszonyú gyerekes szintre tudott visszafejlődni.        

       

               Volt egy nap, amikor elmentem egy barátom szülinapjára, keveset ittam, tényleg semmi nem látszott rajtam, és amikor hazaértem, úgy fogadott, mint egy csalódott kislány, a szavai, a durcás mozdulatai, minden olyan volt. Őt sosem hanyagoltam, mindenről beszámoltam, de néha akadnak váratlan helyzetek, de szóltam neki telefonon, tehát sehogy sem volt számára durva meglepetés. Nekem esett, hogy én ezt hogy képzelem.

Másik eset, amikor ő mond le valamit, aztán meg a szememre veti, hogy nélküle mentem valahova, TEHÁT biztos van egy másik nő a képben. Visítás, hiszti....néha ijesztő volt.

Ha vásárolni mentünk, többnyire divatos vackokat vesz, kóla, chips, meg hasznavehetetlen plüss sz*rokat... Ha a kioktatást kerülve, mégis felhívom a figyelmét ezek észszerűtlenségére, akkor újra jön a hiszti. És amikor próbálom nyugtatni, inkább az apjának, vagy nagytesójának érzem magam, semmint a párjának. Olyankor mintha megveszett volna. Olyanokat mond, hogy őt mindenki el akarja hagyni, senkire se számíthat, és nekem nem is fontos.

Jól bántam vele, valóban figyelmes voltam, segítettem mindenben, lestem minden óhaját, megígértem neki mindent. Nem rég hazacuccolt tőlem. Megbeszéltük, szünetet tartunk.

A kérdésem: egy gyerekesen viselkedő és gondolkodó lánynak igazából milyen férfira is van szüksége? Vajon egy ugyanolyan szellemiségű pasira, mint ő, vagy pont, hogy érettebb felfogású és viselkedésű férfira ? Ha az érettebb embert keresik, akkor meg nem maradnak meg mellette sokáig, pont ezek miatt az említett konfliktusok miatt.          

 

 

98 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8315067224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

moonshadow 2019.09.12. 08:57:15

Örülj neki, hogy veszteség nélkül kiszállhattál belőle.
Egész életed a kárenyhítés jegyében telne, egy ilyen ostoba csajjal.

Janed0e 2019.09.12. 09:04:30

Kis híján 2 évtizednyi korkülönbség van köztetek... Mégis mi a fenét vartal? Keress egy korban hozzád illő nőt, ha társra vágysz. Ha meg fiatal csajokat akarsz dugogatni, akkor meg ne eroltesd az együtt élest!

God Harald 2019.09.12. 09:04:57

Tehát 37 évesen kapuzárási pánik? Adoptáltad a 15 évvel fiatalabb, anyuci kis majmocskáját. Ebben a korban egy férfinak nőre van szüksége, nem egy kis infantilis hülye picsára!

Jumpin Jack Flash 2019.09.12. 11:21:44

édesfaszom...
nem mindegy neked, hogy egy 22 éves, elviselhetetlen kis csajnak, aki még ráadásul ott is hagyott, milyen pali az ideális? új pasit akarsz neki keresni a nagyszünetben vagy mi a tök? :D

bagkri 2019.09.12. 11:25:35

Kedves poszter! Mégis mi a francra számítottál. A 21. században 30 éves nők is képesek lemenni erre a gyerekes szintre (mert közülük is még sok a faszpörgettyűn éli az életét és a szülök nyakán lakik és nulla felelőssége van az életben) , nemhogy egy 22 éves.

exilis 2019.09.12. 11:26:35

Ebben a történetben csak a 22 éves csaj viselkedett normálisan és elfogadhatóan.

El Amante 2019.09.12. 12:28:14

Egyetértek a fentiekkel. Itt egyedül a 22 éves lány viselkedett normálisan. Gyerek még hozzád, így is viselkedik veled: apuci féltett kincse, hercegnője. Nem tudom hibáztatni.
Mit akartál ezzel a lánnyal kezdeni? Családot alapítani? Villantani? Milyen típusú kapcsolatra gondoltál? Mert ahhoz, h rendszeresen lefeküdjön veled, nem kell ám összeköltözni. Nyilván azzal tisztában vagy, h ingyenpunci nincs.

Nemrég beszélgettem 2 húszéves lánnyal, mondjuk, nem volt senki sem teljesen józan, de atyaég, azt az ámokfutást, amit ők ketten előadtak... nem irigyeltem őket egy pillanatig sem. Szépek, helyesek, szabadok, de nem tudnak mit kezdeni a szabadságukkal, és fogalmuk sem volt önmagukról. Előadták a laza csajokat, és közben rinyáltak, mert nincs reális képük magukról, nincs önbizalmuk, nincsenek terveik, céljaik, nihilben élnek és csapkodnak, mint a partra vetett halak. Magukat a fiúk szemén keresztül értékelték, azon fiúk szemén át, akiknek nem kellenek (mert miért is kellene 20 éves fiúknak még komoly kapcsolat, bármilyen szép is egy lány), és ezéltal degradálták magukat olyan nőkké, akik szinte bármit megtesznek egy kis figyelemért, némi érzelemért. Elkeserítő volt.

TheKillers 2019.09.12. 12:56:13

nekem volt olyan, hogy a csaj elment 6körül "beülni" a barátnöivel, én akkor mondom jó, elmentem sörözni a haverokkal, aztán fél9 környékén jött az üzenet, hogy már itthon, gyere..

természetesen nem mentem csak késön, és az volt a durca lényege, hogy "nem olvasol a gondolataimban"..

oh yeah

TheKillers 2019.09.12. 12:59:36

ja, olyan is volt hogy hétvégén hazamegy vidékre a szüleihez, én meg oké, majd este írogatunk és sértődötten kiderült, hogy mégsem ment haza és "tudnom kellett volna"..

2019.09.12. 13:00:03

@exilis: jogos a két pont!

2019.09.12. 13:52:31

@El Amante: már miért ne lenne ingyenpunci?

PPK™ 2019.09.12. 14:03:50

Rossz olvasni az ilyen férfiatlan, önkéntes lábtörlőket.

Egyből lementél pincsibe, de olyan szinten rendelted magad alá neki, hogy egy idő után már a kisgádzsinak volt kellemetlen ez a konstrukció, így hát dobbantott - természetesen csak azután, hogy bedobta magát az új liánnál, illetve annak ágyába.

Mert ne legyenek illúzióid, nem az ősökhöz cuccolt haza.

Az új lián valószínűleg ugyanúgy finanszírozza a csillámpónis plüss lófaszokat, csak az új figura - veled ellentétben - nyomokban férfit is tartalmaz. Amint bebizonyosodik, hogy jobb választás nálad, akkor esetleg kapsz tőle egy sms-t a fejleményekről, de vastagon benne van a pakliban, hogy csak simán köddé és elérhetetlenné válik.

Ha az új csóka csak párszor lekúrja és utána lapátra teszi, akkor még lehet arra esély, hogy vissza akarjon térni hozzád.

És hát legyünk őszinték: amekkora balek balfasz pincsi vagy, ködös, párás tekintettel fogod visszafogadni és a legközelebbi szünetkérés alkalmával sem fogod érteni, hogy mi is zajlik körülötted.

Mindezt 37 (azaz harminchét) évesen.

PPK™ 2019.09.12. 14:26:38

@Egy a KING: hallod tesa, végre megjelent a posztod... :)))

Ennek is írtál már a startnál verseket és el is szavaltad, mi? Ne kamuzzá'! :)

2019.09.12. 14:35:36

@PPK™: bro, nebasszá'fel, hát hülye kell legyél, hogy magadhoz költöztessed a gádzsikat

PPK™ 2019.09.12. 14:41:57

@Egy a KING: ezt te nem értheted.

Én most is együtt lakom egy bájos, tündérszép teremtéssel♥ Biztosan tudom, hogy ő az Igazi ♥ Mindent megteszek érte, megveszek Neki mindent ♥ Önként a szőnyeg szélére állok és beszámolok neki mindenről ♥ Nincs takargatnivalónk egymás előtt ♥ A telefonomat is bármikor megnézheti ♥ Mindig biztosítom arról, hogy bennem megbízhat ♥

:-D

MsIreneAdler 2019.09.12. 14:46:02

Az előttem szólók leírták a lényeget. csak annyit tennék hozzá, hogy ismét egy varázslatos átváltozásnak lehettünk tanui. A felelősségteljes, kedves odaadó lányból pazarló hisztis picsa lett. Senki, ismétlem senki nem gondolta, hogy egy elkényeztetett mindössze 22 éves lány így fog viselkedni, nem pedig masnival a hajában vacsorával várni...

MsIreneAdler 2019.09.12. 14:47:42

@Egy a KING: mondj már kérlek egy példát az ingyen puncira :)! Nagyon kíváncsi vagyok!

2019.09.12. 14:47:59

@PPK™: ez szerencsére el fog tűnni az első szívecske után, és ráfoghatod, hogy lett egy kutyád '))

2019.09.12. 14:55:44

@MsIreneAdler: kedves "barátosném" , ennél mi sem egyszerűbb... @PPK™ a bájos, tündérszép teremtése pl. ingyenpunci számomra...vagy legrövidebb időn belül az lesz..whatever..
Elege lesz a bro lovagiasságából, kedvességéből, akkor felhív engem, hogy gyere te csődör, csak a tiéd vagyok... De én soha nem bántanám meg a tesót, nem törném össze a szívét.

PPK™ 2019.09.12. 14:55:57

@TSEPKE: ne nézz már amatőrnek, Csepi :)

Ez rendes szívecskés karakter, nem fb-szimbólum. Tehát fennmarad az idők végezetéig, akár a Szerelmem iránt érzett örök odaadás ♥

:-)

PPK™ 2019.09.12. 14:57:48

@Egy a KING: Ő nem olyan, mint a többi volt.

Tudom, biztosan érzem a szívcsakrámban, hogy Ő sose hagyna el.

:-))

2019.09.12. 15:03:35

@PPK™: ohh bocs..
Bemutatott már anyukának? Közös kávéscsésze szett pipa?
Pillangók a pociban... Ahh.. Sok boldogságot!
Neked se legyen jobb :DD

MsIreneAdler 2019.09.12. 15:05:50

@Egy a KING: hmm ez egy kicsit zavaros, de ha jól értelmezem, a PPK után felszedett morzsát (puncit) gondolod te ingyenesnek, de nem élsz vele, mert broság van (respect, amúgy) . De hát akkor ugye még sincs ingyen punci? Az elméleti ingyenpunci ugyanis nem számít. (vérig sértesz azzal az idézőjellel, de mindegy :D)

El Amante 2019.09.12. 15:07:12

@Egy a KING: mindennek ára van, a puncinak is. Mondj egyetlen esetet, amikor nem tettél bele semmit a farkadon kívül akár egy egyéjszakásba. Ha jó puncit akarsz magadba is tolni kell lóvét, nem csak a szexondöbícst kifizetni. Kinézet, ruházat, idő stb. mind pézbe kerül, h célhoz érj (puncihoz) Pl. Ugxanez fordítva is igaz. Most ezt komolyan magyarázni kell?

2019.09.12. 15:11:58

@MsIreneAdler: azé van idézőjelben, mert az okosok szerint férfi nő között nincs barátság:)

@El Amante: mi az , hogy jó punci?:)

El Amante 2019.09.12. 15:17:50

@Egy a KING: amit annak tartasz, akire, amire vágysz, nem ismerem a preferenciáidat.

PPK™ 2019.09.12. 15:18:57

@TSEPKE: még nem mutatott be, azt mondta, hogy a tökéletes pillanatra vár ♥ Ez olyan romi ♥ Az alkaromra tetováltattam a nevét is, olyan biztosan érzem, hogy ő egy Kincs ♥

Na jó, abbahagytam, mert már okádnom kell magamtól :D

2019.09.12. 15:27:38

@El Amante: csak olyan eseteket tudok mondani, amikor csak a farkamat raktam bele a kapcsolatba. Ezért még anyagi juttatásokbannis részesültem:)
Ezért nem értem a kijelentéseidet:)

MsIreneAdler 2019.09.12. 15:28:47

@Egy a KING: igen, ez az örök kérdés. Szerintem lehet. No nem afféle mondvacsinált, talonban-tartós, szívesség kérős barátság, hanem olyan együtt sírva röhögős, éjszakákat átbeszélgetős.

MsIreneAdler 2019.09.12. 15:32:52

@Egy a KING: hú barátom, neked akkor nem semmi aranyrúd lehet a gatyádban, te Richard Gere, te :D :D

2019.09.12. 15:33:53

@MsIreneAdler: persze, van, létezik. Ha már fogtuk egymás haját hányás közben, az már barátság:)
Persze csak akkor ha már dugtatok a múltban:)

PPK™ 2019.09.12. 15:35:35

@Egy a KING: én sem értem ezt a felvetést.

Múltkor ülök gyanútlanul a mólón, kezemben az MNK című bestseller, meg egy gyomorkeserű és egyszer csak elém lép egy vadidegen nő. Közli velem, hogy ne mozduljak és ne csináljak semmit, majd hirtelen felszop és utána beleül.

Mit tettem azért a sunaszaftért?

:-)

2019.09.12. 15:36:14

@MsIreneAdler: igen, ilyen nekem is volt. Aztán egyszercsak kiderült, hogy nem vagyunk barátok..
Azóta nem hiszek az unikornisokban sem :((

2019.09.12. 15:38:44

@MsIreneAdler: te ismersz valahonnan?:) A családnevemet eltaláltad:)

2019.09.12. 15:39:28

@PPK™: melyik mólón volt ez?

MsIreneAdler 2019.09.12. 15:47:34

@Egy a KING: Aranyrúd vagy Richard :D? Nem ismerlek, én nem veszek igénybe ilyen szolgáltatásokat :D Még sosem költöttem dorongra :)

MsIreneAdler 2019.09.12. 15:49:05

@TSEPKE: sajnálom, ez megesik lányok között is, hogy kiderül nem jóbarát.

2019.09.12. 15:51:47

@MsIreneAdler: nagyon csalódott voltam, hogy csak azért hallgatott meg és lelkitársazott mert fel akart szedni..
Bosszúból tizenévig ettem az életét, mint a rozsda :P
Tényleg nem igazán láttam még olyan igazi barátságot ahol nem volt /van /lesz szex... Utána meg már más..

2019.09.12. 15:54:24

@TSEPKE: kicsikeszívecském, érzem, most bánatos és szomorú vagy:(
Akarsz dugni?:)

PPK™ 2019.09.12. 15:59:32

@Egy a KING: a "hagyjál békén te szemét, mert elveszed az összes szerelmemet" nevű mólón.

:-D

PPK™ 2019.09.12. 16:04:32

@TSEPKE: "nagyon csalódott voltam, hogy csak azért hallgatott meg és lelkitársazott mert fel akart szedni..
Bosszúból tizenévig ettem az életét, mint a rozsda :P"

Dekódolom: szinten aluli volt, így kikértem magamnak, hogy mi az, hogy meg akar dugni, de azért felhőztettem ~12 évig, mert kellett valaki, aki - többek között - furikázza a seggemet télvíz idején.

2019.09.12. 16:07:07

@PPK™: te beteg vagy :))
12 év felhőztetés? Ezt te se gondolod komolyan...

PPK™ 2019.09.12. 16:09:40

@TSEPKE: mit értesz az alatt, hogy tizenévig etted az életét?

2019.09.12. 16:11:36

@PPK™: amitől a legjobban rettegtek.
Összecuccolás, közös kávéscsésze szett, aranyhal meg miegymás ))

PPK™ 2019.09.12. 16:13:13

@TSEPKE: jó, leesett :)

Azt hittem köcsög voltál egy szerencsétlennel és szó szerint kell érteni :)

2019.09.12. 16:17:04

@PPK™: teljesen komolyan gondoltam. Tizenévig egy nővel nem elég köcsög szitu? :P

MsIreneAdler 2019.09.12. 16:17:13

@TSEPKE: az kínos. De vagy nagyon bénán csinálta, vagy te mem nagyon akartad észrevenni, hogy rádmozdult. Ez nem lehet?

2019.09.12. 16:22:03

@MsIreneAdler: benéztem, persze, ez nem is kérdés.

MsIreneAdler 2019.09.12. 16:26:37

@TSEPKE: de ennek a sztorinak tök rominak kéne lennie, hogy barátságból szerelem, együttélés, ilyesmi... Vagy miután kiderült, hogy átkúrt és nem a barátod akar lenni, akkor bosszúból költöztél vele össze? :)

2019.09.12. 16:30:20

@MsIreneAdler: raktam szmájlit..
Persze, hogy utána zuhanórepülés a lila ködbe. De én még csak két folytatást láttam ezekre a híres nagy barátságokra.
Vagy ezt, de akkor innen nem barátság.. Vagy barátság extrákkal amíg valamelyik fél (csaj) be nem hisztizett

Bakter Anyósa 2019.09.12. 16:43:43

37 évesen miért nem a gyerekeidnek vásárolsz plüssgecicsordát? Vagy készen kellett egy 22 éves lánygyerek? Mik vannak :O

MsIreneAdler 2019.09.12. 16:47:54

@TSEPKE: szerintem meg van olyan, hogy már túl sokat tudsz a másikról ahhoz, hogy szexuális vonzalom ébredjen irányába :)

2019.09.12. 16:50:54

@MsIreneAdler: elhiszem neked.. olyan meggyőző a mimikád '-))

MsIreneAdler 2019.09.12. 16:57:45

@TSEPKE: bocsi, nem akartam, hogy úgy tűnjön meg akarlak győzni :D, amit te írtál az a forgatókönyv általában tényleg.

2019.09.12. 17:11:31

@MsIreneAdler: mondjuk együtt nem hánytunk az fix.. Magic :D

2019.09.12. 17:18:16

@PPK™: véletlenül nem mentetted el a verseimet, szösszeneteimet? Resettel eltűnt minden művészetem:(

2019.09.12. 17:23:44

@Egy a KING: te.. voltál az escortjelölt?

2019.09.12. 17:35:52

@TSEPKE: én Kedvesem:)
Hagyok időt gyászodra, de tudd, csak egy szavadba kerül és állok rendelkezésedre. Neked ingyen:)

MsIreneAdler 2019.09.12. 17:39:38

@TSEPKE: van olyan kapcsolat, amit megöl, de van amelyiket meg megerősít a közös hányás :D

2019.09.12. 17:41:47

@MsIreneAdler: franc tudja. Gondolod mindegy, hogy közös bográcsozós hétvége vagy rotával pingpongozni?

2019.09.12. 17:47:31

@Egy a KING: Én Hős Vikingem! Ezt az áldozatot is kibírnád?

El Amante 2019.09.12. 17:53:41

@Egy a KING: ja, prosti vagy? Úgy más, persze.

MsIreneAdler 2019.09.12. 18:10:31

@TSEPKE: a kettő nem zárja ki egymást :D Bár előbb utóbb, hosszú az élet, szóval nehéz nem megismerni a másiknak ezt az oldalát. Bár erről eszembe jut egy nagyon fura sztori. Egyik ismerősöm mesélte, hogy kiderítette, miért nem akar összeköltözni vele a pasija. Mondjuk pár hónapos kapcsolatról volt szó. Na hát azért mert a tudatot sem bírja elviselni, hogy a nője is kábelt fektet. És ha megtudná, hogy ez akkor történik, mikor ő is a lakásban tartózkodik, hát soha fel nem állna rá neki... Na ő nem tudom mit szólna a hányáshoz pl :D

PPK™ 2019.09.12. 18:11:38

@Egy a KING: nem, de pont ki akartam kérni a tanácsodat, mert írtam a csajomnak egy verset, így szól e:

Véres tampon, lyukas koton
Megfarkallak még ma nagyon

Szerinted tetszeni fog neki? Te, mint szakavatott költő mit szólsz hozzá?

MsIreneAdler 2019.09.12. 18:19:29

@PPK™: bár nem engem kérdeztél, de kétség kívül hatásos vers! Persze attól függ milyen hatást akarsz kiváltani :)

PPK™ 2019.09.12. 18:24:51

@MsIreneAdler: a medúzásodás az jön magától mikor meglát, ez triviális ugye. Meg már belém is szeretett, szóval... ez csak olyan szív küldi szívnek vers, önzetlenül :-D

2019.09.12. 18:25:35

@MsIreneAdler: csodaszép, hosszú boldog házasság elé néznek. Amit megkoronáz egy váratlanul (sic) beindult apás szülés!
Na, ha utána is állóképes marad.. :))

2019.09.12. 18:27:29

@PPK™: ez büntetés a ki nem takarított fürdőszoba miatt, vagy.. Ezmiez?..

PPK™ 2019.09.12. 18:33:02

@TSEPKE: mi az, hogy ezmiez?! Ez kérlek szépen a nagybetűs KÖLTÉSZET. Látod, fókabébi tudja értékelni a művészettel való önkifejezést... :)

MsIreneAdler 2019.09.12. 18:33:14

@PPK™: jó lesz, jó lesz (azért ne csodálkozz, ha ezek után őt is hamar elszeretik tőled :D)

2019.09.12. 18:35:10

@PPK™: én a kisüveges kólára kapok a bugyim után bocs.. Nem vagyok bölcsész

PPK™ 2019.09.12. 18:35:34

@MsIreneAdler: :D kapd be :D

Nem lesz olyan, hát nem látod fent felsoroltam, hogy mi mindent megteszek érte, a tenyeremen hordozom, tejben-vajban fürösztöm :-D

2019.09.12. 18:37:28

@PPK™: Bro ismeri már? Na ugye '))

MsIreneAdler 2019.09.12. 18:43:35

@PPK™: nem, még mindig nem aktuális, bocsi :D
Igen, így kell ezt, jól kell bánni a lányokkal és jutalmad nem marad el. (szép, nagy szarvakat látok közeledni feléd...ajiba kapod őket :D)

PPK™ 2019.09.12. 18:52:51

@TSEPKE: hah... mindenféle félelem nélkül bemutathatnám neki, csak hát mostanában egymással és a szerelmünkkel vagyunk elfoglalva... ♥♥♥ :-D

@MsIreneAdler: majd a pancser poszterrel egymás vállára borulunkva sírunk, hogy hát mi történt, mi mindent megtettünk...! :-D

MsIreneAdler 2019.09.12. 19:21:33

@PPK™: bezony. Pedig Szomszéd is megmondta, húszéves csaj kell minden pasira. Bár szerintem ő nem úgy gondolta, hogy a nyakára :)

2019.09.12. 20:27:59

Mivel még 40 éves nők is a leírtakhoz hasonkóan viselkednek, ennek megfelelően a problémád nem életkor specifikus. Te ezt váltod ki a nőkből.

Ott hibázol lényegében, hogy egyáltalán reagálsz a játszmázasaira, hagyod magad beültetni a hintába. Ezek a mai fiatal csajok férfire, irányításra, dominanciára, szintben egy jobb pasira vágynak. Te is mint ma olyan sokan, elbuktál a csaj tesztjein.

Ugyanez a csaj egy hozzáértő és tapasztalt figura mellett kezesbárány lesz. Neked kell változtatnod, mert nem fogod a nőket megváltoztatni. Azt tudod elérni, hogy idomulni akarjanak, aminek az eredményeként idomulni fognak.

Ma az egyik legstabilabb kapcsolati felállás a 15-20 évnyi korkülönbséggel rendelkező kapcsolat, ahol a férfi az idősebb, és aminek több oka is van, de ez már sokszor volt téma itt. Szóval ezen felesleges kattogni

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.09.13. 16:42:48

Ej-ej kislányok, de "elegánsan" feledekzetek meg arról, hogy életkortól függetlenül ilyenek vagytok, ha hagyja a férfi, hogy a fejére nőjetek.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.09.14. 06:30:28

@TSEPKE: Miért, drága angyalom nem így van? Ha a férfi hagyja ezeket a sztárallűröket kibontakozni, akkor hejcegnőkké váltok :O

TSEPKE (törölt) 2019.09.14. 12:09:30

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): mert egy férfi hagyja? '-)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.09.14. 13:20:54

@TSEPKE: Ne köss bele minden szóba, az az én reszortom :)

TSEPKE (törölt) 2019.09.14. 15:00:17

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): akkor ne feszesegesd a nyilvánvalót ))

TSEPKE (törölt) 2019.09.14. 16:04:57

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): ha az lennék nem kéne feszegetni..))

2019.09.14. 22:46:46

@God Harald:
ez a legnagyobb öngól mikor egy fartúró buzi elkezdi a párkapcsolati tanácsokat osztogatni dorgálásba oltva egy hetero akárkinek :D

2019.09.14. 22:51:35

@MsIreneAdler:
kurva egyszerű, mikor valami elhanyagolt nyomorék életű 40-es ribancot jól levarrsz 2 telefon után mert örül hogy van betevő fasz a bepállott vaginájába, na ez elég kis befektetésű pina volt.

és esélyes hogy többet tud az ágyban mint akármelyik ezek közül a 22 éves szavazó joggal élő óvodások közül.
szánalom mekkora sötétség társul a női léthez kortól függetlenül.

2019.09.14. 23:04:15

@Captain Admin:
"Ezek a mai fiatal csajok férfire, irányításra, dominanciára, szintben egy jobb pasira vágynak."

megvan a magyarázat hogy te miért nem kezdesz ilyenekkel próbálkozás szinten se

MsIreneAdler 2019.09.15. 00:01:54

@Kritikus Intrikus: "kis befektetésű", tehát nem ingyenes. A bré, na az ingyenes. A 40-es pálott vaginájúnak, csak pucsítania kell, a kisujját sem kell megmozdítania, hogy dugáshoz jusson. Már ha "szerencséje" van és találkozik veled,aki erre a típusra utazol.
süti beállítások módosítása