A csajomnak nem én vagyok az első

2023. július 11. 07:45 - csajokespasik

       

               „Nekem nehéz ezt elfogadni, ahogy azt is, hogy most nyáron napokra eltűnik. Aztán megjelenik vidáman, hogy na, most már rámér” – A barátnő közli a pasijával, hogy nem kéne ennyire ragaszkodnia és ennyire komolyan venni ezt a kapcsolatot. Ha alkalminak indult volna, ez a megjegyzés rendben is volna, de Posztolónk nem annak érzi.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok ! Ha valaki úgy érzi, hogy a barátnője hozzáállása miatt már nem őt tekinti élete értelmének, arról nem ő tehet.
Ha a lelkembe tapos, utána már nem vagyok vele olyan kedves, hanem átveszem az ő stílusát. Miért nem működik az adok-kapok akkor rendesen, ha erre hajt? Barátnőm párszor megjegyezte nekem, mások előtt is, hogy nem ragaszkodik annyira hozzám. Ezt később kimagyarázta, hogy úgy érti, nem lóg a nyakamon mindig – de akkor miért nem így fogalmaztad meg? Nagy különbség. Én nem vagyok olyan, akiről ilyen lepereg, fiatalon sem voltam olyan, aki azt kérdi, miért is vegyem túl komolyan az életet?        

       

               Tudom, hogy ő nagyobb mozgástér igényű, volt két nap, amikor együtt töltöttük az időnket és én jól éreztem magam, ő meg a VÉGÉN benyögi, hogy alkalomszerűen elmegy az ilyen, de rendszeresen nem bírná...kösz.
Abba nem szólok bele, ha másokkal is szórakozni megy, elfogadom, ez az igénye. Bizonyos szinten háttérbe szorultam. Amikor elmondom neki, hogy ezek nekem fájnak, nem esnek igazán jól, az a válasza, hogy „nem kéne ennyire ragaszkodnod és ennyire komolyan venned ezt. Neked is van életed, nekem is, próbáljuk meg úgy összerendezni, hogy beleférjen sok más is”. HA alkalmi kapcsolatban egyeztünk volna meg, úgy oké, de nem abban vagyunk tudomásom szerint.

Én olyan vagyok, ha szeretek valakit, akkor nekem ő az első. Minden mást félreteszek, ami ráér, vagy kevésbé lényeges. Az együtt töltött idő számít. Ellenben vele, én nem vágyom más társaságára, szeretek vele lenni.
Nekem nehéz ezt elfogadni, ahogy azt is, hogy most nyáron napokra eltűnik. Aztán megjelenik vidáman, hogy na, most már rámér. Próbálok az ő fejével gondolkodni, hogy azonosulhassak ezekkel, de nem megy. Ha ő alapból úgy gondol rám, hogy én csak egy olyan ember vagyok, akivel ő néha elüti az idejét, és semmi komoly, azzal nem tudok mit csinálni.
Zoli          

 

 

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6018164568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2023.07.11. 08:10:45

Hú ez nekem teljesen érthetetlen magatartás, vajon miért viselkedik így a kishölgy?
Majd biztos jönnek a tanult kollégák elmagyarázni.
Jajj úgy izgulok!!!!!

Supergranat az igazságosztó 2023.07.11. 08:43:56

Kajak nem hiszem el hogy ennyire balek, fasz pasik léteznek! Nektek semmi tapasztalatotok nincs a nőkkel???

Azért tűnt el napokra mert egy jobb pali ékelte! Most nincs rá szüksége marad a b terv (te)! Ha nincs szex azonnal lapát. Ha igen akkor is jobb ha előkészíted!

God Harald 2023.07.11. 12:14:32

A barátnődnek teljesen igaza van! Lazíts egy kicsit. A mélyalmos szabadtartástól a barátnődnek fényesebb és bársonyosabb lesz a szőre, neked meg bőségesebb a tejhozamod.

Rubasov nertárs 2023.07.11. 13:08:18

Ilyen egy tipikus mai, kora 20-on éves pár, ahol a pasi sajátligás, vagy max. csak 1 polccal van feljebb a nőnél. A csajnak -most még- kevés egy sajátligás fickó, mint medvesajtban a brummogás, hiszen ő egy nálánál (legalább) 2 kategóriával jobb hapsival tervez klasszikot, ami össze is jöhet neki, attól függően, hogy mennyire bevállalós a szexben, és mennyire lenne hajlandó elfogadni a kövéri értelemben vett női princípiumokat. A viselkedése ennek megfelelően alakul: időnként kikormoltatom magam a szamárral, amíg nem jön a ló. A jótanács így a következő:
1. dugd kötetlenül a csajt amíg teheted.
2. masszívan csajozz amíg képben van még a dugópajtid, hiszen egy férfi ázsióját jelentősen növeli, ha van aki kiürítse a zacsit.
3. fakultatívan, a fentebbiekkel párhuzamosan fejlesztheted magad, így még inkább növeled az esélyét annak, hogy klasszikra meglasszóz a dugópajtásodhoz hasonló kategóriájú csajt.

body_andras 2023.07.11. 20:09:46

"Nekem ő az első".
Neked Te legyél az első!!!
Ha majd lesz gyereked (remélem nem ettől a liános Lujzától) akkor pedig Ő (a gyerek).

Sztravinszka 2023.07.13. 12:52:26

Klasszik. Balek fut egy hülye picsa után.

Real_Time_2 2023.07.14. 05:37:51

@Sztravinszka: Valszeg egyedülálló anyuci nevelte, majd kinövi.

fkv.119 2023.07.14. 20:53:47

"napokra eltűnik. Aztán megjelenik vidáman, hogy na, most már rámér"

Megvolt a dupla anál négerekkel, a kimerítő kúrás után most már enne valamit, ezért felhívja azt a lúzert, aki elviszi étterembe. De a következő kúrásig szállítsa haza!

fkv.119 2023.07.14. 20:55:58

"A csajomnak nem én vagyok az első"

Esélyes hogy már előtted is szétkúrták.
süti beállítások módosítása