Használt ágyba Ő nem fekszik bele

2022. december 22. 07:25 - csajokespasik

       

               „Lehet, hogy Ő gyerekként sokat nélkülözött és amiatt van ez? Ilyesmi hagyhatott nyomot benne ennyire, hogy a mostani viselkedését is befolyásolja?” - A barátnő mértéktartóan költekezik és megfontolt, ami jó pont, viszont ha ugyanilyen okokból megvétóz egy Portugál nyaralást, az már kevésbé érthető. Mit jelent egy nőnél az, ha sértésnek veszi az udvariasságot ?        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok! Úgy másfél éve van egy barátnőm. Ő élből elutasít minden meghívást. Ha bemegyünk valahova, ragaszkodik, hogy saját pénzből fizesse a részét. Ha az Ő barátait kell meglátogatni, azt a bort is megveszi, amit nekem kéne vinnem. A pénzhez való viszonya számomra fura, mert én is megnézem, mire adok ki, de nem ennyire mániákusan. Ő sok mindennel bizniszelget, cserélget dolgokat, ha valami elromlik, nem újat vesz, hanem megpróbálkozik szervizzel, ami megint egy dicséretes dolog, én is ilyen vagyok. Ami viszont a táplálkozását illeti, habzsolós, ami érdekes módon nem látszik az alakján, szerencsés anyagcseréjének köszönhetően. De nem tudja, mennyi az elég. Ehhez jön még a kényszeres márkatudatossága, valamiből csak ugyanazt veszi. Hiába lenne más is.        

       

                Érzelmi téren nincs okom rá panaszkodni, vannak érzései felém, foglalkozik velem / velünk. Csak én mindig felfigyelek apróságokra, amik megmaradnak bennem. De van súlyosabb is. Amikor először járt nálam, megkérdezte az ágyamról, hogy más nőkkel is „használtam”-e már... Azt hittem viccel, mondtam, hogy bocs, de igen. Erre kijelentette, hogy akkor mi ezen nem fogunk szeretkezni. Kissé összezavarodtam. Ennyi is sértheti valaki női büszkeségét? Hogy nem ő az első egy olyan bútoron, ami amúgy nem rögzíti az emlékeket, sőt, lepedőt is szoktam cserélni rajta?? : ) Ezt így szó szerint megmondtam neki, mire megenyhült és belátta, hogy ez már egy rigolya. De ha a lakásomba új bútor kerül, rögtön észre veszi, és kérdezi, honnan van?

Ezeknek az előzményeknek a tükrében már nem is csodálkoztam azon, amikor nyáron felvetettem, hogy lehetne egy közös nyaralásunk Lisszabonban, van ismerős, fizetem a jegyét. Ebből megint vita lett, mert udvariasságomat lekezelésként (vagy nem is tudom, mi a helyes szó erre) fogta fel. Hogy én szánom őt. Vannak Portugáliában élő barátaim, mindig hívnak, és ha már nem kerül nekem egy repjegynél többe, hát gáláns vagyok. Ez is baj? Aztán nem lett semmi belőle a halogatás miatt.
Lehet, hogy Ő gyerekként sokat nélkülözött és amiatt van ez? Ilyesmi hagyhatott nyomot benne ennyire, hogy a mostani viselkedését is befolyásolja? Amikor látom, hogy ismerőseim mennyivel másképpen élnek kapcsolatban, ilyesmik nélkül, elgondolkodom, hogy mit kéne nekem tennem még, (vagy mit nem). Ha lenne lehetősége jobb körülményre, miért érzi sértőnek a segítséget? Más téren is tudnék példát hozni, de ebből is lehet következtetni. Az egzisztenciális válságon mindenki keresztül megy, de egy idő után magába az idegeskedésbe un bele az ember és így csitul benne a dolog. Abból, hogy mi jár a lelkében, igazából nem látok semmit, azokat leszámítva, amiket tesz. Azt se tudom, hogy Ő egyáltalán mennyire tud és akar engem komolyan venni. Mit jelentenek ezek egy nőnél?         

 

 

30 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2218008154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2022.12.22. 09:03:45

Fontos infók kimaradtak: hullik-e a szőre?

bordon 2022.12.22. 10:42:33

A hölgy kissé bogaras, de szerintem ez inkább vicces, mint idegesítő. Ha ennyi lenne a baj a mai picsákkal, akkor nem lenne semmi gond a kapcsolatokkal.
A portugál nyaralás az egyetlen, amit nem értek, az belefért volna szerintem. A többi probléma egy nagy semmi szerintem.

body_andras 2022.12.22. 12:01:45

Az ágyas dilemma után azonnal meg kellett volna reszelni a konyhapadlón. Amúgy helyes csajnak tűnik.

bordon 2022.12.22. 12:14:35

@body_andras: Ja egy csaj, aki két lábbal a földön jár és nem akarja, hogy elszórd rá a pénzedet. Blokkolnám.

Persze ebből látszik, hogy kamu a poszt, mert ilyen nő nem nagyon van.

_krampampuli_ 2022.12.22. 12:41:13

@bordon:
Hogyne volna ilyen nő, próbálok én is egy hasonló értékrendű lánynak udvarolni. Nagyon komplikált dolog, elhiheted... A legcsekélyebb kiadásokat is felezzük, mindig. Egy kávé a legdrágább dolog, amit nagy ritkán elfogad tőlem.

_Amatőr_ 2022.12.22. 12:42:44

@bordon: Pedig van, csak ritka, mint a fehér holló.
Az én csajom is visszautalta az ajándékának az árát, mivel szerinte túl nagy értékű volt.
Az utazásokat felesben fizetjük.
Ha kimegyünk valahova enni, egyszer én fizetek, máskor meg ő.

God Harald 2022.12.22. 12:51:39

@_krampampuli_: idegesítő lehet. Hálistennek a házasságnak is megvan a maga kényelme ilyen szempontból.:)

antisocialnetwork 2022.12.22. 14:02:45

Tipikus az a nő akinek nem lehet élég büdeset sz@rni. Amúgy szokásos, kamu. Persze, nem engedi, hogy fizess neki. Úgy látom 2022-re sikerült az anyag- antianyag dolgot bebizonyítani. Meg a párhuzamos univerzumot. Mert csak így lehet, hogy vannak ilyenenek. is. De amúgy örülök, hogy az anyagcseréje rendben van. Mert ezek szerint sz@rik rendesen.

kewcheg 2022.12.22. 14:17:57

Ez a nőszemély az egymillió jabranc országában egy főnyeremény.

látjátok feleim szümtükkel 2022.12.22. 14:24:18

Ezt a kapcsolatot minél előbbb meg kéne szakítani, mert ahogy öregszik a liba, annál többet gágog. Lehet, hogy ez a kapcsolati forma a döglődő nyugaton már bevett szokás, de a magyar mentalisát ettől eltér. Ha egy kapcsolat az anyagiak okán így alakul, abból rendes párkapcsolati együttélés soha nem lesz, mert nem fognak soha összecsiszolódni, nem fognak aranylakodalmat ülni. Bár van aki forrón szereti, ha a posztolónak minden más oké, akkor hajrá!

body_andras 2022.12.22. 14:32:05

@_krampampuli_: azért minden apró kiadáson fölösleges és idegesítő így kattigni. Veszek neked egy fagyit mert ahhoz volt kedvem. Legközelebb hozol nekem sört, mert ahhoz van kedved. Nincs értelme számolni mert ha a kapcsolat "tart a végtelenbe" akkor az egyenleg tart az 50%-hoz.
@_Amatőr_: ez a normális. Poszter esetében mondjuk elég gáz hogy egy utazásból ekkora hiszti lett.

szeme közé, laposan! 2022.12.22. 14:47:55

Egyszer én is kértem az akkor új csajomat, hogy csináltassa vissza a pináját gyári állapotúra, mert én ugyan nem dugok olyan csajt, akit már más is kúrt egyszer.

Sztravinszka 2022.12.22. 15:00:24

Egy kicsit kényszeres, tisztaságmániás a csaj, ennyi.
Az mondjuk kár, hogy a jegyvásárlásból vita és nem beszélgetés van, mindenki meggyőzhető, csinálja a poszter jobban. Az ilyesmit van akinek meg kell szokni, mármint hogy a pasi fizet, először elfogadni.

bordon 2022.12.22. 15:11:12

@_Amatőr_: @_krampampuli_: @antisocialnetwork: Az én nőm is hasonlóan gondolkodó forma amúgy, de nem ennyire, hogy visszamondjon egy nyaralást, meg baszásra használt ágyon forogjon.
De fizetni szokott, pláne ha olyan helyee megyünk, ami az ő ötlete volt. Sőt, többet költ rám, mint én rá, de többet is keres. Én a lakbérbe beszállok felesbe, ő fizeti a másik felét, de a rezsit teljesen ő fizeti. Mondjuk az nem túl magas összeg itt.
És most jön a meglepetés: ő ázsiai. Nem kell szerintem részleteznem, itt a Távol-Keleten ez a nő fizet bármit is dolog nagyon nem általános. Itt a férfiak be vannak idomítva, hogy közepesnél silányabb muffért is egy élet munkáját teszik a női hölgy lába elé. Az alap, hogy a férfi minimum jobban keressen, mint a nője, de gyakori az is, hogy a csaj házasságkötés vagy legkésőbb szülés után soha többé nem dolgozik. És nem csak gazdagoknál, hanem sima melós, építőipari munkás, teherautósofőr, szakács pasasoknak van otthonülő feleségük. Ha a gyerekek felnőnek, akkor se megy vissza a nő dolgozni, mert akkor már túl öreg hozzá. De az otthonülő feleségek itt nagyon szívesen forgatják a férj keresetét tőzsdén, egész nap az applikáción lesik az árfolyamokat szappanoperák nézése mellett.

Nőm húga már vagy 9 éve nem dolgozik, a barátja meg a nagybácsi-nagynéni tartja el, akiknél lakik éppen. Ez itt tök gyakori.

Ehhez képest én kevesebbet keresek, mint a nőm, ő fizeti a rezsit, helyettem is, étteremben legalább annyiszor fizet, mint én. Ruhát én sose veszek neki ajandékba, ő nekem gyakran. Mondjuk ezt utálom, mert a méretemet csak találgatja, néha hazahoz karcsúsított ingeket, skinny szabású nadrágokat, amiket magamra se tudok húzni.

Én meg jól lerendezem az ágyban meg jóképű vagyok neki, de nem megyek le kutyába, mint egy ázsiai férfi tenné.

Kicsit hosszú lett és személyes, de a kamuposztnál szerintem nem rosszabb.

Sztravinszka 2022.12.22. 15:16:28

@Peni a Valdes:
A napi sóhajhoz képest, hogy minden nő lenyúlós riban, ez szinte kicsinység...

_Amatőr_ 2022.12.22. 15:55:59

@bordon: Köszi az ázsiai helyzetjelentést.
Százszor jobb volt, mint az itt megjelenő posztok 99%-a.

Amúgy hallottam már olyan sztorit, hogy volt, akinek az autóját kellett lecserélni, mert hát abban ült az ex.
Meg minden cuccot ki kellett dobni, amit a srác a korábbi nőitől kapott.

God Harald 2022.12.22. 16:21:48

@Peni a Valdes: használt ágyba tesznek, onnan is kivesznek…

Sadist 2022.12.22. 17:08:08

A csajjal pusztán annyi a probléma, hogy elmebeteg. Ne tervezz vele semmi komolyat és mindig te gondoskodj a használt óvszer és tartalmának a megsemmisítéséről!

"Amikor először járt nálam, megkérdezte az ágyamról, hogy más nőkkel is „használtam”-e már... Azt hittem viccel, mondtam, hogy bocs, de igen. Erre kijelentette, hogy akkor mi ezen nem fogunk szeretkezni."

Itt kellett volna visszakérdezni, hogy szűz-e, mert ha nem (márpedig nyilvánvalóan nem), akkor pofa lapos.

Reactor 2022.12.22. 17:23:50

Ez azért kicsit whehehe, hogy ő olyan ágyba nem fekszik be, amibe más nő előtte már volt, és a "pasee" dobja ki, de minimum kárpitoztassa újra :D mindegy, jót nevettem!

A megoldást előttem már írták: a konyha kövén kell ilyenkor megreszelni!

VOGAben 2022.12.22. 19:32:25

Nagyjából egy ilyen nőnek a nagymamája utazhatott együtt, helyijáratos buszon anno, egy kedves régi kollégámmal és a nagyszájú akkori munkatársával: Felszállt egy középkorú elegáns nő. A szókimondó ült csak, így ő felkelt és felajánlotta az ülését. -Előmelegített helyre nem ülök! Szólt a dáma. -Akkor ülj a jegesmedve f@szára!! Szólt a válasz... A közelükben utazók szakadtak...

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2022.12.22. 20:02:02

Gimis koromban egyszer a nyári szünetben kora délelőtt látogattam meg a szerelmemet, a szülei - tanárok - kivételesen nem voltak otthon. Meztelenre vetkőztünk, és bebújtunk a "használt", még langyos ágyba, majd nagyon jól éreztük magunkat. :) A cím olvastán azt hittem, csak ennyi a hölgy problémája.

dekás dezső 2022.12.23. 08:16:34

Nem ritka ez a mentalitás, nőismerősein egy része ugyan ilyen racionálisan anyagias felfogású, ami egyrészt megnyugtató, másrészt ha túlzásba hajlik ez a felfogás és minden apróságon spórolni akar, az elég nyomasztó tud lenni. Vagy mondjuk ha kereskedelmi együttműködésnek fogja fel a kapcsolatot.:) A márkahűség és hasonló rugalmatlanságok megszokhatók, de néha nagyon fárasztó ez a körülményeskedés. Az ágyra viszont nem tudok mit mondani, az ilyen szintű megfelőségi kikötés, görcsölés elég aggasztó jel. Mi lesz még itt?

Real_Time 2022.12.23. 08:46:55

@kewcheg: Hát kb, le kell fényképezni és digitalizálni, mert a következő évtizedekben már csak lexikonban láthatunk hasonlót.

Burgermeister 2022.12.23. 10:20:39

@bordon: Pedig van, en is belefutottam hasonloba. :)

Erzsébet Zsuzsanna Bükkös 2022.12.23. 16:22:37

A picsába, most meg az a baj, hogy egy csaj nem anyagias riban. "Férfiak" lol. Majd vesz neked új ágyat.

Thomas Kaiser 2022.12.23. 16:33:46

Sajnos ez nem épp biztató a jövőre nézve. Nyugodj meg, később mindenben ő akar majd diktálni, s tök mind1, hogy mit teszel.
Lépj ki, keress tovább. Nincs előtte pozitív példa, nem tudja mi a "jó".

Sadist 2022.12.23. 23:31:41

@Erzsébet Zsuzsanna Bükkös: "A picsába, most meg az a baj, hogy egy csaj nem anyagias riban."

Ha számára minden az anyagiak körül forog, akkor szerinted mégis mi, ha nem anyagias ribanc?
süti beállítások módosítása