Nem mindegy, hogy barátnő vagy takarítónő vagyok

2023. október 25. 07:32 - csajokespasik

Amikor Posztolónk nekiállt kiganézni a pasija anyjának a lakását, azt hitte, csak egy alkalomról lesz szó, és letudhatja a dolgot. Nem érti, miért őt használják rendszeres bejárónőnek, amikor nem olyan szegények és simán összedobhatnának egyre. Vagy a legjobb az ingyen? Hol vannak a szívességek határai?

 

Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Üdv,
A barátomat nem rég ismertem meg, egy negyvenes, kedves ember. Van egy idősebb édesanyja. Külön élnek, belvárosban, de gyakran jár hozzá. Engem is sűrűn felvisz. Kedves asszony. Ő azt mondja, azért kell neki segítség, mert ilyen meg olyan beteg. Hát amikor látom őt, egyáltalán nem tűnik olyannak, mint aki rendszeres gondozásra szorul, néha jobb formában van mint én. Elég nagy lakásban él. El tudja látni magát. A barátom gyakran hétvégén is melózik, olyankor megkér, hogy segítsek már a muternak, ha van kedvem, ha ráérek. Miért ne, szívesen. Én azt hittem először, hogy ez nem rendszeres lesz. Fel is mentem hozzá, és azt hittem fél óra, míg összesöprök nála vagy valami...de úgy képzeljétek el, hogy utána néztem meg az órám, kifelé jövet, és hát kemény 4 órát voltam nála.

Mit csináltam ez idő alatt? Tulajdonképp mindent. Kádat sikáltam, tűzhelyet (utóbbi nem guggolás igényes, tehát ő is meg tudta volna oldani). Másik alkalommal: ablakpucolás (szerencsére két részletben) és függönycsere. Mondom magamnak, nem olyan tragédia ez, nagyobbakat is látott már a világ. Meg amúgy nem ellenszenves nő. A pasim mondta, hogy az a lakás rég nem volt úgy igazán alaposan kitakarítva, és részletekben csinálja ő is. Szerinte a nők jobban értenek ehhez, azért kért meg engem. Jobban értünk hozzá, igen, és valaki szívesen is csinálja: OTTHON. Nem egy idegen helyen. Nagy lakás, nem tudom, mennyi négyzetméteres. Jó kis belmagassággal is el van látva. Na most rólam tudni kell, hogy vonakodva merek csak létrát mászni, kicsit beremegtek a lábaim és amikor ez az egész keresztülfutott rajtam, hangosan elnevettem magam, mire a muter seper be, hogy mi az. Mondom, semmi. Vagyis minden.

Persze olcsóbb vagyok, mint egy bérelhető takarító, nem is szegény a nő, a pasimmal felesbe összedobhatnának egyre. Szép, ha törődik valaki az idős anyjával, de velem is törődhetne, legalább csak annyira, hogy belegondol ebbe a képtelen helyzetbe. Egy köszönömön túl mást nem kaptam az anyjától. Viszont a barátom legalább mindig hálálkodik ezért, és ha neki jó, akkor én is örülök. Nem tudom, hol lesz a takarítás-misszióm vége, de én már most unom. Mindig van valami. Annyit értem el, hogy szóltam, hogy max. fél órákra érek rá, mert utána dolgom lesz, és ebbe belementek.

 
15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7818242533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Supergranat23 2023.10.25. 09:05:59

Azt hittem csak a férfiak közt vannak ilyen balfékek. Hát úgy néz ki tévedtem.

VOGAben 2023.10.25. 09:35:12

Minimum egy ebéd vagy vacsora járna ezekért!

Lorrh 2023.10.25. 10:36:31

ez hihetetlen, hogy valaki belemegy ebbe a megalázó cseléd szerepbe.

Rubasov nertárs 2023.10.25. 10:56:23

@Supergranat23:

"Azt hittem csak a férfiak közt vannak ilyen balfékek. Hát úgy néz ki tévedtem."

Ha megvan a kettő, de itt már inkább 3-as szintkülömbség a férfi javára, mind anyagiakban, mind fizikumban, akkor a tapasztalatok alapján egy férfi mindent is és annak az ellenkezőjét is megteheti egy nővel. Az, hogy a nő csupán itt zsörtölődik miután mosolyogva puccba vágta muter kéglijét egyértelműen utal még a szokásos 2-nél is nagyobb smv különbségre. De a poszterinát nem csak ennyi megaláztatás éri: míg ő a kádat súrolja muternál, addig a svihák nála egy-két polccal feljebb lévő csajokkal tölt el "minőségi időt" a saját kéglijében.

body_andras 2023.10.25. 13:10:16

@Supergranat23: Ugyanaz a sztori csak kicseréltek pár paramétert: "nemrég ismerkedtem meg egy kedves lánnyal, csöpögött nála a csap, meg kellett szerelni a villanyt, és már hetek óta azt érzem, nem is törődik velem."
Infláció van, arany bogaraim, minden eszközt meg kell ragadni, hogy ne kelljen takarítókat és szerelőket fizetni.

Amúgy a csaj megtehette volna hogy hív egy takarítót, gálánsan kifizeti, majd megadja a számát a pasinak, egy kacsintással, hogy a következőt majd inkább ő fizesse.

Gilcsibill 2023.10.25. 15:40:12

Hát kiállni azt nem tudsz magadért, az már biztos. Jó nagy balek vagy.

Lorrh 2023.10.25. 15:50:47

@body_andras: Igen! Ez lett volna a jó és elegáns megoldás.

Sadist 2023.10.25. 17:44:42

@Supergranat23: "Azt hittem csak a férfiak közt vannak ilyen balfékek. Hát úgy néz ki tévedtem."

A nők között is rengeteg a balfasz, fénysebességgel képesek lemenni kutyába, ha egy (látszólag) 2-3 kategóriával jobb pasassal kerülnek szembe, lásd Tinder svindler.
A különbség csak az, hogy míg a nők a náluk szignifikánsan magasabb szintű férfiaknak csicskulnak be, addig a férfiak már a velük egy szinten lévő Átlag Juciknak is.

Supergranat23 2023.10.25. 18:08:01

@Sadist: Amúgy tényleg így van. Rengeteg a gyökér simp pasi. :/

Supergranat23 2023.10.25. 18:09:49

@body_andras: Amúgy tényleg csak addig vagyunk jók, amig ki tudják használni az erőforrásainkat. Szexualitás témát leszámítva egy masodpercig sem engedem meg.

God Harald 2023.10.25. 18:58:42

Takarítani nem szeretek…de nem félek a létrán.

Lorrh 2023.10.25. 22:35:41

@God Harald: pedig ha magasan vagy az könnyebb célpont távolabbról is - ezekben a nehéz háborús időkben.

God Harald 2023.10.25. 22:45:19

@Lorrh: háborús időkben én mindenképpen célpont vagyok!:)))
De egyébként gyakran kifejezetten előnyös, hogy nincs tériszonyom és klausztrofóbiám…

Andy73 2023.10.25. 22:50:31

Magadról nem sokat írtál. Ha már te is közeledsz a negyvenhez, és kapuzárási pánikod van, akkor lehet, hogy ez is belefér, de ne csak másnak panaszkodj, hanem a hapsinak és az anyjának is. Ha még fiatalabb vagy, esetleg még csak huszonéves, akkor inkább dobd a pasit, és ismerkedj olyanokkal, akik nem akarnak kihasználni, lehetőleg szintén fiatalabbak is. Mondjuk a pasirol se sok derült ki az anyján kívül. Ebben a korban már több gyereke is lehet, az is lehet, hogy családos, csak a felesége nem szeret az anyósnal takarítani, elég neki otthon is.

látjátok feleim szümtükkel 2023.10.27. 20:40:05

Kedves hozzászólók, belegondoltatok már abba, ha majd ti is úgy 60 felé vagy fölötte koptatjátok a cipő talpát, milyen érzés lesz az, ha egyedül kell kitakarítani egy nagy lakást, mert a gyereked dolgozik, és talán nem találsz olyan takarítót, akit ki tudsz fizetni? Mert sajnos az öregedés kinél előbb, kinél később adja jelét annak, hogy bizony fogy az erő. Egy harmincöt-negyvenes nő ezt még nem érzi, de ha nem lesz sem párja, sem gyereke 60 körül, majd akkor dörzsöli a szemét, hogy valahol valamikor elkúrta.
Idős korunkat már fiatalon meg kell alapozni, és nem élni a világba. Aki fiatal, azt hiszi, hogy mindig az is marad, de nem tudja mekkorát téved. Aki nem tud alkalmazkodni, és az összecsiszolódást sem tudja irányítani - legyen akár nő, akár férfi- az annak néz elébe, hogy megöregedni egyedül fog. Posztroló sem képes rá, hogy ezt a helyzetet megbeszélje a partnerével, megbeszéljék ki mit vár el a másiktól. Előbb talán magába tisztázza mire is akar vállalkozni a párja kedvéért. Sajnos igaz az a tény, hogy két ember nem család.
Fiatal kollégának mondtam egyszer, gondolja végig az életét, van felesége, mindkettőjüknek jó állása, lakás, kocsi, de még nincs gyerek és közelednek a negyvenhez. Amikor a gyerek 20 éves lesz, még nagyon sok szülői támogatásra szorul. Ismervén a tendenciát, hogy már 40 fölött erősen kezdenek hullani az emberek, egy későn született gyereknek nagy az esélye a szülő elvesztésére még nagyon fiatal korban. Ki az a buta ember, aki ilyen jövőt akar a gyerekének? Meg kellene tanulni ezeket megbeszélni a partnerünkkel, akit kinézünk jövendő párunknak.
süti beállítások módosítása