Én gyereket akarok, ő pedig nagyon nem

2021. augusztus 19. 07:33 - csajokespasik

Posztolónk felvetette párjának a gyerektémát, aki kis híján hidegrázást kapott a dologtól. Ha a barátnő gyereket akar, de a pasi nem, a szakítás az egyetlen út?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves CsP! A barátommal lassan két éve vagyunk együtt. Minden adott, így úgy éreztem nem rég, hogy felvethetem a gyerektémát. Mindenféle reakcióra számítottam, csak erre nem: lemerevedik és azt mondja: „ez most komoly? Honnan jutott eszedbe?” ...sajnos azonnal sírva fakadtam... és utána bocsánatot kért, hogy nem így akarta. Azt hittem, ha két éve együtt vagyunk, valahol ez már benne is megfordult. Majd napokkal később ő mondta, hogy nem akar gyereket, se most, se később, mert nem érzi rá magát alkalmasnak, türelmesnek, és sosem tervezte. Majd hozzátette, hogyha ezzel lerombolta az álmaimat, a szakításra is kész.

Mert nem egy a jövőképünk. Én nagyon szeretem őt, de gyereket akarok, és most nem tudom, mit tegyek? Sok mindenben együtt tudunk működni, rengeteg dologban passzolunk. Amellett, hogy ízlésben is egyezünk - filmek, zene, világnézet, programok, hobbik -, hasonlóan vélekedünk még a szélsőségesnek mondott témákról is. Csak ebben épp nem, ami önmagában is súlyos. Ha szakítanánk, tudom, hogy nekem ő habozás nélkül a legjobb barátom maradna, nem tudom elképzelni, hogy valamilyen formában ne legyen az életem része. Ezért kemény a jelenlegi helyzet.

Szép napot:

Gyöngyi

 
Szólj hozzá!
Címkék: gyerek vita könny

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1816664580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása