Nem hallgatott rám a pasim. Ráfázott

2020. március 06. 08:53 - csajokespasik

       

                Hogyan lehetne rászoktatni egy érett férfit arra, hogy nyíltan beszéljen a párjával megsértődés helyett? Levélírónk már kezdi megelégelni, hogy neki kell megfejtenie azt, amit a pasija mond, mert nem mindig azt érti alatta, amit állít.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Mi úgy egy éve élünk együtt, és a barátom szüleivel mindig van egy kis konfliktus. Ő sosem mondja meg nekik azt, ha valamivel nem ért egyet, csak nekem mondja, és amikor véletlenül elszólom előttük magam, kérdőre von, én meg azzal válaszolok, hogy nem tudtam, hogy titok. Nekem úgy adta elő zsörtölődés közben, mintha már nekik is mondta volna, és csak várná a dolog végét. A szülei sajnos sok dologban keresztbe tettek neki, ez igaz. Volt, hogy örököltek egy házat, amit aztán eladtak és a gyereküknek nem adtak semmit a pénzből, de a testvérének meg igen. Az én szüleim sokkal szerényebb anyagiakkal rendelkeznek, anyám mégis mindenben segít, amiben tud.        

       

                Nem tudom, hogyan lehetne rászoktatni a páromat, hogy nyíltan beszéljen velem megsértődés helyett. Néha nekem kell kitalálni vagy megfejteni azt, amit mond, mert nem mindig azt érti alatta, amit állít épp. Megrekedt egy szinten, nehezen áll ki magáért, ill. azokat támadja, akik segítenének neki. Nem hallgat rám. Pár hete elment egy kiskabátban vászongatyában éjszakázni a barátaival, és meg is fázott, hiába mondtam, hogy öltözzön fel, mert este hidegebb lesz.

Sok mindenre azt mondja, hogy még ráér, de amikor észbe kap, akkor rögtön rohanni kell. Nem tudom, min sértődik meg és min nem. Nekem sem egyszerű, mert néha előjön a szorongásom, és volt korszakom, amikor én sem tudtam megbecsülni az embereket, így nehéz egy olyasvalakivel, aki folyamatosan kombinál, bizonytalanságban tart, vagy épp nem lehet rajta kiigazodni, és úgy érzem, sokszor nekem kell a kezembe venni az irányítást.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5815506842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása