Ennél még egy „barátság extrákkal” kapcsolat is jobb

2019. október 03. 07:40 - csajokespasik

       

               „Miért jobb egy nőnek egy tartós, de rossz kapcsolat, mint lezárni és adni egy esélyt magának a változásra? - teszi fel Levélírónk az örök kérdést, melyre maga is megpróbál válaszolni. Jelenleg egy olyan nővel próbálkozik, aki egy boldogtalan kapcsolatban él, mégsem lép ki belőle.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Én 21 éves korom óta rendszeresen dolgozom és eltartom magam, vannak terveim, meggyőződéseim, és néha nagyon rá tudok csodálkozni érett emberek életmódjára, felfogására és viselkedésére. Ezzel csak azt akarnám mondani, hogy van egy reális rálátásom az életre, és ha emberekben valami nem tetszik, azt nehezen fogadom el, illetve nem értem meg, bár próbálom. Nem erkölcscsőszködöm, de masszív tény, hogy az okostelefonok világában ma már bárki megismerkedhet bárkivel 10 perc alatt, ennek köszönhetően hamar alakulnak ki és bomlanak fel párok, kitartásuk a másik iránt nem lesz ösztönözve, mert csak az önzőség hajtja őket, és az élvezetek gyors kimerítése, az energiák versenyszerű elfecsérlése a cél, ami már-már az idegbetegség határait súrolja sokaknál.        

       

               Az is egy társadalmi tünet, hogy ma már teljesen természetes, hogy mindenki csalt már meg valakit, illetve csalták meg.

Miért is ír akkor ide ez az ember? Mindjárt rátérek, bocs a hosszú felvezetésért, de úgy érzem, a maximális érthetőség kedvéért szükséges, mert nem akarom kommentben foltozgatni a lyukakat és válaszolni a kérdésekre.

Kit keresek? Hát, vannak igényeim. Egyszerűek. Nem vagyok alkesz, tehát nem ismerkedem alkesszel. Aktív életet élek, tehát nem ismerkedek szobanövényekkel. Nem vagyok lusta, nem ismerkedem olyannal, akitől ha azt kérem, mosogasson el, azon sír, hogy háztartási rabszolgának használom. Eltartom magam, tehát nem ismerkedek olyan harmincassal, akit még a szülei tartanak el (ebből sajnos súlyosabb eset is van: ötvenes ismerősöm, áldozatkomplexusos örök agglegény, akinek még az antidepresszánsát is a hetvenakárhány éves anyja finanszírozza, és napi 3x hívják egymást telefonon – és mindig azt mondja, ő nem hibás mindezért, hanem áldozat, de sokat is tett ezért az életmódért, mivel nem azt csinálja, amihez ért, professzori szintet hozhatna a szakmájában, mégis a hobbijának él, amiből nem keres egy vasat se. Szóval ilyen is van) .

Ismerkedem egy nővel, sokat beszélünk, találkozunk DE csak barátkozás van, mert foglalt. Ő elmondta nekem, mit szeretne és mit nem szeretne – de mégse azt csinálja. Ki akar lépni a jelenlegi kapcsolatából, de... (és itt bármit felsorolhattok, ami eszetekbe jut.) Nem tudom, érez-e valamit irántam, vagy sem, vagy csak szeretne. Annyit érezni vélek, hogy élvezi a társaságom és sok közös témánk van. Nagyjából megfelelne az igényeimnek is. Először arra jutottam, hogy az a két éves kapcsolat, amiben van és amiről állandóan azt mondja, mennyire nem érzi magát jól benne, nem komoly. Mégis hozzá kötötte az életét már akkor, amikor már rossz volt. Eladta a lakását, kifizette az adósságait, és közös házat akartak venni. Nem lett belőle semmi. Langyos pocsolyában áll.

Arra jöttem rá, hogy nagyon kevés ember tudja, mit is akar valójában.

Kérdésem: miért jobb egy nőnek egy tartós, de rossz kapcsolat, mint lezárni és adni egy esélyt magának a változásra? Szerintem még egy laza, „barátság extrákkal” dolog is jobb és tartalmasabb/értelmesebb lehetne ennél, amiben van, de talán még a szingliség is. De ígérgetni azt lehet, magunknak és másoknak egyaránt. (Még azt is megkockáztatom, hogy ennél még egy hosszú, szeretői kapcsolat is jobb egy nőnek egy normális férfi oldalán - tudom, hogy szeretőnek lenni megalázó, viszont bármi lehet belőle legalább. Csak 1 ötlet.) Valószínűleg neki is fáj ez a helyzet, de még nem fáj eléggé ahhoz, hogy komolyabban lépjen. Amit most csinál, az nem vezet sehova, nem lesz belőle semmi, másrészt érzelmileg sem kielégítő.          

 

 

107 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2415189720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MsIreneAdler 2019.10.03. 08:26:36

Halld tanácsom:

Menj oda Julcsihoz, nézz mélyen a szemébe, és mondd:

"Julcsi, kicsit tetszel, mondhatni nagyjából megfelelsz az igényeimnek. És bár mélységesen megvetem azokat, akik folyton lecserélik vagy megcsalják a partnerüket, én mégis azt szeretném, hogy hagyd el miattam Bélát, vagy legalább legyél a szeretőm. Utána el is mosogathatsz. Naaa mit szólsz? "

Tuti siker!

Sele Burdi 2019.10.03. 09:02:07

@MsIreneAdler: kerdese van, nem tanacsot ker, okos ;)

Ferenc Laszlo. 2019.10.03. 09:09:12

"tudom, hogy szeretőnek lenni megalázó, viszont bármi lehet belőle legalább"

Nem.
Aki ezzel áltatja magát, ráfarag.

2019.10.03. 09:20:10

A "boldogtalan" kapcsolatban élő emberre pályázó külső vállalkozó, aki mégsem kapja meg a gyümölcsét, az egy lúzer.
Csak neki van behazudva az a boldogtalanság.
Ahhoz már kevés hogy a párját érte otthagyja.

MsIreneAdler 2019.10.03. 09:32:58

@Sele Burdi: jóvanna, kell itt nekem kéretlenül tanácsot osztogatni, de olyan nehéz lett volna megállnom :)

EGY a Queen 2019.10.03. 09:44:06

Érted én is azonnal dobbantanék,szó se róla.Kevés vonzóbb dolog van egy nő számára,mint,mikor nagyjából megfelel egy férfi igényeinek. Számod? E-mail címed?Várom!

EGY a Queen 2019.10.03. 09:45:08

@MsIreneAdler: :D :D :D
Mondjuk nem azért,de egy mosogatógépet azé’ vehetne..

MsIreneAdler 2019.10.03. 09:51:02

@EGY a Queen: úgy látom ez neked is vörös posztó, ez a "najóvanegyefene" :).
Ennél gázabb, megalázóbb dolgot nem nagyon tudok elképzelni. Ennél még a nyílt színi visszautasítás is jobb.

Womb Rаider 2019.10.03. 10:11:37

"Arra jöttem rá, hogy nagyon kevés ember tudja, mit is akar valójában."

Közéjük sorolható a poszter is.. A másiktól várja a döntést..talán menekül a felelősség elől?
"Kérdésem: miért jobb egy nőnek egy tartós, de rossz kapcsolat, mint lezárni és adni egy esélyt magának a változásra? "
Miért jobb futni egy szekér után, ami egyre nyilvánvalóbb, hogy nem szállít utasokat? Mert nehéz szembenézni azzal, hogy a semminél mégiscsak több ez is.. és sok esély nincs egyelőre másra? Jó az a langyos víz, ugye? Legalább az ember lába nem fázik..

Mindketten vergődnek , de mégis a nő legyen, aki kockáztat/dönt?

PPK™ 2019.10.03. 10:14:04

A 30-as gádzsi jelenlegi gazdatest-projectje zátonyra futott, ezért keresi azt a liánt, amelyiket megragadva "kiteljesedhet".

Azért van csak barátkozás, mert pont úgy nem vagy neki megfelelő, ahogy ő neked csak ímmel-ámmal felelne meg. Ha nem lesz nálad jobb egzisztenciával rendelkező, akkor lehetsz te is befutó 2-3 éven belül. De majd ne csodálkozz, ha te leszel a befutó és viszonylag hamar előrukkol a babaprojecttel.

Ne legyenek illúzióid, természetesen a jóképű sunátorokkal párhuzamosan megy a kötetlen kúrogatás, csak azok meg nem alkalmasak gazdatestnek.

Ő ezekkel tisztában van - veled ellentétben, aki annyira vakon van 30+ évesen, hogy azt hiszi, hogy azért csak barátkozik egy nő, mert "foglalt".

Somogyi József 2019.10.03. 10:21:05

"okostelefonok világában ma már bárki megismerkedhet bárkivel 10 perc alatt"

te kis naiv :)

"Hát, vannak igényeim. Egyszerűek. Nem vagyok alkesz, tehát nem ismerkedem alkesszel."

igen egyszerű vagy mint egy faék :)

Womb Rаider 2019.10.03. 10:22:48

Annyira édi, amikor egy vélhetően határozatlan, döntésképtelen nőbe a párkapcsolati szakértők rögtön belehaluzzák Fulviát. ..és innen már nincs megállás a lejtőn, egy elmélet fabatkát sem ér ha nem egy vaskos általánosításá lehet hízlalni.

moonshadow 2019.10.03. 10:25:00

"Kérdésem: miért jobb egy nőnek egy tartós, de rossz kapcsolat, mint lezárni és adni egy esélyt magának a változásra?"

A női boldogság a lényege, hogy a többi nőhöz képest irigylésre méltó életet tudjon kifelé mutatni. Ehhez kell egy, a többi nő számára is vonzó, versenyképes faszi, és folyamatos életszínvonal növekedés, amit kifelé prezentálva lehet dicsekedni, és a pasas folyamatos figyelme.
A legtöbb nő maga is tudja, hogy számára ez elérhetetlen, ezért kompromisszumot köt egy számára elérhető legjobb pasi meglasszózásával, ugyanakkor belül úgy érzi, sokkal több járna.
A boldogtalanság tehát a saját hipergám ösztönei feletti kényszerű önkontroll szükségessége miatt áll fenn.
Lényeg, hogy a nők nagy része sosem tud elégedett lenni azzal ami van, a benne lakó hipergám hörcsög miatt, ezért folyamatosan boldogtalan.

EGY a Queen 2019.10.03. 10:30:18

@moonshadow: engem az érdekel, hogy ezt hogy passzintjátok össze azzal az elmélettel,hogy a nők jódógukban csak úgy kilépnek a házasságukból, még ha egyedül maradnak is? Akkor kijafasz irigyli őket? Most arra hajtunk,hogy irigyeljenek minket, vagy hálátlan szukák vagyunk,akik “ csak úgy” minden szirre-szarra válnak? :D

EGY a Queen 2019.10.03. 10:43:35

@Somogyi József: vágom,hogy van olyan is,dd lássuk be,rengetegen válnak úgy el,hogy nincs kiszemelt új jelölt. Ráadásul 1-2-3 gyerekkel azért nem is annyira egyszerű ez.Szóval?Olyankor mi van???

MsIreneAdler 2019.10.03. 10:43:59

@EGY a Queen: szerintem simán előfordulhat, hogy egy idő után a nő elkezdi irigyelni azon barinőit, akik elváltak, és a szolidan szottyadt popójukat rázzák a dizsiben fiatal sunátorok gyűrűjében. Akik persze csak átejtik őket, de a barinők azt hazudják tök komoly volt meg minden. És hogy milyen boldogok így a válás után, ezért szabaduljon meg mindenki a férjétől.

Somogyi József 2019.10.03. 10:45:18

@EGY a Queen: Két lián közé esett azt hitte a gyerekkel is megy a liánozás van ez így.

EGY a Queen 2019.10.03. 10:48:14

@Somogyi József: mondom,ha nincs kiszemelt új jelölt! :D

Womb Rаider 2019.10.03. 10:50:12

@moonshadow: Ehhh.. milyen élhetetlen egy lény ez a nő... ez nem éri be a legszarabbal.. ennek jobb kell, ennek elvárásai vannak.. ez képes a lehető legjobbat keresni az utódai apjának.. hová is lesz így a világ:(
Kiba...tt férfiak, szarul fejlesztették ki az evolúciót..

EGY a Queen 2019.10.03. 10:50:37

@MsIreneAdler: jaja! Végülis.. :D
Le a férjekkel! Csak hátráltatnak minket a bulizásban! De jó,hogy felnyitottad a szememet..

PPK™ 2019.10.03. 10:54:23

@moonshadow: oszt és szoroz, majd ha az jön ki, hogy megéri válnia, akkor válik, ha meg az jön ki, hogy nem éri meg, akkor nem válik.

Sokismeretlenes egy ilyen egyenlet, de a nő pontosan tudja, hogy mire számíthat válásnál.

EGY a Queen 2019.10.03. 10:56:57

@Somogyi József: swingerezni nem párban szoktak főleg?

Somogyi József 2019.10.03. 10:58:13

@EGY a Queen: egyedül is lehet menni, de van itt egy szakértő azt kell megkérdezni :)

Womb Rаider 2019.10.03. 10:59:47

@Somogyi József: Ajj.. megint egy kibic kiabál a pálya mellől.. :D

Womb Rаider 2019.10.03. 11:01:02

@Somogyi József: Há' kérdezzél, aranyszívem.. nem harap a néni!

MsIreneAdler 2019.10.03. 11:04:59

@EGY a Queen: ja egyébként ez megtörtént eset. Illetve most, a környezetemben történik, hogy stuffolják egymást a nők :) De hidd el én is érzem az ellentmondást :)

EGY a Queen 2019.10.03. 11:12:51

@MsIreneAdler: az én környezetemben pont fordítva van amúgy. Aki elvált,az mind azt mondja a házassági problémákkal küzdőknek,hogy százszor is gondolja át,inkább menjenek terápiára,merthogy kurva nehéz egyedül,szar a gyerekeknek,és hogy csak akkor váljon,ha tényleg úgy érzi,megjavíthatatlan a kapcsolat. Az ember a barátnője érdekét nézi,ha nem,akkor az nem is barátnő. Persze,ahol kétség kívül jobb a válás( drogos lett a férj,párhuzamos családot tartott fenn stb) ott abban támogatjuk,de a fő szempont,hogy mi a legjobb a gyerekeknek és a barátnőjének. Mán szerintem.

2019.10.03. 11:16:20

@EGY a Queen: olyankor a pénz miatt válnak, hogy ők kapják a nagyházat úszómedansziét nyaralót és mindent. Szegény férj meg mehet az árokpartra.

MsIreneAdler 2019.10.03. 11:17:03

@EGY a Queen: ezek nem barátok, csak az életük zaja beszűrődik az enyémbe :). Eszembe sem jutna egyik barátnőmnek sem segíteni haragudni a férjére.

EGY a Queen 2019.10.03. 11:22:42

@MsIreneAdler: én volt,hogy haragudtam a ferjre,pedig az utolsó pillanatig védtem,és megmondtam a barátnőmnek ,hogy bazmeg veled se egy leányálom ám együtt élni,kurva gáz tudsz lenni,de mikor az ember már a gyerekeket is elkezdte bántalmazni,akkor már segítettem mindenben,hogy el tudjanak jönni. Szóval ez teljesen kapcsolat- és emberfüggő.

EGY a Queen 2019.10.03. 11:24:26

@Daenerys Targaryen: én egy yachtot szeretnék igazából.. szerinted hogy fussak neki a válásnak ?

Womb Rаider 2019.10.03. 11:42:46

@Daenerys Targaryen: Butaságokat beszélsz.. a vagyonmegosztás rohadtul nem így meg. Tudom, mert az elmúlt években vásároltunk vagyonmegosztás tárgyát képező ingatlan és volt, amelyikre 1 évet vártunk.. jobb lenne, ha a valóság talaján maradnál.

Rita Vrataski 2019.10.03. 11:44:07

Ezt a nőt érzelmileg és anyagilag is kihasználták. Mondd neki azt hogy gyere kedves hozzám lakni, és élünk mint hal a vízben. Hagyd ott a pasid, igaz hogy nincs semmid se, és még mindig szereted, de én egy új jövőt ajánlok neked. Megfelelsz a mércémnek. Lehetsz a szeretőm is, hisz az is jobb mint amiben most vagy. És lehet hogy lesz belőle valami.
Fasz.

MsIreneAdler 2019.10.03. 11:44:36

@EGY a Queen: nem az ilyen elvadult esetekre gondolok. De pl anyós, vagy egy félrecsúsuot félmondat miatt kár veszekedni.
A jacht pedig nehéz ügy. Basszus én pont téged kérdeztelek volna erről :D:D

EGY a Queen 2019.10.03. 11:57:13

@MsIreneAdler: először is: az Yacht! J-vel írva fele olyan fancy,és mink nem fancy dolgokkal nem foglalkozunk. ;)
Másodszor. Nagy a baj! Mert ha most vetetek egyet a zurammal,oszt egyszer felszáll rá,megérzi a szabadság édes ízét a ropiseggű,20 éves bulákkal a fedélzeten,akkor nincs az az isten,hogy hozzam kerüljön váláskor a cucc. Ergo.Okosan kell válni,és UTÁNA az összeharácsolt pénzből megvenni. Érted a dilemmámat?

2019.10.03. 12:03:08

@EGY a Queen: fasz üsse ki a szemeidet, minek kell golddiggerkedésre tanítsad a jóravaló, normális fehérnépeket is?

EGY a Queen 2019.10.03. 12:20:36

@Egy a KING: mijafaszom van itt? Most mán az ingyen társadalmi munka sem ér semmit?? Ahelyett,hogy büszke lennél rám és áldásos tevékenységemre. INGYÉR’ DÓGOZÓK ZSÓTTTTI!!! Segítek a bajba jutottakon. Capiche?

2019.10.03. 12:27:38

@EGY a Queen: megint elfogott az "érzés"...

Azt sem érthető, hogy miért kell a nevemet kikiabáld, mikor inkognitózni szeretnék, de mijafaszé becézgeted bazdmeg?? Csak Zsolt!!!
Tényleg megfojtalak eccer...

MsIreneAdler 2019.10.03. 12:34:39

@EGY a Queen: igen, akkor jól sejtettem, kemény döntés ez. Közben jegyzetelek ám. CsakZsolttól meg ne várd, hogy értékelje a munkádat, arra itt vagyok én. Lávcsi puszcsi :D

EGY a Queen 2019.10.03. 12:38:24

@Egy a KING: eccer dugni akarsz,eccer megfojtani.. fasz se tud kiigazodni rajtad.. Nándor! ( figyeled,remelem,milyen ravasz trükkel zavartam össze az ellent, legény legyen a talpán,aki ezek után kideríti a rendes nevedet ;) )

EGY a Queen 2019.10.03. 12:39:50

@MsIreneAdler: ne jegyzetelj,Irén! Inkább brainstormingoljunk! Mondom,hogy köll a yacht! ;)

2019.10.03. 12:40:49

@MsIreneAdler: Yrénke, hát nem látod, hogy csak az érdekeidet képviselem? Nem akarom, hogy rossz társaságba keveredj. Ahogy a szélhámos PPK tól is féltelek, ez a perszóna is csak rossz hatással van rád, és az erkölcstelenség gőzölgő mocsaraiba fog lehúzni téged.
Higyj nekem kedves barátosném, jobban tudom mi jó neked, mint te magad.

2019.10.03. 12:52:21

@EGY a Queen: először egy yachtos pasit lasszózzál meg. De utána a kikötő bérleti díj sokkal több lesz mint a yach ára. Monacoban 400 ezer Eurót kell fizetnem érte mert csak 10 évre adják előre fizetve.

@Womb Rаider: jogilag lehet igazad van, de a nők sokszor kiidegelik a nyuszi férjeiket és azok úgy elkotródnak, hogy otthagynak mindent. Inkább legyen a gyerek nevére iratva de nem küzdenek a közös tulajdon eladásáért. Verbál agresszióban a válni akaró nők toronymagasan tornyosulnak.

Sele Burdi 2019.10.03. 13:02:30

@Egy a KING: aki tudja csinalja, aki nem, tanitja. Mar jo par eve itt nyig egy kurva yachtert :D

MsIreneAdler 2019.10.03. 13:09:45

@EGY a Queen: értem, yacht :)
Yachtok a tengernél vannak, ezt még az ilyen csekély értelmi képességű nők is tudják, mint én. Tehát tenger mellé kell menni a bikini bodyval, ott kell a tulajokat elbájolni. Egyszerre többet is, hátha valamelyik fura módon nem adná oda önként a yachtját. Eddig jutottam :)

EGY a Queen 2019.10.03. 13:11:08

@Sele Burdi: jó,de most már itt vagyok a kapujában,Khaleesinek köszönhetően! Megvan a megoldás,yachtos csávót kell szerezni! Hogy ez eddig nem jutott eszembe!

MsIreneAdler 2019.10.03. 13:22:55

@Egy a KING: kedves tőled, hogy féltesz, de hidd el felesleges. PPK-tól meg pláne.
Erős leszek, és megőrzöm tiszta romlatlanságom az arra érdemesnek ;)

Womb Rаider 2019.10.03. 13:35:33

@Daenerys Targaryen: "Verbál agresszióban a válni akaró nők toronymagasan tornyosulnak. "

Most jobb lenne, eljárna a kezük? Pénz számolva, férj verve jó?
..és legyünk őszinték.. a pszichológiai hadviselésben a férfiak is tudnak érdekes mutatványokat elővezetni.

bz249 2019.10.03. 13:48:32

@EGY a Queen: Nehez ugy, mert ugy latom nem csak neked, de a kiszemelt jeloltnek is vallnia kellene

hu.wikipedia.org/wiki/M%C3%A9sz%C3%A1ros_L%C5%91rinc_(v%C3%A1llalkoz%C3%B3)

PPK™ 2019.10.03. 13:54:20

@Egy a KING: nem vagy többé a testvérem, alakoskodol itt :(

@MsIreneAdler: mi az, hogy "PPK-tól meg pláne"?! Magyarázatot követelek.

Peter Smeaton 2019.10.03. 14:16:51

MIÉRT NINCS ITT SZOMSZÉDHÁBORÚ?
Imádom @Egy a Quennt és Ms Adlert és Daeneryt, de hol van Szomszédháború?
Így nem olyan jó!
:)

2019.10.03. 14:28:26

@EGY a Queen: Egyszer voltam egy évig yachtos csávó. Igaz, egy másik tengeren, sőt, egy másik óceánon. Az egy súlyos év volt. A yacht valóban pinamágnes, ti. mintha a fedélzeten lévőknek adnád a tengert; ezzel nem lehet mit tenni. Ehhez képest a sportkocsi lófasz. A jelenlegi lehetőségeimből 1 hétre telik, az is a világ másik felén, de ha valaki bevállal egy balatoni yachtot (nem több, mint 60 jobbféle kurvát levarrni) egy évben, sokkal több és őszintébb élményben lesz része. Ez működik.

Ha rajtam múlna, csinálnék egy apró, mesterséges szigetet a Balatonra, és oda kiköthetne mindenki, aki élni akar; szólna a ritmusgitár és a kézzel csapkodott dob. Folyna a szaft a homokra, és csak friss paradicsomsalátát lehetne kajálni grillhússal, meg enyhe bódulatot okozó limonádékat lehetne inni, amiktől jó íze van a szaftoknak. Ilyen konténeres sövényekkel szegélyezett beállók lennének, ahol lehet kúrni, és amik csillagformában egy központi tábortűzre néznének; a boldogság kiülne a pofikra, és folyton sütne a Nap, mert augusztus végén meg az esőnapokon bezárnám az egészet a gecibe. Nem is kérnék pénzt érte... Csak azokat, akik rondák, nem engedném kikötni.

A yacht egy új perspektívát ad...

MsIreneAdler 2019.10.03. 14:45:58

@PPK™: hát mert úgyis mindig elbaszom, kár aggódni ;)
A bővebb magyarázattal meg küldök egy memóriafrissítő privát üzenetet :)

PPK™ 2019.10.03. 14:50:39

@MsIreneAdler: tehát megint filccel írsz a mezítelen testedre, lősz egy teljes alakos tükörszelfit és elküldöd?

Hát jó :-)

MsIreneAdler 2019.10.03. 15:01:41

@PPK™: aha, ja, pontosan ez a terv. Kár, hogy kitaláltad, így oda a meglepi ;) Na de mit fogok vajon írni :)?
(te beteg vagy bammeg :D)

EGY a Queen 2019.10.03. 15:16:45

@Torokhang: köszönjük a beszámolót,drága tezsvírem,megtisztelő az ajánlatod,de évi egy hétért nem szopok. :D Ha fel tudnád tornászni olyan 3 hétre,akkor tárgyalhatunk ;) 5 hétnél meg érzem,hogy a szerelem lángja lobbanna fel kis csacska szívemben.. ;)
A balatoni yachtozással az a gondom,hogy nagyon időjárásfüggő,én meg kényes vagyok a napsütésre,ha kicsit is felhős az ég,én már nyűgös vagyok,szóval maradnék Nizzánál. ;)

EGY a Queen 2019.10.03. 15:18:54

@bz249: bárkit ráveszek a válásra,értem ne aggódj,de keress mán egy jóképű legényt nekem,tán nem gondolod,hogy egg ilyennel leállok??? Gazdag ÉS Adonisz legyen.Ez azért alap,mán ne is haragudj!

MsIreneAdler 2019.10.03. 15:23:15

@EGY a Queen: nem akarok beleszólni (dehogynem höhö), de nekem rohadtul tetszik az ötlet. Még úgy is, hogy 10/2-esként valszeg nem köthetnék ki. Azt kell mondjam Torokhang kurva jól leírta a hely hangulatát, a limonádé a husi... Minimum B tervnek szerintem fogadd el :)

EGY a Queen 2019.10.03. 15:27:15

@MsIreneAdler: jó,meggyőztél..egye fene! Csak akkor szereljen fel a szigetre egy felhőrobbantó gépezetet,mert tényleg nehezen viselem az ilyesmit,mindamellett nem gondolnám,hogy ne érdemelném meg,hogy nyugodt,derűs,napfényes környezetben élvezhessem az életet a yachtsziget közelében.

2019.10.03. 15:34:16

@EGY a Queen: tévedsz, téged kikötni sem engednélek, mert öreg vagy és kopott. Esetleg a fiatalokat szórakoztatni maradhatsz, de sztem ez nem a te pályád. Csak 16-26 éves csajok szállhatnának ki, és mint említettem, az időjárásra én is érzékeny vagyok, tehát az igazi Paradicsomhoz csak egy trópusi sziget jöhetne szóba. A Balaton ilyen köztes megoldás, amint felbukkan egy komolyabb felhő, bezárom a boltot. Asszem ezt írtam fentebb is.

EGY a Queen 2019.10.03. 15:41:34

@Torokhang: alig töltöttem be a 60-at,faszrú’ beszélsz? És a 60 az új 20,eztetet se hallottad még? Ehhh.. tényleg nem te vagyol az emberem,semmit se teszel,csak a kifogások!Még a végén az is baj lesz,hogy egy kicsit kopaszodom,bazmeg???

EGY a Queen 2019.10.03. 15:46:26

@Egy a KING: közben azért én dolgozom ám! Van már egy 3 hetes ajánlatom a Maldívon,ippeg tárgyalásban vagyok. Most kell elküldenem a használt bugyimat a kérőmnek,hogy lecsekkolhassa,van-e öregszagom! Drukkoljá’! A célegyenesben vagyok,Nórbert!!!! ;)

EGY a Queen 2019.10.03. 16:38:15

@Egy a KING: ööö..most mi alapján is kéred a pénzt??? Mer’ az addig ok,hogy a cég fizette a műmellemet meg a kivehető protkómat,de eztetet a verebet tökre egyedül találtam,és sejtésem szerint egyedül is kell majd szopogatnom..vagy beszállsz??? Szóval? Győzzé’ meg,Lajos!

2019.10.03. 16:58:11

@EGY a Queen: a kopasz buksi jó lesz, a sámándob helyett ütjük azt, konghat az ürességtől.

Vagy nem?

EGY a Queen 2019.10.03. 17:19:43

@Torokhang: izé..mondjuk te vicces nem vagy,csak simán uncsin paraszt.. :( millió módon le lehetett volna ütni a kopasz poént,de tőled csak ennyi tellett..
Nem bohóckodom innentől veled tovább,csá!

MsIreneAdler 2019.10.03. 17:40:24

@EGY a Queen: basszus, amíg száradt a tinta a testemen, te lefújtad a bizniszt :)? Hát jó, pedig már elképzeltem, ahogy nagy kegyesen beengednek mondjuk zsámolynak... Áh mindegy

EGY a Queen 2019.10.03. 18:05:32

@MsIreneAdler: attól te még bizniszelhecc vele,mer’ én meguntam! ;) Hajrá!
Figyuzz! A világért se szólnék bele gyönyörűen bimbózó kapcsolatodba,de szerintem az “ aranydorong helye” feliratot nem egy két centis,körömvágó csipesznek kinéző rajzzal köllött volna illusztrálnod az orrod alatt,mer’ öléggé félreérthető.. mán,ha elfogadsz egy építő jellegű kritikát.. ;)

MsIreneAdler 2019.10.03. 18:36:23

@EGY a Queen: nem, nem, te bevettél a yacht projectbe, nélküled milyen lenne már üzletelnem.
Jajj, nagyon szépen köszönöm a segítséget és hogy szóltál, de sajnos attól félek nem bimbózik itt semmi az égvilágon, tök mindegy mit csinálok :(
:D

2019.10.03. 19:15:50

@EGY a Queen: abszolúte leszarom a szórakozásodat.

Helló.

moonshadow 2019.10.03. 19:40:28

@EGY a Queen: "engem az érdekel, hogy ezt hogy passzintjátok össze azzal az elmélettel,hogy a nők jódógukban csak úgy kilépnek a házasságukból, még ha egyedül maradnak is? Akkor kijafasz irigyli őket? Most arra hajtunk,hogy irigyeljenek minket, vagy hálátlan szukák vagyunk,akik “ csak úgy” minden szirre-szarra válnak? :D"

Szerintem simán passzol. Amikor a nő az igényeivel (gyerekvállalás és a trendi fogyasztó életmód költségei) teljesen lefedi a férfi teljesítőképességét, hogy az már tovább nem növelhető, az így beállt stagnálást az önmagát túlértékelő nő a kapcsolat ellaposodásának éli meg és simán bemeséli magának, hogy egy válás esetén talál majd sokkal jobb pasast. Aztán el kell telni némi időnek, mire rájön, hogy elkapkodta, mert csak rosszabb alternatívák jelentkeznek.

2019.10.03. 20:18:42

@moonshadow: na és ha tényleg talál jobb pasast? Azokat a szánalmas nyomorultakat miért nem figurázod ki aki hetente sok száz milliót tolnak be a lottóra hátha sikerül nekik? Ennél ezerszer nagoybb eséllyel fog ki jobb pasast egy elvált negyvenes nő, minthogy a tömegek ötöst telitaláljanak.

EGY a Queen 2019.10.03. 20:47:07

@MsIreneAdler: eztetet azért szomorúan hallom.. :(
De tudod mit? Ne add fel! Harcolj érte! A szerelemért érdemes! A szerelem mindenek felett!!!! ❤️❤️❤️

Almandin 2019.10.03. 21:23:36

@EGY a Queen: Fontos gondolatok. Sajnos ma sok pszichológus is azt javasolja, hogy váljon el valaki kisebb gondok esetén is, de azt nem közlik, hogy a magányba is bele lehet zakkanni. Másrészt más elválni huszonévesen és más 40 felett. Egy fiatal nő még könnyebben talál megfelelő partnert, de egy idősebb gyakran nagyon sokáig kénytelen egyedül lenni, vagy meg kell alkudnia egy olyan partnerrel, aki lehet, hogy rosszabb annál, mint akitől elvált.

Almandin 2019.10.03. 21:42:22

@Daenerys Targaryen: Akkor foghat ki jobb pasast a negyvenes nő, ha nem elhízott, nem ápolatlan, valamint megfelelő körökben mozog. Előny, ha nincs kiskorú gyermeke. Még így is nagy az esély, hogy csak nőset talál megfelelőt, mert tapasztalatom szerint hiánycikk a független, nem lepukkant, művelt, viszonylag csinos középkorú férfi. A korosztályban a jobb példányok szinte mind foglaltak.

MsIreneAdler 2019.10.03. 21:44:57

@EGY a Queen: ki vagy te, és mit csináltál a királynővel :)? Mert ez igen nyálasra sikeredett. Felcsendült Bryan Adams All for love című száma a fejemben :D
Tudod mit? Inkább melózzunk tovább a yachtért :)

EGY a Queen 2019.10.03. 23:05:53

@MsIreneAdler: te ezt nem érted.. a vén,zord külső mögött érző szív lakozik! És ez a szív minden szerelmes szívdobbanásra rezonál ott legbelül!!! A Szerelmünk lapjait még csak most kezdjük el lapozgatni!!! Ne feledd!!!!❤️❤️❤️

2019.10.04. 08:03:47

@Almandin: nem jártál pszichológusnál, mert akkor tudhatnád hogy SOSEM javasol semmit. A döntés joga a páciensé. Hiszen a következményeit is ő viseli. A pszicho segít neki feltárni a saját sérüléseit és emiatti torzításait, a saját félelmeit.

Igen, csak annak az elvált középkorú nőnek van esélye, aki csinos, szexpiacképes és nem a gyerekeivel lóg örökké. Ezt nem cáfolom. A szerencse faktort akartam behozni a lottós példával.

@EGY a Queen: Maaaalviiiiinkám, milyen fotót tettél ki??? A beatles:when I'm sixtyfour-ra fotosoppoltad magad?

Womb Rаider 2019.10.04. 08:35:36

@Almandin: " Akkor foghat ki jobb pasast a negyvenes nő, ha nem elhízott, nem ápolatlan, valamint megfelelő körökben mozog. "

Na és? Ebben mi az ami irracionális elvárásként jelenik meg úgy általában egy nő számára?
"mert tapasztalatom szerint hiánycikk a független, nem lepukkant, művelt, viszonylag csinos középkorú férfi. A korosztályban a jobb példányok szinte mind foglaltak. "
Ejj..ez már keményebb dió. De ilyen ez a popszakma. A Hádában is bálabontáskor van a legnagyobb tolongás...
A jó társ egy életre szóló befektetés, miként a jó kapcsolat is. Ápolni, gondozni kell, ha elhervadt..baszhatod és vért fogsz izzadni, hogy újat találj. A hamar elvált emberek ezt megérzik, mert a második kapcsolatok már messze jobban muzsikálnak.

"Sajnos ma sok pszichológus is azt javasolja, hogy váljon el valaki kisebb gondok esetén is,"
Ez nem hiszem, hogy igaz lenne.. maximum ha feleségül akar venni :)

2019.10.04. 08:47:05

@Womb Rаider: na végre valami közös bennünk!!! Te is a hádába jársz? De újabban a humana vintege-ben is jókat szereztem. Ajánlhatom.

MsIreneAdler 2019.10.04. 09:02:27

@EGY a Queen: kezdek aggódni, hogy valami súlyos trauma ért a fejeden, mert félrebeszélsz :)
Ébresztő :)!!
(vén, zord külsőd pedig kurva jóó, én is kipróbálom)

EGY a Queen 2019.10.04. 09:10:58

@Daenerys Targaryen: ugyan,kérlek! Úgy döntöttem,itt az idő,hogy a valódi önmagamat megmutassam! Eddig voltak fiatalítva a képeim,de ennek vége! Nem rejtőzködöm tovább! Vén vagyok és büdös,és büszke vagyok rá!

2019.10.04. 09:22:16

@EGY a Queen: jó hát az inkonzisztenciára vannak betétek. nem kell büdinek lenni :-)

EGY a Queen 2019.10.04. 09:34:04

@Daenerys Targaryen: ohhh..bár a pisa folyna,gyermekem.. :(

Womb Rаider 2019.10.04. 09:49:57

.......

Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.10.04. 20:17:30

@Almandin: Viszont nem hiánycikk a független, nem lepukkant, művelt, de nem csinos középkorú férfi. De ezek nem felelnek meg, ezért maradnak a csinos, házas/lepukkant/tuskók és az álszent női sírás.

El Amante 2019.10.04. 23:07:16

"miért jobb egy nőnek egy tartós, de rossz kapcsolat, mint lezárni és adni egy esélyt magának a változásra?"
Mert feladni a biztosat a bizonytalanért az kurva nehéz út, azért. Álatlános vélemény, h a válás/szakítás a könnyebbik út, megnyugtatlak, egyáltalán nem. A nehezebb. Fel kell adni a kiszámítható, kényelmes lábvizet,a biztonságot, megint egyedül kell minden megpróbáltatáson átmenni, egyedül fizetni az albit, plusz senki nincs, aki a ruha hátán felhúzza a cipzárt. Biztosat a bizonytalanért? ugyehogy nem? Főleg az ilyen szivélyes "megfelel az igényeimnek" típusú bók kifejezésre juttatása sem indítja a csajt repülőstartra.

2019.10.05. 07:48:16

@El Amante: cipzár... Ohh, ne már :D
Először elmenni egyedül egy barkácsáruházba! Na aaaaz aztán :P

El Amante 2019.10.05. 12:12:43

@TSEPKE: ne mondd, h nem érzeted az iróniát :D
Különben meg kinek mi a kihívás, jófeleség koromban is a barkácsbolt volt az egyik legkisebb, az ex nem állt topon ezen a területen, úh már akkor edzenem kellett rá :D

TSEPKE (törölt) 2019.10.05. 13:33:31

@El Amante: de, persze '-)
Nekem újdonság volt a siker, hogy nem egy kombájnt hoztam haza kalapács helyett... Challange day :)))

El Amante 2019.10.05. 15:07:26

@TSEPKE: tanulni kell ezt is, az egyértelmű. A ffiak világában a kulcsszó a felkészültség illetve az ebből adódó magabiztosság.
Amikor pl. úgy viszed szervizbe a kocsidat, h azt mondod, elfolyik a hűtővíz, az utóbbi napokban folyamatosan után kellett töltened, de nem láttál tócsát a kocsi alatt, reméled, nem hengerfej repedés, mert az sokba fog fájni, és nézed a hitetlenkedő arcokat, az megfizethetetlen:) barkácsbolt dettó.

TSEPKE (törölt) 2019.10.05. 15:28:39

@El Amante: jó... Én még a pantomim verziónál járok, hiába készülök, az első keresztkérdés után beakad a levegő :D
Ettől függetlenül élvezem, azért fél óra alatt három férfit leizzasztani, akik boldogan mosolyognak amikor kilibbenek az üzletből... Hidd el ez is frenetikus élmény!

El Amante 2019.10.05. 15:51:25

@TSEPKE: ooh, jaa!! a stációkat végig kell járni, és mindegyiknek megvan a maga szépsége. De ha már, nekem azért faszán gyakorolni kellett a cipzárral is ;)

Felsőmocsoládi 2019.10.05. 15:52:44

Nem értem. Ki fizette ki és kinek a tartozásait? Ki adta el a lakást?
Amúgy egy pöcs vagy és nem kellesz a nőnek.

TSEPKE (törölt) 2019.10.05. 16:13:30

@El Amante: az nem gond.. Simán felhúztam, de ha nem volt kedvem, szóltam a kicsinek és repdesett a boldogságtól, hogy segített öltözni :))

Womb Rаider 2019.10.07. 10:01:35

@El Amante: Vagy inkább megkérdezik, hogy ugyan , az olajat ellenőrizted? A kipufogón fehér füst jön? Mert ha nem, akkor hogyhogy bejött a lábán a verda? Nem lehet, hogy az ablakmosót töltögeted? :)

El Amante 2019.10.07. 10:31:30

@Womb Rаider: amikor ez az ominózus eset törtent, annyira lesokkolódtak, h ilyesmit nem kérdeztek :D de 1x pl ott volt velem a tesóm (mert eljött velem, h ha kell haza vigyen), és simán neki kezdte el mondani a fószer, h szerinte mi a probléma a kocsimmal, én meg jeleztem, pardonne moi, nekem mondja, enyém a jármű. De egyébként rendesek voltak nagyon, és mivel látták, h nem vagyok teljesen hülye a témához, nem kezeltek le. Sztem nem jó teljesen fogalmatlanul menni sehova, ffiak is bekerülnek sokszor “női” területre és a nőkből is respektet vált ki, ha nem csak pislognak a kérdésekre, mint hal a szatyorban.
süti beállítások módosítása