Néha a párom a haverjaként kezel

2021. október 07. 07:43 - csajokespasik

Van az a pasitípus, akit társaságban mindig elkap a gépszíj, képtelen uralkodni magán, kortól , nemtől függetlenül mindenkivel leáll, és egy olyan fura tudatállapotba kerül, amikor a barátnője is csak egy a sok ember közül.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves Blog! Nekünk viszonylag jól indult a kapcsolatunk, értékeltük egymást, mondta, hogy végre, talált egy ilyen nőt, mint én. Már akkor konstatáltam, hogy ő nagyobb igényű a társaságra, mint én. Mindenki kedveli, és jól elvan velük, engem is elfogadtak. Az nem zavar, hogy nők is vannak ebben a körben, az már inkább, hogy amikor ott vagyunk – és ezek az alkalmak elég sűrűek – egész máshogy bánik velem. Mintha én is egy lennék a haverjai közül. Amikor szóba kerülnek az ottani nők, azt mondta, nála elvi kérdés, hogy nem él vissza a bizalmi kapcsolatokkal. Abból a körből sosem volt viszonya senkivel.

Néha aggaszt, ha már egy pohár ital után elkezd feltűnősködni. Mindig látom rajta, mikor indul be. Becsatlakozik mindenkinek a beszélgetésébe, van hogy ilyenkor idegenekkel is ismerkedik. Vagy ha valakit csak látásból ismer, muszáj odakiabálnia neki, még ha a helyiség másik végében van is. Mert őt mindenkinek észre kell vennie. Van egy kínos szokása, hogy amikor ugyanezt lejátssza nőkkel, akik odajönnek, és utána nekem beszólogat mindenféle hülyeséget előttük. Például: hogyha ő nem lenne, én most otthon a gép előtt ülnék... Ha másnak szól be, akkor rám néz megerősítésért, hogy ugye milyen találót mondott megint.

Megfigyeltem, hogy kell neki egy udvartartás, nem szeret egyedül lenni, volt, hogy öten kísértek minket a buszmegállóig (vegyes korosztály és nemi elosztás) valamelyik este. Sok megszólítása nekem rosszul esik, de nem tud változtatni, megígéri, de nem tartja magát hozzá.

Most akkor ne menjek inkább többet vele? Ha ketten vagyunk, teljesen normálisan beszél velem, ha másokkal, akkor a nagyzolás megy a haverok előtt. Amikor ezt elmondom neki később, bocsánatot kér, és hát persze hogy nem úgy értette. Úgy látom, hogy egy kapcsolat több komponensű, és ennek a barátok is és a közös programok is a része, tehát nem mindegy és nem tudom elnézni. Most túl érzékeny vagyok? Azért írtam, mert kíváncsi vagyok, hogy más kívülálló mennyire lenne ebben toleráns?

 
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9516710670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovács Tibor111 2021.10.07. 09:23:07

Nem tudom mit akarsz egy ilyen gyökér manusztól, aki úgy akar feltűnősködni a társaságában, hogy nem vállal fel egyenrangú partnerként, hanem leereszkedően bánik veled, mintha valami rajta ragadt egy éjszakás kaland lennél. Eleve gáz, hogy felszínes aki nem képes magát elfoglalni, jól érezni egyedül, és mindig szüksége van társaságra.

kkappa2 2021.10.08. 15:14:04

Az embered megmaradt gyereknek, amikor az volt menő aki nagyobbat tudott mondani. Feltűnési viszketegségnek is szokták csúfolni. Lényeg a lényeg, megváltozni nem fog, vagy elfogadod vagy mész.

Rengeteg ilyen férfi és nő is van, a következő alkalommal viszont már te is egyből fel fogod ismerni.
süti beállítások módosítása