Nem leszek többé szerető

2021. augusztus 17. 07:44 - csajokespasik

A nő megszakítaná ezt a viszonyt és visszazavarná a családjához a pasit, ám ő egyre szerelmesebb, és kirándulást tervez lezárás helyett. De vajon a dobogókői energiák kezelni tudják az ilyen problémákat is?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sajnos voltam olyan hülye, hogy belemenjek egy rövid szeretői viszonyba, amit én magam lezártam, de a férfi nem tud elfelejteni, folyamatosan a barátnőjének titulál még mindig, amire azt mondtam, hogy ezt sürgősen felejtse el.

Családos ember, régóta vannak együtt, állítólag boldogtalan és hogy minden olyan erőltetett vagy monoton az életükben - bár a fészbukja nem ezt üzeni, de mindegy - és amikor szerelmet vallott nekem, akkor szakítottam vele, ami nekem éppúgy fájt!

De én ezt a terhet nem akarom a vállamra venni, nem is akarnék róla hallani többé, de nem gyűlöletből, hanem azért, mert nekem van több, érzelmileg tisztább rálátásom most, ő az ösztöneiben él, és semmi nem számít. Iszonyú felelősség nekem, és remélem, még nem túl későn szakítottam.

Nem így terveztem, nem gondoltam, hogy ez lehet belőle, igazából akkor én sem gondolkodtam sokat.

Mondtam, hogy örülj, hogy eddig nem buktál le, ezt ne feszítsd tovább, ... de mindettől még jobban akarja, folyamatosan találkozni akar és szerelmes. Elegem volt a hazudozásból, abból is, amiket ő otthon előadott gyakorlatilag. Amikkel nekem el szokott dicsekedni, hogy milyen ügyeset, kikezdhetetlent talált ki, ...émelygek és a gyomrom kavarog ettől.

Az elején még én is hülye voltam a rózsaszín köd miatt, de én előbb tértem észhez. Nem tudom, mit várt ettől? Legutóbb azt írta, menjünk el Dobogókőre kirándulni, ...arra már nem kérdeztem rá, hogy ezt milyen dumával adnád be a nejednek? Túlóra??

Nagyon rossz a lelkiismeretem, megbántam az egészet, és nem segít, hogy ő nem hagyja ennyiben, nem vonul vissza... rosszul érzem magam, úgy érzem, mintha mindenki tudná és mindenki engem nézne a buszon, metrón, utcán.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5916662410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása