Sebaj, másoknak sokkal rosszabb

2020. március 12. 07:34 - csajokespasik

       

                „A férfi a szexet igényli, a nő inkább az intimitást (ha nincs intimitás, a nő nem akar szexelni – de ha nincs szex, akkor meg a férfi nem akar intimitást)” – Amikor egy magányos férfi elkeseredik, még a „Szeretem a páromat, de azért másokkal is összejönnék” típusú nőket is bevállalja. Bár Posztolónk jelenleg egyedül van, ez mégsem érné meg neki.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Felnőtt ember vagyok és azt vettem észre, ha találkozom valakivel, hogy sokakban szorongást keltek azzal, ha megnyílok és magamról beszélek egy kicsit. Nem a személyes drámáimról, hanem bármiről, akár vidám témákról is. Mivel én mindig magamban keresem a hibát legelőször, így tartottam párszor önvizsgálatot, a könyvek nem tudnak segíteni, a mellébeszélések meg csak elterelik a figyelmemet. Igazából csak rosszabb a helyzet, ha megpróbálok másokat is bevonni. Még ha alapvetően jóindulatú emberekről is legyen szó, akkor is sokszor olyan tanácsokat adnak, amiktől métereket zuhanok vissza. Ilyenek a „Szerintem csak túlagyalod" vagy a "Sebaj, másoknak sokkal rosszabb a sorsa!” Ezek a kuruzsló közhelyek lerázások, nem tanácsok.        

       

               A férfi a szexet igényli, a nő inkább az intimitást (ha nincs intimitás, a nő nem akar szexelni – de ha nincs szex, akkor meg a férfi nem akar intimitást). Nekem az intimitás valahol az őszinteségnél kezdődik. De lassan már ott tartunk, hogy ha valakinek is van bármilyen lelki problémája, annak kötelező pszichológushoz járnia, nehogy a párját, vagy bárkit ezzel nyomasszon. Nem tehetek róla, ha valakibe beleszeretek, utána képtelen vagyok kiverni őt a fejemből, hiába nem történt semmi köztünk. A legtöbb esetben ez van: találkozunk, ő udvariasan közli, hogy nem vagyok az esete, és nem tudom elfelejteni őt. Én nem hívogatom, tudomásul veszem és elfogadom a válaszát, csak bennem marad egy nyoma. Ezt letagadni nem tudom. Aztán belefutottam olyan nőkbe is, akik a „Szeretem a páromat, de azért másokkal is összejönnék kíváncsiságból” elvét képviselték. Ebbe viszont én nem akartam belekerülni.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr515516128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása