Érzelmi megcsaláskor nehéz okosnak lenni

2023. június 19. 07:55 - csajokespasik

       

               Levélírónk olyan helyzetbe került, hogy az egyik barátjának kéne hasznos tanácsot adnia egy kínos kapcsolati helyzetben. Blőd dolgokat nem akar mondani neki, sem a mai divatos, okoskodó közhelyek közt válogatni ... Egyszerű és egyértelműen használható tanácsot akarna adni. Lehetetlen küldetés?        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok! Tanácsot kéne adnom egy ismerősömnek, de megakadtam...illetve nem akarok olyat mondani, amivel nem sokra megy.
A barátnőjével 3,5 éve vannak együtt, de állítólag a nő nem rég beleszeretett másba, de mégis mellette maradt, ezt elmondta neki. Nem feküdtek le, a benne kialakult érzelmeket pedig elnyomta, vagy inkább elnyomja. Röviden ennyi az infó, érzelmi megcsalás történt. Nem akarok a kelleténél jobban belefolyni ebbe, de az már elkerülhetetlen, hogy részese legyek a döntésének. Ha már megkérdezett, nem akarok kihátrálni. Azért se, mert mindkettőt ismerem, őt jobban. Mondok majd valamit, amiből ő lemérheti, hogy az ő értékrendje szerint mi éri meg neki.        

       

                Ami nehezíti a válaszomat: ha ő valami lényegeset kihagyott nekem a történetből, vagy valamit nagyon félreértett, esetleg ő vetített bele olyat, ami nem is hangzott el, vagy nem úgy történt meg. Mert ennek előzményeinek is kellett lennie.
Az persze közhely, és nem is akarom mondani, hogyha nincsenek közös programok, akkor egy nő ilyenkor olyat keres, akivel tud ilyeneket tervezni.
De ha meg szakításhoz keres indokot vagy nálam megerősítést, olyanban, amit valójában már eldöntött magában, csak hogy ne érezze elvesztegetett időnek az addig együtt töltött éveket, akkor mindegy mit mondok... Ha annyira terhelt a kapcsolat, szintén.
Olyanokat nem akarok mondani, hogy adjon időt maguknak, (mert mennyit?) sem semmilyen mai, divatos, okoskodó nagy kifejezéssekkel nem akarok dobálózni ... egyszerű, érthető, egyértelmű, és életszerű, használható tanácsot akarok adni neki. És ez a nehéz.
Köszönöm: V.          

 

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7818149098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rubasov nertárs 2023.06.19. 16:11:37

Semmi lényeges nem maradt ki:

"A barátnőjével 3,5 éve vannak együtt, de állítólag a nő nem rég beleszeretett másba, de mégis mellette maradt, ezt elmondta neki. Nem feküdtek le, a benne kialakult érzelmeket pedig elnyomta, vagy inkább elnyomja. Röviden ennyi az infó, érzelmi megcsalás történt." -ennyi a lényeg.
Egyrészt nyilvánvaló, hogy a bika bizony kőkeményen lerendezte a csajt -érzelmi megcsalás 2023-ban na ne röhögtess-, másrészt az a tény, hogy ennyire palira veszi a srácot rámutat arra, hogy kinek kezében vannak az A-betűs kártyalapok ebben a relációban (kapcsolatnak ne csúfoljuk). A helyzet az, hogy a haver anyagilag jól áll (legalább 8/10), viszonz az esztétikum területén jó ha az átlagot hozza. Ez meg is magyarázza nemcsak a haver pofátlan hülyének nézését, hanem azt is miért nem koccol. A csóró, vagy akár teljesen ruppótlan fiatal bikától aligha számíthat a ma már alapnak tekintett ingyenalbi/fele(inkább 0)rezsi kombóra megspékelve olyan plusz juttatásokkal, mint márkás rucik, évente legalább egy egzotikus nyaralás plusz legalább egy max. néhány éves "járiszka" a popsi alá külön csak neki. Az euratlanti világban bevett dolog ez: eltartatom magam a vagyonos, de külsőre max. csak átlagos "bétabélával", közben fiatal, legalább 9/10 bikával/bikákkal kormoltatom magam. Persze az ideális partner az számára is a gazdag ÉS jóképű fickó lenne, de ilyen tényleg csak 9<=/10 csajoknak jut, és közülük sem mindenkinek.
Jótanács a havernak:
0.) a csajt csak duplagumival
1.) semmi esetre se tervezzen vele ásókapát
2.) már tegnap kezdjen el keresni egy esztétikumban hozzá közelebb álló (jelenleginél kevésbé jó) 25 és 30 közötti nőt.
Ui.: Ha a csaj netán mégis "valahogy" várandós lenne a duplagumi ellenére is, azonnal DNS-teszt, majd kihajítani a rézvájárt.
Szívesen

body_andras 2023.06.19. 17:58:43

"Tanácsot kéne adni az ismerősömnek." Hogy a plafon nem szakad rád!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.06.19. 20:03:16

@body_andras:

Mi a bajod? Nem lehet a levélíró önmaga ismerőse vagy barátja?

2023.06.21. 06:15:08

@body_andras:

Sok jó személyisége kis fejben is elfér....
süti beállítások módosítása