5 pompás ok a veszekedésre

2020. szeptember 02. 09:08 - csajokespasik

       

               Amikor egy párkapcsolat lassan megszokásba hajlik, valamivel fel kell frissíteni, de hogy miért választják sokan az üres vitatkozást erre a célra, az örök rejtély marad. Kaptunk néhány általános panelt, amiket ha kikerülni nem is lehet, legalább tudjuk, hogy könnyen bevethetik ellenünk valamelyiket.          

 
       

                Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

1. „Nem tudom egész nap azt figyelni, hogy neked mi esik jól, nem tudok törődni azzal, hogy mit nem mondhatok, vagy mit hogyan szabad mondanom! Nem igaz, hogy néhány napot nem bírsz ki nélkülem. Elvittelek nyaralni, nem értem, mi a bajod? Együtt voltunk, nem? De. Akkor mi az, hogy nem figyelek rád és nem törődöm veled?”

2. „Én gyakorlatilag az exemmel azóta nem tartom a kapcsolatot, mióta szétmentünk, de te még mindig beszélsz vele! Miért kell felköszönteni a szülinapján, a névnapján? Miért kell karácsonykor felhívni? Azt hiszi, akarsz tőle valamit. Beszéltünk erről anyámmal és ő sincs jó véleménnyel rólad.”        

       

               3. (örök classic) „Én veszem ki a legnagyobb részt a házimunkából. A múltkor a törölközőt ledobtad a padlóra a fürdőszobában és egész nap úgy volt. Érted? Egy törölköző. Egész nap. Nem jutott eszedbe felvenni? Vagy úgy gondoltad, hogy úgyis megyek, majd én? És letörne a kezed, ha elmosnád azonnal azt a tányért, amit használtál? Én is itt vagyok.

4. „Amikor három évvel ezelőtt, augusztus környékén, reggel tízkor beraktam egy szelet tortát a hűtőbe, és te egyedül megetted napok múlva, ...azt én nem felejtettem ám el. Csak eddig azért nem szóltam róla semmit, mert vártam, hogy magadtól mondjad. Túlságosan beleéltem már magam abba a tortába. És mit kaptam érte cserébe?? Nem érzem, hogy felvállalnád ezt a kapcsolatot.”

5. „Mi a baj azzal, hogy heti 3x elmegyünk a szüleimhez? Nem szereted őket? Én bezzeg évente egyszer elmegyek a te szüleidhez! Becsapva érzem magam, mintha csak kihasználnál, mintha cseléded lennék. Teljesen máshogy látjuk a világot, nem veszed észre? Az a baj, hogy nem vagy elég talpraesett, kiveszett belőled a romantika, nincs egyéniséged. Az exem bezzeg ... az igaz, hogy sok mindenben másolt engem, véleményben, világnézetben, ...bánom is, hogy elhagytam. ...Te miért nem tudnál ilyen lenni?”          

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: vita tanulság

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1416186208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása