Addig jó voltam, amíg kölcsönadtam neki

2023. június 23. 07:32 - csajokespasik

       

               „Ha nem érti, miért van velem, az a legalja, plusz, ha ezt gyakran meg is mondja. Ha neki a találkozások nem feltöltődés, hanem nyűg, de azért jön, jó leszek még valamire” – Vannak nők, akik már eldöntötték magukban a szakítást, de bizonyos okok miatt késleltetik, ám ha a csaj sokszor mesél arról, hogy a munkahelyén hányan környékezik meg, nem elképzelhetetlen, hogy a vége egyre közelebb van.        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Üdv,
ha egy nő nem engem választ, azt el szoktam fogadni, de ha úgy 5 hónap után bukik ki belőle az, hogy még mindig nem szerelmes, és nem tud megélni olyan magaslatokat, amilyeneket akar, az a másik iránti tiszteletlenségről szól. Csakúgy mint az, ha ő látja rajtam, hogy szeretem, mégis elhagyna, ha jönne más, szebb, gazdagabb, bármilyen... És ha az előkészület (értsd: titkolózás) még telefondugdosással is párosul, az a legszebb, viszont az neked legalább már egy világos válasz. Az is gusztustalan, ha már eldöntötte, mi lesz velem, de azért elpanaszolja, hogy valamihez előleget kéne leraknia, és sóhajtozik nekem, hogy nincs annyija, aztán elfogadja felajánlásom, majd szakításkor ő nevez engem életképtelennek. Addig jó voltam, amíg kölcsönadtam neki... addig megtartott.        

       

               Nem tudják, mit beszélnek, csak ők kerüljenek ki büszkén és emelt fővel ebből... Szóval, vannak, akik nem tudják felfogni, megérteni, hogy a másik is ugyanolyan ember mint ő, akinek ugyanolyan rosszul esik egy ilyen átlátszó, megvezető húzás. De ha valakinek az EQ-ja a nullához közelít, ott talán csodálkozni se kéne. Erre a viselkedésre nem tudok elfogadni semmilyen indokot felnőtt embertől, se azt, hogy lelkileg sérült, se azt hogy ilyen -olyan múltja volt.
Ha nem érti, miért van veled, az a legalja, plusz, ha ezt gyakran meg is mondja. Ha neki a találkozások nem feltöltődés, hanem nyűg, de azért jön, az azt jelenti, jó leszel még valamire. Mindig van valami, ami miatt nem szakítanak azonnal, és ez az aljas. Ha sokszor mesél róla, hogy a munkahelyén hányan környékezik meg, nem elképzelhetetlen, hogy újabb játszma előtt állsz, vagy azt akarja, hogy te dobd őt, hogy sértett félként, jogosan távozhasson.          

 

 

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5618151854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2023.06.23. 22:00:20

Nézd a jó oldalát, nem jelentett fel engedély köteles pénzügyi szolgáltatások nyújtása miatt, engedély nélkül.

Andy73 2023.06.24. 10:29:07

"ha egy nő nem engem választ, azt el szoktam fogadni, de ha úgy 5 hónap után bukik ki belőle az, hogy még mindig nem szerelmes, és nem tud megélni olyan magaslatokat, amilyeneket akar, az a másik iránti tiszteletlenségről szól. "

Azért gondolom, nem csak sakkoztatok addig.

"Addig jó voltam, amíg kölcsönadtam neki... addig megtartott". Ha nincs róla papír, akkor arra a pénzre keresztet vehetsz.

"rosszul esik egy ilyen átlátszó, megvezető húzás." Ha átláttad, nyilván semmi gond, ha tudatosan fizettél a nőért. Kérdés, hogy mennyit buktál rajta, és hogy ez így megérte-e neked.

Ha romantikus kapcsolatra vágysz, nem prostituáltra, akkor ne kezdj ilyen nőkkel. illetve ne arra várj, hogy ők szakítsanak veled. Feltételezem, hogy ez a nő külsőre vonzó, de egy komoly kapcsolatban nem csak a külső számít. Járj nyitottabb szemmel, és akkor a kevésbé feltünő nők között találhatsz magadhoz valót.

szeme közé, laposan! 2023.06.24. 14:40:59

Nagyon röviden összefoglalva: pénzt adtál neki abban a reményben, hogy szeretni fog. Gratulálok, most lettél igazi férfi.

Real_Time_2 2023.06.25. 07:39:49

@szeme közé, laposan!: Nem véletlenül (és nem is tegnap) született a mondás miszerint minden nő kurva.

Andy73 2023.06.25. 15:31:02

@Real_Time_2: ez nem igaz. Nem minden nő ilyen. Nő és férfi is sokféle van.

Lorrh 2023.06.25. 19:04:10

@Andy73: ráadásul vannak a queer-ek is!

Sztravinszka 2023.06.27. 21:25:49

Ez jó. Mintha poszter szarba lépett volna az utcán, és otthon morog, hogy büdös van.
süti beállítások módosítása