Miért vágynak a pasik mindig másra?

2023. február 28. 07:32 - csajokespasik

       

               „Hirtelen elhagyta a szép és értelmes barátnőjét egy olyanért, aki mindkét szónak az ellentétes jelentéseit hordozza” – Gyakori eset, hogy a pasi egy idő után mindig újra és másra vágyik, mint aki mellette van, hordozzon bár akármilyen pozitív tulajdonságokat. Vajon miért és mitől alakul ez így?        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok! Csak egy rövid eszmefuttatás.
Miért van az (általában), hogy lehet X férfinak akármilyen csúcs nője, idővel akkor is másra fog vágyni? Ez fordítva, a nőknél nem nagyon szokott előfordulni. Félre ne értsetek, én nem azon az oldalon állok, mindig is sajnáltam azokat a nőket, akik hűségesek, szépek is, rendesek is, de a pasijuk mégis megbámul másokat, vagy pornókat tölt le és külső merevlemezen gyűjtöget – a legrosszabb esetben fizikailag is keresi a félrelépés lehetőségeit. A közvetlen környezetemben is tudnék erre példákat. Arra gondolok, hogy van mellettük egy vonzó, szerető nő, esetleg család is, miért nem elég valakinek? Mikor és miért merül fel benne, hogy idővel más valaki kell, másra vágyik?        

       

               Ismerősömnél fordult elő, hogy hirtelen elhagyta a szép és értelmes barátnőjét egy olyanért, aki mindkét szónak az ellentétes jelentéseit hordozza. És nem értettem. Más férfi örült volna ilyen nőnek. Csak azért, mert kell a változatosság, az új? Ez valami kényszeresség? Van kivétel, tudom, de azért ez a jelenség elég gyakori.
Persze mindig van kivétel, akivel biztonságban érzi magát az ember. De aki ilyet forgat a fejében, és rafinált is, az általában már ügyesebb, gyakorlatiasabb, mert ismeri a buktatókat, megtévesztő játékos és ravasz, a másik talán észre se veszi. Ez a dolog aljas oldala. A párja meg elfogadja, hogy biztos csak lenyugodott, és heti 1 szex az igénye. Ennyi.
A félrelépő meg véletlenül sem abban gondolkozik, hogy bevonná a párját néhány újításba az ágyban, közös programok, a megszokástól eltérő dolgok, gesztusok, vagy ilyesmik, amik felélesztik a régi tüzet. Erőltetni még ezt sem kell, ha nem megy, akkor a szakítás, de nem a megcsalás.
Valahol nekem az is megcsalás, ha pornót néz, mert akkor is úgy bújik a párja mellé az ágyba, hogy képzeletben más nőre vágyik.          

 

 

30 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3518060150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sadist 2023.02.28. 07:44:25

Nagyon átlátszó provokációs kísérlet. Trollkodni nem így kell, poszterina!

VOGAben 2023.02.28. 10:39:31

Filózás, kombinálás, agyalás, kattogás 24/24 szünet nélkül. Az ilyen kitalálja, hogy mire gondolok, vágyom stb... Helyettem. Amennyiben nem tetszik neki, az általa, helyettem kitalált gondolatom, akkor még le is csesz! Mi van??? Káosz a fejében az...
"Valahol nekem az is megcsalás, ha pornót néz..." Na, az ilyeneket szépen el kell hajtani! Érdekes, itt délnyugaton jellemzően a feleségek/barátnők dugnak először félre. Néhány egészen extrém példát is láthattam, hallhattam. Egy viszont fix: A saját valós szintjüket képtelenek reálisan látni. Egyaránt van túlzott alul és felülértékelés is. Ami még szomorú, hogy ebben a külsőségeket veszik alapul 99,9%-ban, és az kevés. Nagyon kevés...

body_andras 2023.02.28. 11:18:20

"A félrelépő".
Ősi törvény: a lányoknak mindent szabad, a fiúknak semmit. Ha a nő félrekúr, a pasi a hibás, fordított esetben a pasi egy notórius disznó. Lapozzunk.

VOGAben 2023.02.28. 15:18:43

@Sadist: Azért egy ilyenért nem kár! Ha úgy adódik, hogy ő veszít el minket, az is egy áldott pillanat! :)

Burgermeister 2023.02.28. 18:27:43

1.Ami kihunyt azt nem lehet feleleszteni.
2.A nok is igy vannak huzalozva, nekik is kell a valtozatossag, egy ido utan a kaland, a flort.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.02.28. 19:08:38

"Ez fordítva, a nőknél nem nagyon szokott előfordulni."

Valóban ritkábban, mint férfiaknál, de a "nem nagyon szokottnál" jóval gyakrabban, bármilyen számok álljanak is mögöttük.

Egy megcsaláshoz két ember kell, és meglepne, ha a másik csupa hajadon vagy elvált nő lenne.

Állítólag kb. minden tizedik házasságban született gyereknek nem az az apja, aki annak hiszi magát, vagyis nem a férj - és itt nem előző házasságból származó gyerekekről van szó. Nem tudom, hol olvastam, mennyire igaz.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.02.28. 19:11:25

Sadist kolléga biztos tud erről bővebben írni - már ha ezt a harmatos próbálkozást méltatja rá.

Sadist 2023.02.28. 21:46:39

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Az első kommentemmel csupán azt akartam mondani, hogy a poszt egyértelműen azzal a céllal íródott, hogy triggerelje a kommentelőket, nem azért, hogy valami értelmes eszmecserét generáljon, és ennek páran fel is ültek, arra utaltam azzal, hogy vesztettek.

A kakukkfiókák arányáról nincsenek pontos adatok (érthető okokból), a nagyon óvatos becslések <1%-ra saccolják, az elvetemültek meg 30%-ra. Utóbbi onnan jön, hogy az apasági teszteket végző laborok statisztikája szerint az esetek kb. harmadában nincs apasági kapcsolat a két minta között, de ez nyilván azért ennyire magas, mert eleve csak azok csináltatnak apasági tesztet, akiknek van okuk kételkedni.

Még régebben olvastam valahol, de most az istenért se találom, hogy régebben az USA-ban az iskolai biológia órákon, amikor az öröklődésről tanultak, gyakran házi feladat volt egyszerű vércsoport teszttel megnézni, hogy a szülők és a gyerekek között hogy öröklődnek a vércsoportok, de aztán felhagytak ezzel a gyakorlattal, mert elég kellemetlen volt a kis Johnnynak másnap a biológia órán elmagyarázni, hogy azzal a vércsoporttal, ami neki, anyunak és apunak van, apu nem lehet a biológiai apja. És ugyebár a sima vércsoport teszttel nem lehet az apaságot igazolni, csak cáfolni, azt is csak bizonyos esetekben.

Az mindenesetre árulkodó, hogy pl. Franciaországban és Németországban illegális apasági tesztet végeztetni a (sajátnak gondolt) gyerekeden, viszont nincs olyan ország, ahol meg kötelező, mint egy BCG vagy DiPerTe oltás. A férfiak számára egyértelműen csak előnyökkel járna a bevezetése, a normális nőket egyáltalán nem érintené, egyedül a hitvány félrekúró nők járnának rosszul vele, a modern társadalmaknak mégis fontosabb a nők privilégiuma, hogy kakukkfiókát neveltethessenek, mint a férfiak joga, hogy a saját vér szerinti gyereküket nevelhessék.

szeme közé, laposan! 2023.02.28. 22:01:07

Megbámul más nőket… hihetetlen. Mint minden férfi, az esetek többségében. Csak vannak a neveletlen fajták, akik ezt a saját nőjük társaságában teszik, az viszont nem azért van, mert már újat akarnak. Ha mondjuk rá is mozdul, elkéri a számát, összejön vele, lekúrja, az más. De amíg csak nézeget, addig semmi nem történik.

Sadist 2023.02.28. 22:07:56

Ezt bazmeg nem hiszem el, hogy pont most :D:D:D
youtu.be/7bqC76eTU68?t=496

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.02.28. 22:44:54

@szeme közé, laposan!:

Erre azt szokták mondani, hogy hűséget fogadtak, nem vakságot.

A másik az, hogy mindegy, hol jön meg a férfi étvágya, ha otthon csillapítja azt.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.02.28. 22:56:35

@Sadist:

Az utána következő személyesnévmás-táblázat nagyon hiányos, sokkal több van. Olvasom, higy sokan az érintettek közül kitűzőn jelzik, milyen szem. névmással kell őket megszólítani.

Sőt olyat is olvastam, hogy valakit bíróság elítélt, mert egy efféle gender-idiótát nem az általa jelzett szem. névmással szólított.

Megáll az ész, és ácsorog!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.02.28. 22:58:18

Ezzel súlyos lelki sérülést és szenvedést okozva neki.

larvar0 2023.03.01. 01:00:19

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Na igen, ha a férfiak jó része félredug és ezt nem más férfiakkal teszi, akkor bizony az a helyzet, hogy sok nővel dugnak félre.
Akiknek legalább egy része házas, kapcsolatban van stb.
Fiatalon egyetemistaként én is összejöttem vidékről jött egyetemista lányokkal, akiknek otthon volt pasija, vőlegénye. Az esetek többségében nem én kezdeményeztem. Azt figyeltem meg, hogy a lányoknak nem csak szex kellett, hanem más helyzetek, más életviszonyok, más férfi. Hogy nem olyan voltam, mint az otthon rájuk váró (kizárólag autótuningtra gerjedő, helyi focicsapatban villogó, nem túl értelmes) pasijuk. A férfi szexet akar alapvetően. A nőt a szexszel megkapható körítés vonzza, továbbgondolja.
Volt egy csajom, aki előttem arabozott, magyarul a Budapesten tanuló arab fiúkkal hetyegett. Korábban kelet-magyarországi szülővárosában volt egy faszija, helyi senki, igazi buta fiú, jövő nélkül. Ő, amikot arabozott, akkor elhitte, hogy ő egy arab hercegnő lett ezáltal. Az egzotikum, a tiltott gyümölcs, a lány családja bigott katolikus volt, kitagadták volna, ha kiderül, hogy mohamedánnal dug, már abból is botrány volt náluk, amikor elvesztette a magyar pasijával a szüzességét. De a csaj pont ezért szabadulni akart, számára az arab pasi egy ilyen menekülőutat jelentett legalább gondolatban.
A nők agyban lépnek félre először, ez azonban nem szerelmet jelent, hanem azt, hogy a szexen kívül kell nekik valami, ami megfogja őket. Kell a körítés, a lehetőség egy más életre, hogy a férfinak státusza legyen, hogy legyen valaki. Egy arcukba tolt fasztól nem alélnak el, számít, hogy kijé a farok.
Egy férfi kizárólag muffért, csöcsökért félrelép, nem számít sokat, hogy kihez tartoznak a nemi szervek. Nekem is voltak teljesen vállalhatatlan szexpartnereim, akikkel sehol nem jelentem volna meg, a közös jövőre semmi esély nem volt. Egyszerűen jó volt velük a szex.

Real_Time 2023.03.01. 02:02:38

@Kovacs Nocraft Jozsefne:"Ez fordítva, a nőknél nem nagyon szokott előfordulni."

Akkor a nők miért is liánoznak?

Real_Time 2023.03.01. 02:07:58

@Sadist: Errefelé csak a feminista, transgender meg mindenféle libsi faszkakap jogai a fontosak, nem a férfiak vagy a családapák alapvető jogai.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.03.01. 08:07:23

@larvar0:

"...Kell a körítés, a lehetőség egy más életre, hogy a férfinak státusza legyen, hogy legyen valaki. Egy arcukba tolt fasztól nem alélnak el, számít, hogy kijé a farok."

Nagy igazság. Szerintem összefügg a női hipergámiával, amint azt az "arab hercegnő" példája is mutatja. Egy időben az olasz pasik voltak célkeresztben, ditto.

"Egy férfi kizárólag muffért, csöcsökért félrelép, nem számít sokat, hogy kihez tartoznak a nemi szervek."

Ez is. :)

Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.03.01. 12:29:50

@Sadist: "A férfiak számára egyértelműen csak előnyökkel járna a bevezetése"

Kivéve azon házas férfiakat, akik felcsinálják más feleségét/barátnőjét, és ugyanúgy örülnek, ha megússzák a botrányt, mint "a hitvány félrekúró nők".

látjátok feleim szümtükkel 2023.03.01. 13:44:19

@larvar0:

Aztán összebútoroztál egy vállalhatóval, csak éppen szar volt vele a szex?

Lorrh 2023.03.01. 21:26:40

@Sadist: ezt annyival pontosítanám, hogy az olyan apasági tesztet tilos csináltatni, ahol ebbe az anya nem egyezik bele. De ilyenkor szerintem ez már sima beismerése annak amire gyanakaszik a férj. Szóval a válasz ilyenkor is adott.

God Harald 2023.03.01. 21:41:00

“a pasijuk mégis megbámul másokat, vagy pornókat tölt le és külső merevlemezen gyűjtöget – a legrosszabb esetben fizikailag is keresi a félrelépés lehetőségeit. A közvetlen környezetemben is tudnék erre példákat.”
Megkérdeznéd tőle, hogy megvan-e neki Kupai Orsi és Rocco szigszalagos jelenete?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.03.01. 22:23:13

@Lorrh:

A válasz adott, de jogilag irreleváns, ettől még kell fizetni a gyerektartást.

Lorrh 2023.03.02. 11:25:50

@Kovacs Nocraft Jozsefne: de ha felakasztja magát a pasi akkor fuccs a gyerektartásnak!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.03.02. 13:42:55

@Lorrh:

Nem biztos. Valami rémlik, hogy szó volt arról, hogy ha a férfin nem hajtható be a gyerektartás, akkor a nagyszülőket veszik elő.

De csak rémlik, szóval simán tévedhetek.

látjátok feleim szümtükkel 2023.03.12. 18:12:18

@Lorrh:

Nem egészen. Kovácsné jól emlékszik, de van a leszámazó-felmenő vonalon túl még testvértartás is. Sőt még a volt élettárs is sorba kerülhet jogosultként és kötelezettként is.
Érdemes elolvasni a törvényt, mert sokakakat nagy meglepetés érhet a jövőben, ha a tartásra szoruló tudomást szerez ezekről a szabályokról.
Itt ovasható: Ptk. XIII. cím: A rokontartás
XX. Fejezet: A rokontartás közös szabályai
1.1. Rokontartásra való jogosultság, tartási képesség
1.2. Tartási kötelezettek köre, a kötelezettség sorrendje
1.3. Testvér-, mostohagyermek-, mostohaszülő-, nevelőszülő tartása
1.4. Tartási kötelezettség megoszlása, tartásra való jogosultság sorrendje

látjátok feleim szümtükkel 2023.03.12. 18:21:26

@Sadist:" a modern társadalmaknak mégis fontosabb a nők privilégiuma, hogy kakukkfiókát neveltethessenek, mint a férfiak joga, hogy a saját vér szerinti gyereküket nevelhessék."

Ez azért nem teljesen igaz, mert ha a bejegyzett apa vélelmezi, hogy nem apja a gyerekének, akkor azt bíróságon vitathatja, és ott bizony csinálnak apasági tesztet. Vagy is az állam is védi az apasághoz való jogot. Persze valószínűsíteni kell a bíróságon min alapul az apaság kizárhatósága, az úgy érzem nem elég.
süti beállítások módosítása