30 felett mélyebb a szerelem

2023. július 25. 07:39 - csajokespasik

       

               „Hiszem, hogy harmincas nőként van még esélyem normális életre, és nem kell se a szüleimnek, se a szomszédoknak kitalálni valami se ilyen, se olyan választ, ha kérdezik” – Levélírónk úgy érzi, megérett egy tartós kapcsolatra, immár családban gondolkozik, és a korábbi csalódások sem törték le annyira, hogy feladja álmait. Olyasvalakit keres, akivel lehetnek közös céljai, ám nincsenek titkai, és a hálószobát sem az unalomra rendezik majd be.        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok,
Hogy az elején kezdjem, 19 éves koromban megismertem egy férfit, akivel sokáig együtt is voltam. 24 voltam, amikor szakítottunk, közös megegyezéssel, kifutotta magát a dolog. Utána voltak még jó kapcsolataim, de a nagy szerelem elkerült, úgy értve, hogy nem találtam olyan férfit, akivel el tudtam volna képzelni a holtomiglant. Volt egy szűz fiú is, legalábbis azt mondta, hogy az, és ha a tapasztalatlanságát veszem, akkor annyira nem is kételkedtem ebben. Vele azért lett vége, mert nagyon tapadós lett, ami szintén az ő állítását erősítette meg.
Sok nehéz időszakon vagyok már túl, de arról a tervemről, hogy egyszer majd lesz család, meg gyerek, nem tettem le.        

       

               Kapuzárási pánikom nincs, 32 évesen fiatalnak érzem még magam, tudok még szeretni, nem fásultam bele semmibe. Tudok emberek felé közeledni, nyitni valaki felé. Sőt, azt is észrevettem, hogy az érzéseim mélyültek, jobban tudok szeretni, inkább olykor mások érzéseit kérdőjelezem meg, hogy tényleg azt akarják-e, amit.
Olyasvalakit keresek, akivel lehetnek közös céljaink, amiket együtt igyekszünk megvalósítani, akinek nincsenek titkai, egyenes szándékai vannak és a hálószobában sem az unalom dominálna. Olyat, aki nem vágyik arra, hogy rajtam kívül mással legyen, de olyat nem akarok, aki közben jön rá, hogy szabad akar lenni (sajnos ilyenhez is volt szerencsém, ...fél év után bejelentette, hogy ki akarja élni, meg ki akarja bulizni magát, és úgy képzelte el, hogy szakítunk, de ha egy bizonyos időn belül nem talál mást, majd fogadjam vissza. Nem volt kedvem ehhez)
Jó lenne nem egyedül megöregedni, hogy a lényegre térjek. Nekem a netes ismerkedés sosem volt erősségem, inkább valami nyilvános helyre gondolok, ami ezért létesült, de nem tudom, van-e ilyen. Ahol kötetlenül lehet ismerkedni, és mindenki élőben látja a másikat... Hiszem, hogy harmincas nőként van még esélyem normális életre, és nem kell se a szüleimnek, se a szomszédoknak kitalálni valami se ilyen, se olyan választ, ha kérdezik.          

 

 

16 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7018178439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elismert felhasználó 2023.07.25. 07:51:03

Szerintem nem csak a szerelem mélyebb. Én úgy látom, így 30-on túl, hogy a faszom is nagyobb.

body_andras 2023.07.25. 12:56:09

ki nem szarja le a szomszédokat?

Sadist 2023.07.25. 21:46:00

"Hogy az elején kezdjem, 19 éves koromban megismertem egy férfit, akivel sokáig együtt is voltam. 24 voltam, amikor szakítottunk, közös megegyezéssel, kifutotta magát a dolog."

Kifutotta magát a dolog... Közös megegyezés... Akinek van némi fogalma a hipergámiáról és tud egy kicsit a sorok között olvasni, az vágja, hogy meguntad a faszit és úgy gondoltad, hogy kaphatsz te nála jobbat is.

"Utána voltak még jó kapcsolataim, de a nagy szerelem elkerült, úgy értve, hogy nem találtam olyan férfit, akivel el tudtam volna képzelni a holtomiglant."

Fordítok: jókat kefélgettél magas esztétikai szintű sunátorokkal.

"Volt egy szűz fiú is, legalábbis azt mondta, hogy az, és ha a tapasztalatlanságát veszem, akkor annyira nem is kételkedtem ebben. Vele azért lett vége, mert nagyon tapadós lett, ami szintén az ő állítását erősítette meg."

Nem a tapadósság volt ott a probléma, hanem hogy a szintje nem ütötte meg azt, amihez már hozzászoktál és ezt erősítette meg a tapasztalatlansága is. A valóban magas szintű pasasok ivarérés után nem maradnak néhány évnél tovább szüzek.

"Sok nehéz időszakon vagyok már túl, de arról a tervemről, hogy egyszer majd lesz család, meg gyerek, nem tettem le."

A lepényhal megy először, a remény hal meg utoljára.

"Kapuzárási pánikom nincs, 32 évesen fiatalnak érzem még magam, tudok még szeretni, nem fásultam bele semmibe. Tudok emberek felé közeledni, nyitni valaki felé."

Rossz hírem van: de, ez a kapuzárási pánik első hulláma. Még nem fertőzött meg teljesen a baby rabies, de már lelki szemeid előtt látod a fal közeledtét és tudat alatt érzed, hogy nem fogsz olyan szintű pasast kapni állandóra, amilyet szeretnél.

"Sőt, azt is észrevettem, hogy az érzéseim mélyültek, jobban tudok szeretni, inkább olykor mások érzéseit kérdőjelezem meg, hogy tényleg azt akarják-e, amit."

Nem mélyültek az érzéseid egy fikarcnyit sem, csak próbálod bemesélni magadnak és/vagy az olvasóknak, környezetednek, hogy a ~14 év alatt fejlődtél is valamilyen téren. Újabb rossz hír: párkapcsolati szempontból már soha nem fogsz annyit érni, mint a 19 éves verziód.

"Olyasvalakit keresek, akivel lehetnek közös céljaink, amiket együtt igyekszünk megvalósítani, akinek nincsenek titkai, egyenes szándékai vannak és a hálószobában sem az unalom dominálna."

Na és miért most akarsz ilyen kapcsolatot? Azért, mert huszonéves, friss, ropogós husiként könnyedén kaptál a sajátodnál 2-3 szinttel jobb faszikat (igaz, hogy csak kötetlen kúrogatásra), és azt gondoltad, hogy 30 után, amikor már kibulikáztad magad, a rengeteg lehetőség közül csak kiválasztod a legjobbat, a delikvens majd meggyűrűz, elvesz feleségül, csinál neked gyereket és egész életedben gondodat viseli. Meg ahogy azt Móricka elképzelte.

"Olyat, aki nem vágyik arra, hogy rajtam kívül mással legyen, de olyat nem akarok, aki közben jön rá, hogy szabad akar lenni (sajnos ilyenhez is volt szerencsém, ...fél év után bejelentette, hogy ki akarja élni, meg ki akarja bulizni magát, és úgy képzelte el, hogy szakítunk, de ha egy bizonyos időn belül nem talál mást, majd fogadjam vissza. Nem volt kedvem ehhez) "

A leendő férjedet/gyerekeid apját rögtön az érettségi után kell elkezdeni keresni, nem 30 fölött, ki tudja hány befuccsolt kapcsolaton túl. Te komolyan azt várod, hogy a 15 éves, félmilliót futott, kétévente gazdát cserélt Suzukidért valaki a vadiúj Merci árát fogja fizetni?

"Jó lenne nem egyedül megöregedni, hogy a lényegre térjek. Nekem a netes ismerkedés sosem volt erősségem, inkább valami nyilvános helyre gondolok, ami ezért létesült, de nem tudom, van-e ilyen. Ahol kötetlenül lehet ismerkedni, és mindenki élőben látja a másikat... Hiszem, hogy harmincas nőként van még esélyem normális életre, és nem kell se a szüleimnek, se a szomszédoknak kitalálni valami se ilyen, se olyan választ, ha kérdezik."

Két reális életút áll előtted:
1. Elveteted magad valami balekkel, akit fénykorodban le se köptél volna, szülsz neki gyereket, aztán egész életedben megvetéssel fogsz nézni rá, mert közel se olyan férfi, mint amilyen Huffnágel Pisti volt, opcionálisan elválsz tőle, viszed a kecót és a havi apanázst, aztán jóképű milfvadászokkal dugatod magad, amíg be nem üt a menopauza és végérvényesen eltűnsz a szex- és párkapcsolati piacról.
2. Veszel macskát/kutyát, belépsz valami hozzád hasonló lúzer öreglányokból álló ezo szektába, utazgatsz, fasza éttermekben kajálsz és próbálsz facsén/instán/tiktokon olyan képet kialakítani, hogy nagyon boldog vagy, esténként meg majd egy kis tütüvel töltöd be az életedben tátongó űrt, hogy el tudj aludni.

Real_Time_2 2023.07.26. 05:51:07

@Sadist: Na majd a feminista propaganda Barbie-film mutat az újabb generációnak iránymutatást...

body_andras 2023.07.26. 08:22:53

@Sadist:
2. Sajnos kutyát fog venni aztán azzal teszi ki magát a kirakatba, nézzétek milyen cuki a kutyám, milyen jó anyuka vagyok! A helyespaseek pedig menekülnek majd a habzó szájú, lihegő szőrmók elől (nemcsak a kutyára gondolok!).

Lorrh 2023.07.26. 10:02:04

@Sadist: ezt helytelenül használod:
"A lepényhal megy először, a remény hal meg utoljára."

A "megy" ige nem kell bele. A vicc azon alapul, hogy a "hal", és a "meg" szavakból összerakható a meghal.
A te verziódban a "megyhal" az értelmetlen. Tehát helyesen:

"A lepényhal először, a remény hal meg utoljára."

A többi szövegeddel egyetértek, ez egy jól leírható életpálya. Sikeresen triggerelt téged megint egy kamuposzt, hogy ötszázharmincadjára leírd ezt a szövegedet. Nem fáradsz és ezt becsülöm benned.

VOGAben 2023.07.26. 11:22:23

@Sadist:

Pontról pontra így van, vagy kéttucatnyi ilyen szerencsést ismertem. De ezek hiába tények, nem hiszik el. Hogy miért? -Mert csak... Mert nem hisznek olyan iránymutatásban ami nem szimpatikus nekik, utóbb pedig félelmetesnek hat. Meg ez a férfinek "ne legyenek titkai" maszlag. Persze... Mert az ő előéletét nyugodtan beszorozhatod minimum tízzel. "De az más!" Gusztus dolga, aki egy ilyennel alapít családot az megnézheti magát 4-8 éven belül.

God Harald 2023.07.26. 23:14:45

@Lorrh: mások munkásságának tisztelete nagyformátumú emberre vall!

Sadist 2023.07.27. 19:23:51

Nyehehe, olvasom féknyúz telexen, hogy jövőre már csak a 30 alatti nők igényelhetnek állam bácsitól babaváró kölcsönt. Parádés, hogy a facebook oldalukon hogy visítanak a 30+-os nyomoroncok, hogy kiestek a pikszisből :D
Nemrég mintha még úgy lett volna, hogy ennek a kormánynak a rémuralma alatt, amelyik csak szülőgépeknek tekinti a nőket, ők ugyan nem fognak szülni.

God Harald 2023.07.27. 19:28:58

@Sadist: végre eljött a te életedbe is a napsütés! Egy kis öröm neked is jár, még ha káröröm is…:)))

Real_Time_2 2023.07.27. 20:07:08

@Sadist: Háát attól még hogy a hitelt felvették, aztán befektették magasabb hozammal mint maga a hitel után fizetendő kamat, még nem feltétlen szültek is :) Viszonylag sokaknál nem jött össze a dolog, ha az ember utánanéz az adatoknak.

Lorrh 2023.07.28. 08:40:50

@Sadist: neked ugye nincs gyereked? Lányod meg főleg nincs, ugye?
Pedig nagyon kíváncsi lennék hogy a mai generációból hogyan nevelnél egy 20 évesen babázni vágyó és azt felelősséggel és érettséggel fel is nevelő nőt, aki már érett és tapasztalt a párkapcsolatok terén is és pont jól választott és harmonikus szerelemben élnek a férjével, aki szintén babázni vágyik és képes is rá.
Olyan mintha az ezernyolcszázas években élnél...

fkv.119 2023.07.29. 15:16:44

"30 felett mélyebb a szerelem"

Hát ja, a 30 centis mélyebbre hatol.

fkv.119 2023.07.29. 15:32:36

"szakítottunk, közös megegyezéssel"

Hátpersze... Te megegyeztél magaddal hogy ennek vége. Ha a csávó mondta volna be a "közös megegyezést", most egy "szar szemét csávó itthagyott, minden pasi ilyen" sirámot olvashatnánk.

"Kapuzárási pánikom nincs, 32 évesen fiatalnak érzem még magam"

Csak más nem érez már téged fiatalnak.

"egyenes szándékai vannak és a hálószobában sem az unalom dominálna"

Tehát egy kúrógép kéne, akinek csak te létezel, semmi vetélytárs. Hát van egy rossz hírem: ilyen nem létezik. Akire te vágysz, az tud válogatni, minek hallgatná a te hisztidet, ha helyette inkább lekúrhat 2-3 másik csajt? Mit tudsz te neki nyújtani, amit más csaj nem?

"Olyat, aki nem vágyik arra, hogy rajtam kívül mással legyen"

Olyan nincs. A nyavajgásodat elnézve olyan se, aki más mellett téged akarna.

"olyat nem akarok, aki közben jön rá, hogy szabad akar lenni (sajnos ilyenhez is volt szerencsém"

Lesz is még...

"úgy képzelte el, hogy szakítunk, de ha egy bizonyos időn belül nem talál mást, majd fogadjam vissza. Nem volt kedvem ehhez"

Pedig a jelek alapján csak erre vagy jó. Ideiglenes B tervnek 2 A terv között.

"Jó lenne nem egyedül megöregedni"

Dehogynem, jó lesz az neked. A kurvák megkapják jussukat, hogy (rossz) példát mutassanak a többi csajnak, hátha valamelyik nem akar majd kurva lenni.

"Nekem a netes ismerkedés sosem volt erősségem"

Vajon miért? A tükörben még behazudhatod magadnak hogy jól nézel ki, de a többieket ez nem fogja érdekelni, ránéznek a fotódra és balra húznak.

"nem tudom, van-e ilyen. Ahol kötetlenül lehet ismerkedni, és mindenki élőben látja a másikat"

Utcának hívják.

Sadist 2023.07.29. 16:42:55

@fkv.119: "A kurvák megkapják jussukat, hogy (rossz) példát mutassanak a többi csajnak, hátha valamelyik nem akar majd kurva lenni."

Én még soha nem láttam olyan nőt, aki párkapcsolat terén más kárán tanult volna. Mindegyikük szentül meg van győződve róla, hogy ők lesznek a kivételek.
süti beállítások módosítása