A pasim egyre gyerekesebb

2020. január 13. 07:53 - csajokespasik

       

                „Olyan is előfordult, hogy eltelt pár hét egy mozizástól, és amikor mondom neki, hogy mehetnénk megint, azt mondja, de hát most voltunk...” - Amikor egy pasi éretlen kisfiúként viselkedik, és úgy is reagál a fontosabb kapcsolati tényezőkre, akkor talán nem is annyira hibás a barátnő, amikor már képtelen őt férfinak tekinteni.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Az érdekelne engem, ki mit tenne ebben a helyzetben?

Az elején ő nem volt ilyen gyerekes, de az utóbbi hónapok már csak erről szólnak. Ha elmegyek hozzá, a gépén játszik, és a közös programjaink is már csak ebből állnak. Elhív magához, én nézem a gép előtt ülő tarkóját, eljátssza, hogy érdekli, amikor beszélek hozzá. Amikor mondom, hogy a hasonló beállítottságú haverjaival jobban érezné magát, mint velem, tagadja, hogy így lenne, de nem túl erősen. Ha kimozdulunk mégis, általában neki vásárolunk. Arra is nehezen tudom rávenni, hogy olyan programra eljöjjön, ami őt is érdekli, amikor azt mondja, találjak ki valamit.        

       

                Olyan is előfordult, hogy eltelt pár hét egy mozizástól, és amikor mondom neki, hogy mehetnénk megint, azt mondja, de hát most voltunk...ha kitalálok valamit, lemondja, hogy nincs hozzá kedve, vagy azt mondja, hogy fáradt, sőt, még meg is kérdezi, hogy én miért nem vagyok fáradt? Ezzel együtt a szexuális életünk is hanyatlott. Mintha visszafejlődnénk. Már legtöbbször csak én hívom, szeretném, ha ő hívna, és amikor mondom neki, azzal jön, hogy nincs hova menni...

néha fontos dolgokat egy vállvonással reagál le. Állandóan piszkálnom kéne, hogy velem is foglalkozzon? Ha én nem írnék neki, talán nem is beszélgetnénk. Korábban komoly témákról is beszélgettünk, ma már azokról sem. És egyre kevésbé látom benne a férfit, inkább a visszamaradott gyereket,

Szerintetek meg fog komolyodni? 27 lesz nem sokára. Mit kéne tennem, hogy segítsek ebben neki? Nem akarok semmit ráerőltetni, de amikor ő teljesen ignorál engem, fel tudnék robbanni. Mintha nem merülne fel benne az a lehetőség, hogy ezekkel elveszíthet. Nulla energiát fektet a kapcsolatba, de állítólag fontos vagyok neki. Csak nem érzem, nem mutatja. Ez a kapcsolat működhetne sokkal jobban, de nem rajtam múlik.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5415406632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása