Ez valami perverz játék?

2022. február 11. 07:58 - csajokespasik

Úgy tűnik, a barátnő a viharos kapcsolatokban érzi jól magát, mert mindig megtalálja azokat a pontokat, ahol könnyen nyúzhatja a pasija idegeit. A vádaskodások után nagy bocsánatkérések jönnek, így válik ez a játék még elviselhetetlenebbé.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Ezek mit jelentenek egy nőnél?

Négy éve vagyunk együtt. Eléggé megbánt valamivel, és utána nagy bocsánatkérések és megbánások jönnek, de zsinórban, szinte nem múlik el hét ezek nélkül.

Amiket mond:

- Nálam jobbakat is „eltakarított” már az életéből. (De ezután gyorsan hozzátette, hogy csak viccelt velem) Ez akkor sem fair

- Szó szerint: neki magasabb a libidója, és jóval több orgazmust okozott már nekem, mint én neki.

- nekem örökké vele kell foglalkoznom, első helyen kell szerepelnie, és ha máshogy van, akkor sz*r ember vagyok, és nem való nekem nő (tehát ha ő nem akar velem több minőségi időt tölteni, ha nem lepem meg örökké apróságokkal, nem úgy beszélgetek vele, ahogy neki megfelel ÉS nem jövök rá magamtól, mi és mikor jó neki az ágyban, akkor én vagyok a felelős. Ezután azt mondtam neki, hogy ha ilyenekkel jön, egyszerűen el fog menni tőle a kedvem. Talán magától a szextől is. Van egy jó angol kifejezés erre a szitura, de most nem ugrik be.

- felvetette (csak, mint elmélet) hogyha ő a nevemet magára tetováltatná, akkor én is-e az övét? Amikor kategorikusan kijelentettem, hogy nem, megint ugyanaz volt: balhé, majd ő békül, ő jár a kedvemben. Gyakorlatilag egy semmilyen ötlet miatt balhézott.

- A világnézetünk is gyökeresen más, ami miatt olyan irányba ágazik szét a kapcsolatunk, hogy bizonyos vélemény nyilvánításaitól az idegroham kerülget: ő természetesen nagy politikai, gazdasági és vírus szakértő... csak ő látja a helyzetet világosan.

Egyszer már szakítottam vele ilyenek miatt, és ő a közös Face ismerőseinknek irogatott, hogy győzzenek meg engem, hogy fogadjam vissza őt.

Ez valami perverz játék? Néha arra gondolok, valamiféle szükséges pótlék vagyok csak az életében.

 
98 komment
Címkék: vita pszicho póráz

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4017397772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.11. 08:43:35

Az orgazmuskülönbség az valódi gond

VOGAben 2022.02.11. 10:33:56

Csak egy átlagos elmebeteg. Lapozzunk...

bordon 2022.02.11. 11:02:10

Első...
Nem, második...

Creativus 2022.02.11. 11:06:59

Perverz játék?
Valahogyan ráéreztél a lényegre. Ennek a játéknak az első felében (szóbeli bántalmazások) valójában ő érzi magát pocsékul, és ezt az érzését igyekszik kompenzálni viselkedésével. Ez a belső szenvedése az ettől való függőségben nyilvánul meg, s ezért tér újra meg újra vissza, noha egy kívülálló számára ez így egy paradoxonnak látszik.

Efféle szenvedés-függőségek nem újak az emberiség létében, a középkorban elterjedt volt pl. az önostorozás, de mai példával maga a dohányzás is ilyen, amelytől irtó nehéz megszabadulni (és ne is említsük bizonyos oldalak szadisztikus régióját). Régről ismertek még a mediterrán vidékről az állandó veszekedésben és kibékülésben élő párok, akiknek ez az élete.

Az ilyen jelenségek mögött álló titkok éppen az elmúlt években kerültek egyre részletesebb megfejtésre, köztük pl. annak a felismerése, hogy a szenvedést és a gyönyört adó agyi központok nagyon közel vannak egymáshoz. De ide tartozik még akár a gyönyört (vagy a fájdalom enyhülést) adó dopaminnal szembeni rezisztencia kialakulása is.

Egy szorongásokkal teli állapotban annak a vágynak a megjelenése adja a gyönyört, hogy ez majd megszűnik, és ez a vágyként feltörő feltételezés, a szervezetet dopamin termelésre sarkallja. De ugyanezt éri el az is, ha a saját szenvedő állapotát (amelyet titkol, még önmaga előtt is) másra kivetíti bántalmazás formájában. Az általunk bántónak érzett szavai mindig megfordíthatók egy személycserével, amely jelzi nekünk azt, hogy ténylegesen ő mit érez. Pl. a "jobbakat eltakarított az életéből" kijelentése arra utal, hogy viselkedésünkből úgy érzi, hogy mi akarnánk őt eltakarítani az életünkből (ezt érzi, még ha nem is igaz). S ez az adott pillanatban akár igaz is lehetne, bár ezt meg mi titkoljuk magunk előtt.

A kialakuló rezisztencia miatt azonban taktikát kell váltania (ösztönösen), és jön a békülés, ami szintén egyfajta gyönyörforrás. Vagyis állandóan gyönyörökre vágyik, és ez a magasabb libidóban is megnyilvánul nála. Az egész élete egy állandó, kikényszerített gyönyörszerzés, tele szenvedésekkel, amely egy "elkényeztetett gyerek" jellemzője. Mindez még gyermekkorban alakul ki és rögzül nála, valódi mintaszülők által, akik még a külső szemlélők által is elismervén, mindent megadnak a gyereknek. Ám a gyerek a fejükre nő, és határokat kell szabni, s ettől kezdve jön a szenvedés/gyönyör mechanizmusának kialakulása. Legélesebben ez a "borderline" személyiségzavar tüneteiben mutatkozik meg, akinél nagyon súlyos, állandó érzelmi hullámzás figyelhető meg, és jellemző még nála a szenvedő állapotban a mások és önmagának a pszichés bántalmazása (na meg még sok más tünet).
Kevés tényből nehéz konkrétumot megállapítani, s esetenként még a szakembert is kétségekben hagyja egy személyiségzavar diagnosztizálása, és elkülönítése, pl. a jelen esetben a nárcisztikus viselkedéstől. Fontos, hogy a személyt NEM szembesíthetjük állapotával, hanem helyette megismernünk kell azokat a technikákat, amellyel vele együtt tudunk élni. Ha ez utóbbit nem sajátítjuk el, akkor minket is megmérgez ez a kór, amelyet azonban nem szabad betegségnek felfogni, ahogyan az új kutatások erre rávilágítanak. Megszabadulni az ilyentől gyakran évekig is eltartó pszichoterápiával lehet, de csak akkor, ha az egyén magától ráérez zavaros állapotára, és együttműködően viselkedik.

bordon 2022.02.11. 12:16:24

A drámázás az élete a csajnak. Sok ilyen van. Biztos így nőtt fel, ilyen a családi háttere, ha nincs cirkusz, balhé, akkor számára az dögunalom.
Idegbajos. Volt ilyen idegbajos csajom, aki a körmeiről tépkedte a festéket, meg egyik cigiről a másikra gyújtott, meg folyton szar instant kávén pörgött, 5-6 hónapig kúrogattam, annyi idő alatt felőrölte az idegeimet. De a szex szuper volt. Csak az volt jó, amúgy élhetetlen kapcsolat volt.
Forgassa meg a posztoló farkán a nőjét párszor, aztán a legközelebbi hiszti után dobja ki végleg. Hosszú távon jobban jár így.

Lorrh 2022.02.11. 14:37:36

@bordon: na ilyen dramaqueen csajom nekem is volt, bírtam két évig aztán ledobtam az ékszíjat. Viszont a szex valami csoda volt. Ezért is nehéz lemondani erről. Jó is hogy megöregszik az ember és már csak a prosztatája a legnagyobb gondja, nem a szex.

bordon 2022.02.11. 14:46:02

@bordon: Még annyit, hogy ez a nő nem fog megváltozni, ebben ne is reménykedjen a posztoló.
Ilyen mintákat látott gyerekkorában maga körül, nem egymást támogató, segítő, kiegészítő párt (szüleit), hanem hiszérikus, idegbeteg, elsárkányosodott, hárpia jellegű anyát, aki lábhoz idomította aput, akinek nem lehetett saját akarata, személyisége. Minden az ő hibája volt, engedély nélkül semmit se tehetett, de ha engedélyt kért, akkor egy töketlen seninek lett elmondva. Valószínűleg az anyja a lányát is bevonta ebbe a hatalmi harcba, amint kamaszodott a lány, élvezettel nézte az anya, ahogy ellentmond az apjának, visszaugat, lealázza.
Ezek a minták addig öröklődnek, amíg valaki gyereket csinál az ilyen nőknek. Mindig lesz egy tutyimutyi, pináért kutyába lemenő pasas, aki megcsinálja az utánpótlást az idegbeteg családban.

"neki magasabb a libidója, és jóval több orgazmust okozott már nekem, mint én neki." - Le kellene már arról szokni, hogy a férfit teszik meg felelőssé a nő kielégüléséért. A férfi érdekes módon ritkán panaszkodik, hogy nem tud kielégülni. Ha a nő nem akar szexelni, megoldja magának. Ez a felnőtt hozzáállás, nem mástól várni a csodát.

MsIreneAdler 2022.02.11. 15:49:30

A posztbéli nő valami borzalom, de úgy látszik ez kell, ez a jó. A poszter nyávog egy sort, majd az igába hajtja újra a fejét. Én, ha pasi lennék inkább dugnék meg egy sajtreszelőt mint ezt a hibbant tyúkot, de hát nő vagyok, nem érthetem ezt.

@bordon: egyre gyűlnek a dolgok amikről mondjon le egy nő.... Csak így az utóbbi hetek terméséből itt a blogon: ne akarjon magas, jóképű, izmos, gazdag férfit ez túlzás és amúgy is golddiggerség. Ne várja, hogy leszólítsák, netán udvaroljanak neki, menjen ő a pasi után. Ne akarjon gyereket.
Most meg már orgazmust se akarjon, vagy, ha mégis, oldja meg :D
Vicces srácok járnak ide, annyi szent:)

Lorrh 2022.02.11. 16:10:32

@MsIreneAdler: hát látooood, idejutott ez a szépvilág :-DDD

Cirigli Jenő 2022.02.11. 17:39:36

@Lorrh: nekem 18 évesen volt egy ilyen 19 éves, kb. 2 hónap futamidőre. Nagyon békétlen természetű volt, sokat pörlekedett. Meg nagytermészetű is volt, a referencialistája is hosszú volt. Szerettem hergelni. Néha őrületig idegeltem. Aztán egyszer őrjöngött, hogy én nem vagyok hajlandó veszekedni vele. Nekem is volt szívem, megsajnáltam. 5 percig ordítottam vele. Majdnem sírós orgazmusa lett. Nagyon tetszett neki!:)

MsIreneAdler 2022.02.11. 18:01:24

@Lorrh: annyira örülök, hogy nem most vagyok fiatal. Azért, hogy rendes lánynak tartsanak csak a lepattant, csóró quasimodóknak ajánlhatnám fel magam vadul maszturbálva...:)

Real_Time 2022.02.12. 07:21:54

@MsIreneAdler: Még mielőtt megsiratjuk viszont ismét a nőket, csak gondoljunk bele hogy ha mondjuk felmegy a tinderre, vagy akár még erotikusabb társkeresőre szegény elnyomott hősnőnk, akkor kb. egy nap alatt találhat 15 jelentkezőt is, aki készen áll neki orgazmust okozni. Ha igazán perverz akkor akár többet is találhat egyszerre. Ugyanez férfiként: ha az asszonynak egy hétig nincsen kedve hozzá, akkor jobban jársz ha kicsapod magadnak, mivel hamarabb fog megjönni az asszony kedve ismét, mintsem hogy találj egy másik nőt aki "orgazmust okoz" majd neked, az asszony helyett. Ilyesmi férfiaknak csak fizetős változatban kapható. (Ennyit az egyenlőséghez megint csak.) Első lépés tehát, hogy megbeszéli ezt a csávóval, amennyiben az nem változtat így nyugodtan leléphet. Legalábbis olyat nem olvastam, hogy a NAV utalta volna ki a csávót a nőnek, tehát abból indulok ki hogy ő választotta magának, ahogyan az lenni szokott. Ami meg fentebbi listát illeti: akarni természetesen bármit lehet, igényei mindenkinek lehetnek, a probléma sosem ezzel volt.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.02.12. 10:15:16

@Real_Time: egy nap? ugyan, elég volt arra kb 2 perc is, és nem 15, hanem annak töübbszöröse. aztán persze az tovább csökkent amikor kommunikációra kerult a sor.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.02.12. 10:17:37

@MsIreneAdler: én sem értem értem, de hát a dugás sokak eszét elveszi, aztán jönnek majd sírni, hogy milyenek a nők. hát te maradtál vele Béla....

moonshadow 2022.02.12. 10:51:40

Hibbant a tyúk, később ez csak roszabb lesz.

MsIreneAdler 2022.02.12. 11:22:25

@Real_Time: aha, azért ismerkednek a férfiak a Tinderen, hogy orgazmust okozhassanak a nőknek...:))) . Lehet neked anno minden egyes jobbrahúzással ez volt a szándékod, de sajnos nem minden férfi ilyen.
Nem sajnálok itt senkit. Csak fura, hogy bármit megemlít egy nő, hogy mondjuk ezt meg ezt szeretne egy kapcsolatban, mindig felhördülés a vége. De egy férfi meg még azt is nehezményezi, hogy neki kell megszólítania a nőt.

@Peni a Valdes: na igen mi rendes lányok csak legyünk szelidek, visszafogottak, hogy végignézhessük, ahogy az ilyen idegbeteg drámakirálynőkért epedezzenek a pasik :). Majd, ahogy mondod megkapjuk, hogy mi (!) nők mind milyenek vagyunk.

szeme közé, laposan! 2022.02.12. 12:46:49

Itt basztad el: "A világnézetünk is gyökeresen más". Ilyet ne akarj hosszútávra, nem elég a hiszti a mindennapokban? Keress valaki olyat, aki nagyjelenet nélkül is hajlandó leszopni, boldogabb leszel.

Real_Time 2022.02.12. 12:51:00

@MsIreneAdler: Na ha 15-en partiba vágják és úgy sem tud elmenni egyszer sem, akkor a hiba nem a posztoló készülékében lesz :D

antisocialnetwork 2022.02.12. 12:53:41

Szombatra is van írás-olvasás! Kiváncsi vagyok vasárnapra is lesz-e , vagy megpihen a költő.

#szájbergyerek# 2022.02.12. 12:56:49

Arról is írhattál volna pár sort, hogy miért fogadtad vissza.
Talán akkor megértené az olvasó, mi a jó neked ebben a kapcsolatban.
Az nem tűnik főnyereménynek, hogy azért néha van szex. Az is legfőképp azért, hogy elmondhassa mennyire nem voltál jó és/vagy nálad jobb faszik is k..ták már jobban.
Egyébként meg a csaj elviselhetetlen számodra.

Reactor 2022.02.12. 16:49:52

@MsIreneAdler: Sz'tem semmi baj nincs azzal, ha egy nő felsorolja, hogy ő miket szeretne, nem szeretne egy kapcsolatban. Azzal vannak a gondok, ha 1) hazudik mint a vízfolyás és 2) jóval többet vár el, mint amennyit ő nyújtani tud. És ez csapja ki a biztosítékot.

Billy Hill 2022.02.13. 00:18:26

@Real_Time: Ezt a MegaSound System nevű underground formáció már 1993-ban megrappelte a "Kanos vagyok" c. számban... :-)

"Ha egy lány tüzes, millióan állnak sorba érte; ha egy férfi kanos, köpnek a perverz képébe."

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.13. 08:17:30

@Real_Time: első grupiban csak tapasztalt nők élveznek vagy ők sem

Dan da Man 2022.02.13. 09:42:33

@Creativus: Látod, ezekért a kommentekért érdemes még megnézni a kommentszekciót. A sok okoskodó megmondóember közt néha találni olyat, amiből perspektívát is nyerhet az ember.

Köszi. Nekem hasznos volt.

MsIreneAdler 2022.02.13. 10:27:32

@Real_Time: az élet nem pornófilm. Egy nő nem attól élvez el, hogy 15-en megfűrészelik. A filmen azért néz úgy ki, mintha élvezné, mert ezért fizetik. Ha a fülébe dugják, akkor is sikongat.
Egy szexkapcsolat kialakításához azért nrm árt tudni, hogyan elégíthető ki a másik fél. Bár nem lennék meglepve, ha feljebb olyan szexkapcsolatra gondoltál volna, ahol az orgazmusáról a nő gondoskodik magának....
Összeállt a kép, ezt a nőt keressük, aki így gondolkodik: " Lécci had feküdjek alád, nem baj, ha sem fizikailag sem lelkileg semmilyen örömöt nem akarsz és tudsz okozni, nekem elég megtiszteltetés, hogy belógatod a kolbászt, köszönöm"

:)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.13. 11:35:37

@MsIreneAdler: megtört lelkű emberek gondolkodnak úgy, hogy jajj, ne kelljen már teljesítenem, hagyjál már békén. A kudarckerülés, a zaklatott önigazolási kísérletek és a régi, feldolgozatlan megszégyenülések okozta dühös bosszúvágy mondatja ezeket.

A férfiak nemi vágya csökken az évtizedek alatt. Egy negyvenes pasas, aki átment a fentieken, keres eleget havi 2-3 prostihoz, netán még egy jó válással is megégette magát, sosem fogja azt mondani, hogy ja, fú baszki, tévedtem, a nőkkel mégis megéri foglalkozni. Ugyanis úgy érzi, hogy egyre kevesebb szüksége van rájuk, és egyre több velük a gond.

Amíg Magyarországon laktunk, több verzióban is végighallgattam ezt. A férfiak megtörnek, álmaik helyett hétköznapjaik lesznek, már nem nevetnek szívesen, nem motiváltak semmire, csak az instant kielégülésre (nem kizárólag szexuálisan) és a már jól bejáratott dolgaikhoz való ragaszkodásra. A nőik már partnerek inkább és nem múzsák, és bizony kiderül, hogy aki 5-15 évvel azelőtt már egy hálóköntösből kikandikáló lábbal tudott egy programot intézni vasárnap délutánra, immáron jobb napokon csak unalmas, de legtöbbször inkább idegesítő.

Asszem ez egy generációs dolog is, mert ekkorra a nők javarészt elvesztik vonzerejük nagy részét, a férfiak meg vagy megcsinálták már, amit meg tudtak, amit meg nem tudtak, azt eztán sem fogják tudni. Az érzelmesebb emberek kiégtek, a plöttyedtebb emberek visszaigazolást kaptak a plöttyedtségükhöz. Ezért mindenki motivációhiánnyal küzd.

Az igazság az, hogy nem kéne ilyen baromi sokáig ilyen tüntető jólétben élnünk, átadva magunkat az elme lélekrontó játékának. De ha már így van, én nem csodálkozom rajta, hogy ez ilyen embereket termel ki.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.13. 11:41:01

Amúgy ha holnap az egész családom meghalna, én akkor is egy stabil párkapcsolatot szeretnék egy nővel. Tudom, hogy könnyen beszélek a múltammal, de szerintem nagyon sok előnye van egy jó párkapcsolatnak. Támogatás, elfogadás, intim gyengédség... intellektuális vonzalom, meghitt szex... jó is az :)

Real_Time 2022.02.13. 13:29:35

@MsIreneAdler: Nyilván hülyeségből írtam a gruppent, ettől függetlenül a többi az tény. Amelyik nő nem tud jól élni ebben a feminista rendszerben az bizony életképtelen. Más tájakon vagy rendszerben hamar egyedül találná magát.

Real_Time 2022.02.13. 13:32:59

@Puerto Prince: Lehet ezt ilyen-olyan motiváció hiánynak nevezni, de szerintem ezek itt a tények inkább, amiket a férfiakról írsz az igaz, de ez inkább alakul ki nálunk a nőkkel szerzett tapasztalatok alapján, mintsem hogy csak a csökkenő tesztoszteron szint lenne az oka. Motiváció meg lehet ezerféle az életben sok dologhoz, nekem is van. Az hogy ennek a fókusza nem a nők, ja hát igen, azokhoz már nem igen van motivációm.

MsIreneAdler 2022.02.13. 14:08:49

@Puerto Prince: nyilván változunk , változnak az igényeink is, de ezekhez lehet alkalmazkodni. Én úgy gondolom, hogy két ember tud úgy összetartozni, hogy a szexuális életük már ne csak a külső körül forogjon. Itt nem az igénytelenséget hirdetem, hogy legyünk 200 kilósak meg plöttyedtek, a másik meg fogadjon el mindent szó nélkül. Csak azt mondom, hogy pl engem rohadtul nem érdekel, ha a köntösből kilógó láb ráncos, amíg ahhoz a testhez, ahhoz az emberi lényhez tartozik,
aki a mindenem. Én ugyanúgy el fogom dobni az agyam tőle, mint 5-10-15 évvel ezelőtt. Na és természetesen ez fordítva is igaz.
Mindenkinek vannak rossz tapasztalatai a másik nemmel. Nekem is voltak. Nem fogom elmagyarázni, hogy egy olyan nőnek, akinek nem az az életcélja, hogy ezren szétkeféljék, esetleg a testéért, szexért ideig óráig eltartsák, mennyire nehéz a párkeresés. Úgy sem hinné el itt senki. Amikor itt a többség leírja, hogy "a nők" akkor kb a női nem max 5%-áról beszélnek, azokról, akik "látszanak". Akik csendben teszik a dolgukat, nem az instán virítanak, vagy ribiskednek pl, azok számukra láthatatlanok.

@Real_Time: simán elhittem, hogy ezt gondolod, annyira beleillett volna a narratívádba, bocsi :). Van, ami a nőknek megy könnyebben, van, ami meg a férfiaknak. Ilyen ez a világ.

@The Cortez: helló! Még nem volt lelkierőm a posztjaidra reagálni :DD

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.13. 15:13:33

@MsIreneAdler: persze, hogy nehéz, én simán elhiszem. A magyar családtagjaimon is látom. Az egyik unokatestvérem például egy átlagos kis nő átlagos vágyakkal, átlagos kisvárosi élettel, 38 évvel, aztán szegény lassan búcsút mondhat a családos vágyainak, miközben mindenki kutyába se nézi, mivel nem szült még le. Meg kritizálja, meg az ittenihez hasonló életbölcsességekkel árasztja el, hogy tkp ő a hibás, miért keresgél annyit, illetve hogy a múltkor milyen jó fogás is volt a Pista, miért nem maradt meg mellette? Mert ugye az nem kifogás, hogy nem tudott vele elmenni egyszer sem három év alatt. Az nyafogás!

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.13. 15:20:46

@Real_Time: ez a sok rossz tapasztalat abból jön, hogy amikor a szexuális frusztráció tetőzik a férfiaknál (15-30) akkor nem őszinték magukkal. Fel kell mérni a helyzetet, és ha valakinek ilyen fontos a szex és ilyen rosszak az esélyei, akkor nyugodtan be lehet iktatni 1-2 évet amikor az ember a szexnek él, egy olyan helyen, ahol tapadnak rá a nők. A mai online munkákkal, ismerkedéssel és kapcsolattartással ez nagyságrendekkel könnyebb, mint 20-30 éve.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.02.13. 15:36:01

@Puerto Prince: Ők sem!

@MsIreneAdler: Csáó! Először is: mióta aktív újra ennek az oldalnak a kommentszekciója?

„Csak azt mondom, hogy pl engem rohadtul nem érdekel, ha a köntösből kilógó láb ráncos, amíg ahhoz a testhez, ahhoz az emberi lényhez tartozik, aki a mindenem. Én ugyanúgy el fogom dobni az agyam tőle, mint 5-10-15 évvel ezelőtt. Na és természetesen ez fordítva is igaz”

Ok, de ne felejtsd el, hogy a férfiak vizuális típusok. Amúgy meg te lehet, hogy nem, de a legtöbb nő szintén ráun az emberére x idő után.

„Nem fogom elmagyarázni, hogy egy olyan nőnek, akinek nem az az életcélja, hogy ezren szétkeféljék, esetleg a testéért, szexért ideig óráig eltartsák, mennyire nehéz a párkeresés. Úgy sem hinné el itt senki. Amikor itt a többség leírja, hogy "a nők" akkor kb a női nem max 5%-áról beszélnek, azokról, akik "látszanak". Akik csendben teszik a dolgukat, nem az instán virítanak, vagy ribiskednek pl, azok számukra láthatatlanok.”

Jó, de egyre inkább az a tapasztalat, hogy ezek a szegény, láthatatlan lányok is pont ugyanolyanok, mint a másik kategória. Persze nem mindenki.

„Még nem volt lelkierőm a posztjaidra reagálni :DD”

Pedig nem is voltak annyira lelkileg megterhelőek :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.13. 17:38:11

@The Cortez: arra voltam kíváncsi, hogy szerinted mik a hátrányai

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.13. 17:40:52

@The Cortez: ez attól függ, pl. ha van egy kettesben összeszokott partnered, és jönnek még páran újak a buliba, az összeszokott partner el tud élvezni elsőre is, a többiek nem annyira

Cirigli Jenő 2022.02.13. 18:06:02

@The Cortez: azért nem verekedtek össze a lelkes olvasók a komment elsőségért:)))

MsIreneAdler 2022.02.13. 18:21:53

@Puerto Prince: aki épelméjű és nem valami felszínes idióta, az nemtől függetlenül megszívta. Ez a világ nem nekik áll. Mondjuk én végigkísértem egyik régi barátnőmnél ezt a párválasztósdit. Na ő tipikusan az a nő, aki vicc szerinti pláza legfelső emeletéről üres kézzel távozott. Sajnálom, mert ő egy jó ember, csak elkövette azt a hibát, hogy benyalta ezt a valósítsd meg önmagat, 40 az új 30 meg a sohasem késő dumákat, és most itt áll egyedül.

@The Cortez: nem felejtettem el, és köszönöm, hogy felhoztad a vizualitást. Igen, valóban a férfiak ezen a téren több kényeztetést igényelnek. Ez szerintem abszolút megoldható a nő részéről,
ápoltsággal, odafigyeléssel, legalábbis eddig ez nem jelentett különösebb gondot. A gond ott kezdődik,hogy a 4k poreszon szocializálódott férfi nemzedéknek szerinted egy retusmentes, valódi női test milyen hatást kelt? Egy igazi, teszem azt terhesség(ek) miatti striás has közelről megdöbbentő, már már visszataszító látvány lehet nekik. És nem is hibáztatom őket ezért, valahol őket is csak becsapták. Ja, és nem, nem az igénytelen bojlertestű, teleszart búvárruha alkatú nőkről beszélek, hanem olyanokról, akiknek az élet nyomott hagyott a testén.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy bár elképzelhetetlennek tűnhet, devegy idősebb nőt is meg lehet kívánni, nem csak a külsejéért, hanem a szexuális élmény igéretéért főleg, ha már a partner sem tini és pláne ha régóta együtt vannak.

"Pedig nem is voltak annyira lelkileg megterhelőek :)"

Öregszem :D. Neeem. Igazából unom, hogy az emberek a saját sikertelenségükért nem unnak szüntelenül mást hibáztatni. Nem vagyok jó a nőknél? Ki a hibás? A nők. Nem keresek vagyonokat? Ki a hibás? A kormány, a háttérhatalom és persze a nők.
Slusszpoén: logikus lenne azt gondolni, ennek analógiájára, hogy ha egy nő nem talál pasit, azért a férfiak a hibásak...de nem nyert, mert azért is a nők. Én elhiszem, hogy vannak ilyen korszakok az ember életében, hogy a háta közepére sem kívánja a másikat. De ezen túl kell lenni. Meg kell vizsgálni magunkat, mi a cél, az mennyire elérhető, valamint hogy mit kell/lehet tenni érte. Nyilván könnyebb ujjal mutogatni, mint változtatni, alkalmazkodni.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.13. 18:28:26

@The Cortez: nézzük csak,

1. Szakítás / válás: én pl nem tudok elválni, tartásdijat 100% hogy nem kell fizetnem

Bár számomra nem kérdés, hogy a közös gyerekekről valamilyen formában gondoskodni kell. Már elnézést, de nehogymár az legyen egy párkapcsolat ellen az érv, hogy gyerektartást kell fizetni

2. Ha egy ember ki van elégítve, akkor nem fog félrekúrni

3. Attól, hogy nem ért valaki a nőkhöz és nem tudsz konfliktusokat kezelni, más még képes lehet rá

4. Sokat elárul a szex minőségéről, ha azt valaki a másikat! büntetendő vonja meg. Velem ilyet sohasem csináltak

5. Ilyen tényleg van, de nem kell hozzá asszisztálni, hanem le kell lépni. Amúgy a controll freak csajok arra izgulnak a legjobban, ha megcsalod őket. A szexualitásban a legnagyobb lelki fájdalmak kéjjé oldódnak fel

6. Aki megver meg terrorizál, attól búcsút kell venni

7. Ha egy geciláda vagy és egy fos az élete, akkor erről fog beszélni másokkal. Ha viszont jó élete van és szeretitek egymást, akkor meg másról

8. Vannak még kórházi markecolók, stb. is, sőt itt Kínában vagy más ázsiai országokban a közmegegyezés az, hogy ha hülye vagy és hagyod magad lehúzni, akkor meg is érdemled. Ha most azt mondja neked vki hogy ugorj a kútba, beleugrasz? Ugye nem? És kinek a hibája, ha mégis?

9. DNS teszt egy létező dolog

10. Az emberek beszélnek az emberi viszonyaikról, ha nincs párkapcsolatod, akkor másról: barátságok, munkahely, szomszéd, stb

Én inkább olyan hátrányokat látok, ami az alkalmazkodással van összefüggésben

Cirigli Jenő 2022.02.13. 18:51:12

@The Cortez: a legjobban az tetszett, hogy a béta faszival rendelkező nők egy alfival csináltatják meg magukat:))) Ezt brit tudósok kutatták ki?:)) Százalékosan ez mennyit jelent? Csak azért kérdezem, hogy engem ez, mint epszilon egyed, mennyire kell aggasszon?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.02.13. 19:13:54

@Cirigli Jenő: És?

@MsIreneAdler: „A gond ott kezdődik,hogy a 4k poreszon szocializálódott férfi nemzedéknek szerinted egy retusmentes, valódi női test milyen hatást kelt?”

Nem minden ilyen palinak unalmas a retusmentes test.

„Igazából unom, hogy az emberek a saját sikertelenségükért nem unnak szüntelenül mást hibáztatni. Nem vagyok jó a nőknél? Ki a hibás? A nők. Nem keresek vagyonokat? Ki a hibás? A kormány, a háttérhatalom és persze a nők”

És ezeket hol olvastad?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.02.13. 19:24:43

1. Miért nem? Valami vallási dolog miatt?
2. Csak hiszed!
3. Ki beszélt rólam? A konfliktuskezelés meg a nőkhöz való értelem nem azt jelenti, hogy becsicskulsz neki.
4. Képes vagy ebben is a férfiakat hibáztatni. Ilyet még a feministák sem szoktak.
5. „A szexualitásban a legnagyobb lelki fájdalmak kéjjé oldódnak fel” - Ez egy jó gondolat.
6. Ezzel egyetértek, de mint tudjuk nem mindig olyan egyszerű a helyzet.
7. Ha jó az élete, de semmi nem elég jó neki, akkor panaszkodni fog, én meg egy geciláda leszek.
„Ha viszont jó élete van és szeretitek egymást, akkor meg másról” - Bár így lenne.
8. Igen, nem árt némi ember ismeret.
9. De nincs mindenhol engedélyezve.
10. Itt a beleszólásról volt szó.

Cirigli Jenő 2022.02.13. 19:25:16

@The Cortez: nem hibáztatlak, 2017 egy őrült év volt! Minden baromság belefért:)))

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.02.13. 19:25:35

@Cirigli Jenő: Miért szerinted kivel csináltatnák meg? Egy másik bétával? Netán egy omegával? :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.02.13. 19:27:00

@Cirigli Jenő: És ebben mi volt a baromság? Ha már 2017: az a MeToo éve volt.

Cirigli Jenő 2022.02.13. 19:43:59

@The Cortez: mi volt a baromság? Hát amit összehordtál benne! Hall az ember valami furcsaságot, aztán általános igazságnak tekinti. Egy idő után rögeszmévé válik.
Gondolod, hogy tök átlagos nők úgy gondolkodnak: itt ez a Józsi, béta besorolású a személyi igazolványa szerint, mindenképpen egy alfától kell teherbe esnem, hogy a királyi vérvonal biztosítva legyen! A szent Grál:)) Ezt melyik egyetemen tanítják? Vagy OKJ-n tanították?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.02.13. 19:54:24

@Cirigli Jenő: „Gondolod, hogy tök átlagos nők úgy gondolkodnak: itt ez a Józsi, béta besorolású a személyi igazolványa szerint, mindenképpen egy alfától kell teherbe esnem, hogy a királyi vérvonal biztosítva legyen!”

Ha fogyatékos vagy az ösztönökhöz, akkor minek égeted magad itt? Amúgy ha tudnál szöveget értelmezni, akkor értenéd, hogy nem minden nőről volt szó.

Cirigli Jenő 2022.02.13. 20:08:49

@The Cortez: a bölcsesség ész nélkül=butaság. Faszságokat hordasz össze és még reklámozod is:))) Ha tudnál gondolkodni, akkor nem csinálnál ilyen butaságokat.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.02.13. 20:16:09

@Cirigli Jenő: Te vagy gyökér az ösztönökhöz és még büszke is vagy rá.

„Ha tudnál gondolkodni, akkor nem csinálnál ilyen butaságokat.”

Miután beégetted magadat az analfabétizmusoddal, inkább ne ugassál másoknak!

Cirigli Jenő 2022.02.13. 20:29:25

@The Cortez: jól van, ne idegesítsd fel magad, a végén még elapad az ihlet és nem fogod megörvendeztetni a nem létező olvasóidat valamilyen fantasy faszsággal!:)))

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.13. 20:41:33

@The Cortez: 1. Törvények miatt. Nincs válás. Bár most tavaly állítólag elkezdtek valamit mókolni a parlamentben, de alapvetően nem lehet válni.

2. Tapasztalom, tudom... ez nem hit. Én eléggé szeretek szexelni, és a változatosság is gyönyörködtetett sokáig. Mióta a feleségem van, nekem csak ő van.

3. Én nem beszéltem rólad. Azt mondtam, hogy aki nem tudja kezelni a nőket, meg általában az embereket, annak nehéz, de ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek nehéz. Nekem pl relatíve könnyű, mert elég sok időt töltöttem azzal, hogy kitanuljam azt, hogy hogyan lehet elérni dolgokat nőknél. Persze az én elvem az, hogy aki idióta, azt nemtől függetlenül kikerülöm, és senkit nem próbálok megnevelni. Illetve egyszer régen csináltam ilyet, de nagyon rosszul voltam utána. Szóval nem.
4. Nézd, én nem kifejezetten a férfiakat hibáztatom ezért. Sőt, szerintem az a nyugati nő, aki örömtelen nemi életet él a szabadon választott párjával, az kapásból nem normális, sőt, nagyobb hülye, mint a faszi aki dugja. A szexmegvonás mint fegyelmező eszköz számomra értelmezhetetlen
7. Az emberek egy része elégedetlen. Ezen nem lehet változtatni egy olyan világban, ahol napi 10x hallod, hogy neked minden jár. Ha valaki ezért a párját okolja, azzal beszélni kell.
10. Nem kell hagyni, hogy beleszóljanak. A probléma akkor van, ha mondjuk a párodnak nem te vagy az első, és a ti hitvesi titkaitok, bizalmi köteléketek. Amíg abban egyetértés van egy kapcsolatban, hogy mi tartozik rátok, és mi másokra, addig nincs gond

Cirigli Jenő 2022.02.13. 20:49:07

@Puerto Prince: a türelmet keleten tanultad?:)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.02.13. 21:14:47

@Cirigli Jenő: Már vak is vagy te nyomorult? Többen olvasták el azt a posztot, mint a te szánalmas kis baromságaidat :) Fantasy, de mégsem tudtad bebizonyítani, hogy kamu, te senkiházi :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.02.13. 21:27:41

@Puerto Prince: 1. Gondoltam erre is. És amúgy hogy élik ezt meg az ottani emberek?

2. Akkor ne magadból indulj ki. Sokan rendszeres szex mellett is félrekúrnak.

3. Ok. A nőket a legtöbb férfi valószínűleg nem tudja kezelni.

4. Valóban értelmezhetetlen, de sajnos elég nagy kultúrája van a nők körében. Viszont nemcsak a szexszel való fegyelmezésnek, hanem az azzal való manipulálásnak is.

10. „A probléma akkor van, ha mondjuk a párodnak nem te vagy az első, és a ti hitvesi titkaitok, bizalmi köteléketek.”

Ez a kapcsolatokban a fő probléma.

Cirigli Jenő 2022.02.13. 21:35:03

@The Cortez: hohohooooo! Kiskamaszok borzongva összesúgtak Cortez kapitány bugyutaságain. Kész influenszer, már-már pinahekker! A pinatudományok bayerzsótija:)))

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.13. 22:05:23

@The Cortez: ugyanúgy, mint Magyarországon. Az egyik szülő, többnyire a fater lelép és nem gondozza a gyerekét. A különbség az, hogy nem is fizet, vagyis amit kifogásoltál. A gyerektartással szerintem nem az a baj, hogy van, hanem az, hogy nincs megkötve, hogy mire lehet költeni. Bár én nem láttam még gyerektartásból partizó nőt, de az szerintem sem korrekt, hogy az apák bianco csekket fizetnek.

2. Nézd biztos van ilyen is, de ezek az emberek nem a párkapcsolat miatt ilyenek. A többség úgy gondolom, hogy a kisebb ellenállás irányába megy, és ha jól lakik otthon, nem megy repetázni a szomszédba. Az a félrekúrás meg, ami mondjuk 5-10 évenként történik egyszer, hirtelen felindulásból, szerintem bocsánatos bűn egy élethosszig tartó kapcsolatban, még akkor is, ha én sem örülnék neki.

3. Ezt nem így mondanám, szerintem arról van szó, hogy a nyugati ember egocentrikus és rétegzett személyiségű, emiatt olyan dolgokat vár el, és olyan mértékű megértésre szorul, amit ő maga sem tud megadni másnak. Én akkor kezdtem el megérteni másokat, figyelni és meghallani amit mondanak, amikor az egóm megsemmisült, üres voltam és úgymond egy senki. Ha megnézed, a legtöbb ember akivel beszélsz nem azt figyeli amit mondasz, hanem azt, hogy amit hall azt hogyan illesztheti bele az ő világképébe. Emiatt nem ért meg, te sem érted meg, és idegesít, majd a végén két túlfejlett egó kakaskodik csak.

10. Erre nem alkalmas mindenki. Én sokáig azt gondoltam, hogy én sem.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.02.13. 22:27:40

@Cirigli Jenő: Te egy hulladék troll vagy, aki még soha semmit nem hozott létre. Viszont helyette 0-24-ben itt bassza magát. Lényeg az, hogy mindig van utánpótlás gyökerekből. Eltűntek a régi hülyék, de megjelentél te.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.02.13. 22:36:24

@Puerto Prince: 1. Akkor ott csak hivatalos válás nincsen.

2. Nem a szomszédba, hanem a munkahelyére :D Hogy lehet hirtelen felindulásból félrekúrni? Mitől bocsánatosabb, mint a rendszeres? Azzal is megalázod magad, ha megbocsájtod. A nők szemében is.

10. Lényegtelen mennyi a kommunikáció. Előbb-utóbb kibeszélik az embert.

Lorrh 2022.02.13. 22:38:05

@The Cortez: hol van a régijó wombraider például?

Cirigli Jenő 2022.02.13. 22:45:40

@The Cortez: bocsánat, elnézést kérek tőled! Tudom, hogy nem illik viccelni a vallásoddal:((( Főleg, hogy régi hülye vagy itt és ritkán tárod elénk háborodott elméd beteg gondolatait.:)))

Cirigli Jenő 2022.02.13. 22:47:25

@Lorrh: Wombi elutazott a Boldogság-szigetekre!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.02.13. 23:17:23

@Lorrh: Ő az egyik.

@Cirigli Jenő: Az általad említett kiskamaszok is tudnak szöveget értelmezni, míg rajtad egy egyszerű mondat is kifog. De te is érzed, hogy szénné égetted magad, ezért futja már csak ilyen óvodás szintű beszólásokra tőled.

Cirigli Jenő 2022.02.13. 23:41:43

@The Cortez: hát persze, hogy ezért!:))) De azt szeretem, ha az ilyen semmirekellők mint te is, produkálják magukat! Megszolgálják a lekötött oxigént!:)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.02.14. 00:06:46

@Cirigli Jenő: Itt csak te produkálod magad szégyenszemre, már órák óta. A semmirekellő meg pont egy ilyen lusta élősködőtől vicces, mint amilyen te vagy :)

Real_Time 2022.02.14. 05:59:50

@MsIreneAdler: Lehet, hogy a jelenlegi "4k poreszon szocializálódott férfi nemzedék" lenne a többség, de mégsem nekik lesznek irreális elvárásaik a társkeresőkön, hanem a 190cm magas, álomvilágbeli hercegeket keresgető átlagjulcsiknak. Mert hogy az általad említett 5%-nyi top kurvának amúgy sincsen szüksége társkeresőre, bár igazából az átlagjulcsinak se arra lenne szüksége, hanem némi józan észre inkább. Egyébként meg létezik amatőr pornó is.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.14. 07:29:42

@The Cortez:
1. Ebből kifolyólag gyerektartás sincs, és a te bajod azzal volt.
2. Az egész szexualitás úgy van bemutatva, mintha örökké tartana. Nem fog. Én nem gondolom azt, hogy a világ vége lenne 1-2 ilyen eset egy egész élet alatt. Eddig megbocsájtanom sem kellett semmit és a vágyaimat sem kellett leküzdenem, de már érzem magamon, hogy míg húsz éve napi többször igényeltem a kielégülést, most ez már csak napi egyszer, és olykor ki is marad. Szóval azt gondolom, hogy 50-60 évesen ez még tovább csökken.

Namost teljesen más az, hogy valaki nem bír magával, nincs otthon kielégítve, stb.

Lorrh 2022.02.14. 08:28:37

@Real_Time: ezek az elszállt csajok meg is szívják és persze nem tanulnak belőle:
www.imdb.com/title/tt14992922/

Real_Time 2022.02.14. 09:30:58

@Lorrh: Nyilvánvaló. Persze van is ok a kárörömre, de alapvetően ezzel megint csak nincsen senki kisegítve. Sem ők, sem a maradék 80% egyedülálló férfi.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.02.14. 17:23:49

@Real_Time: Itt a pont.

@Puerto Prince: 1. Érthető.
2. Túl is van misztifikálva. Ahogy idősödsz egyre kevesebb kedved lesz hozzá, de szinten lehet tartani a tesztoszteront.

MsIreneAdler 2022.02.14. 17:23:55

@Real_Time: elvárni hogy egy férfi legyen magas, és ehhez még ragaszkodni is, picit sem irreálisabb (és ostobább) dolog, mint azt elvárni, hogy egy nő magától jelentkezzen egy olyan szexkacsolatra, ahol szarnak az ő igényeire.

@Lorrh: már vártam hogy itt előkerül ez a film... a pofám leszakadt...

Real_Time 2022.02.14. 18:41:44

@MsIreneAdler: Kíváncsi lennék, hogy mikor olvastál ilyet egy férfi profilon, hogy a nő jelentkezzen. Ellenben a női profilok 90%-án ki van kötve a min. 180cm magasság, nézd meg magad ha nekem nem hiszel. A két nem közül a nők élnek álomvilágban.

Reactor 2022.02.14. 20:25:39

@bordon: @Lorrh: Brrrr! Drámakirálynőket messzire kerülni kell. Ugyanúgy, ahogy az agresszív, erőszakos férfi se fog megváltozni maga Szép Heléna kedvéért se, ugyanúgy az idegbeteg hisztigép nők se fognak. Csuda dolog lehet életfogytig egy ilyen mellett maradni. Remélem szerencsétlen párja/férje tisztában van az imádkozó sáskák párosodási szokásaival...

@Cirigli Jenő: Dettó. Az egyik volt "bnőm" pontosan ezen akadt ki. Hogy én miért nem vagyok hajlandó veszekedni vele. Nem hagytam magam provokálni; közöltem vele, hogyha bolhacirkuszt akar minden este, jöjjön össze egy erre szakosodott bohóccal, engem meg hagyjon ki belőle. És lőn. :)
Az alfabékázás nem szokásom amúgy, de a hipergámia sajnos egy nagyon is létező és komoly probléma, tehát a cikkben ez az állítás teljesen megáll. Még Lorrh is elismeri, pedig neki azé' időnként szokása akár az elvtelenségig is védeni a mundér becsületét időnként.

@Billy Hill: Hát igen, azóta se lett egyenjogúság. Erőltetik, erőltetik, de csak nem akar ez összejönni...

@Puerto Prince: Na erről van szó. Kellő mennyiségű deficit és veszteség után az értelmesebbjében felködlik majd a "mi a franc értelme van ennek az egésznek".
Egyébként pedig, aki több EZER potenciális jelöltből egy neki tetszőt se tud találni, és mindegyiknél a csomót kezdi el keresgélni a kákán, az bizony nem a több ezer potenciális jelölt hibája...

@MsIreneAdler: Pont hogy az átlagférfi az, aki a nők 95%-a számára láthatatlan. Magad is elismerted pár évvel korábban, hogy bizony a nők nagytöbbsége egy lyukas garast sem ér.
Szerintem, mivel a nők vastagon monopolhelyzetben vannak (ők azok, akik választanak), ez a bírálat feléjük teljesen jogos. Az alacsony keresetekért pedig ki más felelne, ha nem a kormány? Ismered az uralkodás első szabályát: MINDENÉRT te vagy a felelős.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.14. 21:22:29

@Reactor: több ezer potenciális jelölt arra van, hogy a férfi hormoncsúcs éveiben megkúrja, nem arra, hogy elkötelezze magát mellette.

Cirigli Jenő 2022.02.14. 21:24:53

@Reactor: minden nő hisztis, csak más-más lappangási idővel, eltérő gyakoriságú és intenzitású rohamokkal:)))

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.02.14. 23:19:18

@Puerto Prince: Ne röhögtess! Látod van belőle itt utánpótlás.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.15. 06:40:21

@The Cortez: fogalmam sincs, kiről beszélsz. Itt szemérmes múzsák zenélnek lágy hangú tümpanonokon, ő meg két ütővel verte a harci dobot. Az a nő egy igazi ragadozó volt, a szó jó értelmében.

Lorrh 2022.02.15. 08:50:27

@MsIreneAdler: "a pofám leszakadt"
Miért szakad le?

Cirigli Jenő 2022.02.15. 10:10:30

@Lorrh: Simon mondja…zseniális!:)

Lorrh 2022.02.15. 10:29:51

@Cirigli Jenő: amennyiben a betegesen hazudozó nárcisztikus pszichopatát zseninek mo9ndjuk... akkor igen :-)

Lánygimnáziumokban kellene tanítani ezt a filmet.
És betiltani a diznimeséket. Annyira károsak a nőkre, mint a férfiaknak a pornó.

Cirigli Jenő 2022.02.15. 10:42:37

@Lorrh: én imádom a díznimeséket! Ne tiltsák be!

Cirigli Jenő 2022.02.15. 11:39:48

@Lorrh: tilcsák be a rómaiakat! Mit adtak nekünk a rómaiak?
A meséket ne vegyék el! Kisgyerek koromban nagyszüleim olvastak szünidőben minden este meséket. Régi megsárgult lapokkal teli, illusztrált, hatalmas mesekönyvekből. Egyik-másik 100 éves is megvolt!

Lorrh 2022.02.15. 13:02:13

@Cirigli Jenő: százéves elavult patriarchális mesék!
Legyenek genderes tinderes tündérmesék korszerűen érzékenyen.

MsIreneAdler 2022.02.15. 13:27:45

@Real_Time: hogyne. Buborék és álomvilág, ez van.

@Reactor: sajnos ez a helyzet, aki normális, az megszívta. De komolyan, ki más felelne a keresetedért, mint te magad? Ritka esetektől eltekintve te választod meg milyen szakmát tanulsz, melyik munkahelyet választod és azt is hol szeretnél élni. Van sajnos, hogy kompromisszumot kell kötni.

@Lorrh: azt sem tudom hol kezdjem. Ezek a nők főleg az első kis szöszi olyan szinten nincsenek tisztában a világ (föleg a pénzügyi részének) működésével, hogy az már nekem fáj. Természetesen ettől még valaki nem érdemli meg, hogy lenyúlják, becsapják. De itt szakadt le először, hogy disney mese meg királyfi az megy, de amúgy meg simán odaállítok egy kamu munkáltatóival egy pénzintézethez....ha jól vettem ki mindezt kb 30 évesen. A másik amire felkaptam a fejem, mikor azt nyilatkozta valamelyik nő, hogy a srác a pénze nélkül egy senki (ami valóban persze igaz is).. No de akkor hogy is van ez? A nagy szerelem meg barátság csak a pénz miatt volt? Akkor ki volt itt még vajon haszonleső..?
Viszont a legnagyobb bánatom az volt, hogy a hüppőgő lányok meg a rókaképű kis rohadék ekézése mellé nem fért bele a filmbe egy kis okítás. Szerettem volna meghallgatni az Amextől pl valakit, hogyan kerüljük el, hogy bármilyen formában visszaéljenek a kártyánkkal, hogy azt sskk nem bocsáthatjuk senki rendelkezésére, mert ezzel szabályt szegünk. Vagy a pénzintézetektől valaki, bárki, hogy bizony ha hamisan adunk meg bármilyen adatot hitel/kölcsön felvételekor akkor az csúnya dolog és bünti lesz a vége. De esetleg egy jogászt/ügyvédet is keríthettek volna, aki elmondja, hogy a sima földi halandók között is létrejöhet ám kölcsönszerződés....ez nem valami úri passzió.
Lehet ez nálam valami szakmai perverzió, de ennek több értelmét láttam volna bemutatni, mint kockáról, kockára nézni, hogy nyomulnak Berlinben a kiscsákó után. Mert elvileg ugye azért készült el ez a film, hogy más ne járjon így, nem?

Lorrh 2022.02.15. 16:40:44

@MsIreneAdler: teljesen jogos amiket írsz. Hogy a szöszi csaj meg bankkártya csalást hajtott végre az kb szóra sem érdemes a filmben.

MsIreneAdler 2022.02.15. 20:10:07

@Lorrh: no igen. A nagyobb haszon reményében vállalta be ezt mindegyik. Nem az útszéli koldusnak vettek fel 250000 dollárt a saját nevükre csupa jó szándékból. Tény, hogy baromi ügyes volt a srác, jól felépített, lassan adagolt sztorival, pont ilyen hercegnőknek való fordulatokkal. Mondjuk nekem kissé fura, hogy a mentőben videózik valaki, miután megtámadták, de lehet csak nekem. Miután meg horogra akadt a szöszi, az hogy a nővel igazoltatta telefonon a kártyatársaságnak a költéseket, meg egyenesen zseniális húzás. Bár lennének kérdéseim ezzel kapcsolatban, de mindegy :).

Lorrh 2022.02.16. 07:28:33

@MsIreneAdler: Cecile kényszerítő kontroll alatt cselekedett. Simon egy jól felépített stratégiával láncolta magához áldozatait. Aki nincs felkészítve arra, hogy ezt direkt megfigyelje, azt elsodorja. - ezt most tanultam egy nárcisztikus honlapról.

Lorrh 2022.02.16. 10:14:06

@MsIreneAdler: "ügyes" a srác... na de akkor nevezhetjük hitlert is ügyesnek, hisz megbolonditotta az egész világot és sok millió halottal járó világháborút robbantott ki.
A szó amit keresel: elvetemült bűnöző.

MsIreneAdler 2022.02.16. 16:44:36

@Lorrh: hát igazából aki nem egy kő alatt él, némileg fel lehetne készülve, bizonyos helyzetekre....
Valóban az ügyes egy pozitív jelző, ez a fickó, pedig nem érdemel semmi pozitívat. Mondhatjuk hogy minden hájjal megkent? Mindegy. Ő a nők helyett is képben volt a dolgokkal, pedig nem az tipikus gonosz zseni, mint mondjuk Moriarty.
A külseje sem extra. Itt ragadnám neg az alkalmat, hogy elmondham, a csóka nagyon max 175 cm magas....aztán mégis....

Reactor 2022.02.26. 17:29:22

@MsIreneAdler: Persze, nem azt mondtam, hogy az embernek semmi felelőssége nincs a dologban. Viszont ilyenekre senki sehogy nem tud felkészülni, hogy jön valami közepesen súlyos vírus a Távol-keletről, mert valamelyik hülye ferde denevérkakit evett, aztán a munkáltatók válogatás nélkül kirugdosnak mindenkit - hozzáértőt és dilettánst, szorgalmasat és lustát, fehéret és feketét - és ott állsz pénz & munka nélkül, a számlákat meg ugye fizetni kell. Több diplomás és nyelvvizsgás illetők voltak kénytelenek segédmunkára meg közmunkára menni a lezárások alatt, hogy legalább a villanyt, fűtést ne kapcsolják ki.
süti beállítások módosítása