Az ötvenes művésznő elviselhetetlen

2023. augusztus 24. 07:44 - csajokespasik

       

               Ebben a baráti társaságban van egy fura nő, aki előjog követeléseivel és arisztokratikus stílusával sok mindenkit kikészít. Levélírónk óva inti ennek a hölgynek az egyedüli titkos rajongóját, mert ha nem akar úgy járni, mint Művésznő férje, jobb lenne, ha más nőre vetné ki a hálóját.        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Már régóta ismerem a szóban forgó nőt, de a társaságunkhoz esetleg frissen csatlakozóknak talán megrázó élmény lehet. Ötvenes, elvált már a férjértől és nem kevés pénzt gombolt le róla. A gyerekük már nagykorú. Ennek ellenére úgy viselkedik, mint egy lelkibeteg, vagy aki eltévedt az időben, ...olyan batikolt ruhákat hord, rengeteg ízléstelen bizsuval, amik már nem neki készültek. Nem iszik, nem bagózik, még jól is tartja magát, a kezén látszik leginkább a kora, az arcát karban tartja valamivel... Hiperérzékeny (vagy máshogy nevezik ezt) van, hogy a semmin elbőgi magát. Ez mi? És az minek a jele, ha az egyik pillanatban önfeledten nevetgél, majd fél perccel később elkomorul és fátyolos tekintettel tompán maga elé bámul, vagy sírva fakad?        

       

               Nem tudom, hogy szed-e valamit. Ha velünk van, almaleveket iszik vagy teát. Hogy otthon mit csinál, nem tudjuk. Hangoztatja, hogy kiket nem kedvel a társaságunkból - akkor is, ha az említettek jelen vannak –, mégis rendszeresen eljön közénk, noha nem hívjuk, csak tudja, hogy mikor, hol vagyunk mindig ugyanott, a törzshelyen. Valamikor beszólt egy férfinek, hogy ne használjon bizonyos szavakat a jelenlétében... erre olyat szólt vissza neki a pasas, hogy unja már ezt a mentális instabilitását ( ő nagyon nem így fogalmazott, hanem sokkal durvábban, mindenkinek a fantáziájára bízom) és hozzátette, hogyha nem akarja hallani, el lehet menni. Erre a nő úgy elkezdett sipítozni, hogy remegtek a falak, attól féltem, borul az asztal, vagy kidobnak minket... azt kiabálta, hogy „miért én menjek el?!”...- ezt a mondatot, számoltam, pontosan nyolcszor ismételte meg rikácsolva, mindenféle túlmagyarázás, továbbgondolás vagy kifejtés nélkül.
Mivel unatkozik otthon, elkezdett festegetni, semmitmondó absztrakt izéket, persze ezt nem mondjuk neki, de amikor a mobilján mutogatja, akkor dicsérjük. És egyszer megjegyezte neki egy nő, hogy akkor ő művésznő is már? Ezen a kijelentésen ő teljesen kibukott, kb. úgy, mintha lekurv*zták volna, vagy valami.

Ezzel szemben Művésznő bárkinek bármit beszólhat, de ha valaki visszaszól neki, azt nem viseli, olyan nem lehet. A társaságnak az a tagja, aki nem hagyja magát elnyomni általa, mindig visszaszól neki, és a művésznő akkor olyan szavakat vág neki vissza, amiken a múltkor épp pityergett, hogy a jelenlétében ezeket ne használjuk. Szintén ez a kettős játszotta el azt, amikor Művésznő szelíden kijelentette, hogy amikor Ő megérkezik, neki egy férfi ne ülve köszönjön, mert nem úgy illik semelyik nőnek, álljon szépen fel… és ez a csávó rávágta, hogy „mér’ ki vagy te? Melyik királynő?” - amiből megint vihar lett a biliben.
A lényeg: Mindössze egy férfi van a társaságban - vele egykorú, szintén elvált -, akinek bejön ez a nő és hajt is rá. Bájolog vele. A csajnak se semleges, mindig szorosan mellé ül, tekergeti magát neki, mosolyog rá, dobálja a szétszőkített haját. Ha csúnyán beszélne netán a lovag, őneki elnézi, neki szabad... És mi most próbálnánk lebeszélni őt róla, márhogy Művésznő szétcseszné az életét, ha beengedné ...de meg van babonázva tőle, rég volt már nője és azért, de szerintem bárki mást, csak őt ne.
- kérdésem: milyen lelki baja lehet a művésznőnek? A megjátszott sebezhetőség és az álszemérem, mint női viselkedés, tényleg bejön valakinek?          

 

 

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8518199917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nOniCk 2023.08.24. 09:05:56

Ma vállalom, hogy egy teljesen érdektelen bejegyzés, teljes érdektelen kommentje leszek. Szép napot, a művésznőnek különösen!

body_andras 2023.08.24. 10:11:08

Ez egy poszt a jövőből. TG 15 év múlva.

VOGAben 2023.08.24. 10:42:49

Ez a moslék neveltetésből származó elmebajos szereplési kényszer. Ez a személy 50-es korára ennyit tud letenni az asztalra: Tönkretett, kizsigerelt exházastárs és egy valahogyan felnőtt gyerek. Érezheti, hogy ez valójában k.rva kevés, tehát a társaságán folytatja az élősködést. Mint egy bazinagy emberszabású pinás kullancs. Az elszaródott élete okán tenné pokollá a többiekét. Az ilyet el kell hajtani!

Almandin 2023.08.25. 11:55:49

Nárcisztikus, a grandiózus fajtából, plusz egy kis klimaxos depresszió.

Negrogo 2023.08.25. 12:34:03

@Almandin: borderline le maradt ami itt ebben az esetben a legnyomatekosabb tunet szerintem.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2023.08.25. 14:56:08

"Hiperérzékeny (vagy máshogy nevezik ezt) van, hogy a semmin elbőgi magát. Ez mi? És az minek a jele, ha az egyik pillanatban önfeledten nevetgél, majd fél perccel később elkomorul és fátyolos tekintettel tompán maga elé bámul, vagy sírva fakad?"

Ennek klimax a neve.

antisocialnetworkagain 2023.08.25. 15:44:37

Végre itt a pénteki. De egy újabb semmit mondó szemét. Tessék lecseréni a blogírót az M.I.-ra

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.08.25. 20:01:11

@VOGAben:

"Érezheti, hogy ez valójában k.rva kevés"

Ne gondold! Sztem inkább nagyon el van szállva magától.

Vén motoros 2023.08.25. 22:59:44

Van egy javaslatom: ezeket a műanyag történeteket a továbbiakban bízzuk az AI-ra. Az AI garantáltan normálisabb és életszerűbb (!) posztokat alkot majd, nem ilyen sírnivalóan irreleváns mű-izzadságszagúakat. Az eddigi posztok 95%-a olyan, hogy Onanizálás bármiféle reagálás rájuk. Uff, én beszéltem, Uncas, Csingacsguk fia, az utolsó mohawk harcos.

Burgermeister 2023.08.28. 19:25:03

Massziv fasszhiany es kompenzacioval allunk szemben.
süti beállítások módosítása