Összebújunk, de semmi

2021. február 02. 07:56 - csajokespasik

       

               A lány nem ad kerek választ, miért nem fogadja a pasi közeledését, amikor egymás karjaiban vannak. Levélírónk arra gyanakszik, hogy a kiválasztottja nem a fiúkat szereti, csak nem meri megmondani neki, mert akkor megsemmisülhet ez a barátságnak sem nevezhető fura izé, ami most köztük van.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Őszintén, én még most is magamban keresem a hibát, de lassan belenyugszom. Van egy lány, lassan fél éve lesz, hogy ismerem őt. Vidéki, és ha Pestre jön, vagy nálam alszik, vagy az egyik barátnőjénél. Már az elején éreztem, hogy valamilyen szinten bejövök neki, ha nem is azt, hogy akarna valamit tőlem - és nekem sem semleges. Jó beszélgetések voltak, sokat nevettünk. Volt, hogy eljött hozzám, összebújva filmeztünk, vagy aludtunk, de ha meg akartam csókolni, nevetve eltolt. Nem beszéltük meg, hogy legyünk barátok, csak válaszoltam a jeleire, amiket érezni véltem.        

       

               Mi zajlik benne szerintetek? Ismerősöm szerint nem a fiúkat szereti és ezt nem meri megmondani, mert akkor elveszíthet.

Idén elhatároztam, hogy új korszakot kezdek, amibe nem fér bele ez, hogy ő ilyen velem. Bizonytalanságban nem szeretek lenni, a tiszta helyzeteket tudom csak kezelni. Kedvelem őt, de most már nehezebben tudok nyíltan beszélgetni vele. Ő nőként határozott személyiség, aki meg van győződve arról, hogy minden úgy van, ahogy ő elképzeli. Ha valaki máshogy látja ugyanazt, ha eltér a véleményünk, hülyeségnek tartja, én meg inkább ráhagyom. Nem voltam balf*sz, kezdeményeztem, amikor olyanok voltak a körülmények és a hangulat. Igyekszem még mindig a kedvében járni, még akkor is, ha nem látom, hogy értékelné, vagy értelme lenne, vagy bárhogyan viszonozná.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1716412678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása