Aki a sztriptízre izgul, számomra primitív

2023. június 16. 07:34 - csajokespasik

       

               „Úgy gondoltam mindig is, hogy amelyik hapsi arra gerjed, hogy egy idegen nő idétlenül vonaglik előtte - akihez ha amúgy hozzáér, a kidobó fejbe veri -, nem egy jellem” - A férjecske mostanában úgy viselkedik, mintha valamit be akarna pótolni, új stílust vett fel, nagy kijelentéseket és végig nem gondolt vicceket vág a feleségéhez.        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Kedves Blog! Az utóbbi időben férjemmel kicsit eltávolodtunk egymástól, veszekedés komolyabb nem volt. Néha semmibe veszi, amit mondok, és beszélgettünk, utána néha jobb, vagy néha „semmilyenebb” a kapcsolatunk. Nem vagyunk már olyan nagyon fiatalok, mégis mindketten el tudunk vonulni a saját világunkba. Ő még ma is inkább visszahúzódó, mint amikor megismertem, most viszont mintha valamit be akarna pótolni, mintha felnyílt volna a szeme olyan dolgokra, amik korábban eleve nem is érdekelték, tehát nem is az van, hogy megtagadta volna magától. Azt mondja, el akar menni sztriptíz bárba. Mert még sose volt.        

       

               Én meg úgy gondoltam mindig is, hogy amelyik hapsi arra gerjed, hogy egy idegen nő idétlenül vonaglik előtte - akihez ha amúgy hozzáér, a kidobó fejbe veri -, nem egy jellem. Ösztönre meg a legkönnyebb felülni. Nem egy kulturált férfikikapcsolódás. Úgy ahogy van, az nekem egy primitív műfaj, amit nem sok választ el a prostizástól. Még ha poénból is megy be valaki, mondjuk egyszer legénybúcsúkor... egyszer oké.

Nem vagyok féltékeny, mert ő sosem volt nőcsábász. Még ma is megérinti a lelkem. Nem rég bicajjal elestem, ami nagyon lesokkolt, egész nap mellettem maradt. Szóval van ez az oldala, a gondoskodó, meg ez a viszonylag új oldala, amikor ha valamit nem tud biztosan, akkor is blöfföl, vagy amikor ilyeneket mond: - az ismerőse nem rég vált el és az ex-neje nem engedi, hogy a gyerekeit láthassa, mindig kikerüli valamivel. Majd hozzáteszi nekem, ha ezt én megcsinálnám vele esetleg, akkor a föld alá rakna, ...de ezt viccesen mondta, nem komoly arccal...de akkor is megrázott, talán jobban, mint amikor a bringával eltanyáltam. Ezek elmúlnak majd? Vagy olyan jelek, amik nem nevezhetőek jónak...?          

 

 

41 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2418147370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jajnemár 2023.06.16. 08:30:42

Szopás valid program nálad?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2023.06.16. 10:39:45

Igazad van. Egy igazi férfi nem gondol ilyen dolgokra. Ja nem.....
Mi lenne ha néha meglepnéd, lehet hálás lenne ...

Lorrh 2023.06.16. 11:04:27

@Peni a Valdes: a címsorodban a blogod már elérhetetlen.
Mint a posztban a nő elméje.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2023.06.16. 12:22:24

@Lorrh: a különbség az, hogy az én blogom még feltamadhat....

2023.06.16. 13:33:31

Akkor az első barátnőm mi lehetett?

Mert nem csak a sztriptíz, ha nem más csajok is izgatták, sőt szerette volna nézni, hogy a DD barátnőjét is kényeztetem...
Van ilyen is kérem, a prűd elmaradottak azt hittem már kihaltak, és csak a templomban lehet mint ritkaságot fellelni... tévedtem.

Kollégám mesélte, kiküldetés alatt a kocsmában szokásos vetkőzös csaj jó mellekkel.
Küldött a kollégám egy képet a feleségének a csöcsökről.
A feleség meg megkérte, hogy csináljanak egy közös képet, erre a csaj a mellére írta a kolléga feleségének a nevét is.
Így küldte el a következő képet...
A mai napig ezen röhögnek....

_Amatőr_ 2023.06.16. 13:49:59

Nem lehet, kedves posztoló, hogy amíg a férjed fiatalos, sportos és jól tartja magát, addig te megöregedtél és elhíztál?

fkv.119 2023.06.16. 18:40:34

" Azt mondja, el akar menni sztriptíz bárba. Mert még sose volt."

Rájött hogy sokkal jobb nőket is megkaphat mint a szottyadt feleség, és lenne kedve kúrni. Csak nem az öreg mamit. Mi ebben a bonyolult?

fkv.119 2023.06.16. 18:42:45

"ő sosem volt nőcsábász"

Vagyis nem tudsz róla.

"Még ma is megérinti a lelkem."

Ha már a pinádhoz nincs gusztusa...

Real_Time_2 2023.06.17. 05:04:23

Akkor bizony sok jó sok primitív férfi létezik, de ennyi erővel kijelenthető, hogy ugyanilyen primitív a legtöbb nő is a hipergámia miatt akkor már. Lehet, hogy nem a mainstream kamumédiából kéne tájokozódnod a férfiakról, aztán te se írnál ekkora baromságokat.

larvar0 2023.06.17. 13:22:36

Nem fiatal a pasi, most jött rá, hogy a jófiús, egy lyukra játszó mentalitással bekorlátozta magát, ha nem is tudatosan. Megtagadta tőle a neveltetése, a monogám szemlélet, amibe belenevelték. Most azt hiszi, hogy egy sztriptízbárban valami nagy kaland vár rá.
Elmondanám, hogy egy sztriptízbárban kb. semmi se történik. De amúgy nem drága, ha nem egy lehúzós, utólag itallapot váltó, túlárazó turistacsapda, konzumnős megkopasztós hely, akkor egy drágább söröző áraival dolgoznak.
De ennél már csak az a bénább, ha valaki interneten fizet valami csajnak, hogy ujjazza magát vagy onlyfans-en simpkedik picsuskáknak.

Nekem semmi bajom azzal, ha valaki önazonosan megéli a szexualitását. Csak az picit tragikomikus, amikor 35+ évesen jönnek rá emberek, hogy nagyjából vége a játéknak és 18 éves koruk óta nem azt csinálják, amire hivatottak, amire ösztöneik predesztinálták őket. Ilyenkor jön a kapkodás meg a másik marása.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.06.17. 15:07:24

Torschlußpanik
Férfiaknál is előfordul.

"Nem egy kulturált férfikikapcsolódás. Úgy ahogy van, az nekem egy primitív műfaj"

A szex is primitív műfaj. Na meg gusztustalan is: összedugják azt, amivel pisilnek, pár centire meg ott van az, amivel sz@rnak. Pfuj!

A modern ember már szex nélkül, in vitro megtermékenyítéssel és béranyával - nemsokára mesterséges méh segítségével - szaporodik. Sokkal tisztább, szárazabb érzés.

"amit nem sok választ el a prostizástól."

Csak kb. annyi, amennyi elválasztja az étel fényképének csorgó nyállal való bámulását az étel elfogyasztásától. Tényleg csupán árnyalatnyi különbség.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.06.17. 15:14:28

"amelyik hapsi arra gerjed, hogy egy idegen nő idétlenül vonaglik előtte - akihez ha amúgy hozzáér, a kidobó fejbe veri -, nem egy jellem"

Addig örülj, amíg egy pucér csöcstől vagy formás női seggtől felizgul. 40-50 körül sok férfinál bedöglik a termosztát, és bemelegednek.

akármik 2023.06.17. 16:05:52

@jajnemár: Szerinted az kultúrált programnak nevezhető?

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2023.06.17. 16:22:42

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Azt nem tudtuk meg, hogy felizgul-e tőle. Csak azt, hogy egyszer látni szeretne ilyet. Végre, szegény. Szerintem menjen el, aztán meséljen.

Egyszer, sok éve a feleségemmel Amszterdamban töltöttem egy hetet, egyik este elmentünk az akkor még híres piros lámpás negyedbe, a kirakatokat nézegetni. Marha jó nők is voltak ott, hömpölygött a felzúdult tömeg, érdekes volt. Amikor visszatértünk a szállodába, az asszony úgy leápolt, hogy a fülem is kettéállt, de ő sem panaszkodhatott. Szép és tartalmas este volt, igazi családi program. :-))) Lehet így is.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.06.17. 16:35:24

@Androsz:

Nem alaptalan a mondás, miszerint mindegy, hol éhezik meg a férfi, ha aztán otthon lakik jól.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.06.17. 16:39:16

@Androsz:

És nem ártott a házasságotoknak, azóta is boldogan éltek együtt, igaz?

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2023.06.17. 18:40:26

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nem ártott a házasságunknak. :-] Az előbb elmeséltem a dolgot az asszonynak, kis emlékidézés következett, aztán még szundítottam is egy picit. Ha már szombat van, töltsük kellemesen. ;-D

antisocialnetworkagain 2023.06.17. 19:47:16

Double penetration-t próbáltátok már? Lehet az nem zavarna annyira.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.06.17. 20:14:07

@antisocialnetworkagain:

Ha lúd, legyen kövér: Triple penetration!

(Bár némi ügyességgel a quadruple is megoldható lehet.)

body_andras 2023.06.17. 20:27:58

Clickbait: csillagos ötös.
Amúgy poszterinát el kéne vinni csippendél showra, nagyot fordulna vele a világ.

body_andras 2023.06.17. 20:30:44

Férfiak nevében bátorkodom felszólalni: jó sztriptíztáncos nő csak a filmekben van. A valóságban ótvar felhozatal vonaglik a nightclubokban, és a Coca Cola tíz éve 3000 Ft volt az itallapon, gondolom most már 10000. Erre épeszű ember tényleg nem gerjed.

Andy73 2023.06.18. 09:01:25

Alapvető kérdések: hány évesek vagytok, hány éves a házasság, vannak-e gyerekek. Bizonyos idő után minden kapcsolatban vannak problémák, de a családokat jó esetben összetartják a közös célok, főleg a gyerekek. Egy kisgyerek is nagyon sok örömet tud nyújtani, meg kellően le is foglal ahhoz, hogy ne azon problémázz, miket mond a férjed. Azt viszont megértem, hogy a sztriptíz bár ötletének nem örülsz, de talán csinálj neki te egy hasonló műsort.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2023.06.18. 09:51:06

Mindig kell valami izgató tényező a férfinek.

Csak nagyon fiataloknak megy ez magától.

Jó esetben maga a feleség képes biztosítani a szükséges tényezőt.

2023.06.18. 12:03:04

@body_andras:
Nem jó helyre jársz, nálunk a bánya városokban a kocsma az a hely ahol a kocsmáros csajok esténként csak fehérneműt viselnek. És ők jönnek ki a pult mögül átkarolni téged.

Nem tökéletes mindegyik, de többségében igencsak jól néznek ki.

Az ital meg teljesen normális áron van....
Ja rossz országban élsz, bocs elfelejtettem...ott csak ima és OV van, esetleg nagybajusz akire gerjedni kötelező....

Sadist 2023.06.18. 13:43:21

Amelyik nő nem szop le hetente legalább egy alacsony, kopasz, csóró csövest, az egy primitív, pénzéhes, gold digger véglény.

Sadist 2023.06.18. 14:15:33

@Androsz: "Amikor visszatértünk a szállodába, az asszony úgy leápolt, hogy a fülem is kettéállt"

Tipikus competition anxiety. Asszonyka látta, hogy nála sokkal jobb nőket is megkaphatnál relatíve olcsón és mindjárt jobban megbecsült.
Nem szabad engedni a nőknek, hogy belekényelmesedjenek a kapcsolatba, időről időre éreztetni kell velük, hogy bármikor lecserélhetők.

Lorrh 2023.06.18. 15:28:15

@Sadist: oszt akkor meg mi van, ha a csaj is érezteti a kannal, hogy ő is lecserélhető? fifti-fifti?
Ja, tudom a reakciódat, a pasinak mindig magánál két szinttel lejjebbi bányarémet kell megcsáklyázni, hogy a pasi biztonságban legyen.
Nem irigyellek titeket fiúcskák!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.06.18. 15:46:11

@Lorrh:

"Nem irigyellek titeket fiúcskák!"

Év elején nem azt mondtad, hogy idén fiú leszel?

Diorella Queen 2023.06.18. 16:55:08

Semmi érdekes nincs egy sztriptíz bárban, csak vonaglik egy általában kurva nagy seggű és ronda pofájú picsa a sötétben, egy rúd mellett. Amúgy táncolni nem tud. Egyszer voltam kíváncsiságból egy ilyen szar helyen a férjemmel. Én voltam kíváncsi és nem a férj.:)
Vidd apucit inkább egy olajos masszázsra egy ferde szeműhöz, hátha beszarik kínjában. :)

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2023.06.18. 17:44:15

@Sadist: "Asszonyka látta, hogy nála sokkal jobb nőket is megkaphatnál relatíve olcsón és mindjárt jobban megbecsült."

Az árról nincs információm, de kíváncsi lennék rá. Azt láttam, hogy aki bekopogtatott, azzal mindig gyorsan megegyeztek, de nekem ebben nincs rutinom.

Competition? Inkább őt is felpezsdítette a levegőben hömpölygő szex, az olykor elégedett ábrázattal az ajtón kióvakodó ügyfelek, meg az, hogy engem izgatott az egész. A jó szex fejben kezdődik. Egyébként versenyről itt azért nem lehet szó, mert a feleségemet én még mindig nagyon szeretem.

Sadist 2023.06.18. 18:50:03

@Androsz: "Competition? Inkább őt is felpezsdítette a levegőben hömpölygő szex"

Nem sok fogalmad van a nők pszichéjéről.

Sadist 2023.06.18. 20:13:24

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Év elején nem azt mondtad, hogy idén fiú leszel?"

Őszintén, érdekel bárkit is, hogy ezek a világ lúzerei mit böfögnek kínjukban? Ez csak fehér zaj az interneten, tanulni nem lehet tőlük semmit, zéró humoruk van, egyáltalán nem szórakoztatóak, a legjobb, amit tehetsz, hogy te is ignorálod őket.
Régebben pont neked írtam, hogy hogyan kell használni a troll filtert, nem?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.06.18. 20:24:35

@Sadist:

De igen, el is van mentve, ám 99%-ban telefonon olvasok és írok.

Lorrh 2023.06.18. 22:35:29

Jajjmár itten engem nem szeretnek, csúnya bácsik!

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2023.06.18. 23:18:44

@Sadist: Viszont én ismerem a feleségemet, veled ellentétben. Talán egyszer kibírod, ha valamiben nem te vagy a legokosabb.

Lorrh 2023.06.19. 07:55:40

@Androsz: miért bírná ki? Az ő sérült maszkulinitása nem engedi hogy ne mindig ő legyen a megmondóember. Bárkinek bármiért beszól, hogy enyhíthesse a szorongását.

Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.06.20. 13:11:17

Én simán elmennék vele megnézni egy sztriptízt.

2023.06.21. 06:25:31

@Lorrh: szerintem még a tükörben is így viselkedik, ellentmond akár önmagának is, hiszen jobban tudja!
süti beállítások módosítása