Ő egy igazi buddhista

2020. április 21. 07:48 - csajokespasik

       

               ...mert nem vágyik anyagi dolgokra, megelégszik azzal, amije van: a jelen helyzetével és szűkös javaival. Egy elvált, vonzó, jámbor és jó humorú férfi mennyire rúghat labdába lüktető korunk anyagias világában?          

 
       

                Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Egy negyvenes évei végét taposó férfit igénytelenné tehet a fiatalkori nélkülözés, majd egy azt követő rossz házasság?

Igénytelenség alatt nem ápolatlanságot értek, vagy hogy szakadt volna a ruházata, hanem az anyagi dolgokra való nem vágyást. Elmondta, hogy gyerekkorában alig volt valamijük, nem jártak egyáltalán nyaralni, külföldön sosem járt, autójuk sem volt, nem is tanult meg vezetni. Tehát az igényszintek nála nem alakultak ki. Valakit meg pont a nélkülözés ösztönözne arra, hogy megszedje magát valahogy.        

       

               Neki csak a legalapvetőbb dolgokra van igénye, úgymint étel, fedél a feje fölé, ruha, és úgy ez minden. Olyan, mint egy buddhista, békés, beletörődő, nem izgatják az anyagi dolgok, semmi vágya, terve nincsen, inkább belenyugszik abba, ami van. A mostani munkája is ilyen éhbéres cucc. Pedig egy nagyon jó emberről van szó.

Nem ment nyaralni akkor sem, amikor már megtehette volna, és látszik rajta a feszengés, amikor valami kihívással szembesül. Egy kedves, nagyon vonzó, jámbor és jó humorú férfi, aki kicsit befolyásolható. Közben volt már egy házassága, a nő vonszolta bele, de hamar vége lett, akkor kicsit elhagyta magát, felszedett valamennyit, de később leadta és a körülményei is visszarendeződtek – már amennyire: csak mínusz 1-ről a 0-ra -, mivel a nő nem tudott mit elszedni tőle. De ez akkor sem olyan tapasztalás, amit megérdemelt.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1815627444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása