A nők nem engednek felejteni

2020. március 24. 07:46 - csajokespasik

       

               Sok évődés után a helyzet végül magától oldódott meg: a barátnő bejelentette, hogy kilép a kapcsolatból. A pasi beszámolója szerint ennek semmi előjele nem volt, előtte pár nappal is csak azt hallotta tőle, hogy mennyire szereti, és hogy nem akarja elveszíteni.         

 
       

                Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Meg lehetett volna menteni ezt a kapcsolatot? Férfi (35) és nő (29) három éve voltak együtt. Egyfajta fontossági sorrenden lenne a hangsúly, hogy kinek mi élvez elsőbbséget egy kapcsolatban. A pasi próbált úrrá lenni a féltékenységén, amikor a barátnője más férfiHAVERokkal beült időnként valahova. Valahogy azt érezte, hogy a barátnő unja már őt, s amikor ezt szóvá teszi, a nő azzal a semleges, kitérő válasszal felel, hogy nem megunjuk a párunkat, hanem inkább kiismerjük. Lényegében ugyanaz, csak szebb csomagolásban...

Többnyire hárított, azt mondta, neki nem kell más.

Ha a férfi hibázott, azt el is ismerte és észrevette a helyzeteket, mikor kell visszafognia magát. Megbocsátó volt a barátnővel, mert szerette/szereti, akkor is, amikor vitákat arra kanyarított ki, hogy felhánytorgasson valamit a múltból, amit már lezártnak hitt.        

       

               Csakhogy a nők nem engednek felejteni. Nem volt nevezhető mérgezőnek ez a kapcsolat, de ami miatt könnyen azzá válhatott volna, az az, hogy egyikük sem tudta elengedni a múltbéli sérelmeket. Talán azért, mert egyszer még jól jöhetnek, amikor a másik hibáztatja valamiért, és bevetheti őket, a párja fejéhez vagdoshat pár elfelejtett dolgot.

A férfi gondolkodik(... szünet?...)De nem hisz az újrakezdésben, mert ami addig nem működött, azután sem fog.

Aztán az élet megoldotta: a barátnő bejelentette, hogy szakít. Ez olyan hirtelen jött, hogy semmi előjele nem volt. Előtte pár nappal is csak azt hallotta tőle, hogy mennyire szereti, és hogy nem akarja elveszíteni és mennyire jó neki ez a kapcsolat.

Vajon ki ,hol és mikor hibázott? Ha hibázott egyáltalán bárki is, vagy csak a természet tette a dolgát, a szereplők meg csak kivetítették, ami épp a fejükben kószált... ez a helyzet megoldható lett volna, ha időben felismerik, hogy a párkapcsolatról eltérő fogalmaik vannak? A férfi hisz abban, hogy ha két ember szereti egymást, bármit meg tudnak oldani. Akkor miben is élt addig? Amíg ő próbálta megoldani a problémát, rájött, hogy ebben a szándékban mindvégig egyedül volt.         

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4715550388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása