Rajtam bosszulja meg a múltat?

2023. május 16. 07:51 - csajokespasik

       

               „Létezik olyan, hogy valaki a múltjában őt ért csalódást a jelenlegi barátnőjén „bosszulja” meg? Érzelmileg hol zárkózott velem, hol meg túláradó és szerelmet vallós” – Posztolónk abban látja a pasija érzelmi hullámzásának okát, hogy talán egy korábbi kapcsolata során nagyobb csalódásban lehetett része, azért lételeme a játszmázás.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok,
Nem beszéltünk róla, de elejtett szavaiból, és néhány egyértelmű reakcióiból összeraktam, hogy a barátomat valamikor nagyobb csalódás érhette egyik kapcsolatában. Vagy hazudtak neki, vagy átverték, vagy valami játszmázásba került. Arról van szó, hogy nem viseli el a gyors változásokat, alkalmazkodni valami újhoz nagyon nehezére esik, ...szóval valami berögzült emlék még mindig hatással van rá és befolyásolja.
Ő 32, én 24. Történt a családjában idén egy haláleset és nagyon furán kezelte. Először úgy mondta el nekem, mintha semmi jelentősége nem lenne, nem érintené, aztán pár nappal később hirtelen kiborult nekem, minősíthetetlenül beszélt velem, mikor én semmit nem csináltam, csak vele voltam és lelkileg mellette álltam, vigasztaltam.        

       

               Létezik olyan, hogy valaki a múltjában őt ért csalódást a jelenlegi barátnőjén „bosszulja” meg? Érzelmileg hol zárkózott velem, hol meg túláradó és szerelmet vallós. Nekem ez így olyan, mint egy kötélhúzás, egy pillanatra sem tudom elengedni magam, olykor még az ágyban sem, mert többször előfordult, hogy egyszerűen abbahagyta!
Beígér dolgokat - amiket ő kezdeményezett –, majd simán elfelejti. Néha rendes, aztán visszavedlik. Szóval, sorolhatnám még. Türelmes vagyok, de odáig nem akarnék eljutni, mint az egyik barátnőm, aki négy éve tengődik egy rossz kapcsolatban, a párja szadista módon azt élvezi, ha átejtheti, megvezetheti őt... hogy miért nem hagyja el, fogalmam sincs, még nem jöttem rá...semmi nem köti össze őket, egyáltalán semmi!
Másra nem tudok gondolni a párom kapcsán, csak arra, hogy annyira össze van zavarodva, hogy nem tudja, hogy valójában élvezi, ha gyötörheti párját ezzel a libikóka, bizonytalanságban tartó játékokkal. Esetünkben csak szakítás az egyetlen opció?          

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9818124864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reactor 2023.05.17. 19:29:24

Létezhet ilyen, ha az adott ember elég haragtartó. Ha valaki valamikor a múltban csúnyán kibabrált vele, minden további nélkül leverheti rajtad is a kollektív bűnösség elvét alkalmazva. És még szerencséd is van, hogy néha "érzelmileg túláradó", nem 100%-ban zárkózott. Amit írsz, miszerint te vagy az egész ügy ártatlan áldozata, teljesen igaz. Ugye ismerős a farkas és a bárány tanmeséje?
süti beállítások módosítása