Még ő akarna adni még egy esélyt...!

2023. április 14. 07:31 - csajokespasik

       

               A pasinak elég nagy a szabadságigénye és egyelőre megelégszik a laza kapcsolatformával. Ennek ellenére azzal áltatja Levélírónkat, hogy vele akarna új életet kezdeni. A barátnő sok egyéb miatt sem tudna most csak úgy beleugorni ebbe, de a fő ok az érzelmi bizonytalanság.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

A történetünk röviden annyi, hogy megismertem tavaly ezt a férfit. Nehezen indult be a kapcsolat, mert akkor vált el, mint mondta, de később kiderült, hogy ez is sántított, ugyanis a válása már régebb óta lezajlott. Na, mindegy. Emellett sokat bulizott, és ugye ott nem csak azonos neműek fordulnak meg. Engem nem hívott ezekre. Amikor ezt kifogásoltam, kicsit visszább vett, de ez csak pár napig tartott. Ahogy a szavaiból kivettem, velem (vagy más jelölttel) úgy képzeli el a jövőbeni életét, hogy meglesz egy elég nagy szabad mozgástere a kapcsolata mellett - hogy a kettő leválasztható legyen egymásról.        

       

               Van lakása, soha nem említette az összeköltözést, csak olyan nagyvonalú ábrándok kapcsán, minthogy az ország másik végében milyen jó ingatlanok vannak, jó lenne venni ott egyet közösen. De neki azt hiszem az lenne valójában a legjobb kapcsolatforma, hogy ha egymás közelében laknánk, és néha átmegyünk egymáshoz, ha kedvünk szottyan rá.
Neki már van egy gyereke, tudja, hogy milyen, és ez a másik pont, hogy velem talán nem akarna már. Mindehhez csatlakozik még a felettem való mindenféle ítélkezései, és egy ilyen vita után sok sikert kívántam neki mással, és otthagytam. Nem sokkal utána úgy hívott fel, hogy velem akar új életet kezdeni. Hogy ebbe komolyabban, ezek után, csak úgy beleugorjak, egyszerűen nem tehetem meg, mert előtte sokáig éltem anyagi (nem a más pénze kell, hanem inkább a közösködésben nem bízok) és érzelmi bizonytalanságban. Most stabil vagyok, nem akarnám ezt feladni a semmibe tartó ígérgetésekért, szilárd pont nélkül. Csak ha van valami épeszű, jól átgondolt terv. Végül rászántam egy estét, hogy elmagyarázzam neki, mit szeretnék én. Erre hirtelen azt mondja nekem nagy kegyesen, hogy „szívesen ad nekem még egy esélyt”. Miközben ő örülhetne, hogy én nem dobtam ki          

 

 

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1718102080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szeme közé, laposan! 2023.04.14. 12:35:12

Mesélj, miért nem dobtad még ki? Talán mert öreg vagy és csúnya, elviselhetetlen a stílusod és még ki tudja mi minden negativság…? Hiszen ha a pina a te lábaid között van, és még ez sem segít, akkor ott a tulajdonossal vannak komoly problémák, nem a “másikkal”. Ja, macskát inkább menhelyről válassz majd.

Sadist 2023.04.14. 14:07:46

"Miközben ő örülhetne, hogy én nem dobtam ki"

Hehe, vicces, ahogy köhög a bolha :) Aki egy kicsit tud a sorok között olvasni, annak nyilvánvaló, hogy ebben a kapcsolatban nem te osztod a lapokat.
Az életkorodról nem írtál semmit, de egyértelmű, hogy 30+-os vagy ("Neki már van egy gyereke, tudja, hogy milyen, és ez a másik pont, hogy velem talán nem akarna már.", "előtte sokáig éltem anyagi (nem a más pénze kell, hanem inkább a közösködésben nem bízok) és érzelmi bizonytalanságban."), mert a ropiseggű húszéves egyáltalán nem gondolkodik a gyerek témán és eleve össze se jön egy elvált, gyerekes pasassal.
Neked is azt lehet tanácsolni, mint az előző poszterinának, hogy keress egy anno lesajnált jófiút a futottak még kategóriából és elégedj meg azzal vagy fogadj örökbe macskát!

body_andras 2023.04.14. 15:21:10

Szinte minden poszt ugyan annak a problémának egy tünete. A mai fiataloktól a 40+os generációig az emberek jelentős hányada nem kapott szeretetet a szüleitől gyerekkorában. Ezernyi okból ugyan, de egyiknek vagy mindkettőnek mindig volt jobb dolga. Emiatt nagyon sokan képtelenek SZERETNI, viszont hajszolják azt hogy anyu/apu helyett valaki IMÁDJA ŐKET. Innen ered temérdek, érzelmileg egy- (vagy nulla-) oldalú kapcsolat. És a legtöbbször az panaszkodik aki nem is szereti a másikat, csak valamikor rajongott az ötletért hogy az majd a seggét kinyalja, és a krízisben kikéri magának, hogy miért nem. Viszonzatlan a szeretet / szerelem / odaadás, ezért hidegülnek el, aztán produkálnak olyan tüneteket melyek következtében szélsőségesen szörnyetegnek írja le a panaszkodó fél, mint pl most ez a "Mindehhez csatlakozik még a felettem való mindenféle ítélkezései", vagy előző posztból "amikor közlöm vele, hogy nem ezt szeretném, elhúz, hogy akkor hülye vagyok és keres mást".
Pasiban, csajban is bőven van erre precedens. De leginkább arra hogy oda-vissza köszönőviszonyban sincsenek a valós, egymás iránti szerelemmel vagy szeretettel, oszt ülnek ajvékolva hogy nekik mi minden jár.
Akik időben felismerik ezt az értelmetlen cirkuszt és önként kiszállnak a majomparádéból, még akár egymásra is találhatnak, spontán.

Lorrh 2023.04.15. 07:48:48

@body_andras: igen, végtelenül egysíkú unalmas posztok mindenféle konkrétum nélkül. Szegény posztíró segédmunkás már nagyon elfáradt, havi 100-ért ne is várjunk sokat.

2023.04.16. 11:53:08

@body_andras:
Szerintem a német anya első gyermeke szindróma is jelen van...
Csak MO-n nincs lehetősége az embereknek 40 éves korukba terápiás kezelésben részt venni, így statisztikai sincs róla.
Bezzeg a büdös németek, már tudják hogy egy több generáción átívelő probléma.

body_andras 2023.04.16. 12:13:57

@kiskutyafule: és nálunk a kilencvenes években még bőven kiterjedt ez a módszer a második gyerekekre is...

2023.04.16. 18:40:53

@body_andras:
Azt ne is említsük, hogy a családon kívül ugyan úgy elvárt az érzelem mentes élet, hiszen a társadalmi elvárások, hogy a farkas törvények mentén éljen az egyén.
Lásd utcán, aki a kövön fekszik az alkoholista, drogos hajléktalan, megérdemli, nem kell megkérdezni, hogy esetleg szívroham ami végezni fog vele.
Egy fejlettebb társadalomban ez megengedhetetlen....
Persze lehetne ezt folytatni, de akkor máris jönnek azzal, hogy a biblia nem nyilatkozik a rabszolga tartásról sem, így azt is lehet.... elmebeteg egy társadalom na

fkv.119 2023.04.20. 16:05:43

"A pasinak elég nagy a szabadságigénye és egyelőre megelégszik a laza kapcsolatformával."

= a csaj nem üti meg a mércét, de néha üríteni megteszi.

"sokat bulizott, és ugye ott nem csak azonos neműek fordulnak meg. Engem nem hívott ezekre"

Jóhogy. :)) Minek kellettél volna neki oda te, ballasztnak? :D

"De neki azt hiszem az lenne valójában a legjobb kapcsolatforma, hogy ha egymás közelében laknánk, és néha átmegyünk egymáshoz, ha kedvünk szottyan rá."

Most is ez történik, nem?

"Neki már van egy gyereke, tudja, hogy milyen, és ez a másik pont, hogy velem talán nem akarna már."

Értelemszerűen. Nálad jobb csajokat is megkaphat, minek horgonyozna le nálad? Tudod, nem csak a csajok tehetik meg hogy válogatnak...

"Nem sokkal utána úgy hívott fel, hogy velem akar új életet kezdeni."

Épp akkor dobta ki az aznapi kurváját. Esetleg tegnap volt az, és ma még senki nem szopta le, gondolta te is elvégezheted a dolgot.

"Csak ha van valami épeszű, jól átgondolt terv."

Van. Válassz a szintedről csávót!

"Miközben ő örülhetne, hogy én nem dobtam ki"

Minek örüljön, pár nap és jön a következő nálad jobb...
süti beállítások módosítása