Csak az létezik, amit ő akar

2021. augusztus 31. 07:45 - csajokespasik

Posztolónk párja addig nem cseréli le a háztartási gépeit, amíg jól funkcionálnak, a ruháit is szakadásig hordja - és ezt a filozófiát vallja a nők terén is.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.


Üdv,

Külföldön élek egy ideje, de nehezen viselem az itteni hidegebb évszakokat, és én hazajönnék, de ő azt mondja, vagy bírjam ki, vagy ha megyek, vissza se jöjjek, és ne is keressem utána. Neki jobb itt a fizetése, mint nekem, úgymond nem sok vesztenivalóm lenne, de más dolgok is közrejátszanak. Fájt, hogy emiatt ilyen könnyen és ellenvetést nem tűrően el tudna engedni: lezárja ennyivel és kész, ő megmondta, fellebbezésnek helye nincs... most hiába keresek én valamivel többet, mint itthon, ha nem vagyok boldog.

Ráadásul ő mindig kuporgat, gyűjtöget, semmit nem vesz magának, vagy a lakásába, csak ha végszükség, mondjuk elromlik a mosógép, akkor is először szerelő, majd a továbbiak. Sok háztartási eszköze régi, vagy elavult, de csak akkor cseréli őket, ha végleg elromlanak. Inkább bajlódik velük. Ez akár még pozitív tulajdonság is lehetne, ha más oldalról ki lenne egyensúlyozva, de neki csak erről szól a létezés - a normális létezés. Így alakította ki a rutinját, minden a helyén, ruhát is akkor vesz, ha már használhatatlan.

Az elején, amikor ismerkedtünk, ezek nem zavartak, gondoltam, majd elmúlik, de nála nem. Szóval, ha ő úgy áll hozzám, mint egy géphez, ami most épp rosszul funkcionál, de majd holnapra megjavul, akkor félre tippel.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6216675448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása