Eleget leveleztem már a volt nejével

2023. május 11. 07:46 - csajokespasik

       

               „Szerinte még jól nézek ki, és ragyoghatnék úgy, mint XY velem egyidős ex modell, aki még ma is jól tartja magát...” - A kissé kusza beszámoló egy se veled, se nélküled- történet, melynek egyik főszereplője egy nők körében még mindig népszerű, ötvenes pasi, aki most minden követ megmozgat, hogy visszafogadják.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Múlt:
A párom (53) főleg online élt, rendszertelenül feküdt és kelt, sokat éjszakázott. Ő még mindig nagyon népszerű a saját korosztályában, de a humorát a negyvenes nők is bírják. Van egy elég nagy baráti társasága. Nem rég szakítottam vele, mert már teljesen láthatatlan voltam a számára, és ez annyira kihatott a lelkemre, hogy már más embereknél, más helyzetekben is azt éreztem, hogy nem számítok. Zavart, hogy őt nem zavarja, hogy sokszor felajánlkoztak neki nők, akiket ki kéne pókhálózni. Őt ez büszkeséggel töltötte el, és mivel nem túl fiatal már, úgy gondolta, az élet ilyen ajándékait értékelni kell, nem szabad kihagyni a lehetőséget. Attól nem féltem, hogy megcsal, a maga módján szeretett, és inkább csak a szeme kívánt másokat. A rigolyái nagyobb gondot jelentettek, és az is, hogy ő volt féltékeny rám, … rám, aki körül nem dongtak ellenkező neműek.        

       

               Jelen:
Annak, hogy már nincs velem, valahol örülök, mert nem húz vissza, boldog és elégedett lehetek. Megszoktam, hogy nincs szükségem más figyelmére. DE. Elkezdett nekem írogatni. Ezek a levelek rendszeresen hajnali 2-3 közt jönnek. Hogy szerinte még jól nézek ki, és ragyoghatnék úgy, mint XY velem egyidős ex modell, aki még ma is jól tartja magát... Nem kellene rejtegetnem magamat. Aztán rátért arra, hogy szerinte mi egységben voltunk, amit én bontottam meg. Nem érti, miért. Pedig elmondtam már, de azért megírtam neki még egyszer. Nem leszünk fordított szerepben soha. Nekem a volt nejével való levelezés is elég volt.... gyakran emlegeti most is, hogy neki ő volt az igazi nő, de sajnos neki nem ő volt az igazi férfi. Büszkeségből hódította meg, mert nagy verseny zajlott érte annak idején a barátai közt. Ellenpólust látott bennem, aki megbízható, vigasztaló, stabil, kegyetlenül őszinte, így soha nem kell azon agyalnia, hogy hazudok-e?

Jövő: (?)
Ha őt nem zavarja, hogy nők teszik neki a szépet, nekem mindegy, csak ne lássam. Lehet náluk szerintem még balek. Nem én vagyok a világ legcsodálatosabb nője, és soha nem fogom tudni kiverni ezeket a gondolatokat a fejemből: meg is írta, hogy ő ilyen, szokjak hozzá.
Elengedem, mert annyira méltatlannak tartom az egészet. Biztos talál a rajongói közt egy másik nőt abból a körből – olyat, aki már kiismeri, és tudja, mibe is nevez. Aki aktív, amikor az kell, és passzív, amikor meg arra van szükség. Egy ideig megteszi, gondolom. Nem tudom, minek ír, de sok válaszommal betaláltam nála. Neki nem is társ kell, hanem rajongók. Nem önmagamért szeretett, talán inkább a saját maga szeretetét. Szerintem nem tanulna abból se, ha újabb valaki hagyná el.          

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7518121332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2023.05.11. 09:56:15

ez nekem már fájt ez a sok ostobaság. Regényírónak kéne elmennie a poszt szerzőjének.

body_andras 2023.05.11. 18:37:52

@Lorrh: kiment a divatból a Courts Mahler, meg a többi romantikus füzet. milyen jó is volt!

jegeskaveee. 2023.05.11. 23:33:44

De gyenge iromány volt...
süti beállítások módosítása