Ennek a pasinak kapcsolatundora van

2021. január 15. 07:55 - csajokespasik

       

               „Nem aszexuális, ezt már levontam, viszont olyanokat mond, hogy nem tudja, miért jó egy párkapcsolat az intim részén túl?” - Érdemes egy olyan negyvenes pasi után teperni, aki nem az igazi arcát mutatja és szinte csak ellentmondásokból áll?          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Nem lesz hosszú történet, de belevágok, mert nagyon érdekelne egy külső szempont: megismertem egy férfit, barátokon keresztül, 44 éves, de simán letagadhatna egy tízest, mert nagyon fiatalosan tartja magát. A gondolkodása már más tészta... : (

Többször alakult úgy, hogy együtt aludtunk egy-egy kisebb összejövetel után, ha a házigazda is jóváhagyta, és előtte nagyon jól elbeszélgettünk. Kedvel, de a vonzódása kérdőjeles, vagy ha van is, akkor nagyon jól álcázza – de ha így lenne, miért tenné? Világos, hogy nem undorodik tőlem, nagyon jól eldumálunk akár délután négytől éjfélig. Szorosan mellém ül.        

       

                Viszont nőkről, exeiről soha nem beszél, erről nem alkot véleményt, de olyan kezdetű mondatok párszor elhagyják a száját, hogy „A nők általában...” ilyenek és ilyenek, de ezek mintha nem személyes tapasztalatok lennének nála. Nem aszexuális, ezt már levontam, viszont olyanokat mond, hogy nem tudja, miért jó egy párkapcsolat az intim részén túl? Jaj és aú.

Összefoglalva:

I. Ő nagyon jól elvan egyedül - állítja

II. Nagyon ellentmondásos, mert hol azt hangoztatja, hogy ő nem szeret és nem is tud beszélgetni, ehhez képest velem nagyon is kommunikatív (vagy én váltom ki belőle?). Olykor elszólja magát, és én azokból tudok következtetni (innen tudom, hogy valamikor nagyon romantikus volt, talán ma is az valahol mélyen).

III. Sok nővel dolgozik együtt, mesélte, akik kíváncsiak lennének rá, és érzi, hogy rájuk kéne hajtani, ahogy minden egészséges férfi tenné, de mégsem teszi, mert már a kapcsolat esetleges „kockázata” lebeg a feje fölött, amitől ő állítólag ódzkodik.

Hogy mit akarok tőle? Azt hiszem, meg akarom fejteni őt - egyelőre. Sajnos ez az én fixa ideám, hogy szeretem a kihívásokat és tisztán látni a helyzeteket, az embereket a páncéljuk nélkül megismerni, valós arcukat. És persze, sajnos ő nagyon is bejön nekem...          

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9216388910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reactor 2023.10.25. 05:30:11

Gondolom volt már bőven rossz tapasztalata nőkkel, és nem bízik meg egyikben sem (jól teszi). Nem kell túlbonyolúlt logikai rébuszokban gondolkodni, amikor van rá sokkal egyszerűbb és jellemzőbb magyarázat. Occam borotvája, ugye...Nos, egy idő után megunta, hogy csak a nyűg van veletek.
süti beállítások módosítása