A volt csajom gyerekverőnek tartott

2020. április 27. 07:54 - csajokespasik

       

                „A kedvesem azzal szakított velem, hogy „szeretnék még boldog lenni”. Ez engem hideg zuhanyként ért. Érveit nem tudtam kivédeni” - Egy pusztán elméleti eszmefuttatásból szakítás lett, amikor a pasi azt találta mondani, hogy néha a gyereknek le lehet keverni egy laza, nevelő célzatú fülest. A barátnő arra az álláspontra jutott, hogy egy ilyen szadista állattól nem akar gyereket.          

 
       

                Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A kapcsolatunk tavaly ért véget, elég nevetséges okok miatt.

Részletek: Akkor már két éve voltunk együtt a barátnőmmel (legyen V.). Amióta összeköltöztünk, egyre gyakoribbakká váltak a konfliktusok, viták, eleinte nem nagyok, de jelen voltak, aztán később exponenciálisan növekedni kezdtek.

Emellett sokat dolgoztunk, és alig voltak közös szabadidős tevékenységeink. Amikor volt, ő inkább szívesebben barátnőzött.

Aztán egy alkalommal beszélgettünk a gyerektémáról, sajnos túlságosan előreszaladva és részletekbe menően. Meggondolatlanul olyat mondtam, hogy néha a gyereknek le lehet keverni egy laza fülest. Én is kaptam apámtól, nem haltam bele, ember lettem.        

       

               Mert adódhatnak olyan helyzetek, amikor a gyerek csak ebből ért, és szavakkal nem mész semmire. És egy ilyen - pusztán elméleti - dologból kőkemény realitást faragott, hogy nem akar tőlem gyereket, mert biztosan brutális állat lennék, gyerekverő, és érzelmi selejtként fog felnőni, stb...

V. alaptalanul felfújt valamit, ami nincs még a határban sem. Nem azt mondtam, hogy agyonverném bottal, hanem egy laza tockost adni néha neki, HA muszáj... Azért nem ugyanaz a kettő, és csak akkor, ha indokolt és minden más módszer kudarcot vallott.

Elismerem, én nagyon rossz gyerek voltam, mindenben benne voltam, és néha el lettem kalapálva miattuk, de így visszagondolva, megérdemeltem. Ez volt a megfelelő módszer. Nem életvitel szerűen, de előkerült néha.

Aztán a kedvesem azzal szakított velem, hogy „szeretnék még boldog lenni”. Ez engem hideg zuhanyként ért. Érveit nem tudtam kivédeni, szerinte a meghittség elkezdett megkopni köztünk.

Amit legutóbb hallottam V.-ről pletykát, az az volt, hogy kizárólag foglalt pasikat céloz meg.

Szép napot!

Z.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1115643524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása