Nem tudok azonosulni a neonáci eszmékkel sem

2020. december 14. 07:52 - csajokespasik

       

               Néhány pasi szerint a határozott nő azt jelenti, hogy nagyon magas elvárásai vannak, így esélytelenek nála, de hogy ne hagyják annyiban a dolgot, legalább beszólnak neki. Biztos, hogy célravezető a társkeresés során az agresszív fellépés?          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Mikor még kapcsolatról valójában szó nincs, csak a leveleim alapján megítélnek és leírnak férfiak. Negyven felé közelítek és 50 alatti urakban gondolkodom... DE már ha csak ennyit megjegyzek, ha csak ennyit le merek írni, már kapásból válogatós lotyó vagyok, aki egyedül fog elpusztulni 11 macskával körülvéve. Szerencsére csak ritkán fejezik ki az urak ilyen nyersen magukat, de kaptam már pár szép megjegyzést. Ha esetleg értelmesen tud írni, és leír magáról sok mindent, és én meg merem jegyezni, hogy ezzel vagy azzal nem értek egyet, akkor mintha elvágták volna.        

       

               Tehát a hatékony levelezés titka, hogy mindennel egyetértek, amit a pasi közöl magáról, neonáci eszméktől a kukkoló önkielégítésig? De én nem ilyen vagyok sajnos. Sokan azt gondolják, hogy egy határozott nő azt jelenti, hogy magas elvárásai vannak, így sok férfi alapból nem esélyes nála, tehát azért jobb beszólni neki, az is egyfajta revans.

Miért kell így reagálni? És ezt csak az utóbbi 1 évben figyeltem meg. Oké, hogy a jelen körülmények között mindenki sokkal ingerlékenyebb - naponta tapasztalom -, de a társkeresésnél is feltétlenül célravezető egy agresszív fellépés? Kit tud ezzel a hozzáállással úgymond felszedni? Vagy a káosz közepén ott a lehetőség?

  Andi          

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5516336482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reactor 2022.11.10. 16:34:13

Okééé...és ebben hol vannak a neonáci eszmék? Nem látok sehol zikkájl-t meg "Jawohl mein Führer"-t...
süti beállítások módosítása