Ő volt a piás, nem én

2020. október 21. 09:11 - csajokespasik

       

               „Nálam mindig jobban bírta az alkoholt, de olyan is előfordult, hogy kifogott rajta, így néha rá kellett vigyázni. Láttam már dülöngélni is” - Nincs annál bosszantóbb, amikor szakításkor olyannal vádolnak, ami inkább arra igaz, aki felhozta.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

- a keddi bejegyzésre reagálva -

Én hasonló helyzetben voltam, csak hónapokig lettem hülyének nézve.

Nem volt féltékenység, haladó szellemű vagyok, elengedtem a haverjaival a kisasszonyt. Mindenkiben megbízom – de egyszer. És a végén derült ki, hogy valahányszor elment, az exével volt. Azzal magyarázta, hogy mit vagyok úgy meglepve, a szakításuk után megmaradt a baráti viszony TEHÁT, amikor azt mondta, hogy a barátaival volt, nem hazudott, hiszen ő is az volt. Igen, csak én nem fekszem le a barátaimmal, ő meg megtette, legalábbis többször aludt nála, mint utólag bevallotta, én meg nem hittem el, hogy semmi nem volt egy átitalozott estét követő hajnalon egy potens férfivel egy ágyban! Ezt nem hiszem el. Plusz, nem mondta el, hogy hol aludt, csak a végén, amikor már mindegy volt.        

       

               Onnan lettem egyre biztosabb abban, hogy volt valami köztük, h. amikor szakítottam vele, csak engem hibáztatott, és hogy mélyre menjen a kés, még azt is beszúrta, hogy sokat iszom, mert valós érvet nem sikerült találnia. De:

1. Nem szoktam lerészegedni, nem járok rendszeresen szórakozóhelyekre, míg ő igen és volt, amikor sokféle drogot is kipróbált még fiatalon, míg én soha. Előfordul, hogy akár 3 sör vagy fröccs leszalad nyáron, de több nem és töményet télen sem iszom, vendégségben sem, ha megkínálnak, jó magyar szokás szerint, pálinkával.

2. itthon nem tartok semmilyen szeszes italt, egyedül nem iszom.

3. Ha iszom valahol, eszem hozzá, vagy minimum vizet iszom mellé, mert a gyomromnak sem jó, ha órákig alkoholban ázik.

4. ő nálam mindig jobban bírta az alkoholt, de olyan is előfordult, hogy kifogott rajta, így néha rá kellett vigyázni. Láttam már dülöngélni is. Ha be is rúgnék, nem aláznám meg magam, másnap szégyellném magam, mert ami 19 évesen buli és diadal, az 30 fölött már szánalmas.

5. van, amikor jól esik egy ital beszélgetéshez. De egy. Legfeljebb kettő. Ő ezt soha nem tudta tartani, mindig túllépte. Ő sosem látta értelmét, hogy este 9 után találkozzon a barátokkal, szerinte 5-6 körül kell elkezdeni az ivászatot, „akkor van értelme”, hogy időre hangulatba jöjjön. Bár sosem félt hajnalban közlekedni a városban. Még nem volt rossz tapasztalata. Én ha kimozdulok, legkésőbb 11-kor lelépek.

Azzal zárnám, hogy teljesen fölösleges szakításkor a legvadabb alaptalanságokkal vagdalkozni, csakhogy jó szájízzel és a győzelem érzésével lépjünk ki egy olyan kapcsolatból, amit mi csesztünk el.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5816248440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása