Idén is proteinport kap karácsonyra

2020. december 11. 07:38 - csajokespasik

       

               „Azt mondják, hogy egy pasi akkor provokál veszekedést és akkor hibáztatja mindenért a barátnőjét, ha már van egy másik kiszemelt” – Valamint addig nem mond le a testépítésről sem, amíg még válogathat. Levélírónk nem szeretne ebbe az irányba gondolkodni, de lehet, hogy hamarosan muszáj lesz.         

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Nem lesz nagy történet, se tanulság, csak valahogy ki akarom írni ezt magamból.

A téma részben az ajándékozás. A párommal hatodik éve vagyunk együtt, ő 36, én 33. Nem tudom, hogyan lehetne azt kiirtani valakiből, hogy semmi dolgokért oktasson ki? Volt probléma belőle egyszer, hogy megbeszéltük (pontosabban Ő javasolta) hogy névnapra nem adunk ajándékot, mert az nem olyan nagy ünnep, ez oké. Aztán a Valentin nap is erre a sorsra jutott: és én nem is vettem semmit, este meg beállított ő pár dologgal, nem is olcsó bóvlikkal. Én meg ott álltam, hogy bocs, de megbeszéltük. Iszonyú kínos volt.        

       

               Tavaly karácsonyra proteinport vettem neki, mert használ ilyeneket. Megrendelem, elmegyek a csomagért. Amikor átadom neki, kiderül, hogy azt az ízt pont nem szereti (mert nem ismerte) és kioktatott, hogy ilyen jellegű dolgot nem illik adni a másiknak, mert azt úgyis csak ő tudja, melyik a bevált. Viszont vidáman elhasználta, és később mondta, hogy nem is volt rossz választás. Idén inkább megkérdeztem, hogy vegyek-e neki ajándékba megint proteinport, ha igen, milyet - és azt mondta, igen, ugyanaz jó lesz, mint tavaly... Tehát akkor mégis eltaláltam, de neki be kellett szólnia.

És ilyenkor egyszerűen állandóan azt érzem, hogy semmit nem tudok jól megcsinálni, és állandóan kapom a megjegyzéseket. Ha épp nála vagyok, nem felel meg neki, ahogy egy kicsit takarítok - bár többet csinálom, mint ő – mert rumli van, ahelyett, hogy megköszönné. Semmik miatt szólogat be. Azt mondják, hogy egy pasi akkor provokál veszekedést és akkor hibáztatja mindenért a barátnőjét, ha már van egy másik kiszemelt, és a lelkifurdalását így vezeti le. Ez nem tudom mennyire igaz, ha így is van, jól csinálja, mert semmi jelét nem látom, de ebbe az irányba nem is akarnék most elmenni.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1916328244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása