Szerinte pár bűnözőhaver még belefér

2023. november 03. 07:59 - csajokespasik

       

               A közös barátok és az ivászatok gyakorisága számos párkapcsolat meghatározó pontja. Levélírónk nem tudja elfogadni, hogy a párja gyakran zűrös múltú haveri társaságban tölti az idejét. Amúgy a srác jámbor természetű, ezért is fura ez a választás. A betyárbecsületről pedig egyet érdemes tudni: hogy nem létezik.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Soha nem szóltam eddig bele a másik haverokra vonatkozó életébe, de most más a helyzet... Nem régóta vagyunk együtt. Neki felbukkant a múltból pár haverja, akik börtönben is ültek már. Amikor elmesélte, összeszorult a gyomrom, de inkább attól, hogy úgy adta elő, mintha ez nem sötét folt lenne, hanem valami menő dolog. És nem is csak egy ilyen emberről van szó, hanem vagy sittes, vagy „csak” volt már keményebb rendőrségi ügye...és őt nem zavarja. Én a helyében azért nem haverkodnék velük, már csak magamat féltve, tartanék egy jó távolságot tőlük. Nem kérdeztem, miért és mennyit ültek, de nem is érdekel, elég nekem az, hogy sittes, a többi innentől mellékes.        

       

               Jobb, ha nem tudom. De nem csokilopásért ültetnek le valakit. Túl akarnék lenni ezen, de be akar vinni a társaságba, amit nem akarok, és már arra is gondoltam, ha hozzáköltöznék, ezeket bármikor felhozhatja, és akkor nem tudom kikerülni velük a találkozást.
A dolgot súlyosbítja, hogy a barátomnál rendszeres program az ivászat. Persze, mindenkinek más a rendszeres, neki a heti egy megvan. Nekem ez is sok. De legalább olyankor nem az az imbolygó részeg, persze, én látom rajta, hogy ivott. És az nyugtalanít, hogy amikor a kiszámíthatatlan reakciójú barátokkal van, azok egyszer csak nem tudnak uralkodni magukon, és belekötnek, megverik, vagy valami: provokálásnak vesznek valamit az erőszakos agyukkal. Hallottam már ilyenről, a pia oldja a haverságot (nálunk a családban is volt olyan, hogy ilyennel haverkodott az egyik rokonom, és hosszas évek barátságát tette tönkre egy ilyen fickó, aki beivott és behúzott neki egyet, minden ok nélkül, csak mert az agyában valami bekattant)

Van, hogy hirtelen, pl. munka után egyből felmegy valakihez, és akkor is isznak, de engem azzal nyugtat, hogy most nem buliznak... Ez is értelmezés kérdése. Én is szoktam szórakozni, összeülni barátokkal és inni, de nem ilyen rendszerben, főleg nem egymást követő napokon. Ja, és az én körömben nincsenek sittesek meg egyebek. Amúgy ő nem ilyen, szelíd, értelmes, ki nem nézném belőle, hogy ilyen barátokra tart igényt, és még azt se mondanám, hogy ez jutott neki, mert vannak értelmiségi haverjai is.
Ő mondhatja, hogy igazából jó fejek, meg ez neki még belefér, én úgy érzem, nekem ezt nem kell elfogadni. Most két lehetőséget látok: megmondom neki, hogy vagy ők, vagy én (vagy legalább ritkítsa ezeket az ivászatokat). 2. :legalább a sittesekkel ne járjon össze, kerülje őket, a saját érdekében. Vagy ez túl sok lenne / illetve nem érnék el vele sokat?          

 

 

17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5018249533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2023.11.03. 10:39:05

Aki sittesek kozze keveredik maga is sittes lesz! Tapasztalat!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.11.03. 19:22:47

Ki kutyával alszik, bolhával ébred.

jajnemár 2023.11.03. 19:52:02

Mire vársz, tiplizz azonnal. Vagy szeretnél egy kis kapcsolati erőszakot még előtte?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.11.03. 20:06:05

@Lorrh:

Manapság már a spot-on az igazán hatékony: Leave him on the spot!

VOGAben 2023.11.03. 21:13:47

Ha akad egy ilyesmi előéletű haver vagy jóbarát az még elmegy. De az, hogy ezekkel érzi jól magát és velük piál stb. na az már nem jó jel. Gondolom nem bukott ügyvédekből, pénzügyesekből áll a club... Szinte látom magam előtt a toplák cimbalmokat, ahogyan az új tutti balhét tervezik. Hahaha... Egyébként az előbbi csoport is gennyes alakokból áll zömmel. Azt mondom, hogy veszítsd el a srácot. Nem nagy veszteség.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.11.03. 21:42:57

A sittes társaság is egy deal breaker, de a heti rendszerességű berúgások abszolút ok az azonnali szakításra.

God Harald 2023.11.04. 00:12:02

- Mondjad Ági, mit szeretnél kérdezni Zolitól?
- Miér' mondod aztat, hogy te ilyen sittesekkel lejössz, meg olyan sittesekkel lejössz, hogy megöletel, meg a pitbull... pitbullkutyákkal megetetel...
Vagy hogy gondoltad, te menõ vagy, sztár vagy? A gecibe se vagy sztár bazdmeg!
- Köszönjük Ági!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.11.04. 06:49:07

A Telexen volt tegnap hír - mára már eltűnt -, hogy 20 évet kapott egy kolozsvári volt egyetemi oktató, aki megölte a barátnőjét. A barátnő volt az, aki megkapta a férfi állását az egyetemen, miután a férfit 2 évvel kirúgták, mert 2 éve a nyílt utcán, mások előtt 8 percig brutálisan ütlegelte az akkori barátnőjét.

Lehet áldozathibáztatásnak hívni, de aki ilyen előzmények után összeáll ezzel a férfival, az ne csodálkozzék - nos, a nő már nem is csodálkozik...

Lorrh 2023.11.04. 11:24:06

@Kovacs Nocraft Jozsefne: jó, de olyan sármos volt és annyira férfias.
Az ilyen áldozatokat gyerekkorukban is verték és nekik ez az ismerős érzés, ezt szeretik. Bármilyen szürreális ezt leírni.
Senkit nem lehet megmenteni a saját defektjeitől, ha ő nem akarja.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.11.04. 12:55:55

@Lorrh:

Vannak nők, akik kifejezetten vonzódnak a rosszfiúkhiz. Ezek egy válfaja azok, akik súlyos bűncselekményekért hosszú évekig vagy életfogytiglan ülnek. Leveleznek velük, látigatják őket.

Ez szerintem azzal rokon, amikor az iskolaslanyok egy híres emberbe, többnyire énekesbe szerelmesek. A "kapcsolat" biztonságos, a megvalósulás esélye és veszélye nélkül lehet sóvárogni és nedvesedni.

Ha Sadist olvassa ezt, ő járatos a pszichológiában, biztos tudja azt a szót, ami a nők kemény bűnözők iránti vonzódását jelöli. Nekem most nem jut eszembe.

Sadist 2023.11.04. 13:40:03

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Hübrisztofília. Kizárólag nőknél előforduló pszichológiai kórkép.

Sadist 2023.11.04. 13:41:37

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Háh, ezt a hozzászólást még nem is olvastam, mikor írtam az előzőt :D

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.11.04. 15:55:09

@Sadist:

:))

Ebben a blogban már használtuj ezt a szót, csak időközben elfelejtettem. Pedig abszolút logikus: hübrisz + philia.

Billy Hill 2023.11.04. 18:58:48

Viszont aki fél a sittesektől, az titokban maga is az...! ;-)

God Harald 2023.11.04. 19:48:40

@Lorrh: ó hát nem kell olyan messzire menni! Szerintem mindenkinek vannak olyan ismerősei, akik mindig olyan emberek mellett kötnek ki, akiktől semmi jót nem kapnak. De rosszat annál inkább! Így vannak “összerakva”. Ismertem olyan nőt, aki őt napi szinten megalázó, bántó fazonokkal folyamatosan jópofizott, dörgölőzött hozzájuk. A vele kedvesen, szeretettel bánó embereket meg kiröhögte. Sokszor az előbbiekkel közösen szórakoztak az utóbbiakon. Ez is az emberi természet része. Hogy őt idézzem: normális ember ezeket a dolgokat a helyükön tudja kezelni. És milyen igaza volt, nézőpont kérdése, hogy mi a normális.:)

Real_Time_2 2023.11.05. 06:31:28

@Kovacs Nocraft Jozsefne: A legtöbb nő pedig a "rosszfiúkhoz" vonzódik, azzal a célzattal persze hogy majd ő "átneveli". Ennek az átnevelésnek a "sikerességét" olvashatod a fenti posztban :)
süti beállítások módosítása