Izomból teper a nők után

2022. március 28. 07:21 - csajokespasik

„Az, hogy ő adja lejjebb az igényeit, ki van zárva. Néha, amikor ezeket meséli, olyan, mintha a bukásaira is büszke lenne” – A szegény lovag évek óta rohan a szoknyák után, és most már egyre biztosabb, hogy sikertelensége nem minden esetben a kiszemelt nők válogatóssága miatt van.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Van egy férfi ismerősöm, harmincas évei végén jár, aki évek óta annyira kajtat egy kapcsolat után, hogy szinte már a munkája rovására is megy - ha bármilyen randiesély ígérete van kilátásban, mindent azonnal felborít, eldob és rohan. Még a baráti kapcsolatait is ez alakítja, ha van egy nő, akit elkísérhet bárhova, akár csak a boltba, mindent lemond. Nem lenne ez baj, csakhogy sosem lesz belőle semmi, semmi nem jött eddig neki össze pár alkalminál több, azokat is úgy mesélte, mint kudarcot, ahelyett hogy örült volna neki. Meg van veszve egy kapcsolat után, és ezt nyilván látják rajta a nők is, talán emiatt a sikertelensége, izomból dolgozik.

Ám mindeközben olyan lenéző szövegeket tol nekünk, hogy a nőknek a férfi alá kéne rendelődniük, tisztelni minden mozdulatát, és nem kéne egyenjogúság nekik, mert ugyan kikövetelték a jogaikat, de így is a férfi viszi a terheket a hátán, ők meg csak addig akarnak önállósulni, amíg nekik kényelmes...és így tovább. Nem tudom, hogy randikon is előadja-e ezt, és azért nem sikerül neki soha semmi. A másik, hogy kinézetileg egyáltalán nem álompasi.

Azt mondja, hogy a 30 alatti nők felszínesek és logikátlanok. Mondom neki, hogy mivel idősebb vagy, jobb lenne, ha korodbelivel kezdenél ki legalább, de ő bárkivel kikezd bármikor, bárhol - ebből több konfliktusa is volt már. Meglát egy nőt, kigyullad az arca, tekintetét nem tudja levenni róla. Ha észreveszik a tolakodást és beszólnak neki, érthető, mért kínos vele lenni. Olyan, mintha valami drogtól függene. A telóján olyan nőket mutogat nekem, akik soha nem állnának szóba vele.

Az, hogy ő adja lejjebb az igényeit, ki van zárva. Néha, amikor ezeket meséli, olyan, mintha a bukásaira is büszke lenne. Mesélte, hogy egyszer már az első randi után követelte, hogy neki márpedig 1 órán belül válaszoljon az üzenetére. Természetesen utána már csak egyelten válasz jött neki, szerintem ki tudjátok találni, mi lehetett az.

Még régebben csinált olyat, hogy összejött egy magához képest mindenféle szempontból magasabb kvalitású lánnyal, és elmondta, hogy már az ismerkedés elején anyagilag támogatta. Nem kölcsönbe, hanem örökbe adta, mert látta, hogy a lány rászorul, egyetemista volt. De ez nekem olyan, mint a prostitúció csúsztatott formája, és neki is mondtam, hogy vigyázzon ezzel, de állította, a csaj nem kérte, magától ajánlotta fel. Szerintem az anyagi támogatás egy két éves kapcsolat esetében sem lenne annyira indokolt, sem elvárható, de nekem intő jel, ha valaki kérné. Ennyire úriember sosem tudnék lenni, még ha megtehetném, akkor sem. Náluk se tartott sokáig a dolog, a csaj dobta, lehet, hogy ettől kattant be.

Valahol irigylem a kitartását meg az önbizalmát. Szerintem neki az se lenne baj, ha mégis megtűrné egy nő, ám rossz lenne az az egész kapcsolat, mert legalább elmondhatná, hogy van valakije, és egyfajta megváltásként élné meg. De ehhez is az igényeit kellene alább adni, mert így folyamatosan koppan. Hogyan lehet ennek a típusnak segíteni?

Ha épp jó passzban van, akkor igényes, ad magára, gyúrás és új ruhák. Ha reménytelennek látja a dolgokat, vagy éppen egy csalódás után van, akkor elengedi magát, és azt se nézi nagyon, mennyit iszik. Sosem értettem, hogyan nem látják magukat meglett emberek kívülről. Ugyanakkor egy rendes ember, ezért is szeretnék segíteni rajta, én már kifogytam az ötletekből.

 
14 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6717791210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2022.03.28. 09:50:39

na eg yjó kis izgalmas poszt végre! De ezt nem tudom értelmezni: " Meglát egy nőt, kigyullad az arca, tekintetét nem tudja levenni róla"
Hol él ez a pasi? Valami kolostorban ahol ritkán látni nőt?
Mert a 4-6-os villamoson rengeteg nő utazik, ott mi történik a főhősünkkel? Mindegyiket bámulja? Hány szeme van? Őtvenhárom? Akkor ő egy ugró pók (Salticidae) vagy virágpók (Thomisidae)???

Chendrys19 2022.03.28. 12:18:25

Ha valaki közel a 40-hez se jött még rá magától arra, hogy ha valami nem megy, akkor változtatni kell... nos, azon nem nagyon lehet segíteni.

lunatik 2022.03.28. 12:32:08

"de ő bárkivel kikezd bármikor, bárhol .. "
"Az, hogy ő adja lejjebb az igényeit, ki van zárva."

kis ellentmondas, akkor most szelektal vagy nem?

kofolafan 2022.03.28. 13:11:40

Hát kevés emberre illik jobban a 'szánalmas' szó, mint a poszt főszereplőjére :-D

dekás dezső 2022.03.28. 14:59:27

Van egy ismerősöm.... na persze:D Nyugodtan írhattad volna 1/1-ben. Aki ennyire lemegy kutyába az nagyon megszívja, még ha jut is valami alamizsna.

Reactor 2022.03.28. 16:05:38

Kapcsolatfüggőség, méghozzá a durvább fajtából. Az ilyen az már orvosi eset.

Ha ennyire nő kell neki, keressen escortot, vagy menjen el egy night clubba.

antisocialnetwork 2022.03.28. 19:58:33

Kigyullad az arca?????? Úristen ez valami mutáns? Vagy , hogy?

Real_Time 2022.03.29. 06:01:40

@antisocialnetwork: :D :D
"Lángosképű állat a babám"

_krampampuli_ 2022.03.29. 10:52:02

@Real_Time:
Hejj, ez volt ám csak a zene! :)

A kedvencem ebből a számból:
"Mindentudó HI-FI torony, minden órában pitty-pitty..."

Sajna nincsenek már ilyenek...

Lorrh 2022.03.29. 13:51:00

@_krampampuli_: a kvarcórák pittyegtek. Nem a hifitornyok.
csak a történelmi hűség kedvéért...

Lorrh 2022.03.29. 14:01:34

@_krampampuli_:
"Modern világ, rohanó élet, információs zűrzavar,
Jaj, de baró kvarcórád van, minden órában pity-pity.
Hordozható hifi-torony, árleszállítás hetente,
Csereakció, terrorizálás, vegyek, vegyek, vegyek még."

_krampampuli_ 2022.03.29. 14:28:22

@Lorrh:
És tényleg! Régen hallgattam már... ;-)

Ámbár a kedvencem erről az albumról a Gyerekmese.
Az mindent visz. :D
süti beállítások módosítása