Ez tényleg cserbenhagyás?

2022. június 17. 07:30 - csajokespasik

       

               „Sajnos vele az élet már csak egy elhúzódó idegőrlő túra, amiben ha nem történik semmi, már az is jó” – A páros tavaly már tartott egy kisebb szünetet, különösebb eredmény nélkül, és a pasi most is ebben látja a megoldást, hátha az ideggyenge barátnő ezúttal kicserélődik. Úriemberes szakításigény lelkifurdalásba csomagolva.        

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A barátnőmmel tavaly tartottunk már egy rövidke szünetet, különösebb eredmény nélkül. Ő mostanában elég feszült, nehezen tudja kezelni a felgyülemlett haragját. Én nem vagyok szakértő, csak a barátja, és ennek megfelelően tudom csak segíteni. Ha javasolok valamit, gorombán elküld az anyámba, majd egy óra múlva bocsánatot kér. Azt mondja, nem tudom és nem értem, min megy keresztül. Aztán elmeséli, de ami neki olyan elviselhetetlen, az kb. majdnem minden embernél megvan, átlagos dolog.        

       

               Problémákat generál valamiért, talán, hogy figyeljenek rá. Összejöveteleken is főleg csak panaszkodik másoknak. Azt javasoltam neki a héten, hogy hajlandó vagyok egy határozatlan idejű szünetre is. Jobb, ha most teret adok neki, és majd ha úgy érzi, keressen. Nem kell mondanom, ebből megint vita lett, én meg önző, konfliktuskerülő szemét lettem. De ha nincs más megoldás? Próbáltuk, higgyétek el. Biztosítottam afelől, hogy mindig számíthat rám, de ennek így semmi értelme, beláthatja. Neki se jó, nekem se. Nem akarom, hogy azt érezze, cserben hagytam. De sajnos vele az élet már csak egy elhúzódó idegőrlő túra, amiben ha nem történik semmi, már az is jó. Amikor annyit mondtam, hogy még fiatal, és nem kell leragadni mellettem, megint kaptam. Olyanokat mond, hogy attól fél, bármikor kijátszhatják. Nem tudom, mire célzott, mert nem magyarázta meg, szerintem rossz szót használt, senki nincs, aki ki akarná játszani.

Mit tudok többet tenni? Jogos, ha valaki a párjától megerősítést és támogatást vár, én meg is adom, csakhogy sosem érek el vele semmit. Rajta se segít. Lehet, hogy ő speciális eset.          

 

 

15 komment
Címkék: vita szünet pszicho

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9017860175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bordon 2022.06.17. 08:04:11

Valóban ideggyenge, valószínűleg semmi személyisége nincs, nagy nulla az élete és ezzel a drámázással akar érdekes maradni. Meg nem élt élet, életközépi válság, nem ott van se magánéletben, se karrierben, ahol szerinte lennie kellene. Akinek mindennel baja van, annak valószínűleg magával van baja.

Lehet, hogy az anyja is ilyen volt, keltette mindenkiben a bűntudatot, szánalmat. Általában onnan, anyai oldalról jön ez a minta az embereknél.

Jobb ez már nem lesz, ugyanis a kishölgy fejében van a baj, nem is kicsi. El kellett volna menni már régen pszichológushoz, de az már most késő, annyira megmérgezte a kapcsolatot az idegbaja, hogy már a felépüléséhez, változásához nem kellene asszisztálni.

Talán egy ilyen határozatlan idejű szünetben a posztoló összeszedhetne egy normálisabb nőt vagy olyat, aki nem igényli a jelenlétét a látványos szenvedéséhez, idegbajához.

VOGAben 2022.06.17. 09:57:35

Akire nem lehet észérvekkel hatni, azt hagyni kell a fenébe! Ez a se kibírni, se lelőni nem lehet kategória.

Mindenkire ráírok 2022.06.17. 10:27:26

Több ilyen esetet láttam. Ha nem ad többet, mint amit elvesz, akkor hagyd a fenébe! Mondjuk nekem is évekig tartott, míg leléptem végre. Utána persze jöttek a telefonok, hogy jaj megbánta, meg most már másképp csinálná. Fenét!
Valaki szeret szenvedni, és közben rongálja a környezetében élőket. Ennyi.

gigabursch 2022.06.17. 10:54:43

Legalább egyszer ismerje meg Csodabogarat a Kelly hősei című filmből.

Rengeteg ilyen ember van, aki csak panaszkodni tud.
Már többet is otthagytam az ismerősi körből, hogy "Figyi! Vagy változtatsz ezen a hozzáálláson, vagy csá!"
A java inkább megsértődött.

Pont leszarom!

Lorrh 2022.06.17. 11:51:49

Nem veszitek észre, hogy ez egy társkereső oldal promózó blog, ahol olyan posztokat írnak, amire mindenkinek egyből az a válasza, hogy "HAGYD OTT" és ezzel keresletet csináljon a társkereső web oldalnak.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaannyira átlátszó.

Josagos 2022.06.17. 13:53:52

Volt hasonló problémákkal küzdő barátnőm. Összeszedtem magam, és azt mondtam neki, hogy NEKEM ez így nem jó. Azt is elmondtam, hogy NEKEM mire van szükségem egy kapcsolattól, és ha azt nem kapom meg, akkor nem maradok benne.
Magához tért, de feszültség maradt benne, így hamarosan szakítottunk. Nem tudom mi van vele azóta.

aefzuj 2022.06.18. 13:06:20

Hagyd el, keress új társat! Hogy hol? Na vajon? Itt mindeki hülye? Itt? Mindenki!

Annyira le vagytok már szedálva a sok marketingbullshit által, hogy az arcotokba tolt fake reklám sem szúrja ki a szemeteket? Ezúton is gratulálok hozzá, egészségetekre.

Ugyanitt új ájfón13 akciósan eladó, csak most csak itt csak nektek 499e helyett promóciós csomagban (töltőadapter nélküli bébifókamentős verzióban) 48 havi "kamatmentes" részletre 599e huf! Aki kimarad, az lemarad!

B@sszatok félre már ma az új telefonos applikációval, fizessetek érte ősztől, 0%-os THM mellett! Kihagyhatatlan ajánlat, a készlet erejéig!

gigabursch 2022.06.18. 13:16:52

@Lorrh: @aefzuj:
Bevallom az ominózus bekezdést csípőből átugrottam.
Köszi!

jegeskaveee. 2022.06.18. 15:22:34

Ejjj, de gyenge kis mese volt ez már megint! A régi törzskommentelők leléptek, az újabbak is egyre kevesebben vannak. Lássátok be ez így nem fog működni...

body_andras 2022.06.18. 21:25:29

Eddig csak sunyin pislogtam, amikor ilyeneket véltem látni (a való életben), de egy ilyen poszt után még biztosabb vagyok benne: az önmagukat párként definiálók (vagy azt mondják, barátom/ barátnőm van) jelentős hányada gyakorlatilag nem pár. Officially együtt vannak, hogy legyen egy alibijük, hogy ne legyenek szinglik. És nincs az a parfüm ami elfedné az egésznek a bűzét. A kamu gyöngyöző, savanyú izzadságszaga.
Be vannak szarva az egyedülállóság minden "veszélyétől" aztán tartanak "barátot/ barátnőt", akiről viszonylag hamar kiderül hogy együttélésre alkalmasságuk egyenlő a nulla négyzetgyökével.

"Tartottunk már egy rövidke szünetet." Hogy, b-meg, lepergett a homokóra, vagy a házmester lengette a kolompot, "jöhetsz"?
Elegetek lett egymástól, majd bulikában az ötödik elutasítás után zokogva menekült a f@rkadra, még a végén a csajszihaverok lenézik, mert nem képes ebben a korban *azt* se szerezni.

body_andras 2022.06.18. 21:27:08

@Lorrh: csak hogy az én lelkemért ne aggódj: posztoló hagyja ott ÉS ne fizessen egy petákot se, ennek az oldalnak és másnak se.

Real_Time 2022.06.19. 07:36:41

@Lorrh: Pedig felesleges az erőlködés, köztudott hogy neten úgysem lehet nőt találni.

Reactor 2022.06.19. 18:59:54

Én is azt mondom, hogy hagyja ott - viszont azt is, hogy NE keressen helyette mást. Most akkor rontom az oldal üzletét?

szeme közé, laposan! 2022.06.20. 11:51:07

Volt ilyen kapcsolatom, az első hibát ott követtem el, hogy nem rúgtam ki azonnal az első megapicsahisztije után. Még ráment két évem, óriási hiba volt bevállalni, hogy majd én leszek a támasza. Miért? Mert nem volt semmi, amiben ő maga javulni akart volna, és szerintem itt is ez a szitu. Hagyd ott, keress olyat, aki egy kicsit is ott van fejben, nem kell a parádé senkinek.
süti beállítások módosítása