A jó családi háttér átka

2019. december 30. 07:48 - csajokespasik

       

               „Amikor azt mondjátok, hogy a nő 40 felé még utoljára ki akarja élni magát, akkor erre a formára gondoltok?” - A pasi azonnal továbblépett, amint megtudta, hogy barátnője még két embert versenyeztet vele párhuzamosan. Amikor a nő megérzi az idő múlását és nekilát a tombolásnak, senkit sem kímél, akkor már csak az ő igényei számítanak.         

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Ágika nagyon életvidám csaj. Mindent megbeszél anyuval és apuval. A szobája plüssállatkákkal teli. Mindig és mindenkor szereti a spontán ajándékokat. Néha elkéri a családi kocsit, ha csavarogni van kedve. Minden balhéban benne van, de sok alapvető dologra rá kell vezetni.

Ágikának két pasija is van. Meg én.

Ágika már gyűjt saját lakásra, de a kemény munka nem az ő zsánere.

Ja, és Ágika amúgy 39 éves...

Jogosan merül fel a kérdés: mit is akartam én tőle?

Először is, nem tudtam még, hogy rajtam kívül még kettő jelölt is van. Azt hittem, csak én vagyok, a szüleinek is bemutatott, ők sem szóltak semmit - vagy nem tudták, vagy falaztak neki, hogy a lányuk boldogsága a legfontosabb és az meglegyen, mert tudják, hogy milyen.        

       

               Hogy meddig engedte azt a két másik hapsit, nem tudom, nekem csak annyit mondott, hogy mindkettőt kedveli és nem akar választani, mert velem is, velük is jól érzi magát. Amikor rákérdeztem, meddig haladt velük, azt mondta, erre nem kíván válaszolni. Tulajdonképpen ez volt a válasz. Ami nekem elégséges volt.

Később ugyan hozzáfűzte: „de szerelem az velük nincsen” de akkor már velem se volt részemről. Mondtam neki, hogy meg kell próbálnia nélkülem.

Levelem fejlécén a cím az lehetne, hogy „A jó családi háttér átka”... ami sok esetben erkölcsi és alapvető értékrend torzulással járhat. Áldozata nem látja meg a saját hibáit, talán soha, vagy csak túl későn.

Én olyan vagyok, hogy akin tudok - és lehet - segítek, senkit nem szeretek cserben hagyni, neki is próbáltam lelkileg támogatást nyújtani, még azután is, hogy kiderültek ezek. És ha nem sikerül, néha én is hibásnak érzem magam, így kihat rám is a jó szándékom. Amikor azt mondjátok, hogy a nő 40 felé még utoljára ki akarja élni magát, akkor erre a formára gondoltok?          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8515371672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása