Együtt voltunk, bár sosem találkoztunk

2022. augusztus 22. 07:18 - csajokespasik

       

               A virtuális térben szövődött szerelmek néha legalább olyan valóságosnak tűnnek, mint a fizikai világban lévők, és éppen ezért a szakítás sem fájdalommentes. Ma megtudhatod, hogy az internetes csalók akár évek munkáját is képesek belefektetni egy alapos átverésbe.        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sic transit gloria mundi - Ez volt az utolsó fotón, amit kaptam tőle, bizonyos egyetemistáknak ismerős lehet a helyszín, mire annyit válaszoltam SMS-ben, hogy ez az én falam..... de kiderült utólag, hogy ez a mi sorsunk volt.

  Öt évig voltunk "együtt", de csak úgy japánosan, a virtuális térben, vele ébredtem, vele aludtam el, kezdetben netes, majd telefonos kapcsolattartással. Nekem ő lelki társam volt, de fizikai szükségletekben is segítettük egymást (japánosan) bízva öt éven át abban, hogy majd egyszer minden jó lesz, élőben is együtt.

Nem éreztem, hogy egyedül lennék, bár sosem találkoztunk. Az ajándékokat is csomagban küldtük egymásnak...        

       

               Életkorunk szerintem sejthető, már mindketten túl vagyunk  a fiatal korunkon.

Ráadásul  ő fokozta a kapcsolat morbidságát azzal, hogy csak a 3. évben tudtam meg az igazi nevét, lakhelyét. Életéről is alig írt...és összesen egy fotót láttam róla. Azt mondta, sosem volt házas, nincs gyereke, de ez nem biztos. Öt év alatt ennyi...

Sajnos én az életemben egy örvénybe kerültem, minden téren csak kudarcok értek, nulla sikerélmény, ami még távolabbivá tette a találkozás esélyét. Egyre lejjebb süllyedtem,  anyagilag is. Biztatott egy nem olcsó segítség igénybe vételére, hogy majd ő fizeti. Tudtam, nagyot kockáztatok, naponta kérdeztem, hogy számíthatok-e rá, mindig megerősítette, hogy  igen.

Még nem tudom, hogy segít-e ez az igénybe vett (jogi ) lehetőség  a helyzetemen, de fizetni kell, az biztos.

És most eltűnt, vége, többet nem ír, nem elérhető. Öt év után...

Pedig beszéltünk a ghostolásról, hogy az milyen embertelen és aljas. Nem egy egyszerű szélhámosról van szó, hanem magáról a gonoszról....mintha kitervelte volna, hogy hogyan tud  nekem ártani, csőbe húzni, majd otthagyni, miközben feltártam neki a lelkem, láthatta, illetve tudhatta, hogy már így is padlón voltam.

Innen üzenem neki (hisz máshonnan nem elérhető , bár valószínű, hogy itt sem) hogy aki ilyen ...... az sok jóra ne számítson az életben, ha mástól nem is, hát tőlem.

Ti hogy látjátok?

Anatema          

 

 

13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2717912981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Real_Time 2022.08.22. 09:00:28

A főnökkel kifejezetten előnyös ilyen "japánosan" dolgozni, más esetben nem biztos.

body_andras 2022.08.22. 10:16:11

Eljön majd az idő, amikor metaverzumban, VR headsettel, kitalált avatarokkal fogjuk élni a szerelmi életünket. Ott nem fog számítani hogy a felhasználó dagadt, ronda, csóró, stb, tetszeni fog a karaktere a "játékban" és jól kielégít a távirányítható szexjátékkal.
Már nem kell sokat várni.
Az online játékokban, tiktok/insta/snapchat világban már most működik az ismerkedés ebben a metaszférában, a posztgattyáni oldalakon meg pénzen vett tokenekért rezgetheted a streamelő mutogatós nénik vibrijét. Már csak össze kell fésülni a kettőt a VR konzolok alatt és kész, viszlát élő csajozós/pasizós világ.

Sztravinszka 2022.08.22. 11:58:25

Az első, ami erről a posztról beugrik, az az őrület, ami azért ijesztő.
A hosszútávú, teljes elszakadás a valóságtól, a realitástól az még mindig nem lépte át a normalitás határát, hiába a technika szárnyalása, és az, hogy minden abba az irányba mutat, amit felettem BA leírt. Itt is az van, hogy valaki vagy tudatosan keres virtuális hiánypótlást, élmény morzsákat és ezzel enyhíti a kudarcait, személyes tragédiáit, vagy mint egy függő, belesodródik és beleragad egy nonszensz kapcsolatba.

Nem ismerem a szélhámosok világát, de nem hiszem, hogy öt évig valaki ezzel szórakozik. Ha nem vagy lehevető anyagilig rövid nidőn belül, továbblépnek. Az idő pénz, pláne egy szélhámosnak. Ebből az irreálisnak tűnő történetből inkább az jön le, hogy poszter talált egy hasonlóan beteg lelket, és vele egy közös hobbit. Ideje visszatalálni a valóságba, a jó dolgok még mindig ott történnek.

Ez a történet végi bosszúállós duma meg szimplán gyerekes és nevetséges. Minden felsülés után először önmagunkba kell nézni, jó alaposan, és megvizsgálni, hogy mit baszcsikáztunk el az első percekben.

Real_Time 2022.08.22. 12:39:34

@Sztravinszka: ja, nem hogy átutalta volna a "jogi segítség" (valszeg ügyvéd+perköltség) összegét, vagy legalább ráíratta volna minden vagyonát így öt év csetelgetés után. Marha szemét emberek vannak, na :D :D

Lorrh 2022.08.22. 13:50:53

Na végre egy valós történet! Erről el tudom hinni hogy megtörtént. Pont mert ilyen őrültek futkosnak a mindennapokban.

bordon 2022.08.22. 14:23:56

@body_andras: A virtuális térben sokkal jobban számít az anyagi helyzet. Az ugye nem gondolod, hogy ingyen fognak veled virtuálisan szexelni a nők? Meg az avatarodat is pénzért fogod fejlesztgetni. Aki nem teszi, az nem lesz menő.
Már most is ez megy, onlyfans, simp fiúcskák tolják a zsetont a csajoknak, akik szétfilterezett videóikban inkább már avatarok, mint valódi önmaguk.
Aki nem akar élőben szexelni, mert aszex, annak a virtuális szex se érdekes ám. Nők jellemzően a körítést keresik a kapcsolatban, nem a szex a fő cél, az persze lesz, de őket az izgatja, hogy amíg odáig eljutnak, addig mit összevásárol, rendel, mutat nekik a pasi. Ez romantika nevű cirkusz, lényegében párzási tánc, pózolás.

Amúgy a poszthoz annyit, hogy ez a virtuális kapcsolat mondjuk pattanásos, szégyenlős tizenévesként még elmegy. Később ha igény sincs rá, hogy illetlen nedvcserére kerüljön sor a felek közt, akkor ott nagy bajok vannak. Vagy teljesen aszexuális, frigid, impotens, kórosan szégyenlős az illető, vagy a másik fél csak szórakozik vele.
Én cseteltem, üzenetet váltottam régen nőkkel a netes fórumokban, rendre lett belőle talalkozó és kefe is. Szerintem jobb arányom volt akkoriban, mint a manapság tinderen nyomuló fiúknak összejön. Aki nem akar talalkozni, azzal általában elhal a kapcsolat. Ha már találkoztunk és utána megy a csetelés évekig, mert nagy a távolság, azt meg tudom érteni. De tökismeretlen emberrel ilyen netes "szerelem" majdhogynem elképzelhetetlen. Persze tiniként lehet ilyen barátság, szerelemnek hallucinálva, de aki már dugott, testileg megélte, a dolgot egyszer, az tudja, hogy mi a szerelem, mire van igénye.

A posztoló netes pasiját, amúgy nem értem, ha van is felesége, családja, akkor is egy egészséges férfi be fog próbálkozni fizikai vagy legalább videohívásos szexélményt szerezni.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2022.08.22. 20:29:30

@Sztravinszka: Nem feltétlen anyagilag akarják levenni a másikat, az is elég, ha parttalanul rajong. Egy nárcisztikus képes szinte mindent megtenni egy ilyen kapcsolatért, a valós kapcsolat lehetőségén kívül.

exilis 2022.08.22. 20:54:50

Érdekes poszt, de nem lehet, hogy simán csak történt valami a másikkal? Mondjuk kórházban fekszik, és jobb dolga is van mint a chatelés? Velem esett meg hasonló, kerültem kórházba, és voltam hetekig elérhetetlen és tehetetlen, ez nem feltétlenül egy filmes történet. Vagy lehet már nem is él a szerencsétlen, te meg átkozod.

Sztravinszka 2022.08.22. 21:32:09

@Hepci:
Megfordult a fejemben ez is, de elvetettem. 5 év túl sok egy átveréshez. Lehetett itt valami titokzatos, titkolózós összhang, szerintem kicsit sérültek egymásra találása. Vagy egy szerzetes megsajnálta posztert, és így tartotta benne a lelket. Szerintem egy rossz házasságban élő, romantikus fickó volt, a hűséges bányarém típusból. De alapvetően kamunak tűnik, a felháborodás miatt.

antisocialnetwork 2022.08.23. 04:53:55

Már a virtuális kapcsolat miatt is lehet nyafogni. Legközeleb már azért fognak, mert egy chatbot veri át őket. Hajrá idótizmus.

TrökkösBélabá 2022.08.23. 09:06:50

Vertek már engem is át így, online kapcsolatban voltunk, aztán eltűnt. Mondjuk engem annyire nem viselt meg, mert mindössze két órán át tartott

Burgermeister 2022.08.23. 19:03:00

Lapozzunk, 10bol 8nak vot mar ilyen, virtualis dugas is.

Bandibacsi34 2022.08.24. 01:50:18

Penzzel nem nyult le, akkor meg mi van? 5 ev utan esett le neki, hogy ebbol b..as az nem lesz. Neked vagy nem esett le vagy nem is tervezted.. A tavkapcs meg a platoi jo ha az asszony mellett unatkozik valaki, de akkor is vege kell legyen.
süti beállítások módosítása