Miért nem védtél meg?!

2020. október 15. 07:36 - csajokespasik

       

               „Én nehezebben dolgoztam fel a szakítást, mint ő, mert nem nagyon törte magát magyarázkodással” – Levélírónk egy kapcsolat végéről tudósít. Amikor pasijának egyik családtagja folyamatosan cikizte őt, a férfi nem állt bele a helyzetbe, hogy megvédje, inkább jól szórakozott rajta.         

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Pár hete véget vetettem egy kapcsolatomnak, az okok szerintem bárki számára érthetőek. Bárkinél becsukta volna a kiskaput, ha sorozatosan ezt éli meg:

- A volt barátom egyik családtagjáról van szó, aki sokat tett azért, hogy ez így alakuljon. A barátom elég nyíltan kitárgyalt vele mindent, ilyen viszonyban voltak. Ez nem zavart volna túlságosan, ha nem ilyen gusztustalanul tette volna. Az illető engem alig ismert, mégis ellenséges volt velem. Gúnyosan állt hozzám és a dolgaimhoz. Abszolút tiszteletlen volt velem. A párom meg is mutatta ezeket a beszélgetéseket – szerintem valahol örömét lelte benne, hogy már én is tudom -, sok dolgot visszamondott, de szerintem sokat már nem mert.        

       

               Vártam a dolog kifutását, hogy az illető egyszer rám un és befejezi. Mivel nem így történt, már nekem is komolyan kellett vennem ezeket. A párom nem védett meg, nem állt ki értem egyszer sem, azt mondta, ne törődjek vele.

De ha valaki zsinórban gyaláz, ki az aki nem törődik vele? Ez az illető rendszeresen viccet csinált belőlem, a problémáimat kinevette, ha valami épp nem jött össze nekem, kárörvendő volt. Mindezeken túl ostobaságokra biztatta a páromat. Olyat is visszahallottam, hogy én csak megkeserítem az életét, és hogy majd miket hogyan akarok a jövőben vele, VAGY: biztosan nem gondolom komolyan ezt a kapcsolatot. Komolyan gondoltam volna, de átléptek mindketten egy határt, tehát nem rajtam múlott.

A párom a végén elmondta, hogy ezt majdnem minden választottjánál eljátssza, ezért nem kell komolyan venni. Viszont ha szinte minden nap hallod a megjegyzéseit, és hol önzőnek, hol semminek tart, vagy alaptalan, légből kapott hülyeségekkel vádol, akkor ezt nem tudod olyan könnyen megvalósítani. Nem tehetek arról, hogy nem volt gyerekszobája.

Én nehezebben dolgoztam fel a szakítást, mint ő, mert nem nagyon törte magát magyarázkodással. Nem hiszem, hogy lenne recept arra, hogy miként lehet elérni, hogy a párja tiszteljen valakit, mert ha ez magától nem megy, akkor annyi. Azt nem hiszem, hogy én voltam túl érzékeny. Részéről pedig a „szerelem” valaminek az utánzata volt. Nem állt ki mellettem, de remélem, jól szórakozott.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7516239728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása