Ő milyen nő?

2020. szeptember 10. 07:44 - csajokespasik

       

               „Nem zavarná, ha a pasija jóval fiatalabb lenne nála, de azt nem viselné el, ha alacsonyabb lenne” - És ez csak egy pont azok közül, melyek alapján Levélírónk próbálja összerakni az általa kiszemelt hölgy személyiségét.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

27 évesen még nem akarja lekötni magát.

A szavát adja, ha találkozunk, hogy nem mondja le – majd az utolsó pillanatban lemondja, indoklás nélkül, ami sok nyugtalanító kérdést felvethetne. Azért érdemes tőle többszöri megerősítést kérni, mert nem egyetlen eset volt. Nem szereti, ha faggatják utána.

Van, hogy azt mondja, fél eljárni szórakozni „úgy igazából mindentbele-módon”, mert felszakadnának benne dolgok és akkor nem tudja leállítani magát.

Szerinte a párkapcsolatok futamideje kb. 1 év. Majd máskor azt mondja, hogy hisz az örök szerelemben.        

       

               Neki szinte csak ellenkező nemű barátai vannak, de azt mondja, hogy a párjának nem engedné meg, hogy ellenkező neműekkel legyen a tudtán kívül.

Szerinte nem szükségszerű, hogy jóban legyünk a párunk szüleivel.

Nem vallja magát anyagiasnak, de nem árt, ha a pasijának van kocsija.

Virtuálisan prűd, élőben szókimondóbb.

Nem zavarná, ha a pasija jóval fiatalabb lenne nála, de azt nem viselné el, ha alacsonyabb lenne.

Nem szereti a „chips”-es ajándékokat (egyik barátjától régebben azt kapott névnapjára) ezt sosem felejti el. Pedig nem egy nagy cucc.

Ha a pasiját pornónézésen kapná, neki az elsődleges szakító ok lenne.

Szerinte – bár elzárkózik attól, hogy ő valaha is tett volna ilyet – nem bűn egy nőnek foglalt pasikkal ismerkedni, mert úgyis a férfi fog dönteni.

Amikor a kapcsolat már kínlódás, azt nem megjavítani, megoldást keresni, hanem dobni kell – állítja. De elmondja ennek az ellenkezőjét is.

Még nem volt olyan párja, akivel teljesen összepasszolt volna.

Az összhang megteremtését a másiktól várja (a nőnek nem kell bizonyítani semmit, csak a férfinak.)

Tehát: Ő milyen nőtípus lehet, illetve érdemes-e vele foglalkozni? Ezeket, amiket mond, komolyan is gondolja egy nő, vagy csak úgy kiröppennek a száján?          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1616196120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása