Mit jelent, ha valaki nem romantikus fajta?

2023. január 20. 07:46 - csajokespasik

       

               Az még valahol elnézhető, amikor a pasi már izgalmasabbnak tartja a pornófogyasztást, mint időnként a párját, de az már nagyon gáz, ha megértést követelve azzal jön, hogy minden pasi ilyen, nincs mit tenni. Levélírónk nem ismeri az összes módszert, amivel valaki a szerelmét bizonyíthatja, de ez biztos nincs köztük.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Mindenkinek más a párkapcsolati kultúrája, de mit jelent az, ha valaki bevallottan nem romantikus fajta? Ha erőltetettnek érzi, akkor nem kell semmit tennie, nem ragaszkodom hozzá. Azt se tudom, hogy a férfinak vagy nőnek kéne romantikusabbnak lennie előírás szerűen.
Jelenleg találkozgatok egy velem egyidős (26) férfival, még nem történt köztünk semmi. Tudom, hogy valaki nem szereti kimondani az érzéseit, valaki igen, valakinek meg idő kell hozzá, nem is kevés. Nyilván kell hozzá alkalom, meg idő, meg hangulat. Gyereket sem kapkodva vállal valaki, hogy jaj megy az idő, peteérésem van, bárki jöhet - amúgy én abban hiszek, hogy majd ha valakinek megfelelő mértékben a családja részének érzem magam, majd akkor. Sok mindennek együtt kell állnia egy ilyen döntéshez. De ne rohanjunk ennyire előre.        

       

                Vele úgy ismerkedtem meg, hogy legalább háromszor kérdeztem vissza a nevét (nem jegyzek meg neveket elsőre). Szeretem magam mindig hasznossá tenni, és abban a társaságban, ami egy buliszerűség volt ismerősöm lakásán, elmentem szorgalmasan mosogatni és ő jött velem és baromi jót beszélgettünk. Megjegyezte, hogy nem romantikus típus. Ez kicsit megmaradt bennem. Mármint mennyire nem az? Egyáltalán?

(Az exemen agyaltam utána, hogy ő romantikus volt-e... szerintem a második év a legkritikusabb, mi is addig bírtuk. Olyankor fordul elő, hogy a pasi már izgalmasabbnak tartja a pornó nézést, mint a párjával lenni. Tapasztaltam. Mégis ő ragaszkodott volna a folytatáshoz és azt akarta, értsem meg, hogy a fiúk ilyenek, mindnek erre van igénye néha (ha csak néha lett volna). Nem tudok az összes módszerről, amivel valaki a szerelmét bizonyíthatja, de ez biztos nincs köztük. Azok a filmek eszményekre építkeznek, nem a valóságra, így egyetlen nőnek sem hízelgő egy ilyen helyzet. Ő nem volt a romantika bajnoka, de pótolta mással, általában önsajnálattal: ő jó és összetartó családból jött, mégis olyanokkal traktált valamiért, hogy neki úgyse lesz senkije öreg korára, aki törődne vele, de az is lehet, hogy előbb megy el, mint a szülei, el kell majd temetniük stb., - ezt az üzemmódot többnyire viták után vetette be. A lényeg, hogy szeretek a múltból okulni.)

Elkalandoztam az eredeti kérdésemtől: tehát mit jelent az, hogy valaki nem romantikus fajta? A jó jelek vagy rossz jelek közé sorolható?          

 

 

16 komment
Címkék: romantikus

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9218030326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Amatőr_ 2023.01.20. 09:13:46

"A férfiak racionalizmusba bújtatott romantikusok, a nők romantikába bújtatott racionalisták."

body_andras 2023.01.20. 10:49:56

Lapozzuk fel a romantikus szót az értelmező kéziszótártól a Révai nagylexikonon át a Mi-Micsoda enciklopédiáig, és mutass rá, mely értelemben méred azt hogy ez ember romantikus-e vagy sem. Ha már ekkora kérdést dobsz ránk mint Mari néni a felmosóvizet a hetedikről.

connector 2023.01.20. 14:06:55

"Azok a filmek eszményekre építkeznek, nem a valóságra, így egyetlen nőnek sem hízelgő egy ilyen helyzet. "

A férfiak is meg lennének lőve, ha prezentálniuk kellene a pornóban látottakat: a kidolgozott, szőrtelen, tökéletes testet és a folyton álló, 20 centis kőkemény farkat:)))

Real_Time 2023.01.20. 18:47:57

@connector: Ami azt illet a photoshop nem csak a nőkön segít, na meg a jeleneteket sem szokás egyetlen alkalommal felvenni. Három nap alatt nem nehéz összehozni azt az egy óra anyagot :) És megint csak az van, hogy a nők ötszörös pénzt kapnak az egészre mint a férfiak.

Lorrh 2023.01.20. 18:49:55

@Real_Time: Legközelebb nőnek születsz és akkor revansot veszel a világegyetemen, deal?

God Harald 2023.01.20. 21:52:44

@Lorrh: mondjuk egy egyórás DAP menettel ATM-jelenetekkel megbolondítva?!:)))

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2023.01.21. 00:38:19

@connector: 20? Piha. 25.
A nő pedig reggeltől estig szopni szeretne, lehetőleg étkezés helyett is.

Lorrh 2023.01.21. 09:48:07

@God Harald: én tagnap ministráltam még csak, szóval nem is értem ezeket a szavakat :-)
Laudetur IC

antisocialnetworkagain 2023.01.21. 09:56:55

"..tehát mit jelent az, hogy valaki nem romantikus fajta?" : Szárazon szerti az anált.

Real_Time 2023.01.21. 10:57:57

@Lorrh: Azért nem véletlen hogy ekkora divat mostanában a nővé alakulás :)

Andy73 2023.01.21. 11:11:50

Mindenkinek mást jelent. Ha érdekel a pasi, kérdezd meg tőle, hogy ő mit ért ez alatt. A múltat pedig zárd le. A kapcsolatok is különbözőek, nem feltétlenül a második év a legkritikusabb. Van, amelyik sokkal hamarabb véget ér, van, amelyik sírig tart.

body_andras 2023.01.21. 12:16:45

@Lorrh: rendszeresen bérmálkozol, mint Kóka vagy Fletó? (Màr nem emlékszem melyik volt)

Andy73 2023.01.21. 13:11:13

@connector: az alkat lehet eszményi, de a jelenetek aligha azok. Elég szerencsétlen az egész fogalmazás, de főleg ez a része.

Almandin 2023.01.21. 14:33:25

Az érzelmesség és a romantika nem ugyanaz. A romantikus az én értelmezésemben olyan személy, akinek nincs igazán realitásérzéke, rózsaszín, csöpögős, irreális könyvek és filmek alapján képzeli el a szerelmet. Többnyire hisz abban, hogy a szerelemért mindent fel kell áldozni, vakon megbízik szíve választottjában. Az ilyenek-többnyire nők-ideális áldozatok pszichopatáknak, csalóknak, őket szokták kiforgatni a vagyonukból.
Épeszű ember a nagy szerelem idején is megőriz valamennyit a józan eszéből és pl. nem engedi, hogy a másik rátegye a kezét a vagyonára. Nem áldoz fel mindent a kapcsolatért. Nem szolgáltatja ki magát.
A romantikusok ideális balekok.

God Harald 2023.01.21. 23:10:06

@Lorrh: igaz ami igaz, jó régen ministráltam!:)

csorsza 2023.01.23. 18:55:24

Két év után pornó élőszex helyett? Szedd össze magad, aranyom, tanulj meg végre rendesen szopni.
süti beállítások módosítása