Ha lefekszem vele, lenyugodna?

2023. április 18. 07:38 - csajokespasik

       

               A pasi most nagyon nyomul, mert a barátságból többet akar. Mivel Levélírónkat annyira nem taszítja, fontolóra vette, hogy lefekszik vele, nem is csupán egyszeri alkalommal, hanem „tart, ameddig tart”-alapon, vagy amíg a pasi el nem kezdi őt irányítani és manipulálni. De mi van, ha valaki ezt a formációt úgy értelmezi, hogy a nő teljes élete felett rendelkezési jogot kapott?        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok! Van egy férfi barátom, aki úgy érzi, hogy 4 év barátság feljogosítja arra, hogy most bepróbálkozzon. Mióta nincs senkim, előtérbe került, elkezdte beosztani az időmet, (gondolom, az odafigyelés látszataként ) még a névnapomat is kisajátította, (rendezett egy meglepi bulit, ahol inkább ő volt a középpontban, és ez másoknak is feltűnt). Ha bárki pasi alakulna nálam, vagy csak mondom neki, hogy alakul (már inkább nem is mondom) akkor mindegyikről mond valami rosszat, függetlenül attól, hogy látta-e már vagy sem. Ha nem, akkor kitalál egy történetet, hogy látta a tévében, hogy egy csajt hogyan fűzött be egy jóképű szélhámos és végül hogyan kötött ki az árokparton...        

       

               Amikor emiatt egyszer lecsesztem hangosan, mások előtt, napokig bujkált előlem. Látványosan elmaradt a társaságunktól is. Később úgy kért bocsánatot, hogy ő csak őszinte volt és megnyílt nekem, aggódik értem.
Mivel nem taszító, csak nehéz eset, hogyha úgy döntök, engedek neki, akkor vajon lenyugszik? Nem csak egyszeri alkalommal gondolnám, mert az rosszabb lenne, hanem mondjuk, amíg el nem kezd furán viselkedni. Szóval, nem lenne határidő. Végül is jó fej, most nincs senkije, ő is pesti, én is, sok mindenben hasonlóan gondolkodunk, igényes, értelmes.
Szerintetek egy ilyen ember elfogadná az alkalmi kapcsolatot, vagy azonnal nyeregben érezné magát, és minden rosszabb lenne, mert elkezdene még jobban irányítani? Aztán később nem engedne el. Vagy azzal azt is elrontanánk, ami addig volt?          

 

 

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1918104830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2023.04.18. 09:23:31

Álszent kígyó vagy, persze hogy dönegtni akarsz vele amíg meg nem unod. Most engedélyt kérsz? Megadjuk.
A költői kérdésre a válasz: igen, már az első alkalommal úgy lenyugszik, durmolni fog mint a bunda.

Lorrh 2023.04.18. 09:35:08

Hányingerem lesz ettől a poszttól, ettől a mentalitástól, az ilyen emberektől.

Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.04.18. 12:45:39

Sok egyedülálló pesti van, feküdj le mindegyikkel, ha ráérsz.

2023.04.19. 13:25:43

@Lesbőltámadó Szárítókötél:
Miért ne, egy férfi esetében ez erény, különben meg nem olvastad az alaptörvényt?
Mi a baj veletek emberek, de komolyan?
Ha valaki szaporítani akarja a hülye fajtátók, az a baj, ha nem akarja az a baj...
Aztán csodálkoznak, hogy senkinek semmi nem jó... és itt sírnak a fórumon.
Lehetetlen egy népség na.

Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.04.19. 13:52:20

@kiskutyafule: Nincs baj, most szavazhatunk, hogy a poszter kivel feküdjön le:)))

2023.04.19. 14:11:37

@Lesbőltámadó Szárítókötél:
Én mindenkire szavazok, hiszen akkor elmondható, hogy ha a szerző azt mondja, minden férfi egyforma, akkor tény megállapítása történt.

VOGAben 2023.04.19. 21:05:58

Megnyugszik az, ha utána egyből lerágod a fejét!

fkv.119 2023.04.20. 15:38:52

"Ha lefekszem vele, lenyugodna?"

Ha nő vagy és velem fekszel le, akkor igen. Hidd el, neki is jó lenne. :D
süti beállítások módosítása