Néhány jel arra, hogy kiszerettek belőled

2020. május 19. 07:42 - csajokespasik

       

                „Elkezd feltűnni neki valamilyen testi hibád, ami eddig nem zavarta (kopaszodás, pocak, izomtalanság)” – És ez csak egy jel ebből a szerény, ámde velős kis gyűjteményből.          

 
       

                Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Tisztelt Blog,

személyiség trénerként valamennyire szakmámba vág ez a pár hasznos megállapítás, így küldöm nektek, ha elnyerte tetszéseteket, adjátok közre. Tisztelettel: Dániel

-

A jelek mindig adottak, csak észre kell venni. Akár csaj vagy, akár pasi. Persze nem állandóan a jeleket kell figyelgetni, keresni, és akkor is látni vélni őket, ha nincsenek jelen. Alapigazság, hogy a visszajelzésekből ért az ember, és amikor már szembetűnő valami, azt tudatosítani kell. Többnyire mindig van valami jele annak, ha valaki kiszeret a párjából. Vedd észre, és nem alázod meg magad. Mindegy, hogy mennyi ideig voltatok együtt, bárkiből bármikor ki lehet szeretni, a legelején ugyanúgy, mint 5 év múlva. Tehát, amikor ezeket tapasztalod, azt jelenti, kiszerettek belőled:        

       

                - Ugyanazt az izgalmat akarja átélni, mint egy első randinál. (Ami ugye megvalósíthatatlan, már csak az érzelem természetét illetően is. Elménk úgy működik, hogy minden csak kb. 90 napig új, érdekes és izgalmas számára. Ez van.)

- Nem sikerül jól kommunikálni feléd a problémáit, mert még nem volt túl sok tapasztalata ebben, inkább annyiban /és rád hagyja az egészet, nem számít neki, mit gondolsz.

- A Szerelem viszonylag gyorsan átcsap haragba és sértődöttségbe.

- Nem érdekli igazán, mi van veled, ellenben szívesen fáraszt az ő csip-csup magánügyeivel, rémisztő részletességgel.

- Tudja, hogy már semmi sem lesz a régi, de csak azért marad veled, mert a közös barátok meggyőzték.

- Megjegyzi és felnagyítja a hibáidat: sokkal több negatívumot figyel meg nálad, mint pozitívumot, sőt, inkább az előbbiekre lesz kihegyezve.

- Hirtelen megváltozik, másokkal flörtöl (még ha kezdetben nem is tűnt ilyen típusnak), a jelenlétedben is akár.

- Azt veszed észre, hogy kellemetlen neki, ha megérinted, és kerüli a veled történő kontaktusokat.

- Elkezd feltűnni neki valamilyen testi hibád, ami eddig nem zavarta (kopaszodás, pocak, izomtalanság stb.).

- De a legdiplomatikusabb javaslat ebben a kategóriában: „nyissunk mások felé is”          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4315706664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása