Sajnos a NagyŐk nem rám várnak...

2022. április 22. 07:41 - csajokespasik

Levélírónk nem részesült még a tökéletes kapcsolat élményében, de legalább vannak elképzelései arról, milyenek lehetnek. Egy kicsit összefüggéstelen posztban mindennek hangot is ad.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Szűk baráti körömben van egy pár, együtt vannak egy ideje, szabályosan rajonganak egymásért, persze nem túlzásba esve, nem pózolnak a facebook-on, megvan a kapcsolatuk teljesen privát jellege. Annyira érezhető köztük a szeretet, a harmónia, az összhang, a gondoskodás, az odafigyelés külső szemszögből is, hogy volt idő, amikor elfogott egy halvány irigység. Nekem ilyen sose volt, sose lesz. A férfi visszafogottabb, nem túlhajszolt, a nő kedves, ízlésesen öltözködik és van stílusa, nincs rajta az a szép nőkre jellemző befeszülés, idegbetegség + megfelelni akarás, laza és természetes.

Ahogy rájuk nézek, egyértelműen látom, hogy töretlen egységben vannak. Nem tudom elképzelni, hogy felvetődik bennük a kérdés, hogy vajon szeret-e a másik? Megbecsül-e, értékel-e? Nekem ebben sosem volt részem, ok nélküli féltékenykedésekben meg elhagyásban annál inkább. A hűség próbája nem az, hogy mennyi lehetősége van valakinek, amikor sok ellenkező nemű veszi körül, és büszkén vallja, hogy mégse ment félre. Mert gondolatban félrement. A megcsalás valószínűségén nem változtat az sem, ha valaki nem hajlamos rá. Mindenki hajlamos rá, csak el kell találni azt a pontot. Én mindig olyanokba botlottam, akik mindent követeltek, de semmit nem adtak vissza. Van olyan, hogy ha minél többet, és minél nagyobbat koppansz, annál kevésbé vágyunk megint párkapcsolatra?

 
8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7517813667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_krampampuli_ 2022.04.22. 08:36:09

"Van olyan, hogy ha minél többet, és minél nagyobbat koppansz, annál kevésbé vágyunk megint párkapcsolatra?"
Persze, hogy van ilyen. Mindazok, akik megundorodtak az ellenkező nemtől, ilyenekké lettek.

A poszt amúgy tényleg meglehetősen összefüggéstelen.

Mindenesetre én magam is ismerek ilyen párt, akikre öröm ránézni, olyan szép harmóniában élnek évtizedek óta. Jó dolog, hogy vannak szép számmal ilyen párok is.

Lorrh 2022.04.22. 08:58:35

@_krampampuli_: megszegted a fogadalmat, hogy egy hétig nem kommentelünk az újak alá :-)

_krampampuli_ 2022.04.22. 10:09:57

@Lorrh: Bocsánat, erről teljesen lemaradtam, nagyon sajnálom... :(
(A teljesen gagyi témákat végig sem olvasom...)

Lorrh 2022.04.22. 10:44:40

@_krampampuli_: vicceltem.. igazából reménykedtem, hogy lesz egy polgári ellenállási non-comment időszak, amig ilyen pocsék a színvonal.

antisocialnetwork 2022.04.23. 05:01:28

Szombat hajnal volt, esős idő, halkan morajlott,ahogy a csatornán végig zúdúlt a tetőn összegyűlt víztömeg.

Lorrh 2022.04.23. 07:52:04

@antisocialnetwork: jó kezdés! És ki a gyilkos?

Reactor 2022.04.23. 16:58:24

"Van olyan, hogy ha minél többet, és minél nagyobbat koppansz, annál kevésbé vágyunk megint párkapcsolatra?"

A normális ember többnyire így működik. Minél többször nyúlsz bele a konnektorba, és csap meg a kettőhúsz, annál kevésbé vágysz utána hogy megismételd a kísérletet, hátha most nem fog megrázni.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.04.23. 19:08:27

ez mi akart lenni? semmit nem tudunk meg a szerzöröl.....szereti e sárgabarackot?
süti beállítások módosítása